Kompletta instruktioner: hur du tar bort väggen flytande tapeter – nwhistorycourse.org

The BlogOm du tar bort den flytande väggen inte är möjligt, kan de dölja en annan beläggningOm du tar bort den flytande väggen inte är möjligt, kan de dölja annan pokrytiemZhidkie tapet - ett material som kan göras med egna händer, och denna process är verkligt kreativa. Samt ta bort dem också kan äga. Och det finns flera sätt att ta bort gamla tapeter utan att skada väggen.


Hur tar man bort den flytande tapet med en spatel

Du kommer att behöva direkt murslev och en hink med vatten och borste.

Om återanvändbara flytande tapeter, du planerar att använda dem mer, ta bort luckan mycket noga, och dessa fragment var torr, lägga till upp till ett bra paket och lagras tills vidare användningOm återanvändbara flytande tapeter, du planerar att använda dem mer, ta bort luckan mycket noga, och dessa fragment var torr, lägga till upp till ett bra paket och lagras tills vidare användning

Hela processen består av tre steg:

  • Häll varmt (krävs varmt) vatten i en hink. Brush spraya generöst tillräckligt med vatten för att fukta väggen och inte skona vattnet. Denna procedur upprepas flera gånger tills tapeten inte mjukas upp.
  • Vatten bör blöt tapeten ordentligt, sedan spackel eller spatel-skrapa du tar bort finish. Gör det kvalitet är möjlig endast med full plasticitet av tapeter. Ta sedan bort tapeten är lätt.

Men det händer att ta bort tapeter är inte så lätt.


Om vätska tapeter är svårt att ta bort

Ibland flytande tapeter limmas på en stark lim som kopplar med ytan av en "död", och maceration metod här inte fungerar. Men i detta fall finns det flera lösningar på problemet.

industriell tork

Detta är fallet om flytande tapeter, du sökt på obehandlade ytor - på samma färg. Det visar sig att luften blir tork själv tapeter, färg mjuknar, det kommer att tas bort omedelbart med en skrapa med flytande tapeter. 

Ta bort tapeter med hjälp av en varmluftspistol - vägen inte snabb, men tillförlitligaTa bort tapeter med hjälp av en varmluftspistol - vägen inte snabb, men tillförlitligaDenna process är, naturligtvis, är inte snabb, men effektivt.

Direkt slipmaskin

Ta bort locket kan du, om tätt tryckt mot väggen av verktyget körs. Detta resurfacing väggarna tar mycket tid, och naturligtvis kommer fysisk styrka komma till hands. Och djävulen dammiga detta förfarande kan inte kallas. Men om vattnet inte bort tapeten går, kommer denna metod hjälper säkert.

bulgariska

Du behöver ett verktyg med en förstärkt skrov och en stor kapacitet. Använd bulgariska samt direkt slipmaskin. Men nu arbetet går snabbare. Om detta verktyg är inte sant kontakt kan arbetet vara farligt.

Använd speciella munstycken som inte deformerar ytan på väggenAnvänd speciella munstycken som inte deformerar ytan på väggen

dölja

Det finns en annan, en reserv. Minskad det att täcka upp gamla flytande tapeter. Om tapeten textur, slipa synnerhet utskjutande delar, om slät tapet - för att ge dem den önskade ytgrovheten, bättre att kasta i väggen och därefter belagda. Efter det prime väggen och täta filler. Men när gips är torr, kan du börja efterbehandling.

Vätska för borttagning av tapeter: det

Det finns också en möjlighet att bli av med gamla tapeter. Vätska för att ta ut dem består av tensider och skumdämpare, speciella tillsatser. Som tapetklister är typiskt en stärkelse, som krävs för att lösa upp de organiska bra desintegreringsmedel. Om du köper en märkesvaror lim, sedan säkert tillverkaren kan erbjuda dig en vätska till dess klyvning.

Om limmet och vätskan från samma tillverkare, är snabb och enkel borttagning tapeter processOm limmet och vätskan från samma tillverkare, är snabb och enkel borttagning tapeter process


Du kan inte oroa sig för allergiframkallande av sammansättningen, baserat på vätskan fortfarande helt ofarligt vatten. Förutom detta ingen vätska har någon märkbar kemisk lukt och externt den liknar vanligt rengöringsmedel.

Tja, om i en speciell vätska tillsätts antiseptiska medel, skyddar väggen från mögel och mjöldagg.

Hur man använder vätska för att ta bort tapeter

Ibland, även när den pålagda flytande tapeter tillräckligt grepp på väggen. Då hjälper vi dem med samma spatel.

Glöm inte säkerheten - innan arbetet, koppla bort elkraft, ta bort pluggarna, switchar, isolera ledningarGlöm inte säkerheten - innan arbetet, koppla bort elkraft, ta bort pluggarna, switchar, isolera ledningar

Hur tar man bort tapeten:


  • Bänd försiktigt upp kanten på duken med en spatel, försiktigt dra den från väggen;
  • Flödeshastigheten till genomsnitt 100 liter per halv vägg fyrkanter vätska;
  • Löslig vätska med vanligt vatten från kranen, och det kan användas omedelbart;
  • Applicera flytande vanlig svamp som du diska;
  • Men om du vill använda vätskan mer effektivt, använd en sprayflaska eftersom vätskeflödet är ekonomiskt och det kommer att orsaka ytan jämnt.

Hur tar man bort den flytande tapeter från väggen (video)

Avlägsna vätskan tapeten är ibland inte så lätt, men om du inte hjälpa en metod nödvändigtvis hjälpa en annan. Kanske tapeten kommer att gå på detta sätt och du behöver inte spendera pengar innan du köper vätska, bara försöka dra limmet.

Lycka till i ditt arbete!

Leave a Comment

Your email address will not be published.

− 5 = 3

Adblock
detector