Kläder lapptäcke 7 alternativ och en mängd olika modeller – nwhistorycourse.org

The BlogSkapa en elegant och modernt sätt möjligt med hjälp av kläder i stil med lapptäckeSkapa en elegant och modernt sätt möjligt med hjälp av kläder i stil med pechvorkOdezhda lapptäcke - en relativt ny trend som är fast i livet för den moderna människan. Kläder lapptäcke redan förlorat sina modemagasin omslag och successivt anpassats till liv. Sådana produkter kan lätt köpas i butiken tema eller alternativt göra din egen. Det andra alternativet är att föredra, eftersom kläderna har en unik!


Hur man gör lapptäcke klänning med sina egna händer

Den idealiska klänning verkligen drömmen för varje flicka, men det alternativ du vill ha är inte alltid möjligt att hitta i butiken. Det återstår bara en sak: att göra en perfekt modell med sina egna händer. Detta är naturligtvis svårt, men absolut inte omöjligt.

Detta kommer att kräva:

 • En bit tyg och färdiga kläder - en cover;
 • Uppsättning av flerfärgade trasor;
 • tråd;
 • saxar,
 • Symaskin.

För att sy en klänning lapptäcke själv, måste du förbereda marken och att fylla på färgglada tyg klippFör att sy en klänning lapptäcke själv, måste du förbereda marken och att fylla på färgglada trasor tkaniOsvaivaya lapptäcke teknik för första gången, är det lämpligt att börja med de enklaste kombinationer. Därför är det bästa alternativet - att få en färdig enfärgad klänning, som då skulle vara enkelt inredda med färgglada trasor. Välja dem, bör fackmannen också styras av estetiska överväganden noga att färgerna kombineras med varandra. Patchwork - det är ganska fet teknik, men bristen på smak hon har ingenting.

Om rester planerade att sy på en färdig klänning, skulle du bättre göra det i etapper, som arbetar med varje bit vävnad ensam.

Om produkten verkligen hände, kan du sedan besluta om experiment, som bygger på idéer från andra duktiga praktiska människor. Således ändrar erfarenhet, kan du skapa en hel samling av upphovsrätt saker lika ekvivalenter som inte kan hittas i hela världen.


Tröjor Patchwork: att göra det själv

Tröjor Patchwork utförs av en princip som liknar arbeta med klänningar, med den enda skillnaden att produkten är något kortare, och kan ha olika silhuetter. Med jackan kan göra samma trick: ta den färdiga produkten och har den prova tekniken för lapptäcke. Jacket något kortare, så arbeta med det tar en bråkdel av tiden. Men vad tidsramen, om vi talar om handarbete?

Men det finns en annan, inte mindre intressant alternativ: att associera en sådan "lapptäcke" blus självständigt, omväxlande omväxlande färgat garn tillsammans. Det är dock viktigt att inte överdriva det, inte vände kofta barn. Det är intressant att se produkter, lapptäcke delar som är tillverkade av garn med olika texturer.

jacka ursprungliga lapptäcke dekorera bilden och gör den unik och unrepeatablejacka ursprungliga lapptäcke dekorera bilden och gör den unik och unrepeatableExtremt fet alternativ skulle vara en kombination av tyg och stickade bitar. Denna cardigan vid framställning av tillräckligt tidskrävande, men slutresultatet är värt.

För olika kombinationer av material är följande:

 • Jersey och mohair;
 • Cashmere och ullgarn;
 • Lurex och bomull.

Naturligtvis är de olika kombinationer inte den sista och är föremål för förändring. Det viktigaste för yrkesarbetare - att hitta sin egen version, som inte bara är lätt att genomföra, men också i slutändan kommer att titta på det verkligen fördelaktigt.

Stickade strumpor lapptäcke: Är det värt att våga arbete

Stickade strumpor - en populär gåva av alla mormödrar, men idag tar upp stickor bråttom och mycket unga damer. Anledningen till detta - att popularisera konsten att lapptäcke, antalet som vill lära sig att varje dag ökar. Naturligtvis innan du kommer till en så komplex fråga, är det önskvärt att lära sig att sticka strumpor vanliga, och efter redan stickas mönster och papperslappar.

Före sticka strumpor, bör du noga överväga framtida produktschemaFöre sticka strumpor, bör du noga överväga framtida produktschema

För att få en uppsättning av stickade strumpor, kräver:

 • 5 ekrar;
 • N- härvor garn nummer (valfritt);
 • Dekorband.

Inledningsvis är systemet bättre att arbeta på papperet, och efter mycket att genomföra. Denna process kommer att ta flera gånger längre tid, men slutresultatet är värt det. Dessa strumpor är helt varm på en kall vinterdag, och kommer att vara en värdig gåva till alla familjer. Särskilt om de är gjorda med dina egna händer!

Andra alternativ lapptäcke kläder

Det kommer att vara ganska intressant att titta på konsten att lapptäcke kjol och en scarf, särskilt om du kör dem i samma färgskala. Ovanpå dem kan justeras väst, vilket gör bilden ännu mer elegant. Ett sådant kit nezauryaden nog och lämpar sig för kvinnor i alla åldrar. Mycket svårare är att göra en jacka eller kappa, dock, och det är verkligt. Det kräver lämpliga mönster och tid, vilket kommer att behöva spendera en hel del.


Gör din bild ljus och kreativ kommer att hjälpa en vacker ryggsäck av lapptäcke teknikGör din bild ljus och kreativ kommer att hjälpa en vacker ryggsäck av lapptäcke teknik

lapptäcke teknik är ganska varierande, så att du kan göra det:

 • västar;
 • ryggsäckar;
 • jackor;
 • Tröja.

Skräddarsy lapptäcke (video)

lapptäcke teknik innebär att arbeta med trasor som ska sys ihop. Detta förfarande är inte lätt, så hantverkare måste arbeta hårt. I slutändan, sömnad ger en ganska unik sak, vilket är unikt helt enkelt inte existerar.


Exempel patchwork kläder (bild)

2c8ddce6a2190ab0c0e6a77f8f37dab0be36b0fm - odezhda-vyazanoe-kryuchkom-Palto-kardigan-v-stile-friform-pec55b4fa07fd928bc40f76b07fe34f8dc1fbd84014148c8bk - odezhda-Palto-pechvork412359ba0e0e033accc2d0275dre - odezhda-avtorskij-pidzhak-v-stile-pechvork2015 ---------------11736763813267154611113473594122

Leave a Comment

Your email address will not be published.

5 + 2 =

Adblock
detector