Kwaliteit afwerking gipsplaten zolder – nwhistorycourse.org

The BlogGipsplaten is zeer geschikt voor het afwerken van de zolder te wijten aan een lange levensduur en het uiterlijkGipsplaten is zeer geschikt voor het afwerken van de zolder te wijten aan een lange levensduur en uitstraling voor wanden en zolders plafond met behulp van duurzame materialen. Het is mogelijk om het oppervlak glad wanden aanbrengen gipsplaten voor afwerking. Na het regelen van het interieur van de zolder in elke stijl naar uw wens. Gipsplaten kunnen val warmte binnen het gebouw, het is beter dan plastic en andere goedkope materialen. Finish van dit materiaal kunnen lage en hoge temperaturen te weerstaan, en is het mogelijk om de spiegels, wandkasten en planken hechten zonder veel moeite.


Installatie: Hoe gipsplaat zolder schede

Gipsplaten is ideaal voor de inrichting van verschillende ruimtes. Het is de moeite waard is niet duur. U kunt de wanden isoleren aanvullende materialen, die zich bevinden tussen de wanden en de bekleding van de gipsplaat. Maak de isolatie van lawaai. Dit materiaal is eenvoudig te monteren en vereist geen speciale zorg nodig hebben.

Garret kan vochtgehalte zijn toegenomen. Je zou kunnen overwegen deze factor en aankoop vochtbestendig gipsplaat te voltooien.

Ten eerste, voorbereidende werkzaamheden. Het dak moet vrij zijn van defecten en plassen. Reparatie van het dak, indien nodig, zodat je later je niet ongerust over het binnendringen van water naar de zolder. En je hoeft niet opnieuw te trimmen. Dit bespaart u tijd en geld.

Controleer de staat van de balken. Ze moeten niet worden beschadigd door externe factoren.

Voordat u begint met de installatie is voltooid moet de muren en het plafond geniet met een antiseptische, als een huis is opgebouwd uit houten balken. Na een droge ruimte.


Wanneer de huid van de zolder moet gipsplaten cut gaten voor ventilatie en verlichtingWanneer de huid van de zolder moet gipsplaten cut gaten voor ventilatie en verlichting

Rafter installatie vindt plaats in verschillende fasen. Een dergelijke werkwijze is gebruikelijk. Als de kamer is klein voor decoratie, en de afstand tussen de balken is niet meer dan 75 cm, kunt u geen gebruik maken van de frameloze voering.

Stap voor stap handleiding: • Verwerven gipsplaten;
 • Vellen op maat gesneden;
 • Bevestig trim op de speciale lijm;
 • Bevestig gipsplaten tot de nok;
 • Fix het met lijm en schroeven.

Gipsplaten moeten 12,5 centimeter dik. Als je dunner zijn, kunnen ze prigibaniyu bezwijken op sommige plaatsen.

Binnen hoeken zijn versterkt geperforeerde gebied. Dan nemen we het gips en sluit de naden en plaatsen van de bevestigingsschroeven van de dakspanten.

Afwerking van de zolderverdieping gipsplaat met hun handen

Naar de zolder vele gebruik wireframe modus af te maken. Hij is betrouwbaar en heeft u de mogelijkheid om de kamer te verwarmen met behulp van speciale materialen. Je hoeft geen extra verwarming apparaten te gebruiken in combinatie met verwarmingssystemen. Toch is het mogelijk om akoestische isolatie te maken, als je dicht bij de weg wonen.

Stadia montageframe:

 • Waardoor de afmetingen van de ruimte;
 • Wij kopen alle benodigde materialen en gereedschappen;
 • We maken de installatie van kalkaanslag;
 • Langs de omtrek van het geleidingsframe mount;
 • Bevestig het rek met schroeven voor metaal;
 • Bevestig een kruis;
 • Plaats de kabels;
 • Gelegd in het kader van de cel isolatie.

Naar de zolder met de hulp van gipsplaatafwerking wordt aanbevolen om twee of meer mensen te brengenNaar de zolder met de hulp van gipsplaatafwerking wordt aanbevolen om twee of meer mensen te brengen

Om te eindigen moet je gipsplaten, hardware en metalen profielen van het vereiste aantal te kopen.

Doe dan de installatie lat. Alle beginnen met de muren. Haar markeringen overgedragen aan het plafond en de vloer. Moet de verticale positie van het rek te controleren.

Het is goed te beseffen: metaalsporen zijn bevestigd op ten minste drie punten. De afstand tussen de punten niet meer dan een meter bedragen.

Rekken worden vastgemaakt met schroeven voor metalen geleiders in de framestructuur. De afstand moet 40-50 cm tussen hen. dwarsbalken frequentie moeten overeenkomen met de lengte van de gipsplaten na uitsnijden. Voordat plating de zolder gipsplaten moeten uitvoeren alle noodzakelijke communicatie - bekabeling, verwarming. In het kader van de cel moeten worden vastgesteld minerale wol. Het wordt gebruikt als verwarming. Dit materiaal verslechtert niet wanneer ze worden blootgesteld aan vocht en knaagdieren.


Als de vochtigheid op de zolder van een grote, moet de gehele structuur gidroparoizolyatsionnoy membraan draai betere bescherming.

Na zolder ommanteld gipsplaat gewenste dikte geen meegeeft voltooien. Dunne platen vatbaar zwelling tijdens bedrijf. Daarom is het niet nodig om te besparen op leveringen, dan hoef je niet de trim weer wijzigt.

Sheathing zolder GCR

Het principe is vergelijkbaar met de bekleding van de zolder gipsplaat installatieproces eindigt in alle andere gebieden.

Om dit te doen, moet je om te kopen: gipsplaten vel (FCL), gebouwniveau en meetlint, hamer, schroeven, metalen profielen.

Voor de start van de afwerking van de zolder gipsplaten moeten een ladder schroeven, niveau, schroevendraaier en andere instrumenten te kopenVoor de start van de afwerking van de zolder gipsplaten moeten een ladder schroeven, niveau, schroevendraaier en andere instrumenten te kopen


Gipsplaat (GCR) een gipskern. Al het vlak van de andere dan de eindranden vel afgewerkt karton. Dit materiaal heeft verbeterde eigenschappen, aangezien er speciale ingrediënten in de samenstelling.

Voorzolder afwerking gipsplaten geschikt type gipsplaten. Ze zijn waterbestendig.

Sheathing zolderverdieping vindt plaats in verschillende fasen:

 • Gipskartonplaten wordt gesneden;
 • Bevestigen hun profiel in het gebied van 20-25 cm;
 • Allereerst moet je doen trimmen een enkel blad;
 • Voer daarna de installatie van de vellen;
 • Wij produceren afwerking.

De horizontale voegen worden ten opzichte van elkaar 1/3 van de breedte van de plaat. Als dit gebeurt tijdens de installatie, vervang het hele blad om het blad snijden.

Schede de zolder snel en efficiënt kan worden je eigen handen. Om dit te doen, moet je alle benodigde materialen, gereedschappen hebben en volg de installatie-instructies.

Het beëindigen van de laatste hand zolderverdieping

Alvorens te eindigen kosten voor het grootste deel van het werk te voltooien: omhoog te sluiten van de naden aan de sluiting dop te verbergen, versterkte hoeken, voorbereid en klaar om stopverf gepleisterde muren en het plafond.

Bij de laatste stap moet u stopverf en verf gipsplaten te voerenBij de laatste stap moet u stopverf en verf gipsplaten te voeren

Na schuren nodig stopverf wanden overtollige stopverf te verwijderen en naden onzichtbaar. Zo kunt u een perfect vlakke wanden te bereiken.

Gruntuem oppervlak verf vast te stellen gemakkelijk op gipskartonplaten en niet geabsorbeerd het. Aan het einde van de primer te drogen en geven de start van behang of geschilderd te hangen met een roller.

Tips voor het afwerken van gipsplaten zolder (video)

U bent vrij om te regelen de zolderverdieping, met behulp van voor het afwerken van gipsplaten vellen. Zo krijg je rechte wanden, zal alle communicatie verbergen en kan wallpaper pokleit. Het beëindigen van de zolder is afhankelijk van uw smaak en het ontwerp stijl van de kamer, zal u kiezen uit kant en klare opties of zullen hun eigen ontwerpen.

Zelf zolder afwerking gipsplaten (foto proces)

62-Montazh-GKL-na-stropila-na-Mansarde102931914-1703.333152712462631336091413496567885DSC03234Atlanta-Drywall-installateurs-6

Leave a Comment

Your email address will not be published.

− 1 = 7

Adblock
detector