Ljuskronor för rum med lågt i tak: 5 intressanta alternativ – nwhistorycourse.org

The BlogFör ett rum med ett lågt tak, kan du välja en ljuskrona, som kommer att betona den ursprungliga utformningen av rummetFör ett rum med ett lågt tak, kan du välja en ljuskrona, som kommer att betona den ursprungliga designen pomescheniyaNa närvarande fritt tillgängligt ett stort urval av belysningsarmaturer. Ljuskrona - är valet av människor som värdesätter traditioner. Men låga tak hindrar ofta att förverkliga idén att installera lyxiga kristallkronor. Ändå det låga taket - det är inte en dödsdom för en centraliserad belysning. Det finns flera villkor, observera att du kan njuta av en ljuskrona i ett rum med någon takhöjd.


Det låga taket: vad en ljuskrona kan komma

Vacker ljuskrona - drömmen för många. Men låga tak begränsa valet. Ett rum med ett lågt tak - detta är ett farligt område för design; Om du inte känner till några av reglerna, kan du göra rummet knäböj, tystlåten och deprimerad.

När du väljer belysning bör vara uppmärksamma på de kompakta lamporna, exklusive alternativet lång lampaNär du väljer belysning bör vara uppmärksamma på de kompakta lamporna, exklusive alternativet lång lampa

För att hålla balansen och lätthet i rummet, användning som ljuskälla i ljuskronan är skyldig att tänka på följande:

 • Lång dekorerad med kristallkronor är undantagna från markeringen. Längd kan inte bara betona snålhet av taket, men också störa med rörelsen i rummet.
 • Om ljuskrona - är det den enda källan till ljus, då måste det innehålla en hel del lampor för att lysa upp varje hörn av rummet.
 • Om du gillar små ljuskronor modest, kommer det att se bra spotlights, samt den glansiga ytan av taket locket, som visuellt utöka utrymmet och reflektera ljus.

Montera ljuskrona i undertaket, glöm inte om de tekniska aspekterna i samband med risk för uppvärmning av PVC-väv. Ta ansvar för valet av lamptyper och observera lämpligt avstånd mellan filmen och värmekällan.

Vad kan vara billiga ljuskronor för lågt i tak

Taklampor har ett brett utbud av priser. Om du inte har stora ekonomiska möjligheter, inte bli upprörd! Den moderna marknaden gör det möjligt att ställa in en snygg och funktionell tak ljuskrona för lite pengar.


Små lampor är inte bara perfekt för den låga rum, men de är ett alternativ för budgeten som kommer att vara överkomliga för allaSmå lampor är inte bara perfekt för den låga rum, men de är ett alternativ för budgeten som kommer att vara överkomliga för alla

Vad ljuskronor som lämpar sig för lågt i tak, passar kategorin budgeten:

 1. Pripotolochnaya ljuskrona med nyanser i olika riktningar. Väl lämpad för ett undertak, som den har en metallbas, sk pripotolochnoy.
 2. Ljuskrona med rörliga plats. Många modeller av denna typ har ett lågt pris, är lätta och mimnimalistichnym stil.
 3. Små lampor med fäste "på kroken" på kedjan till textilier. Här besparingarna görs på grund av budgetmaterial. Men eftersom dessa material inte är alltför och förlora: utseendet och livslängd av dessa ljuskronor är osannolikt att göra dig besviken.
 4. Pripotolochnye ljuskronor med lysdioder. Detta är en relativt ny modell är känd för sin ovanliga utseende och hållbarhet belysningselement. Deras kostnad är också väl lämpad för medelstora väska.
 5. Ljuskrona pripotolochnaya eller på stången i form av en inverterad fat. Denna modell kan vara gjorda av billiga material, i detta fall skulle en ljuskrona vara mycket prisvärd. Formuläret kan du lyckas sprida ljuset i rummet och spara utrymme.

Kanske du själv hitta ett alternativ för budgeten för de önskade låga taket ljuskronor. Var uppmärksam på tillverkare: akta oss för billiga imitationer! Det är osannolikt att du hittar äkta italiensk ljuskrona tak för priset på den kinesiska skräp.Om du gör ett frestande erbjudande oprövad organisation, är det bättre att vägra. Icke-certifierade produkter kan ge dig mer problem än den extra avfall.

Vilka är de ljuskronor för låg modernt vardagsrum tak

Vardagsrum - det är nyckeln rum i huset. Även om takhöjden är dålig, inte kasta idén att upprätta en vacker ljuskrona som skulle passa väl in i vardagsrummet. Vacker betoning på belysning - en vinnande lösning i utformningen av rummet, men de låga tak ställa vissa begränsningar.

Ljuskrona med rörliga platsen perfekt passar det inre av ett rum med ett lågt takLjuskrona med rörliga platsen perfekt passar det inre av ett rum med ett lågt tak

Vad kronor passar i rummet med ett lågt tak:

 • Pripotolochnuyu bättre att välja en ljuskrona. Staven och kroken kan svika du plocka upp utrymmet.
 • Väl spela rollen av en ljuskrona för ett lågt tak ljuskrona med rörlig plats, eftersom med en sådan lampa har du en möjlighet att ytterligare markera önskat zon, lämnar den andra med en mindre mängd ljus. Ju fler fläckar bör din ljuskrona, desto mer bekväm kommer att fungera.
 • Var försiktig när du väljer en billig ljuskrona. Fortfarande lever - en plats tyder på estetiska inslag i inredningen.
 • Använd enkla spotlights för att belysa omkretsen av rummet. Det kommer att vara till stor hjälp för att täcka levande.

Begränsa effekten av de lampor som används i ljuskrona. Det är särskilt viktigt att följa denna regel, om du undertak. Nästan alla tak beläggning kan ändra färg eller andra egenskaper på grund av långvarig exponering putsade lampor.

Taklampor för lågt i tak i sovrummet

Sovrummet tillsammans med vardagsrummet är den plats där viktiga bra belysning och kvalitet utseende kronor. Grundläggande krav för ljuskrona sovrum med ett lågt tak på samma sätt som de som gäller för ljuskronan i vardagsrummet.

För sovrummet, kan du välja en liten dekorativ ljuskrona, vilket skapar en romantisk och mysig atmosfärFör sovrummet, kan du välja en liten dekorativ ljuskrona, vilket skapar en romantisk och mysig atmosfär

Funktioner ljuskronor för sovrummet kan vara följande:

 1. För att skapa en mer bekväm och skonsam atmosfär, är det rekommenderat att göra ett val i riktning mot dekoration. Även för låga tak för en liten ljuskrona med korta smycken eller andra dekorativa element.
 2. Romantisk inställning skapar ett diffust ljus istället för siktar fläckar eller dåligt skyddade lökar, som slog ögat. Använda ljuskrona med frostat glas nyanser grumlighet eller andra element som sprider ljus.
 3. Enstaka fläckar i sovrummet är bättre att ersätta ljus band: Ribbon visuellt pripodnimut taket kommer att ge lätthet till designen.

Med dessa riktlinjer kan du räkna med ett positivt resultat i valet av e kronor för sovrummet.


När du väljer en ljuskrona, utan att avvika från de grundläggande idéerna om stilistisk riktning i rummet. Alla detaljer i inredningen bör förkroppsliga ett enda begrepp, som utvecklats av ägaren eller designer.

Ljuskronor för låga rum (video)

Det låga taket - ett besvärligt problem som begränsar flykt fantasi. Men även med denna begränsning kan du välja en ljuskrona som skulle se bedårande i det inre av rummet med lågt i tak. Så inte skylla lägenheten i en besvärlig layout och djärva idéer Arm proffs!

Vackra ljuskronor för låga rum (foto)

02-glanc615b942013-03-28013714410124171541926626118135850045913584410184740315412-

Leave a Comment

Your email address will not be published.

90 − = 81

Adblock
detector