Living Room Design: 5 Viktiga aspekter av fotot 2017 och moderna idéer – nwhistorycourse.org

The BlogI vardagsrummet måste du korrekt välja färgschema för att skapa trivsel i rummetI vardagsrummet måste du korrekt välja färgschema för att skapa komfort i rummet i dag, ett vardagsrum - ett rum som behöver vara multifunktionella, vacker, alltid med individuell stil och en strukturerande utrymme.


Modernt vardagsrum inredning idéer är långt ifrån den traditionella tapet med en bild och datum minimalistisk stil med ljusa accenter - är detta en milstolpe, som bör vara lika. Därför välja utformningen av vardagsrummet 2017, bör titta närmare på de innovationer och lyssna till råd från dekoratörer.

Design Hall 2017, moderna idéer: vad du bör uppmärksamma

Rum i en lägenhet eller hus anses vara den centrala rummet, som alltid är på sinnet och är föremål för en mängd stolthet. Därför välja design room, uppenbarligen vill se det här rummet en elegant och uppfyller moderna trender.

Är att förstå vad är funktionerna i det inre av salen 2017 är de mest relevanta.

Låt oss börja med färg: med grundläggande nyanser av små förändringar - vit, svart, grått och beige - standardkombinationen har under flera säsonger interiör.

Att välja rätt stil, färg och design av vardagsrummet, får du den ursprungliga inredningen, som utan tvekan kommer att pryda ditt hemAtt välja rätt stil, färg och design av vardagsrummet, får du den ursprungliga inredningen, som utan tvekan kommer att pryda ditt hem


Men moderna idéer är här i besittning av skickliga toner och halvtoner och TZ av att ingå de sterila vita eller grå odefinierbar invändiga ljuspunkter.

Dekoratörer i 2017 ringer för användning i de inre intressanta och djupa, ljusa accenter:

  • Emerald färg i vardagsrummet skapar en lugnande atmosfär;
  • Färg Marsala absoluta favorit i år;
  • bärnstensfärg och slappnar i vardagsrummet skapar en livlig interiör;
  • Burgundy (körsbär) färg kan framhäva djupet av interiören och göra den mer uttrycksfullt;
  •  Beige och alla nyanser som alltid populära för dekoration i vardagsrummet;
  • Guld och citron färger ger lägenheten lätthet, solsken, särskilt sådana populära färger för vardagsrummet, där det finns lite dagsljus.

Huvudsakliga moderna designidéer vardagsrummet ligger i enkelheten och minimalism i inredning naturlighet och lätthet.En annan idé av modern design av hallen är accenter. Accenter i det inre av vardagsrummet kan göras på två sätt: genom att använda en kontrasterande urval av möbler och genom att skapa ljusa fläckar tillbehör.

Valet av metod beror på smaken och estetiska önskemål levande värdar.

Att bo i en modern stil 2017: vilken stil att välja

I vilken stil ordna vardagsrummet? Med en sådan fråga vanligtvis börjar sökandet efter individuell interiör. Här är några stilar och trender som är relevanta i det aktuella året.

Välj den stil du behöver för din smak, vilket gör vardagsrummet en mysig hem ochVälj den stil du behöver för din smak, vilket gör vardagsrummet en mysig hem och

eklekticism

Den mest populära stil för vardagsrummet. Denna stil kallas blandning av inkompatibla, exempelvis retro möbler med klassisk stil. Kombinationen av eklekticism bör inte vara smaklös, de ska vara snygga, så om det finns något förtroende för sin egen design smak, är det bättre att söka hjälp från socialisterna.

Den eklektiska stil levande blir mer intressant och ljus nyansDen eklektiska stil levande blir mer intressant och ljus nyans

minimalism

Denna stil kännetecknas av korthet, enkelhet och funktionalitet. I minimalism antas minimum av tillbehör, maximal funktionalitet.

Style minimalism innebär avsaknaden av en stor mängd utrustning och tillbehörStyle minimalism innebär avsaknaden av en stor mängd utrustning och tillbehör


Eco-stil

Naturlig stil, så kallade han kälkborgare, vars stil kännetecknas av renhet orörd natur. Denna stil domineras av naturliga material (trä, sten, metall), utrymme och maximal dagsljus. Det viktigaste inslaget i dekoration i denna stil bör vara levande växter.

Eco-stil är utformad för människor som älskar att bara använda naturmaterialEco-stil är utformad för människor som älskar att bara använda naturmaterial

Art Deco

Glamour och lyx i hög samhället av förra seklet, med en dominans av ovanliga läder material, elfenben i färgsättning följer en ljus bakgrund och mörka möbler.

Dyra möbler, vacker natur av förra seklet - allt detta art deco-stilDyra möbler, vacker natur av förra seklet - allt detta art deco-stil


POPKONST

Populär konst, vilket anses ovanligt. Interiören kan manifesteras i form av en soffa i en mun, ett soffbord i form av vinylplast, målningar i stil med Endi Uorholla.

Popkonststil är mycket intressant, eftersom den använder en unik och kreativ inredningPopkonststil är mycket intressant, eftersom den använder en unik och kreativ inredning

Varje stil kräver exakt färg och design, annars lever i riskzonen för att bli fadd samling av många saker.

Presentation stil kan visas i sin helhet i det inre, men kan bara antydan i form av en dekoration eller utformning av den ena eller andra delen av rummet.

Utformning av vardagsrum, foto 2017, moderna idéer: principerna för zonindelning och utsmyckning

Genom att kombinera flera zoner i en lägenhet är ingen överraskning, särskilt om en liten lägenhet, men också i stora lägenheter och hus zonindelning förvärvar en ny innebörd. Genom att kombinera vardagsrummet och matplats, kan du få en snygg utrymme som expanderar gränserna för rummet och få en känsla av frihet. Dessutom kommer en sådan förening gör rummet lång och rymlig.

Designers rekommenderar inte bara att ansluta någon form av dessa två zoner, lägenheter och göra en verklig omställning, då möjligheterna för design kommer att bli mycket större.

Design vardagsrum matsal har sina egna egenheter och moderna trender.

Elegant vardagsrum du behöver för att plocka upp färgen genom att kombinera tapeter och saker är samma färgskalaElegant vardagsrum du behöver för att plocka upp färgen genom att kombinera tapeter och saker är samma färgskala

2017, den mest populära är sådana stilist lösningar:

  • moderna;
  • Medelhavsstil;
  • traditionell;
  • Fusion.

Modern - den bästa stilen för design vardagsrum matsal och det viktigaste elementet i sin design anses vara en "ö" i mitten av ett enhetligt utrymme. Klassisk stil skapar en traditionell familj utrymme. En medelhavsstil full av minnen hav, växter och stenar. Style Fusion kan du spela med olika stilar och lägg till exempel till jugendstil av den klassiska matsalen.

Det viktigaste alla stilar har något kombinerat - färg eller detaljer.

Modernt vardagsrum, foto 2017: den sista punkten i det inre

Vackra vardagsrum behöver vacker dekoration - en sista touch. Och sådana slag är textilier, möbler, lagring, belysning och tillbehör.

Stoppade möbler för vardagsrummet ska vara ljusa, vackra och hållbara. Under 2017 har vi blivit mycket populära hörn modulära soffor, som om de är gjorda av oberoende moduler och kan arrangeras som bekväma värdar.

Den slutliga bar i vardagsrummet - det är en vacker och eleganta möbler som passar perfekt stilDen slutliga bar i vardagsrummet - det är en vacker och eleganta möbler som passar perfekt stil

I den moderna interiören rummet ser bra öppna hyllor, som representerar lätthet och rymd.

Gardinerna relevant är lätthet, luftighet, ges företräde till naturmaterial.

Den moderna vardagsrummet är utrustat med inbyggda eller riktade ljuskällor. Ljuset bör accenter på varje detalj i inredningen vardagsrummet - det är huvudregeln. Original lampetter, golvlampor och golvlampor kommer att bli en ljus accent till rummet belysning.

På toppen av popularitet: ett ljust vardagsrum i modern stil 2017

Monokromatiskt ljus nyanser än någonsin i mode. Ljus färg på väggar, golv och tak gör vardagsrummet viktlös. Ljusa nyanser av möbler, textilier och inredning verkade sväva utan att vidröra golvet i rummet - det skapar en viss känsla av lätthet och magi.

Vackra och ljusa vardagsrummet är inte bara modet under flera år, men kan också lägga till komfort i praktiskt taget alla hemVackra och ljusa vardagsrummet är inte bara modet under flera år, men kan också lägga till komfort i praktiskt taget alla hem

Ljus interiör, där allt är i olika nyanser av vitt, mjölk, vanilj, eller "is" interiör, där vit späddes med metall och trä element - en mängd olika smaker.

Det verkar som om ljus interiör är det enklaste, men det är ljusare nyanser mest nyckfulla, och därför den grundläggande regeln om den vita inredningen i vardagsrummet kommer att vara en kombination av färger.

 Modern design vardagsrum (video)

Således, med fokus på moderna designidéer för vardagsrummet, kan du skapa en riktigt icke-trivial interiör eller bara för att sätta i den levande frisk luft.

Design vardagsrum (foto)

114.84003242596223.451319.653821422150517dizayn-interera-gostinoy-komnaty-7936.079

Leave a Comment

Your email address will not be published.

12 − 4 =

Adblock
detector