Maak de woonkamer en slaapkamer in één ruimte: 13 soortopties – nwhistorycourse.org

The BlogTe regelen een slaapkamer en een woonkamer in een kamer is heel simpelTe regelen een slaapkamer en een woonkamer in een kamer, in plaats prostoSdelat huis mooi en comfortabel je kunt, in ieder geval, ongeacht de grootte, zelfs als ze wonen en slapen in dezelfde kamer. Er zijn vele manieren om deze situatie kamer, bestemmingsplannen ruimte met behulp van het transformeren van meubels, verschillende niveaus en decoratieve elementen. Elk van de methoden van de inschrijving zal afhangen van de grootte van de kamer, venster lay-out, functies en vorm van de ruimte eigenaars voorkeuren.


Woonkamer met een slaapkamer met een transformerende meubels

De eenvoudigste manier om de woonkamer en de slaapkamer te combineren - is om de transformerende meubels gebruiken. Dergelijke meubilair kan worden gemaskeerd in de kamer, maar kan gewoon meerdere functies uit te voeren in verschillende staten. Het gebruik van dergelijke meubilair kan het aantal items tot een minimum en een maximum vrije ruimte, wat vooral belangrijk is in een studio te verminderen.

De meest voorkomende varianten kunnen worden genoemd verschillende meubels, transformeren in een bed:

 • Sofa bed;
 • Stoel-bed;
 • Eettafel bed;
 • Kledingkast bed.

Natuurlijk over het bestaan ​​van de bank en stoelen, transformeren in een bed, iedereen weet, is de standaard interieur. Maar hier is de tafel met speciaal mechanisme van transformatie en bed in de kast, voor het merendeel van de inwoners lijken iets fantastisch zijn. Echter, wonderen van de cinema meesterwerken zijn onderdeel geworden van het moderne leven geworden.

In combinatie woonkamer en de slaapkamers zijn erg handig om een ​​transformeerbaar meubelstuk gebruikenIn combinatie woonkamer en de slaapkamers zijn erg handig om een ​​transformeerbaar meubelstuk gebruiken


Echter, het kiezen van het transformeren van meubels, moet u goed begrijpen niet alleen de voor de hand liggende voordelen, maar ook nadelen logisch. Vaak is het belangrijkste voordeel van een dergelijke meubelen - compacte afmetingen, bereikt door een ernstige min - gemak. Dergelijke meubilair is vaak niet geschikt voor dagelijks gebruik, zodat er geen schade te veroorzaken.

Alle artsen raden het kiezen van een gewoon bed met orthopedische matras. Echter, als de site niet toestaat, kunt u kiezen en te transformeren het bed.

Volgende minus van dergelijke meubelen - is de noodzaak om voortdurend te monteren en te demonteren, wat tijd en moeite kost. Meestal druk mensen kunnen het niet 's ochtends en' s avonds te doen, zodat het grootste deel van het bed alleen aan de gasten bij aankomst wordt verwijderd. Dus een redelijke vraag: of om uit te kiezen het transformeren van meubels zonder een orthopedisch matras in schade aan de gezondheid voor een eenvoudige receptie een paar keer per maand?

Multilevel interieur van een slaapkamer en een woonkamer in een kamer

Bij opstelling van de multifunctionele ruimte als een slaapkamer-woonkamer, kunt u niet alleen het hele gebied van de kamer, maar het geheel van zijn lengte te gebruiken. Locatie bed op verschillende niveaus zal helpen om ruimte te besparen. Daarnaast zal deze techniek helpen om de kamer een uniek design.Hier zijn een paar opties voor de locatie van het bed op verschillende niveaus:

 1. Standaard hoogslaper, die is bevestigd aan het plafond en benut de beschikbare ruimte eronder, bijvoorbeeld aan het corpus daar rusten;
 2. Bed op een heuvel, die standaard aangebrachte planken en laden voor kleding en beddengoed;
 3. Bed, intrekbare van een podium, die is geschikt voor een kantoor of bibliotheek;
 4. Zweefbed die meestal hangt aan het plafond op de kettingen en voor het naar bed neergelaten en op de voet voor stabiliteit.

Slaapkamer en woonkamer kan worden afgegeven op verschillende niveaus, zal deze functionele gebieden toe te voegenSlaapkamer en woonkamer kan worden afgegeven op verschillende niveaus, zal deze functionele gebieden toe te voegen

Al deze methoden zal optimaal gebruik maken van de hoogte van de ruimte toe te staan, maar niet geschikt voor alle appartementen. Immers, zij zijn de belangrijkste voorwaarde voor de installatie - hoog plafond.

Slaapkamer en woonkamer in een kamer: het ontwerp en de zonering

kunt u de meest efficiënte gebruik van de ruimte slaapkamers en een woonkamer te bereiken in een kamer, door middel van zonering. Als het gebied van de ruimte het toelaat, kunt u dit doen met behulp van fysieke scheiding, en zo niet, dan is de voorwaardelijke limiet visuele benadering.

De meest voorkomende manieren om bestemmingsplannen, gedeelde slaapkamer en de woonkamer zijn:

 • wand;
 • Mede gipsplaten partitie;
 • Beweegbare rolschot;
 • Gordijnen weefsel vlechtwerk of korrels;
 • blinds;
 • Matglas of transparante kunststof wand;
 • Andere op de vloer, plafond of wandbekleding;
 • verlichting;
 • Plaatsing van meubelen;
 • Open kast zonder achterwand;
 • Leef of kunstplanten;
 • Sharma;
 • Split-level verdieping.

Slaapkamer en woonkamer in een kamer kan visueel worden verdeeld in zonesSlaapkamer en woonkamer in een kamer kan visueel worden verdeeld in zones 

Elk van deze methoden zal toelaten fysiek of visueel het slaapgedeelte te beschermen tegen de ontmoetingsplaats met vrienden en comfortabel in elk van hen voelen. Maar vergeet niet dat een dergelijke combinatie als een woonkamer + slaapkamer, afhankelijk van de locatie en de grootte van de kamer vereist een andere zonering methoden.


Typisch zithoek maken de ingang, terwijl de slaapkamer bevindt zich in de verste hoek van de ingang, met name in de lange en smalle ruimte.

Key momenten in de setting slaapkamer-woonkamer

Woonkamer met een slaapkamer moet worden ingericht met een uitzicht op enkele van de belangrijkste momenten van het proces. De ontstane situatie moet geschikt zijn voor een comfortabel leven, en elke dag naar het oog te behagen, in dit geval op een zodanige gerenoveerde kamer een lange tijd duren.

Denken ontwerp slaapkamers, een woonkamer, in gedachten houden dat het comfortabel voor elk gezinslid moet zijnDenken ontwerp slaapkamers, een woonkamer, in gedachten houden dat het comfortabel voor elk gezinslid moet zijn

Hier zijn enkele van de belangrijkste kwaliteiten van een goede woon-slaapkamers:

 • Kwaliteit verlichting overal in de kamer;
 • Gebruiksgemak en beweging door de kamer;
 • Het handhaven van de gezondheid van de gezinsleden;
 • Aantrekkelijk uiterlijk van de situatie.

Als de kamer heeft al deze kwaliteiten, dan leven in het is comfortabel, handig, warm, licht en veilig. Natuurlijk, sommige van de ontwerp-opties voor dit type van de lokalen zijn zeer aantrekkelijk, maar je moet nooit vergeten over de veiligheid en de gezondheid van de gezinsleden. Het interieur ruimte is om alle leden van het gezin te behagen.


Compact wonen en slapen in dezelfde kamer (video)

Combineer de slaapkamer en de woonkamer is mogelijk, ongeacht de grootte kan worden verkregen accommodatie. Echter, de procesomstandigheden worden gekozen overeenkomstig de vorm en grootte van de kamer. In de cursus kunt u op verschillende manieren te maken aan bestemmingsplannen, het transformeren van meubilair of om verschillende niveaus voor een efficiënt gebruik van de ruimte.

Ontwerp woonkamer en slaapkamer in één ruimte (interior foto)

5479437-91405406189545-kv-13391857142012368916351461777579zona-051461785307zona-17Dizain-spalni-gostinoi3dizajn-odnokomnatnoj-kvartiry-30 kv-m-5bDizayn-gostinoy-18-kv-m-so-spalnoy-zonoy 

Leave a Comment

Your email address will not be published.

93 − 85 =

Adblock
detector