Kombinerat sovrum-kontor i samma rum: 6 sätt att zonindelning – nwhistorycourse.org

The BlogÅtgärder för utrymme i rummet kommer att bidra till att skapa separata funktionella områden i rummetÅtgärder för utrymme i rummet kommer att bidra till att skapa separata funktionella områden i rummet på din arbetsplats hemma är mycket viktigt för den moderna människan. Tja, om storleken på lägenheten kan du tilldela ett separat rum för det, men om en liten lägenhet, sedan sovrummet kan bli en del av lägenheten där arbetsplatsen kommer att utrustas.


Sovrummet på kontoret eller ett kontor i sovrummet: interiör, idéer, prioriteringar

Efter att ha beslutat att sovrummet kommer att kombineras med arbetsplatsen, måste du bestämma vilken roll denna anläggning kommer att spela i framtiden. Eftersom sovrummet och på arbetsplatsen utför precis det motsatta problemet. Tillgänglighet sängar i rummet föreslår en plats där du kan koppla av efter en hård dag, mellan arbetsområdet avsett för produktivt arbete, där ingenting skulle distrahera.

Till sovrum och arbetsområdet i harmoni med varandra, designers rekommenderar utrusta dem i en riktning stilistiskTill sovrum och arbetsområdet i harmoni med varandra, designers rekommenderar utrusta dem i en riktning stilistisk

Viktigt! Åtgärder för att tilldelas för hemmakontor utrymme kommer ställa in en fungerande harmoni. Därför bör omorganisationen vara genomtänkt i minsta detalj.

Att välja hur ska organisera utrymmet i rummet, måste du börja från sina egna krav, som ska motsvara den verkliga dimensioner av rummet, platsen för dörrar och fönster, ljusnivån.

prioritera:


 • Om du arbetar hemma utförs sällan, platsen för arbetsområdet bör som dolda som rummet självt som en helhet är gjord för att vila;
 • Om du behöver arbeta hemma permanent plus allt i rummet för att göra obehöriga, i detta fall lokalerna måste vara utrustade med det som ett kontor, som blir endast i sovrummet på natten;
 • Om det fanns en situation där det är omöjligt att ge företräde åt koppla av eller arbetsorganisation bör rikta alla våra ansträngningar för att säkerställa att två separata områden var oberoende av varandra.

Väl valda utformningen av sovalkov och arbetet kommer att bidra till att upprätthålla en gynnsam stämning i rummet. För att göra detta, undersöka zonindelning tekniker för ytterligare skapandet av interiören.

Små sovrum: grupprum

Disposition av arbetsområdet i ett litet rum som är möjligt med dagens teknik, vilket sparar utrymme. Eftersom små sovrum inte har råd att använda en stor uppsättning av möbler, bör du bara välja de mest nödvändiga saker.

Även i ett litet sovrum kan ordna arbetsområdet, det viktigaste - rätt planlagd rumÄven i ett litet sovrum kan ordna arbetsområdet, det viktigaste - rätt planlagd rumViktigt! Om det i sovrummet finns gratis nischer eller hörn, måste du göra det mesta av detta utrymme för arbetsplatsorganisation.

Zonindelning litet rum, i det här fallet, bara möbler, som kommer att bära den estetiska och funktionella belastning.

Att välja möbler för litet sovrum, kombinerat med skåp:

 • Hängande skåp, som är integrerad i fällbart bord för en bärbar dator är en perfekt lösning för små rum.
 • Installera inbyggda garderober för att spara utrymme, eftersom det kan användas för lagring av vikbara skrivbordet och lyfta fram några hyllor för dokument.
 • Multifunktionella omvandlings sängar kombinerar skrivbordet och sängen. När botten av hyllorna ligger bekvämt.
 • Set bestående av en loftsäng, kan ett litet skåp och ett bord vara ett perfekt alternativ för både sovrummet och på arbetsplatsen.

Möbler objekt måste köpas på principen om minimalism. Eftersom små rum varje kvadratcentimeter räknas bör rekreationsområdet begränsa säng och sängbord, byrå som kan bytas ut, i kombination med dressing.

Metoder för zonindelning i det inre sovrummet studier

Zonindelning sovrum kommer att effektivt dela en gemensam rum i flera zoner, väsentligt olika funktionella egenskaper.

Viktigt! Om utrymmet är uppdelat i 2 rum på motsatt funktionalitet, experter rekommenderar att inte använda den traditionella storbildsprojektor. För detta ändamål skulle det vara bättre att installera spotlights, vägg eller golvlampor.

Vackert och praktiskt att dela sova och arbetsområden kan vara vägg eller möblerVackert och praktiskt att dela sova och arbetsområden kan vara vägg eller möbler

Bör definitivt tänka igenom alla detaljer innan zonindelning.

De viktigaste metoderna för zonindelning:


 • Uppsättning av skiljeväggar, samt arch separation är en klassisk utföringsform, eftersom med deras hjälp ökar integritet i var och en av zonerna.
 • Använda garderob förbättrar funktionaliteten hos skiljeväggen som en tom sida av strukturen som fastställts av regeringen, kommer det att vara lämpligt att bygga hyllor för kontorsmaterial och andra nödvändiga dokument.
 • Separation av rummet med hjälp av färgkombinationer innebär tilldelning av ett sovutrymme i en mer intensiv ton än det återstående utrymmet för skåpet. Ledande designers rekommenderas inte att välja färgnyanser, som skiljer sig med mer än 2 färger. Till exempel ser en arbetsplats flicka stor i rosa.
 • Om sovrummet, det finns tillräckligt med högt i tak, avgränsningen av den totala arealen i separata zoner möjligt med hjälp av multi-level tak strukturer.
 • Att skapa ett podium för att arbeta eller sovplats - en vacker och praktisk bygghöjd från 5 till 30 centimeter. För en mer tydlig linje dela rummet i zoner Använd plats ljus.
 • Användningen av textilier är det enklaste och ekonomiskt sätt att skilja arbetsområdet från resten av rummet.

Idén att separera rummet till ett sovrum-studie ska prägla den relativa självständighet varje zon, så arbets och sova plats bör ha sina avslut.

Sovrum design skåp: de ursprungliga designlösningar

Fördelningen av utrymme i rummet och ett sovrum innebär sovalkov arrangerade på baksidan av rummet och arbetsutrymme direkt bredvid fönstret. För att koppla av området inte stör skrivbord placeras så att sängen inte kommer in i synfältet.

Sova och arbetsområden, som befinner sig i samma rum, är det bättre att dra i stil med minimalism, bara plocka upp ljusa färgerSova och arbetsområden, som befinner sig i samma rum, är det bättre att dra i stil med minimalism, bara plocka upp ljusa färger

Motiv för sovrummet, kombinerat med skåp:


 • Göra sovrum skåp i en minimalistisk stil, är det viktigaste. Denna stil innebär att placera i rummet ett minimum av möbler - en säng och en garderob i sovrummet, en dator skrivbord och en bekväm fåtölj i området för arbete. Då varje objekt kommer att användas för sitt avsedda ändamål, utan att överbelasta utrymmet. I minimalism, använd neutrala färger, även måste du ange maximal ljus i rummet, att lägga till en välorganiserad artificiellt ljus till dagsljus.
 • Design i hi-tech stil för sken enkelhet ger mångsidighet och bekvämlighet i rummet inte belastas med onödiga dekorationer. Eftersom stil innebär den exakta placeringen av objekt. Denna stil föredrar en kombination av vitt och ljusgrått i färg och svart mörkgrå. Intrång av beige dämpade toner.
 • Med klassisk stil kan du uppnå en elegant finish på 2 olika områden av funktionalitet. Men i detta fall är det nödvändigt att noggrant välja möbler. Datorbord bör kombineras med en total inredning och simulera en antik möbel.

Klassisk stil gör förbudet mot kontrasterande färger i inredningen, och innebär användning av en varm palett.

Göra en sovande-skåp (video)

Med hjälp av sin egen fantasi när du tittar på tematiska foto från Internet, samt råd från professionella designers, kan vi inom loppet av rummet för att kombinera en mysig sovalkov och en praktisk arbetsyta. Den fulla skåp i sovrummet är endast möjlig metod för skapande och experimenterande.

Sovrum design skåp (interiör bilder)

6QPxSVBXSw7dOF2870NH0CVmrCmwpMGQ03spalnya-kabinet507e94b443f841920x1080resizeinterior92003713464952341920x1080resizeinterior558113309551073476484741137148.63000073337n1

Leave a Comment

Your email address will not be published.

82 − 76 =

Adblock
detector