Kvalitet fodrade väggar gipsskivor två installationsmetod – nwhistorycourse.org

The BlogGipsskivor beklädnad måste alltid ske i enlighet med den teknik och enligt vissa reglerGipsskivor beklädnad måste alltid utföras i enlighet med teknik och på vissa pravilamKazhdy personen anslutna till reparation och konstruktion av, förstår han hur viktigt det är i detta fall gips. Men detta är inte alltid tillräckligt, särskilt om du arbetar med honom i huvudbyggnaden. Man måste inte bara veta teorin, men har också praktisk erfarenhet, säger de, med sina egna händer. Och erfarenhet bör vara mångsidig, under olika förhållanden i olika lag. Det låter dig veta om alla möjliga nyanser av byggprocessen. Det är dock nödvändigt att lämna argument och överväga mer i detalj.


Varför GCR inför väggar

När de kommer att använda FCL, inte bara. Inte på grund av det faktum att allt sant. Såsom bakgrund. Men av någon särskild anledning. Oftast orsaken till detta är väggdefekter. När allt kommer omkring vill alla ägare att sätta kakel exakt, vacker pokleit tapeter, måla väggen ordentligt. Och om du har otur, det är Gips kommer att hjälpa dig.

GCR i detta fall maskerar de olika gropar, hål, raster och så vidare. Och gör dekorativa arbete som utförs över plattan GCR.

Tyvärr har inte alla av väggarna motsvarar klippa. Det är därför, är gips används ofta för att helt enkelt anpassa väggen. Det är nödvändigt att sätta några dekorativa element. Dessa egenskaper gör att du kan samtidigt korrigera fel och nivå väggar. Användbara, är det inte?

Med hjälp av gips på beklädnad av väggar, kan du helt dölja all kommunikationMed hjälp av gips på beklädnad av väggar, kan du helt dölja all kommunikation

Här är en kort lista över vad du behöver göra är:


  • Maskerings defekter av väggarna;
  • Att anpassa väggarna;
  • Akustisk och termisk isolering av väggar;
  • Kommunikations sömnad.

Men bortsett från att korrigera bristerna i väggarna, i GCR har andra funktioner. Ljud och värmeisolering. På grund av sin densitet, isolerar den här plattan perfekt någon inverkan på världen runt i rummet, stoppade GCR.

Dessutom döljer drywall perfekt dagliga kommunikationen. Rör, kablar, etc, dras längs väggen och sys det. Wall senare kan dekoreras till din smak.

Hur är GCR foder

När man diskuterar sådana frågor, tekniska data krävs.Två sätt att FCL installation:

  • Limma plattorna på väggen;
  • Mount ram och sy blad på den.

Den första metoden är mycket mer ekonomiskt och enklare. Detta beror på att i detta fall inte krävs för att använda ett metalliskt element. Denna metod är lämplig för de fall där det inte är nödvändigt att dölja rör och ledningar, och behöver bara göra en bra, slät vägg, för att sedan dekorera den fint.

Innan mot väggen är nödvändigt att ställa ramen till vilken är fästa de drywall arkInnan mot väggen är nödvändigt att ställa ramen till vilken är fästa de drywall ark

I det här fallet behöver du inte göra ramen och paneler, som kan spara en bra summa. Du behöver bara att välja rätt lim och limma gips på väggen, så att det var på samma plan.

Först måste du helt rengöra ytan av väggen. Ta bort all gammal färg, fläckar, fyllmedel, etc. Sedan utvärdera jämnheten av väggen, den bästa nivån. Om oegentligheter inte är alltför fruktansvärt, dräkten putsade. Det appliceras på plattan, varefter ark av gips monteras på en vägg, i en förutbestämd uppmärkning plats. Det är nödvändigt att mäta inte bara där plattan kommer att knytas FCL, men också där den insmorda med primer. Dessutom rekommenderas det att prime väggen, speciellt om det är externt.

Om väggen inte är för mjuk, är det bättre att använda lim. Det måste spridas över mittlinjen och plattan omkrets, det kan göras enkelt med en murslev. Och väggen är nödvändig för att driva dymlingar och skruva åt skruvarna så att hattar var på samma nivå. Då måste du trycka på för att plåtskruvar.

Den ursprungliga metoden för plätering med gipsskivor

Om oegentligheter är för stora, kan du prova en annan väg. Remsor Gips längd i väggen och en bredd av 10 cm, limmade till varandra, varefter de limmar redan full platta GCR. Men denna metod kommer att ta bort en liten plats i rummet självt.

Om du monterar plattan i taket, måste du lämna ett litet utrymme. Detta för att säkerställa att limmet torkar snabbt. När limmet torkar, är det sista steget i installationen av GCR.


När limning gipsskivor på ytan av väggen är mycket viktigt att det är så plattNär limning gipsskivor på ytan av väggen är mycket viktigt att det är så platt

Alla sömmar som återstår efter installationen är det nödvändigt att täcka band serpyanku, spackel och sandpapper för att jämna ut och täcka start- och efterbehandling kitt.

Det andra sättet är mycket svårare, kräver mer resurser. Men resultatet av detta arbete och kommer att hålla mycket längre. Om mount ramlösa inte ditt val, bör du göra en ram av trä eller metall element, oftast den används i sådana arbeten. Denna konstruktion ligger längs väggen, upprepar sin plan, men kan flyttas bort från den till önskad avstånd. Detta kan göras, om du planerar att isolering, isolering eller om i vägg kommunikation.

Instruktioner inför interna gipsväggar med sina egna händer

Så du har beslutat att göra ramen. Då måste du tydligt och noga följa markeringarna. Den första märket göras på golvet i samma uppsättning, och UD-profil. För att markera förskjutning, använder en tråd. Då, skruvarna måste fastställas första taket profil, och sedan sidodelarna. Detta skapar en ram runt omkretsen.

Nästa steg - support fästsektionen. Lokalisera de måste öka i 60 eller 30 cm, för monteringsplattor GCR storlek 1200x600. På hårdheten och frekvens av profilerna beror på den höga kostnaden för aggregatet. På väggen i deras anslutna direkt suspensioner.


Under hela installationen gipsskivor väggbeklädnad måste komma ihåg ram planhetUnder hela installationen gipsskivor väggbeklädnad måste komma ihåg ram planhet

Sam suspension monteras på väggen, och sedan omarbeta den så att det såg ut som bokstaven "P" och bultas fast i CD-profilen. 

Det är först nu börjar sy ark gips. De måste först fastställa profiler, det görs med skruvar. Spänn deras behov i kanterna och i mitten i steg om 20-30 cm. Mössor drunkna i ytan av arken 0,5-1 mm, så att de är i jämnhöjd med styrelsen, men inte skada honom. Förädling av densamma som i den första metoden.

Egna händer: fodrad med gipsväggar (video)

Som det visade sig, väggbeklädnad, är inte så komplicerat och obegripligt sak. Om du tittar, kolla in de relevanta artiklarna, se lämplig manualer, kommer alla att förstå, särskilt om du har viss erfarenhet i relevant miljö. Naturligtvis är den här artikeln en kort guide -skoree än full och omfattande information om ämnet. Dessutom kan du alltid försöka att rådgöra med mer erfarna specialister och professionella byggare.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

2 + 1 =

Adblock
detector