Lapptäcke teknik och dess funktioner – nwhistorycourse.org

The BlogMed skapandet av tack i tekniken med lapptäcke dekorera insidan av köket kan även en nybörjare handtagMed skapandet av tack i tekniken med lapptäcke dekorera insidan av köket, hanterar det ännu novichokLoskutnoe sömnad - en unik teknik för att sy. Det kallas lapptäcke teknik för att skapa vardagliga föremål eller bilder med tygbitar eller stickat tyg. Skapa en låt i stil med lapptäcke lätt. Enligt auktoritativa mästare, kan även en nybörjare gör grytlappar eller andra små föremål för huset utan problem.


Gör en bild i stil med lapptäcke sy sina egna händer

Skapa en bild i lapptäcke någon person. Dessa artefakter kan användas för att dekorera ett barns rum eller kök. För att skapa bilder i stil med lapptäcke helst i skummet. Du kan skapa kompositioner på papper. Allt begränsas endast av din fantasi.

Innan du kan skapa bilder i stil med lapptäcke du kommer att behöva göra en mall för framtida kompositioner på papper. Efter att du måste klippa ämnet och bifoga det till skummet. Nästa, spåra grundval av en rita att dra, och göra små hål i skummet (inte mer än 1-2 cm).

För att skapa en bild i tekniken lapptäcke är nödvändigt att förbereda en skiss, och baseras på den för att skära ut de önskade färg tyg klaffarFör att skapa en bild i tekniken lapptäcke är nödvändigt att förbereda en skiss, och baseras på den för att skära ut de önskade färg tyg klaffar

Vid tillverkning av bild lapptäcke ansluta sig till följande algoritm:

 1. För att börja tillverka papper tom mönster på tyget. Efter detta utskurna vävnads delar av lämplig storlek. Glöm inte att lämna ett litet bidrag.
 2. Smörj tyg lim.
 3. Så småningom fylla canvas lappar.
 4. När mönstret är klart, kan du måla bakgrunden med akrylfärger.

Om du skapar en tredimensionell duk för barn, kan du dekorera en bild av de olika pärlor eller spets.


Tack i stil med lapptäcke med sina händer

Många människor är bekanta med "Ashet Collection", som sedan 2009 är översatt till ryska. I en serie av dessa tidskrifter presenterade mästarkurser och en mängd nyheter inom handarbete. Tidskrifterna i denna publikation beskriver flera varianter av tillverknings tack kök.

Om ditt kök är i klassisk eller rustik stil, kan du sy grytlappar med hjälp av tekniker för lapptäcke. En sådan produkt kommer att se vacker och extraordinärt. Dessutom grytlappar, utformad i stil med lapptäcke, mycket praktiskt.

Innan du börjar skapa ett slag välja rätt tyg. Det är önskvärt att ge företräde åt naturliga bomullsmaterial. För att undvika krympning under tillverkningen av klibbighet är det nödvändigt att tvätta och järn tyget.

Tack gjord av tyg patchar, mest ekologiskt titta på de klassiska eller rustik inredningTack gjord av tyg patchar, mest ekologiskt titta på de klassiska eller rustik inredningProcessen att skapa nästa tack:

 • Först måste du klippa fyra färgade rutor av tygmönster.
 • Därefter skär varje ruta i lika trianglar.
 • Sy två trianglar av olika färger. Upprepa denna procedur för alla figurer.
 • Få detaljer samlas på torget.
 • Fabricera material till fel sida av nubb. För att göra detta, klippa en kvadrat med önskad storlek.
 • Applicera produkten på fel sida av torget, gjord av trianglar.
 • Innan båda sidor tack stygn, sätta mellan syntepon lager eller vadd.
 • Sy undersidan av tyget till fronten.
 • Sy arbetsstyckets kant.
 • Sy redo att slå ögla, tillverkad av en färg tyg mönster.

Grundläggande tekniker lapptäcke

Det finns ett program för snabb lapptäcke. Det kallas lapptäcke hörn. Med denna teknik kan du skapa en mängd olika paneler, västar och stickade leksaker. För att göra detta behöver du bara en monokromatisk tygremsa.

Utbildning tillverkning lapptäcke bättre att börja med en snabb teknik torgUtbildning tillverkning lapptäcke bättre att börja med en snabb teknik torg

Tekniken att "hörn" ger 3 sätt att fällbara rag:

 1. Den första metoden är den enklaste. Han är perfekt för nybörjare. Förfarandet innefattar att vika varje ruta diagonalt inåt undersidan.
 2. Det andra sättet är att böja in i fel sida av tyget. Efter det att arbetsstycket behöver stoppa hörnen.
 3. Den tredje metoden är lämplig endast om du använder tjocka tyger. Detta förfarande tillhandahåller för skärning rektangulära patchar. Förformen är då nödvändigt att böja fel sida av 1-2 cm och järn. Vidare är hörnen böjs till mittlinjen av rektangeln och järnstycket igen.

Bra teknik för lapptäcke är en "snabb torg." Utbildning lapptäcke teknik börjar med att studera denna metod.

Om du vill göra fläckar av att använda denna teknik, ansluta sig till följande algoritm:

 • Först måste vi skära ut två band av samma bredd.
 • Fila bort remsan och jämna den resulterande sömmen med järn.
 • Skär den tredje remsan. Dess bredd bör vara samma som bredden av två remsor tvärbundits.
 • Fästa den resulterande remsan av två sydda ansikte. Sy alla banden.
 • Dela upp ämnet i lika stora kvadrater och skär dem.

Ryska rutor teknik är väl lämpad för att skapa mattor och andra tillbehör för inredningRyska rutor teknik är väl lämpad för att skapa mattor och andra tillbehör för inredning


Om du vill skapa en extraordinär matta eller annan möbel, du perfekt teknik för "Russian Square". Produkter är utformade i denna teknik, patchwork, ge din inredning djup och mångfald.

Montering av rag teknik "Russian Square" i följande ordning:

 1. Skär en kvadrat som kommer att fungera som en bas.
 2. Då järn järn det.
 3. För att fästa mitten av torget en liten färgad ruta.
 4. På varje sida av en liten fyrkantig sy remsor.
 5. Proutyuzhte stycket.
 6. Att fästa triangelkanterna av remsor av tyg och sydda den. Måtten på trianglarna bestämmas med hänsyn omkretsen av duken. Kom ihåg att varje detalj spelar en stor roll. Även en korrekt vald storlek kan omintetgöra alla ansträngningar.
 7. Upprepa denna procedur tills tills du fyller hela grunden.

Nog vanlig lapptäcke metod är tekniken med "bra". Den första lärdomen av alla handarbete cirkel börjar med studiet av denna teknik. Denna teknik ger för att skapa en kvadratisk bas som är sydd tygremsor, som kallas "loggar". Scraps måste vara av olika storlekar. "Logs" måste du först sy kanterna på kvadratisk bas.

Technique lyapochiha och schack

lyapochiha teknik dök upp i dagarna av bönderna, när vårt land var dålig, och människor var tvungna att sy kläder från tygbitar. Denna teknik ger sy remsor av tyg-serien. Varje strimla behovet att sy en strikt mitten av tyget, och sedan vika hörnen hos materialet. Om du väljer att använda lyapochiha teknik kan du använda som grund för cirklar eller fyrkanter av tyg.

Skapa ett täcke eller filt lapptäcke kan använda tekniken för "schackbräde". Om du väljer att använda denna teknik, väljer tyger av olika texturer.

Sedan urminnes tider har quiltning teknik lyapochiha används för att skapa kläderSedan urminnes tider har quiltning teknik lyapochiha används för att skapa kläder


När du skapar en produkt i stil med "schackbräde", hålla sig till följande algoritm:

 • Först tillverka mönstret i form av en kvadrat.
 • Dela upp förformen i 16 lika stora kvadrater.
 • Vykroyte 8 rutor av mörkt tyg och 8 av ljus.
 • Ta 2 rutor i olika färger, bifoga dem till varandra inför, och sy. Upprepa denna procedur med alla rutor. Som ett resultat, bör du ha 4 körfält.
 • Sy alla remsorna ihop.

Quiltning: teknik (video)

Patchwork - det är ett verkligt nöje. Med hjälp av lapptäcke teknik kan du göra absolut någon produkt. För att studera den teknik du behöver inte veta några hemligheter från erfarna mästare eller delta i mästarkurser. Det räcker med att följa vissa regler och för att välja lämplig vävnad. Produkter tillverkade i stil med lapptäcke - detta är skönhet och originalitet i ditt hem. Go for it!

Quiltning (foto)

8d4371e46da36cdef6f5b422aaee0011650006601443c161576002abd0ec640378baebfd61f821a19840277920.176-120.176-2131245456921378121684008568001274074225672

Leave a Comment

Your email address will not be published.

− 1 = 4

Adblock
detector