The BlogLichtpanelen - een bron van inspiratie voor het oorspronkelijke ontwerp van de woningLichtpanelen - een bron van inspiratie voor het oorspronkelijke ontwerp van residentiële pomescheniyaSvetovye paneel in het interieur - dit is een directe manier om een ​​tendentieuze modern beeld van uw huis of kantoor te creëren. Bovendien zijn dergelijke panelen om de ruimte van de verlichting mogelijkheden uit te breiden. LED-panelen kunnen in harmonie zijn met de verschillende gebieden van ontwerp, zodat u zeker een optie die de individualiteit van de kamer zal benadrukken vinden. Wees niet bang om te experimenteren: felle accenten op de details, zoals hanglampen, lijkt relevant.


LED-paneel plafond: de belangrijkste voordelen

De installatie van LED-panelen wordt steeds populairder. Een dergelijke voorziening wordt aanzienlijk minder energie te besteden dan conventionele lampen, en de verschijning van lichtpanelen verschilt elegantie, schoonheid en onweerstaanbare stijl rijkdom.

Een van de belangrijkste voordelen van uitgave:

 • Energiebesparing. Ondanks de algemene hoge kosten van LED-schermen, het opslaan energoraskhoda vroeg of laat te maken voor de kosten van de aankoop en installatie van verlichtingsapparatuur
 • Een ander belangrijk voordeel is de duurzaamheid van dergelijke lampen. Ze hebben geen burn-out, niet breken, hoeven ze niet om iets te veranderen.
 • Met LED-panelen, kunt u kiezen voor een verlichting methode is om de panelen over het plafond te verdelen, slechts enkele delen kan worden verlicht.
 • Het installeren van de panelen geen speciale vaardigheden vereist. Dit kan zelfs een beginner te maken.
 • Het licht paneel is zeer krachtig. Een klein panel eenvoudig vullicht 30 sq. m. space.
 • U kunt de kracht en zelfs de kleur van het licht naar wens te veranderen. Elk paneel kan afzonderlijk worden bediend.

LED-paneel vervaardigd met hoogwaardige materialen, zodat ze niet extra zorg of regelmatige wisseling van lampen vereisenLED-paneel vervaardigd met hoogwaardige materialen, zodat ze niet extra zorg of regelmatige wisseling van lampen vereisen

Bevestig het paneel mogelijk het plafond en de speciale draad die het licht meer gerichte maakt.

Als u wilt naar de kamer met de nieuwste mode en technologie regelen, de lichtpanelen beste bij je passen.


Hoe de klemmen voor het plafond van de kunststof panelen kiezen

Plafond panelen van kunststof - dit is een zeer praktische en kostenefficiënte oplossing. De panelen van het plafond kan eenvoudig worden geïnstalleerd, zorg voor hen niet veel moeite, evenals een prettige eigenschap van het plafond nodig hebben is een ruime keuze van de verlichting.

 Voor het plafond van de kunststof panelen passen bij de volgende soorten lampen:

 1. Schijnwerpers. Dit is een klassiek voor PVC plafond. Het voordeel van spotlights is hun kosten, evenals een verscheidenheid aan opties voor de locatie van armaturen.
 2. Klassieke kroonluchters. Met behulp van de klassieke kroonluchter is ook toegestaan ​​om een ​​maximum van kunststof panelen te installeren. Zorg ervoor dat de PVC-panelen niet oververhitten.
 3. LED-paneel. Deze optie is goed voor elke vorm van het plafond, zodat je het kunt gebruiken met kunststof panelen.
 4. LED strip. Gelukkig onderstreepte gloss PVC-panelen LED-strip aan de omtrek van de kamer of op het niveau van de kruising, als u besluit om een ​​multilevel plafond van kunststof panelen te maken. Vergeet niet dat de LED-verlichting lint oplossing vormt een aanvulling op, maar geeft geen volledige dekking. Dus gebruik LED-strips in combinatie met andere soorten verlichting.

Klassieke kroonluchter perfect voor kunststof plafond en verlichting zijn de belangrijkste component van elke ruimteKlassieke kroonluchter perfect voor kunststof plafond en verlichting zijn de belangrijkste component van elke ruimteVoor het plafondpanelen van pvc-ontvankelijk oververhitting. Daarom wordt het gebruik van laagspanningshalogeenlampen in armaturen en kroonluchters point. Ze warmen veel minder dan conventionele gloeilampen.

spotlights

Spotjes worden steeds populairder bij de consument. De reden is dat deze oplossing bespaart ruimte en geld, als enkele plekken veel goedkoper dan kroonluchter kan kosten. Een mogelijkheid om alleen het vereiste aantal apparaten zijn om energie te besparen.

Onder de schijnwerpers, zijn er ook LED-lampen. Deze modellen zijn duurder dan conventionele lampen onder een halogeenlamp, maar ze hebben verschillende voordelen typisch voor LED-panelen.

Spots pas de richting van het licht werpen geen schaduw, goedkoop, hebben hoog rendementSpots pas de richting van het licht werpen geen schaduw, goedkoop, hebben hoog rendement

Echter, afgezien van de voordelen schijnwerpers het heeft een aantal nadelen, die ook belangrijk zijn om vertrouwd te raken zijn:

 • Bij het installeren spotlights moeten goed nadenken over hoe u elke verlichting apparaat aan te sluiten op de kabel.
 • 12-watt lampen gepaard met het gebruik van blokken of transformatoren.
 • Verzonken veronderstellen het bestaan ​​van een vals plafond, dat is niet altijd handig. Bijvoorbeeld, als uw huis lage plafonds, zal het plafond stelen van een paar centimeter van de ruimte.
 • Verlaagde plafonds (PVC of enig ander materiaal) er niet onder lijdt oververhitting. Dus je moet zorgvuldig te benaderen de keuze van de lampen. Als de lamp oververhit raakt, kan het plafond worden vervormd.

Toch, als om te denken van tevoren alle details, van de schijnwerpers outs kun je niet aan. Denk aan de voorzorgsmaatregelen bij het installeren en operationele plekken voor verlaagde plafonds.

installatie spotlights

Als u besluit om het licht op te lossen in een kamer door uzelf, lees dan de instructies aandachtig. In het algemeen is de installatie van deze armaturen is eenvoudig. Echter, als je hun capaciteiten te twijfelen, dan is het huren van een professional. Deze procedure is niet anders hoge prijzen.

Scheme montage schijnwerpersScheme montage schijnwerpers

Zo is de vlekken installatie is als volgt:


 1. Bij het installeren van het plafond bedrading is nodig om de plaats van de toekomstige programma's tot stand te brengen.
 2. Markeer met een potlood de plaats van de toekomstige inrichting. Snijd vervolgens de vorm van een warm mes.
 3. Steek de vlekken. Zorg ervoor dat de veer is niet vervormd plafond. Hou ze zacht en soepel.
 4. Sluit de draden in parallel, om het effect van de kerstboom slingers te vermijden
 5. Voor verbinding gebruikt terminals.
 6. Gofrorukava zal uw huis te beschermen tegen schade in geval van sluiting.
 7. Kies draden met een minimum aan verwarming. Aders van koper perfect voldoen aan deze eis.
 8. Niet draden sparen! 15 cm draad noodzakelijk onnodige spanningen op te werpen.

Als u twijfelt dat ze in staat zijn om de negatieve aspecten in het installeren of gebruiken spotlights te voorkomen, verwijzen wij u naar de professionals. Services voor de installatie van armaturen zal niet al te duur zijn, en de zenuwen en energie die je bespaart.

Installatie en aansluiting van de spotlights (video)

Het selecteren en het monteren van het licht - het is een interessant werk, als gevolg waarvan u een heldere, mooie ruimte, gemakkelijk om te ontspannen, werken of andere activiteiten te krijgen. Experiment met licht, en je zult zien hoe de ruimte wordt omgezet dankzij nieuwe verlichtingsoplossingen.

Lichtpanelen aan het plafond (foto)

1646 176amv4f1n 19 19-03-50464931 1920x1080resizeportfolio12442881368448234 -36W-48W- 6128 2321468777 2014030623062417061 badWorkCloser

Leave a Comment

Your email address will not be published.

16 − = 10