Korsstygn: målningar av kända konstnärer, 7sovetov – nwhistorycourse.org

The BlogCross broderad bild av en känd konstnär - anställning svårt, men resultatet är värt detCross broderad bild av en känd konstnär - anställning svårt, men resultatet är en korsning stoitVyshivka målningar av kända konstnärer - en komplex teknik som kräver särskilda kunskaper. Stygn representerar en fascinerande process som liknar meditation. Jämför konstigt, men sant. Under drift, är alla ansträngningar fokuseras på vyrisovyvanie smådelar. Den fokuserar väl, och hjälper dig att helt fördjupa dig i sömnad och koppla från omvärlden. Inte för inte som resten, experter rekommenderar stickning och broderi.


Process broderi målningar - en fascinerande effekt

Korsstygn är alltid populärt. Inte för inte i dagens skolor finns det sådant som "verk". Här är flickor lärde sig grunderna i broderi, inklusive korset. Vid en första anblick är det hårt arbete, men med tiden situationen förbättras. Frågan blir mindre, och själva processen ger ett verkligt nöje. Broderi lugnar, lugnar och harmoniserar.

Innan du börjar brodera en bild besluta med systemet och förbereda alla nödvändiga materialInnan du börjar brodera en bild besluta med systemet och förbereda alla nödvändiga material

Innan du börjar måste du välja de specifika material:

 • system;
 • duk;
 • nålar;
 • bågen;
 • tråd;
 • Sax.

Nybörjare föredrar enkla målningar, folk med erfarenhet av att välja tunga schema. Omedelbart genomföra en stor siffra som kräver viss skicklighet, är det inte rekommenderas. Du måste träna i små figurer. Med tiden när "handen kommer att packas full av" du kan gå vidare till motiven ryska sagor och målningar av kända konstnärer. Har jobbet bör inte vara en börda.


Obs: när man väljer ett system är det nödvändigt att ta hänsyn till antalet omvandlingar. Till att börja med att välja den nödvändiga förenklad operation. Detta kommer att göra jobbet en trevlig och inte svårt. Med tiden en smidig övergång till de tunga målningar.

korsstygn schema: målningar av kända konstnärer, klassiker

För att komma igång, måste du ta en båge och duk. På tyget är i mitten, och sedan den delas i två lika delar (snitt någonting inte nödvändigt). Den nedre delen av duken placeras på bordet, och den övre dras av en båge. Med detta ytterligare element blir broder bekväm. Med spänd tyget är lättare att arbeta.

Viktigt: uppmärksamhet bör ägnas antalet trådar. Det finns ingen hänsyn till deras nyans, och tillägg. I de flesta fall, med hjälp av flera trådar samtidigt. Detta gör det möjligt att göra en ritning volym och roligt att läsa.

Det är bäst att titta på bilden, broderad med ett kors eller halv-crossDet är bäst att titta på bilden, broderad med ett kors eller halv-cross

Brodera bilder av kända konstnärer rekommenderas kors eller halv tvär. Du kan arbeta med både det färdiga systemet, bleka och separata skisser. I det första fallet måste den utgå från det högra hörnet och flytta gradvis åt vänster, ned i ett antal lägre / högre och vice versa. Om siffran inte är ordentligt bildas, är början i mitten.korsstygn teknik:

 • Nålen har fastnat i det nedre vänstra hörnet av en kvadrat duk;
 • Sedan flyttar till det övre högra hörnet;
 • Nästa, är tråden i den övre eller nedre vänstra hörnet (oberoende av ytterligare rörelse).

Det finns inget komplicerat om processen för att skapa broderier inte att det viktigaste följa en viss algoritm. Om arbetet utförs på rätt sätt, kommer det att passera, och på baksidan på framsidan - över golvet.

Broderade bilder - är alltid vackra och ovanliga. Arbetet mödosamt, men i slutändan visar det sig en intressant sammansättning. Det viktigaste för att starta, kommer saknade kompetens småningom förvärvas. Detta gör det möjligt att skapa målningar av kända konstnärer från bekvämligheten i ett hem.

Broderade tvär kända konstnärer: clearance

När arbetet är slutfört, är det nödvändigt att utfärda ett korrekt sätt. Lämna allt oförändrad rekommenderas inte. Med tiden kan detta leda till nötning duk.

Efter målningar av stora konstnärer kommer att slutföras måste du göra följande:

 • Tvätta duken;
 • retts;
 • För inramning.

Efter broderiet är klar måste du ge den färdiga bildenEfter broderiet är klar måste du ge den färdiga bilden

Under drift blir duken smutsig, även om det inte syns, är det fortfarande rekommenderas att uppdatera den. Det är inte nödvändigt att skicka duken i tvättmaskinen. Tvätta antingen manuellt i kallt vatten med användning av milda medel. När tyget torkar, måste den noggrant strukna.


Viktigt: järn ska röra bara fel sida av arbetet! Annars kommer broderi ser värre.

Efter slutförandet av processen för att uppdatera bilden, kan du sätta i en ram. Classic måste dekorera lägenheten och är stolt över sin plats i det inre. Du kan göra det själv. Men det bästa alternativet är att använda sig av baguette butiken. I detta fall är sannolikheten för skador minimeras bilden.

Brodera bilder Cross (video)

I verkstaden kan du välja färg plym inne någon ramstil. Detta förenklar designprocessen. Allt arbete från början av broderiet innan den är klar tar inte mycket tid. Det viktigaste är att starta processen och ladda det första systemet.

Exempel på tvär sömmar (foto)

4c1c6d8cddfe8-1000x10004c1c60b77cd2e-1000x10005d429ef58b6832a555dc56ac35d0f8ad2d78a212d4a38100-044471ce96faba481340900ecf1f235ec5d688bfc38fe8a222d6f31616bc9c8f5319161114


Leave a Comment

Your email address will not be published.

66 + = 68

Adblock
detector