Ladder Triplex Universal: kies voor een assistent – nwhistorycourse.org

The BlogDriedelige ladder vandaag de dag is heel populair, omdat het vaak wordt gebruikt voor huishoudelijke doeleindenDriedelige ladder vandaag de dag is heel populair, omdat het vaak wordt gebruikt in huishoudelijke tselyahNavernoe, u hebt herhaaldelijk gezien hoe elektricien gemakkelijk hanteerde het beklimmen van een vreemd, maar interessant ontwerp, waarbij het ene deel als een pijl schiet in de lucht, of werknemers in het zwart -Red jassen staan ​​op een vreemd uitziende ladder, het veranderen van het doek grote borden. "En het maakt niet uit te vallen?" - er is de eerste gedachte. Maar dan realiseer je je dat het ontwerp van een zeer comfortabel, en niet een slechte zaak om hetzelfde in zijn achtertuin. Maar hoe vind je de meest geschikte model voor zichzelf ladders of fabrikant kiezen? Probeer dit artikel te begrijpen.


3-delige ladder: als het gebeurt

Wanneer een man is moe te vallen van de objecten opgestapeld op de top van elkaar om het gewenste doel te bereiken, waren er drie logs, een zaag, een touwladder en uitgevonden. Toen hij zich realiseerde dat hij niets aan de ladder vast had, zette hij een ladder naar een andere ladder en duwde de bouw van de basis. Dus krijg ik de stap-ladder, waarvan de naam doet vermoeden dat het neigt naar boven. Maar niet overal mensen konden de ladder te krijgen, en dat ergerde hem. Ik moest iets anders verzinnen, en deze uitvinding was de driedelige ladder.

Ladder Triplex - het is grotendeels de verbeterde model van de ladder - ladder, die naast de beide delen samengevoegd, kunnen andere - het derde deel, de toegevoegde. Het is bedoeld om het te gebruiken om het construct te simuleren op elke geschikte wijze.

Het kiezen van een betrouwbare ladder in de winkel, experts raden aandacht besteden aan de structuurHet kiezen van een betrouwbare ladder in de winkel, experts raden aandacht besteden aan de structuur

Maar er zijn ook andere modellen van de drie-sectie ladders. de functie van de mogelijkheid om te werken op hoogte - zij allen een functie uit te voeren. Elk van de drie-sectie ladders gebruikt in verschillende gevallen, afhankelijk van wat voor soort werk dat u moet uitvoeren.

Driedelige ladder zijn verschillend in structuur en de namen, als volgt:


 • Driedelige inklapbare ladder;
 • 3 doorsnede uitklapbare ladder;
 • 3-delige ladder knee

Al deze soorten van ladders zijn samengesteld uit drie secties met verschillende aantallen in hun stappen. Het verschil in de structuur en toepassingsmethode.

Flip 3 Sectional ladder: scope

Thuis Triplex klaptrappen - een onmisbaar hulpmiddel. Het belangrijkste ding - het is recht op een model en de hoogte van de trap te kiezen. Het is niet nodig om de hoge ladder parameters te jagen. De grootste driedelige opvouwbare ladders zijn professioneel en worden vooral gebruikt in bedrijven, voortdurend bezig met hoogbouw.

Vouwladder 3-deel van verschillende hoogtes. De kleinste van hen in staat stelt om te werken op een hoogte van ongeveer 4 meter, terwijl de hoogste - 15 snelheid een hoogte van bijna 11 meter in ongevouwen vorm bereikt. De lengte van de secties is verschillend afhankelijk van het aantal trappen in elke sectie.

De meest gebruikte doorsnede trap in het repareren van bouwwerkenDe meest gebruikte doorsnede trap in het repareren van bouwwerkenDrie-sectie vouwen ladders zijn: 3x5; 3x6; 3x7; 3H8; 3H9; 3x10; 3h11; 3x12; 3h13; 3h14. Wanneer 3 - is het aantal laddersecties 5, 6, 7, 8, 9, 10, etc. - het aantal stappen in het trappenhuis. Het nieuwste model 3x15 ladder is net begonnen op de markt te verschijnen. Scope driedelige inklapbare ladders meest uiteenlopende. Deze trap is een betrouwbare partner, zowel in de huiselijke omgeving, en de doorgewinterde professionele carrière.

Scope driedelige inklapbare ladders:

 • Reparatie werk thuis;
 • De bouw van verhoogde objecten;
 • Snoeien, zowel thuis als op de industriële ondernemingen;
 • Voor de oogst in de tuinen;
 • Bij de uitvoering van hun taken door openbare nutsbedrijven;
 • Werken in magazijnen;
 • Elektrische werkzaamheden;
 • Werken op verschillende hoogteniveaus vlakken (portiek, stappen, treden)

Om te werken in de huiselijke omgeving beter te verwerven traptreden met de hoeveelheid van 5 tot 10. In opgevouwen toestand, zij niet meer dan 2 -x meter. Hoe hoger de ladder - het is onvervangbaar helpers op de bouw en assemblage bedrijven.

Hoe werkt de 3-delige ladder

Op dit moment, voor het gemak in gebruik lestnitsy- driedelige ladders zijn vervaardigd uit geëxtrudeerd aluminium profielen, goede kwaliteit. Doellat secties of trappen werken ook uit aluminiumprofielen. Alle zichzelf respecterende fabrikanten van aluminium ladders noodzakelijkerwijs zorgen voor de veiligheid van de mensen die het zal gebruiken en uit te rusten stadium rubberen pads, een veilige beklimming en afdaling

Ladder ladder rider platform - een geavanceerde huishoudelijke ladder, gebruikten we nog niet zo lang geleden. De onderste twee laddersekties zijn verbonden aangebracht en gefixeerd aansluitkabel.

Hoogwaardige driedelige ladder kan gemakkelijk worden omgezet in ladders en in de LadderHoogwaardige driedelige ladder kan gemakkelijk worden omgezet in ladders en in de Ladder

Het derde deel is extra, speelt de rol van een vergroter hoogte van de trap, indien nodig, worden bevestigd aan een van de secties en is bevestigd op het op een bepaalde hoogte. 3-delige uitbreiding ladder, is het zeer comfortabel te kopen. Door de aankoop van een ladder, krijg je slechts 4 nuttig zijn in het dagelijks leven dingen.

Wat kan een opklapbare driedelige universele ladder om te zetten:


 • Duplex trapladder;
 • Ladder;
 • Drie-delige ladder - ladder;
 • Ladder-platform.

Zo zal een driedelige trap genoeg om alle soorten werk veilig op verschillende hoogtes zijn.

Van wat maken driedelige trappen, ladders

Het materiaal waarvan momenteel produceren driedelige ladders, trappen - een aluminiumprofiel. Ladders, gemaakt van dit materiaal is eenvoudig te bedienen. Ze zijn licht, met hun binnenlandse versies kunnen gemakkelijk omgaan met één persoon. Als gevolg van het gemak en de vouwen mogelijkheden, zijn ze gemakkelijk te vervoeren van plaats tot plaats. Voor het opslaan van deze ladders niet veel ruimte nodig hebben.

Speciale aandacht bij het kopen van een ladder moet worden besteed aan de kwaliteit en het materiaal waarvan het is gemaaktSpeciale aandacht bij het kopen van een ladder moet worden besteed aan de kwaliteit en het materiaal waarvan het is gemaakt

Driedelige ladder lestnitsy- produceren en anders van structuur en de kosten van materialen. Maar de meest voorkomende aluminium driedelige opvouwbare ladders.

Trappen andere materialen wordt algemeen kooiladders op plaatsen waar een permanente baan bij de gewenste hoogte.


Tehsektsionnye vouwen ladders - ladders zijn gemaakt van:

 • Aluminiumprofielen;
 • hout;
 • staal;
 • Glasvezel.

Het is onwaarschijnlijk dat het werk in de huiselijke omgeving zal houten opvouwbare trap of een ladder gemaakt van staal aan te passen.

Het concept van een terugtrekbare ladder driedelige en kenmerken van het gebruik

De tweede plaats op het gebruik van ladders onder gigantrov neemt intrekbare driedelige ladder. Eigenschap van het ontwerp is dat de ladder secties aan elkaar en zijn in hoogte verstelbaar door middel van speciale kabels. Deze trap wordt ook wel constructie.

Ladder intrekbare driedelige - is een sterkere versie van een ladder die u toelaat om veilig en succesvol werken met zeer hoge hoogten. uitschuifbare ladder succesvol ontwerp maakt het mogelijk om veel hoger dan de trap ladder en dus, stelt u in staat om te werken aan nog grotere hoogten.

Met behulp van een driedelige ladder, kunt u gemakkelijk de reparatie werkzaamheden in de lucht uit te voeren in een landhuisMet behulp van een driedelige ladder, kunt u gemakkelijk de reparatie werkzaamheden in de lucht uit te voeren in een landhuis

Als gevolg van de touwen, in hoogte verstelbaar van de trap, kunt u snel en efficiënt te analyseren, en maken het gewenste ontwerp. Pull uitvoergedeelte in het laatste deel van de vaste haakvergrendeling spontane vouwladder lengte uitsluit. De referentie voorrek geleidingsprofiel en is uitgerust met ingebouwde voering, waarbij een bijzondere stabiliteit geeft.

Toepassingsgebied van de driedelige inklapbare ladders:

 • De bouw van de gevels van hoge gebouwen;
 • Op zomerhuisje;
 • De opslagruimtes;
 • Het boek archieven.

Intrekbare ladder als stap ladders, hebben ook een enorme vraag in de markt van huishoudelijke goederen.

Driedelige ladders smal doel

Soms zijn er situaties waarin je gewoon nodig om te klimmen hoog en snel. Een dergelijke behoefte in de eerste plaats hebben brandweerlieden die behoefte hebben om snel te reageren, efficiënter te werken, en in een kwestie van seconden om een ​​onbereikbare hoogte zijn. In dit geval, om de steun van de professionele ladder.

Driedelige ladder, in de regel, is een onmisbare assistent brandDriedelige ladder, in de regel, is een onmisbare assistent brand

Drie-knie ladder is de ladder waarmee je in een paar seconden en te ontmantelen zonder gevaar voor eigen leven op te klimmen op de top van haar.

Laat de voorwaarden niet te verwarren. Drie-sectie ladders is niet trehmarshevoy en wat van de drie-sectie ladders. Deze ladder puur professioneel, en wordt vooral gebruikt door mensen met een smalle waaier van beroepen.

Zoals:

 • brandweerlieden;
 • Rescue teams;
 • Utilities.

Het enige nadeel van deze ladders is dat ze bijna onmogelijk te verspreiden op zijn eigen. Om de ladder in de bedrijfsstand, minimaal twee mensen te brengen.

Criteria voor de selectie van hoge kwaliteit driedelige trap

Om zichzelf of hun ondergeschikten veilige werking bij hoge hoogte is nodig om competent en op verantwoorde wijze bij het kiezen van de trap.

Driedelige ladder die vandaag in grote aantallen, maar niet sve producenten proberen om goed te beveiligen de ladder duurzaamheid en betrouwbaarheid.

De meest relevante en populaire vandaag de dag zijn driedelige trap van de Eiffeltoren en producentDe meest relevante en populaire vandaag de dag zijn driedelige trap van de Eiffeltoren en producent

Wij zijn verantwoordelijk fabrikanten, bijvoorbeeld in Krause, de trappen zijn altijd voorzien van een gebruiksaanwijzing die aangeven: maximummassa van degenen die stijgen, tekenen, hoe u de installatie en montage van metalen onderdelen trappen, de berekening van de tripartiete lading uit te voeren, of het product is de eerste test doorstaan, of het gereedschap platform Indien uitgerust met een ladderstabiliseertoestel hoogte en natuurlijk zijn lengte.

Onder de fabrikanten van drie-sectie ladders enorme vraag volgende binnenlandse en europroizvoditeli:

 • Eifel;
 • Krause;
 • graniet;
 • TTX;
 • vira;
 • LRTMP;
 • KRW;
 • Krosper;
 • Sibrteh;
 • svelt;
 • DWG.

Etikettering van de trap hangt af van het aantal stappen met de secties en de secties zelf. Hun sporen gelijkenis -5309 honderd betekent - een ladder driedelige 9 graden in secties 5310, 5311, etc.

Installatie drie knie ladder (video)

Bij het kiezen van een ladder, niet vergeten dat voordat je een aankoop doet, lees de recensies. Voor uw eigen veiligheid moet u ook het product te kopen, niet alleen mooi, maar ook sterk op kosour.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

7 + 3 =

Adblock
detector