Ljuspaneler: 6 variation och urvalsregler – nwhistorycourse.org

The BlogFör att komplettera utformningen av lägenheten är perfekt för kreativa ljuspanelerFör att komplettera utformningen av lägenheten är perfekt för kreativa belysnings pannoPravilno valda ljuspaneler - relativt dyra, men kreativt sätt att förvandla utrymmet. De finns olika versioner med olika färg, storlek och funktioner. Innan du köper bättre bekant med en sådan lista. I det här fallet är sammansättningen idealt passa in i det inre utan att bryta familjens budget.


Hur man väljer: LED paneler

Väggkomposition med inkludering av belysningselement tjäna flera funktioner. Först bildar de en visuell fokus. Om du placerar ett fönster över sängen eller på väggen, är det möjligt att fokusera på en viss punkt. För det andra, naturligtvis, lyser de upp rummet. På grund av det faktum att panelen har en touch-kontroll, du enkelt justera parametrarna för sitt arbete.

Välja LED paneler bör genomföras oavsett det inre av rummet där det kommer att hängaVälja LED paneler bör genomföras oavsett det inre av rummet där det kommer att hänga

Välj dekorativa kompositioner till förmån för estetik och skador på väskan för att följa dessa riktlinjer:

 1. Kristallglas lock får inte ha några spår av skador.
 2. Det är möjligt att ersätta ett enda objekt utan att skada integriteten hos kompositionen.
 3. Strömförsörjningssystemet är utrustat med en säkring.
 4. Fixturer måste anslutas parallellt, snarare än sekventiellt. I detta fall kommer fel på en inte störa hela systemet.

Översikt över ljuspaneler: juldekor

Mode för en mängd olika nyårs lysande kompositioner kom till Östeuropa för femton år sedan. Ja, i det förflutna var det brukligt att dekorera skyltfönster till en av de största semester på året, men det kan inte helt tillskrivas panelerna.


Idag kan stora och små flerbostadshus omvandla innan det nya året. Detta bidrar till att göra inköp på nätet, som erbjuder alternativ för alla smaker och plånbok storlek. Going for ett köp, måste du tänka i förväg vad du vill se i det inre.

Gör ditt hus en ovanlig och fantastiska för nyårshelgen lyser panelerGör ditt hus en ovanlig och fantastiska för nyårshelgen lyser paneler

Beroende på svaren, måste du välja ett av följande alternativ:

 • Dekorerad med LED julkrans - placera den kan vara på väggen eller hängas på fönstret;
 • Curly träd bakgrundsbelyst - tack vare det breda utbudet av färger, elektriska dekorativa mönster passar in i någon inre;
 • Dekorerad med glödande boll - på grund av sin relativt ringa storlek, kan den användas som en snygg visuell accent.

Olika typer av pekskärmar

För att göra ljuspaneler hemma, måste du först välja ett kreativt koncept. Universal är alternativet gjord av onyx. Det är möjligt att installera i alla rum, oberoende av dess funktionella ändamål. Med många nyanser, självlysande element bildar ett önskat mönster.Beroende på stilistisk riktning kan du skapa dynamiska eller statiska sammansättning i hemmet. Den näst högsta frekvensen av förekomst är en panel av rep.

Innan du skapar en pekskärmen är nödvändigt att välja tema och förbereda alla verktyg för jobbetInnan du skapar en pekskärmen är nödvändigt att välja tema och förbereda alla verktyg för jobbet

För sin produktion med sina egna händer är det absolut nödvändigt att skissa, baserat på vilken mönstret bildas. Materialet bör vara en solid plockning, eftersom den är monterad på toppen av fundamentet - Rep.

Då måste man böja alla beredda under miniatyrbilden. Vid det slutliga steget anslutningen till det elektriska nätet. Glöm inte som kräver en lämplig ram för fasta väggkompositioner.

Utöver dessa finns det flera alternativ:

 1. Tillverkad av Himalaya salt - det har en begränsad användningsområde. Det kan hittas i bastun eller bad. En betydande nackdel med projektet är dess höga kostnad. Endast plattorna kommer att göra en offert för många bokstavligen astronomiska. För framställning av en komposition som erfordras för att skapa ett mönster eller en bild med hjälp av saltplattor. Den färdiga produkten är fäst vid väggen med hjälp av två-komponentslim tillverkas på basis av magnesit.
 2. Flerfärgad färgade - avsedd för stora rum där spel av ljus och skugga skapar en unik bild. Monterad på väggen, som ligger på den sida av fönstret. När det gäller till lobbyn i en butik eller en byggnad, vilket ger en stor skara människor, desto bättre för att upprätta en panel från gatorna. Valet görs till förmån för den soliga sidan.
 3. Budget i alla förhållandet blir en panel gjord av en LED-remsan. Dessutom kan du använda den vanliga julen krans.

Skapa en pekskärm med händerna

Erfarenheten visar att det inte alltid är möjligt att hitta ett lämpligt alternativ för handeln. Det är därför många väljer att göra LED panelerna på egen hand. Nybörjare rekommenderas att välja enklare. Först behöver du en bit papper för att göra en liten skiss. Vad du vill installera? Finns det någon tema tillfälle? Där kompositionen ska installeras?

Pekskärmar kan göra sina egna, det viktigaste - att visa fantasiPekskärmar kan göra sina egna, det viktigaste - att visa fantasi

Exakta svar på dessa frågor kommer att bidra till att undvika många problem i framtiden. Efter att du måste hitta en bas. I sin roll kommer att utföra bågen eller köpas i en specialbutik alternativ.

Den ytterligare proceduren är som följer:


 • Fann tie basis garn eller tyg som är resistent mot långvarig värmeverkan;
 • Lägenheten är alltid möjligt att hitta de onödiga saker som fungerar som dekorativa bitar;
 • Tillämpas med användning av limpistolen på vertikala och horisontella dekorativa delar ställdes pan;
 • När alla delar är fasta, är det nödvändigt att ge korta vikt spår belysning;
 • Detta görs försiktigt för att inte skada de fina detaljerna i kompositionen.

Original ljuspaneler (video)

Kreativa paneler med belysning dekorera insidan av privata hus och stadslägenheter. Det är lätt att välja ett tema i butiken eller göra det själv. Om du väljer det andra alternativet, då vi ska börja med en skiss av tillverkningen. Ju mer exakt det är gjort, desto lättare är det att välja önskat antal material. Under tillverkningsprocessen inte vara rädd för små experiment. Det viktigaste - inte överbelasta en färdig produkt dekorativa element.

Exempel på ljuspanelen (bild inre)

011-3024-1024x65205077loo191400x1400-dsc01003b271400x1400-dsc01047b27

Leave a Comment

Your email address will not be published.

48 − = 38

Adblock
detector