Korsstygn, kretsen 10 stora landskap – nwhistorycourse.org

The BlogBroderade landskap blir ett perfekt komplement till någon dekorBroderade landskap kommer att bli ett utmärkt komplement till någon intereruMnogie needle kärlek brodera landskap. Stort urval av systemen ställer, som skildrar landskap, ger ett urval av broderier för alla smaker. Landskap är av olika slag. Detta gör att nålen kvinnor att visa alla sina färdigheter till fullo. Landskap stora är särskilt populär bland herrar. Landskap på duk storlek ser ut som konstverk. De kan vara en dekoration av inredningen i någon stil.


korsstygn schema: landskap

Bland kan hittas stort antal tillverkare diagram som representerar bilden av landskap av något slag och komplexitet.

När du köper en uppsättning med landskapet måste du noga överväga valet av svårighetsgrader. Nybörjare mästare bör inte väljas alltför stora och komplexa system, eftersom allt arbete kan gå ner i avloppet på grund av bristande rutin.

Utför broderi landskap korsa en ganska svår uppgift, eftersom arbetet innebär enhetlighet och grundlighet.

Om du just har börjat engagera sig i broderi, i detta fall genom att välja enkla landskapOm du just har börjat engagera sig i broderi, i detta fall genom att välja enkla landskap

Olika typer av broderier med landskap:


 • skog;
 • staden;
 • årstider;
 • Sea.

Det finns många typer av landskap. Vad broderi passar löser sig needle, som bör ta hänsyn till graden av deras erfarenhet och personliga smakpreferenser.

Cross Stitch svartvitt: landskap

Monokrom broderi slående i sin enkelhet och samtidigt originalitet och finess. Monokrom i landskapet ser mystisk och reserverad. Denna enkelhet kan inte låta bli att vilja.

Monokrom landskap föreslår ett broderi består av två typer av garn. Landskapet kan vara ett klassiskt svart och vitt, svart och rött, och kan göras av flera nyanser av brunt.

Monokrom landskap också komma i olika former: stads, skog, sommar, vinter, höst och vår landskap.Broderade monokroma landskap - det är en vacker bild, som kombinerar både elegans och enkelhetBroderade monokroma landskap - det är en vacker bild, som kombinerar både elegans och enkelhet

Viktiga funktioner i den monokroma landskap:

 • En enkel sammansättning;
 • Pjäsen av ljus och skugga;
 • Ett spel av kontraster.

Vid första anblicken kan det tyckas att mycket lättare monokrom broderi färg. Detta är missvisande. Denna typ av broderier kräver särskild uppmärksamhet, noggrannhet och uthållighet mästare.

korsstygn schema: små landskap

Mini landskap som lämpar sig för dem som just har börjat sin förtrogenhet med korsstygn, liksom för avancerade nål kvinnor, som är beroende av broderi små målningar med målet att slå samman dem till en stor bit av konst.

Scheman med små landskap är snyggt och enkelt kompositioner som tillåter nybörjare att träna hantverkare handen, för att så småningom få arbeta med stora dukar.

Små landskap, speciellt lämplig för nybörjare som precis har börjat med broderiSmå landskap, speciellt lämplig för nybörjare som precis har börjat med broderi

Små landskap kan användas för att dekorera rummet. De kan vara av olika former. De kan inreda ett vardagsrum, sovrum, kök och matsal. Normalt är dessa system innehåller bara vissa fragment av stora broderier, men titta på denna vackra och harmonisk.

Typer av små landskap:


 • staden;
 • landsbygd;
 • Bild av naturen;
 • Nattlandskap.

Scheman med små storlek landskap är vackra och ovanlig gåva för älskare av broderi. Detta kan vara reproduktioner av kända målningar. Detta kommer att ge dem en speciell charm och exklusivitet.

broderi kors scheman landskap för nybörjare

Needle nybörjare kan börja sin karriär med en uppsättning korsstygn. Dessa kit innehåller allt nödvändigt material, vilket i hög grad förenklar uppgiften.

 

Till att börja needle med minimal erfarenhet kan välja systemet med landskapet. Sådana bilder är enkla, men resultatet överträffar alla förväntningar. Landskap är alltid tilltalande för ögat, ser vacker och originell.

Lär dig att brodera vacker natur enkel sak att köpa kit för broderi, tålamod och gott humörLär dig att brodera vacker natur enkel sak att köpa kit för broderi, tålamod och gott humör


Scheman med landskapet kan vara olika storlekar. Nybörjare hantverkare är bättre att välja systemet är små och medelstora i storlek. De kan vara ganska samma typ, så att arbetet kan tyckas monotont. Detta är dock ett utmärkt tillfälle att skaffa sig färdigheter och kunskaper som kommer att höja nivån på kvalificerad arbetskraft till avancerad.

Olika typer av landskap:

 • skog;
 • berg;
 • marina;
 • årstider;
 • City.

Välja landskapet beror helt på de individuella preferenser utbildad arbetskraft.

skog landskap

Landskap sådana arter det finns så många. Det kan vara bilden av barr- eller lövskogar. Det kan också inkludera element djur vatten bild.

Skogslandskap inte bara dekorera rummet, men kommer också att ha en positiv inverkan på det mänskliga psyketSkogslandskap inte bara dekorera rummet, men kommer också att ha en positiv inverkan på det mänskliga psyket

Skogslandskap ser alltid zhizneutverzhdayusche. De har en positiv effekt på det mänskliga psyket, lugna och ta tankar i harmoni.

fjällandskap

Älskare av bergen inte kan vara utan bilder av bergskedjor. Denna typ av landskapet kan vara ganska komplicerat.

För älskare av bergen kommer att bli en underbar gåva broderade landskap av bergskedjorFör älskare av bergen kommer att bli en underbar gåva broderade landskap av bergskedjor

Bild av bergen ta till det inre harmoni, lugn, ge förtroende för sin egen förmåga och framtid.

vinterlandskap

Vinter - en vacker och saga säsong. Christmas berättelser - en stor fråga för broderi. Älskare av vintern kommer att medföra en rolig broderi vinterlandskap. Brodera detta mönster är enkel, men som med alla broderier behöver särskild vård och grundlighet.

Vackert broderad vinterlandskapet är en stor julklappVackert broderad vinterlandskapet är en stor julklapp

cityscapes

Denna typ av landskapet är perfekt för att dekorera vardagsrummet. De kan innehålla bilder av favoritplatser, olika länder där drömmar om att besöka needle. Detta kan vara en typ av visualisering som kommer att förkroppsliga det vi brodera i livet.

Urbana landskap broderade lätt dekorera insidan av vardagsrum, kök eller annat rumUrbana landskap broderade lätt dekorera insidan av vardagsrum, kök eller annat rum

Stads ganska komplexa i tekniken. Needle nybörjare kan välja en liten krets.

broderi system kan vara mycket varierande. De skiljer sig i den typ av bild och komplexitet i utförandet.

Set: landskap stygn

Köp Kits för broderi är mycket bekvämt. Skickliga arbetare har möjlighet att inte springa till butikerna på jakt efter den önskade tyg, trådar av andra material för broderi. Allt du behöver är redan i uppsättningen.

Känd tillverkare av färdiga kit är företaget "Riolis". Även det är en intressant uppsättning av kända företag "Modellmästare" och "Juno".

Set för broderi - detta är ett utmärkt tillfälle för en nykomling att bekanta sig med skicklighet broderiSet för broderi - detta är ett utmärkt tillfälle för en nykomling att bekanta sig med skicklighet broderi

Varje företag har sina egna egenskaper. Till exempel "Riolis" är känd för sina ylletrådar, som gör att du kan skapa textur och ljusa arbete.

Material för standarduppsättning:

 • duk;
 • tråd;
 • schema;
 • Nålar.

Setet består av redan utvalda trådfärger, som förenklar arbetet. Dock bör broderi göras i rätt ordning, är det önskvärt att rutorna, för att inte avvika från beräkningen och distribution av kors.

marinmålning

Ställ in Scheme Seascape är ganska komplicerat broderi. Pass på vattnet, och vågor ljusspel kan inte vara lätt.

Seascape är inte lätt för broderi, som är ganska svårt att förmedla spel av ljus och havsvågorSeascape är inte lätt för broderi, som är ganska svårt att förmedla spel av ljus och havsvågor

Gör rätt balans av färger och nyanser för att hjälpa förinställningar och följ instruktionerna på genomförandet av broderi.

hösten landskap

Utsikt över landskapet på säsongen för att välja höst, vår, sommar eller vinter tema. Hösten landskapet en speciell typ av broderier, som ger värme och komfort.

Originalet och symboliska höstlandskapet kommer att vara en höjdpunkt i din inredningOriginalet och symboliska höstlandskapet kommer att vara en höjdpunkt i din inredning

Dessa bilder är idealiska för att dekorera ett vardagsrum, sovrum, kök eller matsal.

sommar landskap

Sommaren landskapet alltid domineras av ljusa färger och nyanser. Dessa broderier är alltid full av energi, kraft och skönhet.

Broderade sommarlandskap är olika starka färger och otrolig livskraftBroderade sommarlandskap är olika starka färger och otrolig livskraft

Broderade sommarlandskap kommer att bli en perfekt present till vänner och släktingar. Deras glädje och harmoni ger ett gott humör.

Vackra landskapet

Landskap med rustik motiv är en bild som skapar värme och komfort. Komplexiteten i denna typ av broderi beror på landsbygden scenen.

Vackert gjort landsbygden landskap - ett riktigt mästerverk som lätt kompletterar varje interiörVackert gjort landsbygden landskap - ett riktigt mästerverk som lätt kompletterar varje interiör

Set för broderi av landskap gör det möjligt att skapa riktiga konstverk, som var husmor kan vara stolta över.

Korsstygn systemet liggande Fedoskino

En särskild plats bland de broderi kors ockupera Fedoskino landskap. Detta är en speciell typ av kretsar, som görs i allmänhet, Fedoskino stil.

Fedoskino stil - ganska ovanligt och har sina fans. Mycket ofta needlewomen har svårt att hitta system för detta slag på nätet.

Broderi i Fedoskino stil ganska ovanligt, så de är svåra att hitta på InternetBroderi i Fedoskino stil ganska ovanligt, så de är svåra att hitta på Internet

för broderi-apparater i Fedoskino stil kan vara mycket varierande. Att granska dem och välja den mest lämpliga, hantverkare behöver spendera en hel del tid, men resultatet är verkligen värt det.

Olika typer av broderi:

 • Landskap med årstiderna;
 • Landskap med vatten;
 • Lands motiv;
 • Skogslandskap.

Scheman Fedoskinskya landskap kan du skapa riktiga mästerverk. Efter att ha provat en gång en del av needle är priverzhenka broderier stil.

sommar landskap

Landskap med bilden av sommaren i Fedoskino stil ser ljus och livsbejakande. Den ovanliga stilen gör arbetet original, extraordinära och unika.

Broderade landskap för en sommartema - det är den ursprungliga bilden, som kan ställas in även för en nybörjareBroderade landskap för en sommartema - det är den ursprungliga bilden, som kan ställas in även för en nybörjare

Landskap med vattenfall: schema

Att köra landskap med ett vattenfall är lämplig för erfarna sömmerskor. Med sina färdigheter, kommer de att kunna överföra vattnets rörelse.

Landskap med vattenfall är ett annat alternativ produkt som passar perfekt insidan av alla rumLandskap med vattenfall är ett annat alternativ produkt som passar perfekt insidan av alla rum

När broderiet är mycket viktigt att förmedla den övergripande stämningen i bilden.

Björk träd vid vatten

Den traditionella bilden av en björkar ser nya och ovanliga i Fedoskino stil. Needle måste se till att varje kors genomfördes försiktigt, annars hela bilden kan vara ogiltiga.

Brodera björkarna nära vattnet, måste du följa de grundläggande reglerna och sedan får du ett riktigt mästerverkBrodera björkarna nära vattnet, måste du följa de grundläggande reglerna och sedan får du ett riktigt mästerverk

Fedoskino landskap - vacker utsikt över broderi, som är slående i sin skönhet och mystik. Att behärska tekniken av broderier av landskap, är det nödvändigt att brodera flitigt och systematiskt.

Hur vackert landskap broderas med ett kryss (video)

 

En typ av korsstygn broderi är föreställande landskap. Mycket populär bland needlewomen använder broderi storlek. Olika företag erbjuder färdiga kit för broderi, som innehåller en mängd olika system som skildrar landskap. Det kan vara av trä, städer, på landsbygden landskap. De kan göras i färg eller svartvitt teknik. Varje år har företaget uppdaterat sin katalog av nya kretsar.

Original landskap broderi stora (foton)

0ffdf71aff5adbae85100816b44e60c83eb7562155643193ac339464d9ee36c6f29154a4f8f - materialy-dlya-Tvorchestva-Nabor-dlya-vyshivki5d-Diy-Diamond-font-b-broderi-b-font-Liggande-Diamond-Mosaik-Cross-Stitch-font-b-Beaded47c2a41a7d784f62737090fe08x0 - materialy-dlya-Tvorchestva-Nabor-dlya-vyshivki477-Luka-S-krestikom-0226607110.409-2000000131123849195f685486c7f27b44292a76b6eb0efd93828jpgsrbp60049575220501200-1000x1000a514b3b1276db97c3f304864c9c6e37c

Leave a Comment

Your email address will not be published.

10 + = 20

Adblock
detector