Lämpliga lampor för sovrummet – nwhistorycourse.org

The BlogBelysning i sovrummet - en viktig aspekt som påverkar den allmänna atmosfären och funktionalitet lokalerBelysning i sovrummet - en viktig aspekt som påverkar den allmänna atmosfären och funktionalitet pomescheniyaOtdyh - är inte bara en god sömn, men också att läsa böcker, tidningar, surfa, filmer på natten och bara prata i en mysig atmosfär. Och det kan göras, inte bara i vardagsrummet, men också i sovrummet. Eftersom belysning tillhandahålls som en bas, och lokala. När grundläggande belysning är bekvämt att ta isär fallet på lokal - att läsa eller göra makeup i toalettbord.


Grund belysning för sovrum: en ljuskrona i mitten av

Den ljuskrona i mitten av rummet i taket - det är den vanliga platsen för basen belysning. Det är viktigt att denna process har varit organisk i det inre, kan den användas för att ställa in symmetrin i rummet, ordna utrymmet. Men samtidigt tar hänsyn till några av nyanserna.

Den ljuskrona i mitten av taket:

 • Lampa i ljuskronan nödvändigtvis stängd vid taket, eller när man tittar på en ljuskrona ljus kommer att träffa i ögat;
 • Matt plafones mer gynnsam för ljusspridning;
 • Växla till ljuskronor utrusta progressivt läge, så att ljuset inte slås plötsligt;
 • Ljuskronor med massor av kristaller eller glasbitar - inte det bästa alternativet, eftersom de störande reflexer över tid kommer att börja irritera.

Tak ljuskrona - en traditionell tillbehör som inte bara lyser upp rummet, men också för att dekorera insidan av sovrummetTak ljuskrona - en traditionell tillbehör som inte bara lyser upp rummet, men också för att dekorera insidan av sovrummet

Förresten, kan du ge upp platsen för ljuskrona rigoröst i mitten. Den kan flyttas till varje område. Om, till exempel, är skärmen uppdelat i ett sovrum, en soffa eller en kuggstång, då ljuskronan hängde i centrum av en av zonerna.


Sänglampor för sovrummet på nattduksbordet

Klassisk arrangemang av sänglampor - när de är på båda sidor omger sängen. Identiska lampor placeras var och en i sitt kabinett, så du skapa en attraktiv symmetri.

Bordslampor har många fördelar:

 • Du behöver inte skada väggen, borra, etc.
 • De är mobila, belysning kan överföras vid behov;
 • De skapar en viss stil i sovrummet.

Sänglampa, som ligger på nattduksbordet, låta göra saker som du älskar, utan att avleda partnerSänglampa, som ligger på nattduksbordet, låta göra saker som du älskar, utan att avleda partnerDessutom kan du välja original, vackra modeller, som kommer att vara fördelaktigt att ändra det inre av sovrummet. Gör dem och du kan äga, baserad på en gammal lampa, men gör det till en ny bas och en lampskärm. Oftast sker detta i skuggan gardiner eller andra textilier accentual.

Vägglampor för sovrummet: skans

Belysning lampetter - är belysning som installeras med speciella konsoler på väggen. De är lätta att installera, det behöver inte särskild omsorg, och de används inte bara som en ljuskälla, men också som ett dekorativt element.

Wall lampetter perfekt stryka ett objekt av dekoration. De kan lyfta fram de konstnärliga vas, figurer, målningar eller någon samlarobjekt. I mode idag, underjordiska ljus, denna modell med nyanser som är kopplade direkt på väggen.

Hängande lampor i sovrummet: intressanta idéer

Alltmer hänger lykta som används i stället för en sänglampa område. Detta val gäller för en viss skärpa, med betoning på estetik i rummet. Samtidigt du lämnar ett fritt utrymme på väggar, golv och bord.

Vägg lampetter bidra till att skapa ett mjukt, dämpat ljus, perfekt för att läsa böcker eller handarbeteVägg lampetter bidra till att skapa ett mjukt, dämpat ljus, perfekt för att läsa böcker eller handarbete

Du kan välja utformningen av denna taklampa i japansk stil, och det kommer att ge sovrummet en nyans tyngd och djup. Då visar det sig att stilen på rummet gör det lätt. Ett bra tillfälle att avleda uppmärksamheten från situationen för blygsamhet.

Modern belysning för sovrummet Hur man väljer

Det finns ett flertal kriterier, med hänsyn till att det är mer troligt att plocka upp en riktigt snygg lampor i sovrummet. Dessa tips kommer också att gälla för valet av ljuskällor i barnrummet eller vardagsrummet.


Att tänka på när man väljer armaturer:

 • Rummets storlek och takhöjd - desto mer utrymme, kan större vara ljuskrona;
 • Design inredningen i rummet;
 • Strömenhet beror också på storleken på rummet;
 • Färgpaletten av rummet är också viktigt - ibland ljus betonar färgen i rummet, och ibland blir huvuddelen på en neutral bakgrund.

Det är viktigt, och vad du vill lyfta fram - en vägg eller ett område inbyggda möbler. Material lampskärmar eller lampskärm får inte heller strida mot element i sovrummet design. Fashionabla belysning av polymeren inte fått ge vika för klassiska lampor med tyg lampskärm.

Spotlights i sovrummet: ett dekorativt element och belysning

Endast sådana dekorativa spotlights kan skapa i sovrummet mjuk och smidig belysning, som inte kommer att irritera ögonen, tvärtom bidra till lugna nervsystemet. Med det här alternativet kan du skapa spotlights med färgade lampor runt som antingen slät skimmer eller flimmer snabbt.

När du väljer armaturer för sovrum bör beakta golvyta, takhöjd, och den övergripande stilen i rummetNär du väljer armaturer för sovrum bör beakta golvyta, takhöjd, och den övergripande stilen i rummet


En idealisk variant anses mjuka lampor som inte kommer att drabba ljusflödet i ögat. Argumentera med spotlights i form av dekoration LED strip. LED band, dock ha någonstans att gömma sig, antingen i en speciell nisch eller taklisten. Det ser ut som ett ljus för möbler.

Tryck lampor för sovrummet: den verkliga magin

Och denna lampa kommer att bli en underbar gåva för nykomlingar. Om du köper en bordslampa, kommer det att vara med en speciell touch sensor, dimmer och strömbrytare. Sensor lampa ansluten till lamphuset.

Vid tidpunkten för kontakt mellan lamphuset för att ändra kapacitansen sensorn och låsa den lämnar in signaler till en speciell anordning. Denna speciella enhet i sin tur aktiverar funktionen hos regulatorn eller ljusstyrka switch. Det vill säga, du justerar ljusstyrkan på lampan, och det är möjligt att hitta den optimala nivån av ljus - så att du tar hand om dina ögon.

Hur man ordnar inventarier i sovrummet: det är mycket lätt

Naturligtvis det bästa sättet att hittas genom permutationer. Men allt du kan tänka på i förväg, för att avgöra om du behöver all den hängande eller hängande lampor i sovrummet, etc.

För att säkerställa en jämn belysning av hela området av sovrummet, måste armaturer placeras på endera sidan av sängenFör att säkerställa en jämn belysning av hela området av sovrummet, måste armaturer placeras på endera sidan av sängen

Standard lampor arrangemang:

 • Lampor är placerade på sängbord;
 • Lampetter hängde på väggen - det är mer praktiskt att köpa en modell på en reglerad basis;
 • Tak suspensioner över sängen och en ljuskrona på dem;
 • Nisch i spetsen med inbyggda spotlights.

Särskild belysning kan göra ett toalettbord. Om rummet har en byrå, kan du markera och. Och glöm inte att det ibland är bättre än något ljus lugnt skenet av stearinljus, som kan vara både bra atmosfär inredning.

Original sovrum belysning (video)

Välja armaturer - en kompromiss mellan pris och kvalitet, liksom frågan om design. Om sovrummet har du en ganska normal, på bekostnad av kvalitet täckning kan du lösa problemet genom att göra rummet en charmig och original.

Ha ett bra val!

Exempel på lampor i sovrummet (foto inre)

10min3813.926-101234da97924d2ee62b126aff13b571a76070ed864c9af2e1c0766b5db0-1200x813481e110b8fa6ef3f9afca8f6c6b488c6389491cam1004146118624000967.157-dämpad-taupe-nyanser-med-förvånande-texturerat-wall1440x900lägenhet-by-matteo-nunziati-07

Leave a Comment

Your email address will not be published.

71 − = 66

Adblock
detector