Kombinationen kök, matsal och vardagsrum: 5 utformning hemligheter – nwhistorycourse.org

The BlogVardagsrum och kök kan framgångsrikt kombineras till en enda plats, det viktigaste - att hålla sig till en viss stilVardagsrum och kök kan framgångsrikt kombineras till en enda plats, det viktigaste - hålla sig till en viss typ av modern design ger ett brett fält för förverkligandet av designern fantasier och lösningar. Idag är en populär trend i utformningen integrationen av flera zoner, som gör att funktionell och praktisk att använda rummet. Kök matsal och vardagsrum kan framgångsrikt kombineras till ett utrymme. Det är viktigt att utforma interiören i samma stil, för att inte skapa en eklektisk effekt.


Kombinera anspråk: Fördelar och nackdelar

Idag är en av de mest populära typer av sanering att kombinera kök, matsal och vardagsrum. Ägarna av lägenheter och hus som vill utöka utrymmet, gör den till den mest praktiska och bekväma.

Det är viktigt att komma ihåg att hela processen med saneringen kan ta lång tid. Det antas också betydande finansiella kostnader.

För att inte ångra om reparation mitt i det eller efter det, bör ägarna till lokalerna känna till för- och nackdelar med det kombinerade kök-matsal-vardagsrum.

Fördelar med kombinerad utrymme:

 • Möjlighet att maximera utrymmet, vilket är särskilt viktigt för ägare av små bostadsområden. Ett stort område av rummet öppnar upp stora möjligheter för designers och översätta sina idéer kommit överens med ägarna.
 • Ett stort område antyder närvaron av flera fönster, vilket påverkar belysningen i rummet, dess uppfattning och vackert utseende.
 • Den kombinerade utrymmet tillåter ägaren gå om sin verksamhet och samtidigt att kommunicera med resten av familjen.
 • Denna konstruktion förenklar livet för mödrar med små barn.
 • Enkel att organisera evenemang och fester.

Kombinera kök och vardagsrum är ett bra alternativ för små lägenheter, dock, och nackdelarna med sådana lösningar finns ocksåKombinera kök och vardagsrum är ett bra alternativ för små lägenheter, dock, och nackdelarna med sådana lösningar finns också


Utökat utrymme innebär många fördelar, som påverkar beslutet att göra ändringar. Emellertid kan negativa faktorer påverkar beslutet.

Nackdelar med kombinerad utrymme:

 • Lukten av matlagning kommer att sippra in i alla delar av det kombinerade utrymmet, trots huven och ventilera rummet.
 • Arbete konst, ljud som alstras av en bländare, kan en tvättmaskin och andra enheter störa vila eller upptagen hushåll.
 • Kombinerat matsal och kök av föroreningen påverkar lokalen, så rengöring kommer att ske varje dag eller ens flera gånger om dagen.

När beslut fattas om saneringen är viktigt att väga alla för- nackdelar för att avgöra viljan att lida till förmån för de betydande fördelar nackdelar.Den kombinerade kök-vardagsrum-matsal: Planering

Disposition av utrymmet beror på storleken och egenskaperna hos den sammanslagna området.

När du ansluter utrymmet och dess arrangemang är designers uppmanas att hålla sig till en enda stil. Det är mycket svårt att göra på egen hand utan att vara en professionell inom detta område.

Det är viktigt att komma ihåg att eliten planen i en lägenhet eller ett hus med ett stort område skiljer sig från mindre område. Därför studiet av designtekniker är det viktigt att uppmärksamma dimensioner i rummet, som de tillämpas.

För att välja rätt plan måste ta hänsyn till, först och främst storleken på rummetFör att välja rätt plan måste ta hänsyn till, först och främst storleken på rummet

Olika typer av planering för olika typer av rum:

 • Rymliga rum. Det kan dekoreras i en ö eller halvö stil. Möbler kan ställas in med bokstaven R, kan du även använda ett hörn kök.
 • Studio. Kan utfärdas i form av bokstaven G. Ett bra komplement till det blir ljust och ovanliga bar.

För att underlätta för layout möbler kan arrangeras i rad, vilket sparar utrymme för en vardagsrummet.

Design kök-matsal-vardagsrum i huset: foto och rekommendationer

När du gör ett kök-matsal-vardagsrum i huset är det viktigt att utföra planeringsrummet.

Vid kombination av kök, matsal och vardagsrum i huset är det viktigt att komma ihåg att området bör vara tydligt planlagd. Trots att köket är öppen planlösning, den är avsedd för matlagning, matsal - för användning av mat och receptionen - att slappna av, arbete, kanske semester och fester.

Varje zon bör uppmärksammas, men det bör se till att utrymmet såg organiskt.


Kombinera kök och vardagsrum, bör man komma ihåg att utrymme bör vara tydligt uppdelad i lämpliga områdenKombinera kök och vardagsrum, bör man komma ihåg att utrymme bör vara tydligt uppdelad i lämpliga områden

Hemligheter ordentlig planering

 • Arrangemang av möbler bör inledas från köket. När fördelningen av möbler är viktigt att följa regeln om "triangeln". Diskbänk, kylskåp och spis bör vara där för bekvämlighet och komfort arbetsområdet.
 • kök kan ske i form av bokstäverna P och G. Det kan också vara linjära och parallella.
 • Matsalen kan utföras enligt schemat bokstäverna T, om rummet är tillräckligt liten.
 • Ett stort område kräver någon lämplig layout för vardagsrum, kök med matplats.

Innan vi går vidare till utformning och planering av rummet, du behöver för att göra en skiss eller designprojekt av de framtida lokalerna.

Vid utformningen av ett kök design bör följa den så kallade Vid utformningen av ett kök design bör följa den så kallade "triangeln" -regeln

Design kök-matsal-vardagsrum i lägenheten: vilka typer av zonindelning

Metoder för zonindelning utrymme i lägenheten beror på vilken typ och området av lokalerna. För att placera accenter korrekt, är designers med professionella tekniker.


Enligt deras typ av zonindelning är uppdelad i visuell och fysisk. Den första genomförs med hjälp av ljus och färgeffekter, den andra - med hjälp av möbler och arkitektoniska tekniker.

För att uppfylla så effektivt som zonindelning, är det bättre att söka hjälp från en professionell designer.

Kök kan isoleras ytterligare med användning av spotlightsKök kan isoleras ytterligare med användning av spotlights

Metoder för zonindelning:

 • Köksbelysning spotlights, kan matsalen vara upplyst av en ljuskrona och suspensioner över matbordet, kan vardagsrummet lyser med ljuskronor slabba med lampetter, golvlampa och bordslampa.
 • Använda färg för att markera vissa områden. Till exempel kan en matsal identifieras mer ljus och elegant färg, utföra de återstående zonerna i mer återhållsamma färger. När du gör köket är viktigt att ta hänsyn till den höga luftfuktigheten.
 • Zonindelning genom golvytan. Köket kan vara klar med kakel, en matsal och vardagsrum - parkett.

Framgångsrik zonindelning kan göras med inredningen. I fallet kan gå växter, målningar, skulpturer, speglar. Zonindelning lokaler med ett stort område kan utföras med dekorativa skärmar.

Kök-matsal-vardagsrum (video)

Göra kök matsal vardagsrum tillsammans i ett rum - en arbetsintensiv verksamhet som kräver tillräckligt med tid och materialkostnader. För kan behöva särskilda dokument som möjliggör reparationer genomförandet av ombyggnaden. Ett viktigt steg i utformningen av delade utrymmet är zonindelning. Det måste vara harmonisk, diskret, men klart gjort i samma stil. Moderna designers är redo att erbjuda en hel del färdiga idéer för att göra köket matsal-vardagsrum i varje hus en originell och unik.

Design kök-matsal-vardagsrum (foto)

4-dizajn-kuhni-sovmeshhennoj-s-gostinoj-foto-min67-srediz-stil681316.683679.936976.3971360946original95079863839900644b-IMG85ac51fda9f0

Leave a Comment

Your email address will not be published.

31 − = 30

Adblock
detector