The BlogHall ska se perfekt, eftersom det är ett kännetecken för hela lägenhetenHall ska se perfekt, eftersom det är kännetecknande för alla kvartiryKoridor, det första gästerna ser, måste hans uppfattning vara representativ och felfri. Uppgiften är inte lätt, dessutom har inte varje korridor tillräckligt med utrymme. Men det är på några kvadratmeter möjligt att organisera ursprungliga lokaler, som kommer att kännetecknas av sin skönhet, funktionalitet och användbarhet. För information om hur man gör en kompetent arrangemang kommer att diskuteras i denna artikel.


Modern design hall: en liten och smala korridorer

Rymliga hallen finns inte varje familj. Gamla byggnader kan inte skryta med stora bilder. Förr i tiden detta rum inte ges till sådan uppmärksamhet.

Footage av en hall i ett gammalt hus minimum. Men i detta utrymme är fullt möjligt att skapa en kreativ design.

Det är viktigt att lära sig och tillämpa vissa regler för att göra maximal användning av den användbara delen av hallen, sätta allt du behöver.

nämligen:

 • Hyllor.
 • Hängare.
 • Rack skor.
 • Ottoman et al.

Små smala korridorer kan utformas på ett sådant sätt att de är rymlig och bekvämSmå smala korridorer kan utformas på ett sådant sätt att de är rymlig och bekväm


Problemet med långa och smala korridorer i hur kompetent bära möbler, så det är viktigt att inte bara anordna en kompakt interiör, men också lösa problemet med att eliminera skillnaden i storleken på vertikala ytor.

Om rummet är för lång ett projekt, kan det delas in i zoner. Du kan välja den del av hallen, kläder placering.

Denna uppgift utmärkt klara takkonstruktioner i flera lager kombinerade locket golvytan och väggen. Visuellt utöka utrymmet kommer att kunna spegla produkten placeras på långväggen. Nice clean innerdörr. En bra lösning - att arrangera en välvd struktur.

Gör en rektangel kan vara harmonisk med användning av färg i dekoration. Med hjälp av ljusa färger på väggarna i deras långa razdvinet och mörka färger på de smala väggarna kommer att bidra till tillnärmning, vilket gör hallen torget och behaglig för ögat. Rätt storlek kan använda belysning, positionering belysning i den centrala delen, vilket lämnar ändväggarna skuggade.Att hörnet hall korridor

Värdighet hörn garderob har länge uppskattat ägare av små flerbostadshus med en liten korridor. Detta är en effektiv lösning för korridoren. Hörnskåpet-Coupe, som ligger inte bara kläder, skor, paraplyer och hattar.

Och även:

 • Dammsugare.
 • Skoter.
 • Bike.
 • Barnvagn.

Hörn entrén tar inte mycket plats i hallen, men det kan rymma alla dina sakerHörn entrén tar inte mycket plats i hallen, men det kan rymma alla dina saker

Om problemet front skåp spegel, kommer nästan viktlös och osynlig även i en mycket liten korridor designen. Det finns ingång med trappa. Designers, dekoratörer rekommenderar att använda trapporna i hallen så effektivt som möjligt, eftersom enligt det som allokerat utrymme som framgångsrikt kan stå upp hyllor för skor, hattar och paraplyer, samt galgar och många andra nödvändiga saker. Om korridoren är i linje med hall, området under trappan du kan placera tidskrifter eller teknik, och genom att arrangera en stol med en golvlampa, koppla av i ensamhet med en bok eller en favorit musikstycke.

Hur att dekorera entrén i huset: foto mönster i hruschevke

Inredning av små rum i Chrusjtjov komplex också felaktig layout. Chrusjtjov i korridoren, oftast en lång smal rum med många dörrar till andra rum. Byggandet av hallen i Chrusjtjov kan ske på 2 sätt, genom ombyggnad eller genom att rätt färg, visuellt expandera väggen, lyfta taket och ordna erforderligt antal möbler. Om det första sättet att utöva är inte lätt, clearance genom efterbehandling och dekoration nöje.

Till korridor Chrusjtjov såg vacker och annorlunda funktionalitet och användbarhet är det nödvändigt:

 1. Välj lämplig färg. Möbler och väggytor bör inte vara mörk, men inte vita, eftersom de kommer att vara synlig smuts.
 2. I det inre, är det nödvändigt att använda en glansig, spegel-reflekterande ytan.
 3. Väl i stället för skåp använda små hyllor och klädkrokar. Om den långa korridoren, kan du ordna en garderob.
 4. Den perfekta lösningen - gör en mezzanine under taket i ytterkanten av hallen. Så de inte ser tungt, kan du bädda in dem i spotlight.
 5. Som goda idéer som du kan placera ljus i väggarna.

I hallen är nödvändigt att placera åtminstone en klädhängare, sko skåp och spegelI hallen är nödvändigt att placera åtminstone en klädhängare, sko skåp och spegel


Korridor kräver ett detaljerat arrangemang av inte mindre än rum eller kök. När allt kommer omkring är det nödvändigt att placera en hel del saker som kommer att titta på sin plats i andra rum i huset.

Helst ett kit för korridor av möbler ser ut så här:

 • Hängare och en garderob.
 • Hyllor och lådor för skor.
 • Stol, stol eller ottoman.
 • Spegel med stativ för mer information.

Ibland kan en liten korridor området gör det omöjligt att installera alla dessa saker, då designprojekt bygger på en kombination av flera funktioner. Sko skåp som används som en stol, en dörr-fack skåp spegel. Du kan skriva en bra förpackningar, med hjälp av en minimal mängd av inredning.

Moduler för en liten hall: behöriga inredning

Modular möbler är mycket populära idag. Det faktum att kunden kan vara på sin egen uppsättning av möbler, beställa bara vad som är nödvändigt för dess ingång. Tidigare hade mycket inget val och var tvungen att skaffa standard möbler, som ofta inte passar stil, storlek, form eller tvärtom, hade ingen önskad funktionalitet.


Idag, tack vare den modulära möbler, kan vi ordna en korridor till maximalt bekväm och vacker, styrs enbart av deras krav och smakpreferenser.

Modular möbler är mycket populär i korridoren i dagModular möbler är mycket populär i korridoren i dag

Dessutom är den modulära division fördelaktigt att det är möjligt, om det är nödvändigt att ändra eller köpa ytterligare moduler för att ändra eller komplettera ensemblen när det passar, inte månader samlar pengar för en full uppsättning, vilket sparar alla.

Dessutom moduler sådana möbler:

 • estetiska;
 • praktiskt;
 • Funktionalitet.

Moduler kan flyttas från plats till plats, plocka upp intressanta alternativ och skapa en helt ny interiör. Ägare av små korridorer för att spara pengar och köpa möbler som inte passar i rummet och alla hennes röran, kan förvärva det gradvis, omväxlande arrangera moduler och lösa behöver något annat eller inte.

Snygg design hall i lägenheten (video)

Minimum som krävs för korridoren, noterades i artikeln. Genom följande tips och tricks kan harmoniskt ordna även en mycket litet rum. Om du gör din egen design projekt är svårt, det enda rätta beslutet - är att söka stöd av en erfaren designer-inredare. Professional organiserar all kvalitet och kundspecifika.

Design och inredning av hallen i lägenheten (foto av interiören)

000001 12 42 213 976f9a0098cecda5e0e25aa82eb697d9 2909 89846947large4497432koridor15 11980151944657170749-e1420324180880 contentkak-sdelat-remont-v-koridore2 Arka-gipsokarton

Leave a Comment

Your email address will not be published.

+ 57 = 67