Lichtpanelen: 6 variatie en selectie regels – nwhistorycourse.org

The BlogOm het ontwerp van het appartement aan te vullen is ideaal voor creatieve verlichting panelenAls aanvulling op het ontwerp van het appartement is ideaal voor creatieve verlichting pannoPravilno gekozen lichtpanelen - relatief duur, maar creatieve manier om de ruimte te transformeren. Ze zijn verkrijgbaar verschillende versies met verschillende kleur, grootte en functies. Voor het kopen van een betere kennis te maken met een dergelijke lijst. In dit geval is de samenstelling is bij uitstek past in het interieur zonder verbreking van de familie begroting.


Hoe te kiezen: LED-panelen

Muur samenstelling met toevoeging van verlichtingselementen dienen verschillende functies. Ten eerste, ze vormen een visuele focus. Als u een venster te plaatsen over het bed of op de muur, is het mogelijk om zich te concentreren op een specifiek punt. Ten tweede, zij natuurlijk licht in de kamer. Vanwege het feit dat het paneel is voorzien van een touch control, kunt u gemakkelijk de parameters van zijn werk aan te passen.

Het kiezen van LED-panelen moeten ongeacht worden uitgevoerd van het interieur van de ruimte waarin het zal hangenHet kiezen van LED-panelen moeten ongeacht worden uitgevoerd van het interieur van de ruimte waarin het zal hangen

Kies decoratieve composities ten behoeve van esthetiek en schade aan de portemonnee om deze richtlijnen te volgen:

 1. Kristallen glazen afdekplaat mag geen spoor van schade.
 2. Het is mogelijk om een ​​enkel item te vervangen zonder de integriteit van de samenstelling.
 3. Het voedingssysteem is voorzien van een zekering.
 4. Armaturen worden parallel, in plaats van na elkaar. In dit geval zal het feit dat men het hele systeem verstoren.

Overzicht van de lichtpanelen: Het decor van Kerstmis

Mode voor een verscheidenheid van lichtgevende composities New Year's kwam naar Oost-Europa vijftien jaar geleden. Ja, in het verleden was het gebruikelijk om etalages te versieren met één van de grootste vakantie van het jaar, maar het kan niet volledig worden toegeschreven aan de panelen.


Vandaag de dag kunnen grote en kleine appartementsgebouwen te zetten voor het nieuwe jaar. Dit helpt om online winkelen, het verstrekken van opties voor elke smaak en portemonnee grootte. Gaan voor een aankoop, moet je denken van te voren wat je wilt zien in het interieur.

Maak uw huis een ongewone en fantastisch voor Nieuwjaar vakantie zal lichtpanelenMaak uw huis een ongewone en fantastisch voor Nieuwjaar vakantie zal lichtpanelen

Afhankelijk van de ontvangen reacties, moet u een van de volgende opties te selecteren:

 • Versierd met LED kerstkrans - plaatsen kan het op de muur of opknoping van het raam;
 • Curly boom backlit - dankzij de brede waaier van kleuren, elektrische decoratieve ontwerpen passen in elk interieur;
 • Versierd met gloeiende bal - te wijten aan de relatief kleine omvang, kan het worden gebruikt als een stijlvol visueel accent.

Verschillende soorten touch panels

Om de lichtpanelen thuis te maken, moet u eerst een creatief concept te selecteren. Universal is de mogelijkheid gebruik gemaakt van onyx. Het is mogelijk om te installeren in elke ruimte, ongeacht de functionele doel. Met vele tinten, lichtgevende elementen een gewenst patroon.Afhankelijk van de stilistische richting, kunt u dynamische of statische samenstelling in het huis te creëren. De tweede hoogste frequentie van optreden een panel van touw.

Voordat u een aanraakscherm te maken is het noodzakelijk om het thema te kiezen en voor te bereiden alle tools voor de baanVoordat u een aanraakscherm te maken is het noodzakelijk om het thema te kiezen en voor te bereiden alle tools voor de baan

Voor de productie met hun eigen handen is het absoluut noodzakelijk te schetsen, op basis waarvan het patroon wordt gevormd. Het materiaal moet een vaste keuze, omdat het boven de fundering is aangebracht - Touw.

Dan heb je om te buigen alle opgesteld onder de miniatuur. In de laatste fase van de aansluiting op het elektriciteitsnet. Vergeet niet dat is een geschikte kader voor massieve wand composities.

In aanvulling op deze, zijn er verschillende mogelijkheden:

 1. Geproduceerd door de Himalaya zout - het heeft een beperkt toepassingsgebied. Het kan worden gevonden in de sauna of bad. Een belangrijk nadeel van het project is de hoge kosten. Alleen de platen zal een offerte aan voor vele letterlijk astronomische te maken. Voor de bereiding van een preparaat nodig is om een ​​patroon of afbeelding en die het zout platen te maken. Het eindproduct wordt bevestigd aan de muur met de 2-componentenlijm vervaardigd op basis van magnesiet.
 2. Veelkleurige gebrandschilderd - ontworpen voor grote ruimtes waar het spel van licht en schaduw creëert een uniek beeld. Aan de muur, aan de zijkant van het venster. Als het gaat om de lobby in een winkel of een gebouw, dat een grote menigte mensen zorgt, het beter om een ​​paneel van de straat vast te stellen. De keuze wordt gemaakt ten gunste van de zonnige kant.
 3. Budget in elke verhouding wordt een paneel vervaardigd uit een strip LED. Daarnaast kunt u de gebruikelijke kerst krans van toepassing.

Maak een touch panel met zijn handen

De ervaring leert dat het niet altijd mogelijk om een ​​geschikte optie in de handelsportefeuille netwerk te vinden. Dat is de reden waarom kiezen velen gezien als de LED-panelen te maken op hun eigen. Beginners wordt aangeraden om eenvoudiger te kiezen. Eerst moet je een stuk papier om een ​​kleine schets maken. Wat u wilt installeren? Is er een thema gelegenheid? Waarbij de samenstelling moet worden geïnstalleerd?

Touch panelen kunnen hun eigen, het belangrijkste ding te maken - tot de verbeelding te laten zienTouch panelen kunnen hun eigen, het belangrijkste ding te maken - tot de verbeelding te laten zien

Precieze antwoorden op deze vragen zal helpen om veel problemen in de toekomst te voorkomen. Daarna moet je een basis te vinden. In zijn rol zal de ring uit te voeren of gekocht in een speciaalzaak optie.

De volgende procedure is als volgt:


 • In totaal tie basis touw of doek dat bestand is tegen langdurige thermische belasting;
 • Het appartement is altijd mogelijk om de onnodige dingen die fungeren als decoratieve stukken te vinden;
 • Aanbrengen met het lijmpistool op verticale en horizontale decoratieve onderdelen vervaardigd pan;
 • Zodra alle onderdelen zijn bevestigd, is het noodzakelijk manco spoor belichten;
 • Dit is zorgvuldig gedaan om te voorkomen dat de fijne details van de samenstelling beschadigen.

Originele verlichting panelen (video)

Creative panelen met verlichting sieren het interieur van particuliere woningen en stadsappartementen. Het is gemakkelijk om een ​​thema in de winkel kiezen of doe het zelf. Als u de tweede optie kiest, dan moeten we beginnen met een schets van de fabricage. Hoe nauwkeuriger het wordt gedaan, hoe makkelijker het is om het vereiste aantal materialen te selecteren. Tijdens het fabricageproces moet niet bang van geringe experimenten. Het belangrijkste ding - niet overbelast een eindproduct decoratieve elementen.

Voorbeelden van het lichtpaneel (foto binnenkant)

011-3024-1024x65205077loo191400x1400-dsc01003b271400x1400-dsc01047b27

Leave a Comment

Your email address will not be published.

9 + 1 =

Adblock
detector