Kök-matsal-vardagsrum: 30 fotoidéer dekoration – nwhistorycourse.org

The BlogKombinera kök-matsal-vardagsrum gör det möjligt att maximalt utnyttja rymd lägenheterKombinera kök-matsal-vardagsrum gör det möjligt att maximalt utnyttjande av utrymmet genom att kombinera populära lägenhetsutrymme i dag är en kombination av kök och vardagsrum, med ett nytt område gör det möjligt att arrangera kök, matsal och vardagsrum i ett utrymme. När du väljer utformningen av lägenheten är det viktigt att uppmärksamma utformningen av rummet. Disposition-stolovoy- kök vardagsrum bör vara bekväma och funktionella. Valet av planen till stor del beror på storleken på rummet. I vilket fall som helst, det finns många metoder som kan bidra till att placera möbler och utrustning som bekvämt och korrekt.


Planering ett kombinerat kök och vardagsrum i skandinavisk stil

Innan du kombinerar köksutrymme och vardagsrum, måste du för att bli helt förtrogen med layouten av lokalerna vid behov för att lära tillstånd att sanera rummet, undersöka alla nyanser om korrekt placering av möbler och utrustning i det kombinerade utrymmet.

Planering ett kombinerat kök och vardagsrum med skandinavisk design kommer att göra rummet mer rymliga och ge mer bekväm arbetsplats i köket, en bekväm och mysig sittgrupp i vardagsrummet.

Det finns många färdiga designprojekt med ovanifrån, tanken på vilken du kan använda för att utforma sina egna lägenheter och villor.

Skandinavisk stil i utformningen av ett kök-matsal-vardagsrummet finns minimalism och användning av naturmaterialSkandinavisk stil i utformningen av ett kök-matsal-vardagsrummet finns minimalism och användning av naturmaterial

Alternativ planlösning-vardagsrum:


 • Gör två av köket;
 • Fäst en korridor till en lägenhet sanitära;
 • Expandera öppningen, som ursprungligen var utformad för att passa dörren;
 • Gör bågen och komplettera den med en bar;
 • Bakom baren att placera en bekväm soffa,
 • Köks oavgjort i ljusa färger;
 • golvfinish måste antas svavel;
 • Installera trä bänkskivan;

Till kök och vardagsrum såg harmoniskt, de behöver för att dekorera dekorativa element i en enda skandinavisk stil. Du kan använda bilder, hyllor ovanför tabeller, krukväxter. Vederbörlig uppmärksamhet bör ägnas åt användningen av belysningsanordningar.

U-format kök, kombinerat med vardagsrum: har designen

Kök med en U-formad layout kanske inte är mycket bekvämt, speciellt om rummet har ett litet område.

Det finns många designtekniker till köket verkade små. Först och främst är det viktigt att uppmärksamma konsistens och färg av möbler.

Var inte rädd för starka färger i köket. För att bevara sin renhet är viktigt att välja material av hög kvalitet för möbler och bruksföremål som är lätta att rengöra och inte försämras från fukt.Kitchen U-formade planen kommer att bli en utmärkt för bristen på ledigt utrymmeKitchen U-formade planen kommer att bli en utmärkt för bristen på ledigt utrymme

Dragen av användningen av möbler med en U-formad layout:

 • Användningen av skåp och bänkskivor i vitt;
 • Använda vit färg för skåp placerade i den nedre nivån, grå - för skåp övre nivå;
 • Efter en minimalistisk stil;
 • Installations glatta och lätta arbetsytorna utan överdriven hårdvara;

Kök med en U-formad layout kan utformas så att den kombinerade utrymmet verkade mest rymliga. För att göra detta, designers gripa ofta synligt ljus och färgeffekter.

Omplanering av köket i köket vardagsrum: typer av lägenheter

Kök vardagsrum - ett bra alternativ som kombinerar utrymme. Detta kommer att placera alla nödvändiga möbler och apparater så att det finns tillräckligt med utrymme för att äta och koppla av.

Att kombinera köket och vardagsrummet är möjlig genom demontering väggar, för att göra det en båge eller bara använda metoden för zonindelning utrymme med hjälp av efterbehandling material.

Designers erbjuder ett brett utbud av tekniker och design stilar, vilket gör köket och vardagsrummet enastående utrymme för arbete och fritid.

Ändring av köket till vardagsrummet blir alltmer populär lösning, men glöm inte att någon ombyggnad måste avtalasÄndring av köket till vardagsrummet blir alltmer populär lösning, men glöm inte att någon ombyggnad måste avtalas

Typer av lägenheter, lämpliga för sanering:


 • Stora lägenheter ger många möjligheter. Planering ett stort område kan utföras av alla metoder som lämpar sig för ägarna lokaler.
 • Studio innebär att kombinera kök och vardagsrum. En viktig del här är rätt zonindelning lokaler.
 • Lägenheter med ett litet vardagsrum kan öka den del av vardagsrummet, för att öka utrymmet för arbete och fritid.

När beslutet att kombinera kök och vardagsrum, är det viktigt att kontrollera lagligheten av sina handlingar, eftersom ombyggnaden kräver ett särskilt tillstånd, utan vilken åtgärder för att förena utrymmet blir olagligt. För att göra detta måste du konstruktionsplaner som visualiserar den avsedda reparation.

Kök-matsal-vardagsrum: planering utan problem

Från en framgångsrik plan beror på många saker: funktionalitet och användbarhet av kök, matsalar och vardagsrum, deras komfort och vackra utseende.

När det gäller professionella designers, kan du få som ett resultat av de mest bekväma layout, är den lämplig för din lägenhetNär det gäller professionella designers, kan du få som ett resultat av de mest bekväma layout, är den lämplig för din lägenhet

För att ta upp frågan om planeringen är det bäst att söka hjälp från en professionell designer. Obehörig planering kan leda till en minskning av den visuella utrymme, missbruk form av rummet.

Visa planen beror på det område i rummet: ju större den är, desto fler konstruktionslösningar tillämpas.


Olika typer av planering för olika typer av lokaler

 • Stora rum lämpliga bekväm schema över ön eller halvön planeringsmetod. Du kan använda p-planen, eller bara ställa in en hörnsvit.
 • För registrering av studios lämpliga L-formad layout. Det kan kompletteras med en praktisk bardisk.

layout kan variera beroende på storleken och konfigurationen av rummetlayout kan variera beroende på storleken och konfigurationen av rummet

För att få den bästa för det kombinerade utrymmet är triangulär layout plan. I dess genomförande är det viktigt att ägna vederbörlig uppmärksamhet åt utforma tekniker som kan bidra till att göra rummet rymliga, praktisk och elegant.

Framgångsrika planerar ett litet kök, vardagsrum

Ett litet rum kan byggas ut med hjälp av dess sanering. Idag är mycket populärt kombination av kök och vardagsrum, vilket avsevärt kan utöka storleken på lägenheten.

När beslutet att göra ändringar är viktigt att komma ihåg att enligt lagen "våta" zonen bör inte släppas ut på den "torra". Denna rätt gäller inte bara i lägenheten eller huset i första våningen.

I ett litet rum är det viktigt att lösa problemet med placeringen av möbler. Det kan dölja eller göra det till rätt accent.

Ljusa färger och minimalistisk inredning - den bästa lösningen för ett litet kök, vardagsrumLjusa färger och minimalistisk inredning - den bästa lösningen för ett litet kök, vardagsrum

Varianter av att planera ett litet kök-vardagsrum:

 • Ljusa färger i utformning och användning av speglar för att visuellt utöka utrymmet och göra det viktlös.
 • Skrymmande möbler och dörrar kan döljas, vilket avsevärt kommer att öka utrymmet, och användningen av glas möbler kommer att hålla sina gränser.
 • I köket kan placeras i ett hörn av rummet för att locka till sig minst uppmärksamhet. För att skapa effekten av djup det kan göras i kontrasterande svart eller brunt.

Litet rum är det bäst att göra i en minimalistisk stil, för dekoration använda ljusa färger, spela på kontraster, användning designtekniker som hjälper till att dölja skrymmande föremål och lyfta fram de som gör det utrymme så mycket som möjligt med flyg. Designprojekt sådana kök är viktigt att planera i förväg.

Vardagsrum-kök-matsal (video)

Idag, de flesta ägare av små och stora lägenheter och hus föredrar kombinerat utrymme. Populär typ av sanering är köket-matsal-vardagsrum. Denna typ av delade utrymme kan du maximera området, gör rummet funktionella praktiska, bekväma och praktiska. När du väljer vilken typ av plan är det viktigt att ta hänsyn till den del av rummet, eftersom den spelar en viktig roll i bildandet av ledigt utrymme. Innan ombyggnaden är viktigt att ordentligt förbereda och godkänna ritningar.

Exempel planlösning-matsal-vardagsrum (foto)

1-kök-house design1-small-lägenhet2 ---02-1024x8195small815-KDR628f1a34098c7d2794c1ffff39f1e54914369310

Leave a Comment

Your email address will not be published.

40 − 37 =

Adblock
detector