Kroonluchters voor kamers met een laag plafond: 5 interessante opties – nwhistorycourse.org

The BlogVoor een kamer met een laag plafond, kunt u een kroonluchter te kiezen, die het oorspronkelijke ontwerp van de kamer zal de nadruk leggenVoor een kamer met een laag plafond, kunt u een kroonluchter, die zal benadrukken het oorspronkelijke ontwerp pomescheniyaNa momenteel vrij beschikbaar is een grote selectie van verlichtingsarmaturen te kiezen. Chandelier - is de keuze van de mensen die tradities te waarderen. Echter, lage plafonds vaak voorkomen dat het idee van het installeren van luxe kroonluchters te realiseren. Toch is het lage plafond - het is niet een doodvonnis voor een gecentraliseerde verlichting. Er zijn verschillende voorwaarden, met inachtneming van dat, kunt u genieten van een kroonluchter in een kamer met elke gewenste hoogte plafond.


Het lage plafond: wat een kroonluchter kunnen komen

De mooie kroonluchter - de droom van velen. Echter, lage plafonds verkleinen van de keuze. Een kamer met een laag plafond - dit is een gevaarlijk gebied voor het ontwerp; als je niet een deel van de regels te kennen, kunt u de kamer squat, somber en depressief maken.

Bij het kiezen van verlichting moet aandacht besteden aan de compacte lampen, met uitzondering van de optie lang lampBij het kiezen van verlichting moet aandacht besteden aan de compacte lampen, met uitzondering van de optie lang lamp

Om de balans en het gemak in de kamer te houden, het gebruik als lichtbron van de kroonluchter is nodig om de volgende te overwegen:

 • Lange versierd met kroonluchters zijn uitgesloten van de selectie. De lengte kan niet alleen de nadruk leggen op de gemeenheid van het plafond, maar ook interfereren met de beweging van de kamer.
 • Als de kroonluchter - het is de enige bron van licht, dan moet het een veel lampen bevatten om elke hoek van de kamer te verlichten.
 • Als je van kleine kroonluchters bescheiden, zal het er goed uitzien schijnwerpers, evenals het glanzende oppervlak van de afdekking plafond, die visueel uitbreiden van de ruimte en het licht weerkaatsen.

Mount kroonluchter in het verlaagde plafond, vergeet dan niet over de technische aspecten die verband houden met het risico van het verwarmen van de PVC-doek. Neem verantwoordelijkheid voor de keuze van de lamp types en let op de juiste afstand tussen de film en de warmtebron.

Wat kunnen de goedkope kroonluchters voor lage plafonds

Plafond lampen hebben een breed scala aan prijzen. Als u geen grote financiële mogelijkheden hebben, niet worden verstoord! De moderne markt kunt u een stijlvolle en functionele plafond kroonluchter voor weinig geld in te stellen.


Kleine lampen zijn niet alleen perfect geschikt voor de lage kamer, maar ze zijn een budget optie die voor iedereen betaalbaar zal zijnKleine lampen zijn niet alleen perfect geschikt voor de lage kamer, maar ze zijn een budget optie die voor iedereen betaalbaar zal zijn

Wat kroonluchters geschikt voor lage plafonds, passen in de categorie van de begroting:

 1. Pripotolochnaya kroonluchter met tinten in verschillende richtingen. Zeer geschikt voor een verlaagd plafond, omdat het een metaalbase, zogenaamde pripotolochnoy.
 2. Chandelier met bewegende vlek. Veel modellen van dit type hebben een lage prijs, zijn gemakkelijk en mimnimalistichnym stijl.
 3. Kleine lampen met een attachment "aan de haak" op de keten textielveredeling. Hier, de besparingen als gevolg van de begroting materialen. Maar omdat deze materialen zijn niet te en verliezen: het uiterlijk en de levensduur van deze kroonluchters is onwaarschijnlijk dat u teleurstellen.
 4. Pripotolochnye kroonluchters met LED's. Dit is een relatief nieuw model valt op door zijn ongewone verschijning en de duurzaamheid van de verlichting elementen. De kosten is ook zeer geschikt voor middelgrote tas.
 5. Chandelier pripotolochnaya of op de balk in de vorm van een omgekeerde schotel. Dit model kan worden gemaakt van goedkope materialen, in dit geval zou een kroonluchter zeer betaalbaar zijn. Het formulier kunt u het licht in de kamer rond met succes te verspreiden en ruimte te besparen.

Misschien heb je merkt dat je een budget optie voor de gewenste lage plafond kroonluchters. Besteed aandacht aan de fabrikant: pas op voor goedkope imitaties! Het is onwaarschijnlijk dat u authentieke Italiaanse kroonluchter plafond te vinden voor de prijs van de Chinese jonk.Als u een verleidelijk aanbod ongeteste organisatie te maken, is het beter om te weigeren. Niet-gecertificeerde producten kan brengen u meer problemen dan de extra afval.

Wat zijn de kroonluchters voor lage moderne woonkamer plafond

Woonkamer - dit is de belangrijkste kamer in het huis. Zelfs als de hoogte van het plafond slecht is, niet het idee niet gooien om een ​​mooie kroonluchter die goed zou passen in de woonkamer vast te stellen. Mooie nadruk op verlichtingsarmaturen - een winnende oplossing in het ontwerp van de kamer, maar de lage plafonds stellen bepaalde beperkingen.

Kroonluchter met het verplaatsen van de plek perfect passen het interieur van een kamer met een laag plafondKroonluchter met het verplaatsen van de plek perfect passen het interieur van een kamer met een laag plafond

Wat kroonluchters passen in de kamer met een laag plafond:

 • Pripotolochnuyu beter om een ​​kroonluchter te kiezen. De staaf en de haak kan teleurstellen je pick-up van de ruimte.
 • Wel speelt de rol van een kroonluchter voor een laag plafond kroonluchter met bewegende spot, want met een dergelijke lamp heb je een kans om de vereiste zone verder te benadrukken, terwijl de andere met een kleinere hoeveelheid licht. Hoe meer vlekken moet uw kroonluchter, hoe comfortabeler zal werken.
 • Wees voorzichtig bij het kiezen van een goedkope kroonluchter. Nog levende - een plek suggereren esthetische elementen van het interieur.
 • Gebruik enkele schijnwerpers aan de omtrek van de kamer te verlichten. Het zal een grote hulp bij het dekken van levende.

Beperk de kracht van de lampen worden gebruikt in de kroonluchter. Het is vooral belangrijk om te voldoen aan deze regel, als je verlaagde plafonds. Bijna elk plafond coating kan kleur of andere kenmerken als gevolg van langdurige blootstelling gepleisterd lampen te veranderen.

Plafond voor lage plafonds in de slaapkamer

Slaapkamer, samen met de woonkamer is de plek waar belangrijke goede verlichting en kwalitatieve uitstraling kroonluchters. Fundamentele eisen voor de kroonluchter slaapkamer met een laag plafond dezelfde als die van toepassing zijn op de kroonluchter in de woonkamer.

Voor de slaapkamer, kunt u kiezen voor een kleine decoratieve kroonluchter, die een romantische en gezellige sfeer creëertVoor de slaapkamer, kunt u kiezen voor een kleine decoratieve kroonluchter, die een romantische en gezellige sfeer creëert

Features kroonluchters voor de slaapkamer zou kunnen zijn de volgende:

 1. Om een ​​meer comfortabele en zachte sfeer te creëren, is het raadzaam om een ​​keuze in de richting van de decoratie te maken. Zelfs voor lage plafonds voor een kleine kroonluchter met korte juwelen of andere decoratieve elementen.
 2. Romantische setting zorgt voor een diffuus licht in plaats van gericht vlekken of slecht beveiligde lampen, die het oog te verslaan. Gebruik chandelier met matglas tinten troebelheid of andere elementen die het licht verstrooien.
 3. Enkele plekken in de slaapkamer is het beter om licht linten vervangen: Ribbon visueel pripodnimut plafond lichtheid brengen aan het ontwerp.

Met deze richtlijnen, kunt u rekenen op een positief resultaat bij de selectie van e kroonluchters voor de slaapkamer.


Bij het kiezen van een kroonluchter, zonder af te wijken van de basisideeën van stilistische richting van de kamer. Alle details van het interieur moet één concept, ontwikkeld door de eigenaar of ontwerper belichamen.

Kroonluchters voor lage kamers (video)

Het lage plafond - een lastig probleem dat de vlucht van de verbeelding beperkt. Maar zelfs met deze beperking, kunt u een kroonluchter die schattig eruit zou zien in het interieur van de ruimte met lage plafonds te kiezen. Dus niet de schuld van het appartement in een lastige lay-out en gedurfde ideeën Arm professionals!

Prachtige kroonluchters voor lage kamers (foto)

02-Glanc615b942013-03-28013714410124171541926626118135850045913584410184740315412-

Leave a Comment

Your email address will not be published.

97 − = 96

Adblock
detector