Klaar tips: modern design slaapkamer 10 vierkante meter. m – nwhistorycourse.org

The BlogKleine slaapkamer 10 sq. m. kan ruim en comfortabel met de juiste kleur en rationele opstelling van het meubilair zijnKleine slaapkamer 10 sq. . M kan ruim en comfortabel met de juiste kleur en rationele opstelling van meubilair Ten pleinen - het is zeker niet zo veel als we zouden willen. Maar met geen smaak en een groter gebied kan worden gebouwd absurditeit, en in de aanwezigheid daarvan, kunt u een project dat zich alleen kan bewonderen ontwikkelen. Als je naar de standaard lay-out van 10 meter, niet meteen denken aan iets in de slaapkamer, kunt u weigeren. Veel verhuurders zijn van mening dat de slaapkamer - niet een slaapkamer zonder een kast. Maar in een moderne slaapkamer kabinet al kan niet, en dit is slechts het interieur verwerven.


Hoe naar de slaapkamer te regelen 10 sq. m: klaar ideeën

Het zou mooi zijn op papier in eerste instantie het plan van de toekomst slaapkamer te tekenen. Niet te vermijden deze stap, visuele plan helpt om een ​​slaapkamer van de mooiste en meest functionele leveren.

Start van het feit dat het midden van de kamer - het bed. Als je het in het midden van de kamer, zal het een symmetrie te zijn, is het al makkelijker om vooruit te komen.

En als je het bed tegen een muur, zal het moeilijker worden om harmonie te bereiken, om de tweede wand een gevoel van leegte niet te creëren.

Het is het beste voor een kleine gebruik slaapkamer witte kleur in het interieur, die visueel de ruimte te vergrotenHet is het beste voor een kleine gebruik slaapkamer witte kleur in het interieur, die visueel de ruimte te vergroten

Denk aan wat u kunt opgeven - kasten, grote tapijten, meubilair volume. De kleine zaal is niet toegestaan ​​rommel. Hoe meer licht en ruimte, hoe beter. Als de slaapkamer heeft planken, snuisterijen op de planken om eruit te komen, laat slechts een paar grote en kleine souvenirs en andere decoratieve dingen alleen accentueren de kleine omvang van de slaapkamers.


Slaapkamer 10 sq. m, Ontwerp 2017: hoe het bed te plaatsen

De meest interessante en de meest belangrijke vraag, waar, natuurlijk, is om te wonen.

Hoe kan het bed in de kleine slaapkamer gezet:

 • Het bed, dat het hoofdeinde gericht tegen de muur, maakt het mogelijk om beide zijden van de nachtkastjes gebracht;
 • Als het bed bevindt zich in de binnenste hoek van de kamer, kan het te maken voor een stoel of bijvoorbeeld het bureaublad (soms in de slaapkamer heeft een bureau in de hoek);
 • Als het bed is gelegen in het midden van de kamer, het eiland (die uiterst zeldzaam in de Chroesjtsjov), dan van de rest van het meubilair, bijna alle voor deze slaapkamer op te geven;
 • Als het bed is tegen de muur licht tegen de lange zijde, bespaart ruimte voor kasten en kasten.

Een uitstekende optie voor een kleine slaapkamer zal de locatie van het midden van de kamer op een bedEen uitstekende optie voor een kleine slaapkamer zal de locatie van het midden van de kamer op een bedDus, het plan is als volgt. Eerst zet je het bed, dan is - een zaak (indien van toepassing), en vervolgens de kleine meubelen: kasten, bijzettafels, salontafels.

Slaapkamer smalle 10m: hoe de ruimte te vergroten

Andere opties, maar om de visuele ruimte te vergroten, je hebt, in feite niet. Maar dit is een echte kans om de situatie te redden.

Voorbeelden van "uitbreiding" van de smalle ruimte slaapkamers:

 • Correct pak de spiegel. En het werkt beter dan je zou denken - een grote spiegel visueel breidt de kamer. Spiegel tegenover een raam gevuld met licht de hele kamer door het uitbreiden van het. Maar als je een bijgelovig persoon bent, van de grote spiegel tegenover het bed is om te weigeren, verschillende wetenschappers adviseren niet te vergeten een spiegel naast de plaats waar een persoon slaapt zetten.
 • Als tussen de deur en de tegenoverliggende muur niet rommel de ruimte, zal slaapkamer zelf groter worden weergegeven.
 • Neutrale kast mag niet worden gezet, in ieder geval laat het ingebouwde kast, misschien met spiegels.
 • Behang met een horizontaal patroon, ook werkzaam zijn in de juiste richting - als ze visueel uitbreiden van de smalle ruimte.
 • Light tone afwerking - de eenvoudigste en meest effectief als een regel. Volg hem, en toevlucht nemen tot andere trucs, misschien niet hoeft te doen.

Visueel uit te breiden de smalle slaapkamer kan helpen spiegel, inbouwkastVisueel uit te breiden de smalle slaapkamer kan helpen spiegel, inbouwkast

Maar van wat zou moeten worden verlaten, want het is van grote planten in grote potten. Zijzelf nemen een veel ruimte, en voor een goede nachtrust, door de manier, een overvloed aan planten in de slaapkamer is niet nuttig.

Children's slaapkamer 10 sq. m: wat

slaapkamer Een kleine kinderen - dit is goed, zult u in staat om het kind te organiseren zijn eigen kleine gezellige ruimte, zijn favoriete kleine wereld. Het moet een ruime woonkamer en een kleine slaapkamer kan zelfs charmant.

Om ruimte te besparen in de slaapkamers van de kinderen nodig hebben om een ​​bed te kopen met ingebouwde kastenOm ruimte te besparen in de slaapkamers van de kinderen nodig hebben om een ​​bed te kopen met ingebouwde kasten


Tips om een ​​kinderslaapkamer 10 vierkantenontwerp:

 • Mis deze kamer, dikke gordijnen, zwaar en zeer zacht textiel niet gebruiken. Je moet een licht te nemen, vloeiende stoffen, semi-transparante, die geen toegang hebben tot het zonlicht blokkeert.
 • Weigeren in de kwekerij van de "ziel" luifels, fluweel, kwasten, sierkussens.
 • Grote en zware centrale kroonluchter is ook niet nodig, omdat de lampen. Ingebouwde spots zal belangrijk zijn precies hetzelfde in een kleine ruimte.
 • Al het meubilair, die niet bestemd is om te slapen, kan worden verwijderd. Als je kijkt west directories in hen in de kinderkamer en had kasten weigeren, verkiezen de open garderobe. Dit is of een rek of rek-staaf.
 • Of laminaatvloer diagonaal kan worden geïnstalleerd.

Ontwerp slaapkamer 10 vierkante meter. m (video)

Maar in de rest van de regels zijn hetzelfde als voor andere kleine kamers.

Kleine slaapkamer - natuurlijk niet een zin. Niets belet u om het een comfortabel, zacht, warm te maken. Vooral in de binnenlandse realiteit van de 10 pleinen - het is zelfs zeer goed, in ieder geval voor de slaapkamer. Overdrijf het niet met de helderheid, kleurrijk textiel, en een overvloed aan meubels, alles verwijderen van wat kan worden weggegooid.


Perfecte oplossing!

Interieur design slaapkamer 10 vierkante meter. m (foto)

0111-291f332a8e87ab14a3e711fe83ed7d435-2977-window-reading-nook21-31

Leave a Comment

Your email address will not be published.

4 + 6 =

Adblock
detector