Kies kleuren voor plafonds – nwhistorycourse.org

The BlogKleuren verlaagde plafonds gevarieerd, dus het is gemakkelijk om een ​​optie die geschikt is voor elke stijl van het interieur selecterenKleuren verlaagde plafonds gevarieerd, dus het is gemakkelijk om een ​​optie die geschikt is voor elke stijl van het plafond intereraNatyazhnoy optionele geschilderd onmiddellijk na de installatie te selecteren. Indien gewenst, kunt u meteen de aankoop van de nodige stof textuur en kleur. Met het oog op de juiste stof te kiezen, hoeft u geen behoefte aan een online directory kijken. Color matching is eenvoudig te implementeren als u een tafel, die het aantal kleuren toont. Indien gewenst kunt u de kleuren te zien en kies de beste combinatie voor verlaagde plafonds.


Wat zou de textuur voor plafonds zijn

Als u van plan bent om te installeren in de kamer verlaagd plafond gemaakt van stof of PVC, het eerste wat je nodig hebt om een ​​geschikte structuur te vinden. Als u niet in de gelegenheid om stoffen met structuur te verwerven, dan kunt u op het plafond latex verf te zetten.

Er zijn 5 belangrijke soorten texturen:

 1. Matt. Het ziet er flashy, en harmonieus met het interieur van het appartement. De perfecte combinatie van matte plafonds en muren van ivoor.
 2. Satijn. Het lijkt meer uitgesproken dan de mat, en heeft een hoge reflecterende prestaties.
 3. Glossy. Deze textuur is beter om te gebruiken, als de muren in de kamer zijn geschilderd in de kleur van de champagne.
 4. Suede. Extern, het bootst natuurlijk weefsel.
 5. Marble. Naar buiten deze schilderijen lijken marmeren tegels. Stretch plafonds met een marmeren textuur moet worden gebruikt, als de kamer is in klassieke stijl.

Er zijn vele texturen voor spanplafond, wat resulteert in een soort plafond geschikt voor zowel de klassieke stijl van het interieur, maar ook voor high-tech stijlEr zijn vele texturen voor spanplafond, wat resulteert in een soort plafond geschikt voor zowel de klassieke stijl van het interieur, maar ook voor high-tech stijl

Ze zijn erg populair stoffen die verschillende soorten texturen te combineren. Het ziet er prachtig uit PVC-panelen, die matte en glanzende textuur te combineren. Deze doeken lijken een gelaagde ophangconstructie.

Gekleurde plafonds in het interieur

Elke kamer in het appartement heeft een eigen functionaliteiten. Bij het kiezen van een stof kleur moeten ze per se rekening te houden. Bijvoorbeeld, in het interieur van de film zal niet passen slaapkamers heldere tinten. Als je pick-up een spanning plafond kleur voor de slaapkamer, de voorkeur te geven aan films pistache kleur. Ook in het interieur van een slaapkamer harmonieus fit linnen oker.


Als de kamer is in de stijl van het minimalisme en klassieke, het gebruik van gekleurde doek ongepast is. In dit geval, een rationele set van grijze of donkere plafonds.

Indien nodig, maken de kamer licht en verzadigd aanbevolen kastanjebruin of roze tintenIndien nodig, maken de kamer licht en verzadigd aanbevolen kastanjebruin of roze tinten

In de kwekerij en harmonieus leven te passen:

 • Doek stof kleur van het hout.
 • Lime verlaagd plafond. Vergeet niet dat een dergelijk besluit kan alleen worden gebruikt als u klaar bent met de kamer in fusion stijl.
 • Silver verlaagd plafond. Deze oplossing is universeel, omdat zilver wordt gecombineerd met bijna elke stijl.
 • Crème-kleurige doek. De plafonds van de kleur kijken luxe, en perfect overeenkomen met een klassieke stijl.
 • Kastanjebruin systeemplafond. Deze kap wordt meestal gebruikt, als de kamer wordt ondersteund in een landelijke stijl.
 • Blades of green.

De kamers zijn modern kleuren onder verlaagde plafonds

Elke kleur heeft zijn eigen blad nummer en naam. Gebruik de catalogus nummers aan te raden als je pick-up de toon van het plafond in het meubilair. Elk bedrijf dat diensten levert voor het opgespannen doek, maakt gebruik van een unieke markering. Met het oog op de gewenste opties te selecteren, moet u zich wenden tot gespecialiseerde catalogi.Experts raden niet aan om kleuren te kiezen in de online-modus, als de perceptie van kleur kan variëren afhankelijk van de aard van de monitor.

Tafel met tinten van kamers zullen helpen kiezen van de gewenste kleurstelling zonder huis te verlatenTafel met tinten van kamers zullen helpen kiezen van de gewenste kleurstelling zonder huis te verlaten

In de catalogus zijn de volgende mogelijkheden:

 1. Het kleurenschema van schilderijen
 2. De textuur van het plafond.
 3. Color namen.
 4. De combinatie van verschillende kleuren. Veelkleurige patronen zijn afzonderlijke markering.
 5. De afmetingen van het doek.

Palet van verlaagde plafonds en de mogelijkheden

Welke kleur moet het plafond worden opgeschort? Er zijn meer dan 250 verschillende tinten. Om de kleur die je speciale palet nodig hebt te selecteren. Met zijn hulp, kunt u onkruid uit ongeschikt tinten.

De meest voorkomende kleuren zijn:

 • Witte kleur. Velen kiezen voor deze kleur, want het is een neutraal en rustgevend. Vergeet niet dat het gebruik van witte spanplafond niet wordt aanbevolen in combinatie met witte muren, aangezien deze combinatie opzichtig eruit zal zien.
 • Geel en tinten. Het gebruik van rijke gele, oranje, crème of perzik kleur zal uw appartement een sfeer van vrolijkheid te geven. Breng deze kleuren worden niet aanbevolen voor versiering van de zaal van kinderen. Daarnaast is het raadzaam om de gele kleur te gebruiken in de ruime kamers. In kleine ruimtes is het beter om een ​​gouden kleur te gebruiken.
 • Framboos en haar tinten. De combinatie van karmozijn plafond en de muren ziet er super. Deze kleuren moeten worden gebruikt voor het afwerken van de slaapkamer, als karmozijn - de kleur van harmonie en rust.
 • Turquoise. Dergelijke plafonds zijn mat of suède textuur. Turquoise plafonds perfect bij elke stijl, en breng aan de kamer sfeer van comfort en rust.
 • Koele tinten. Met hun hulp, kunt u de visuele uitbreiding van de ruimte te bereiken. Het ziet er mooi mix van pastel groen en blauw. Nog meer goed ontwerp-oplossing zijn de plafonds khaki.
 • Zwarte kleur. Het wordt vaak gebruikt voor het afwerken van de woonkamer. Black plafonds ziet er geweldig uit, en benadrukken de aristocratische karakter van de gastheren.

In een grote kamer zou een uitstekende mogelijkheid was het gebruik van een spanplafond zijn is geel, die in combinatie met dezelfde tint van behang zal de ruimte een sfeer van comfort en veiligheid te gevenIn een grote kamer zou een uitstekende mogelijkheid was het gebruik van een spanplafond zijn is geel, die in combinatie met dezelfde tint van behang zal de ruimte een sfeer van comfort en veiligheid te geven

Om de spanplafond versieren wordt vaak gebruikt decoratieve insert gemaakt van plastic. Ingevoegd in dit detail in een speciaal profiel. Herinner dat het inzetstuk in lijn moet zijn met de verlaagde plafonds.

Red matte spanplafond in het interieur

Als je een fan van het oorspronkelijke ontwerp beslissingen bent, stop uw keuze op de rode spanplafonds. Red plafonds ziet er geweldig uit in de keuken interieur. In deze kamer is het een ontwerp zou passend zijn alleen als je geen gebruik maken van rode keuken. Red plafond in combinatie met schijnwerpers goed passen in het interieur woonkamer. De kamer ziet er luxe en elegant. Rode geschorst plafond goed met beige meubels.

Red opgespannen doek wordt niet aanbevolen voor het afwerken van de slaapkamer en kinderkamer. Een dergelijke oplossing zou kijken smakeloos. Daarnaast is de rode kleur ziet er catchy en trekt te veel aandacht.

Red matte spanplafond is praktisch omdat het praktisch niet merkbaar vuil en is makkelijk te verzorgen voor henRed matte spanplafond is praktisch omdat het praktisch niet merkbaar vuil en is makkelijk te verzorgen voor hen


Red plafonds zijn 3 kleuren:

 1. Scarlet. Dergelijke schaduw is de helderste. Scarlet plafonds combineren met landelijke stijl.
 2. Bourgondië. Dit wordt beschouwd als gedempt schaduw zijn. Burgundy plafond is goed te combineren met klassieke stijl.
 3. Coral. Deze kap is wit. Coral plafond in combinatie met enig ander doel dan het minimalisme stijl.

Wij selecteren de kleur van het plafond

Veel bedrijven bieden klanten de optimale kleurengamma van een spanplafond te kiezen. Bijvoorbeeld, in de Rode Selo, dergelijke diensten van het bedrijf "Golden Hands" en "Concord". Als u niet wilt dat te veel betaalt, is het mogelijk de selectie van de beste schilderijen uit te voeren door uzelf.

Bij het kiezen van stoffen volgen een aantal regels:

 • Als uw doel is een visuele uitbreiding van de ruimte, kiest de plafonds van koude tinten.
 • Stoffen met een matte textuur wordt alleen aanbevolen in de ruime kamers te worden geïnstalleerd.
 • Als de vloer en de muren zijn geschilderd in een felle kleur, stop dan uw keuze op het verlaagde plafond wit.
 • Houd rekening met het ontwerp van de kamer. Zo zal goudkleurige plafond niet harmonieus blik in een kamer in de stijl van de country muziek of minimalisme.
 • Als u wilt de kamer in verschillende functionele gebieden te verdelen, gebruik dan een doek geschilderd in een contrasterende kleur.

Ingebouwde verlichting in systeemplafonds zijn beter geschikt dan de omslachtige kroonluchterIngebouwde verlichting in systeemplafonds zijn beter geschikt dan de omslachtige kroonluchter


Vergeet niet, gebruik maken van de doek van felle kleuren worden niet aanbevolen voor laag kamers, omdat ze visueel smalle ruimte. Gebruik webs warme kleuren in het donker of rationele ruime kamers.

Lilac verlaagd plafond: textures en functies

Lilac verlaagd plafond - een klassieker van het genre. Dit ontwerp kan worden gebruikt voor het afwerken van het plafond in de woonkamer of slaapkamer. Paarse stof kan glanzend, mat of fluweeltextuur zijn. Vernis web lila doorgaans bekleed met een dunne laklaag en wordt gebruikt in combinatie met witte tinten. Ondoorzichtige paarse stof liefhebbers van klassiek en romantisch. Ze zien er flashy, en frisheid dragen bij aan het interieur.

Paarse doek, gemaakt van fluweel films, zelfs in de badkamer worden geïnstalleerd. Dit ontwerp plafond glinstert prachtig onder verschillende hoeken en gecombineerd met elke stijl.

Lilac spanplafond past goed met paarse behang en gordijnenLilac spanplafond past goed met paarse behang en gordijnen

Onder de paarse behang plafond moet zijn:

 1. Orange.
 2. Heldergroen.
 3. Contrasterende. Vergeet niet dat het gebruik van verschillende kleuren onnodig, als je het installeren van een multi-level verlaagd plafond.

Installatie van verlaagde plafonds sering (video)

Verschillende soorten texturen en kleuren van elastische stoffen kunt u de juiste optie eenvoudig kiezen. Bij het kiezen van kleuren leunen op de individuele voorkeuren en het ontwerp van de kamer. Ook rekening houden met de verlichting in de ruimte. Als de kamer is er een gebrek aan zonlicht, is het het beste om heldere, levendige kleuren te gebruiken. Koele tinten de voorkeur als de kamer is klein.

Varianten van verlaagde plafonds in de binnenruimte (foto)

013belyyglyancevyypotolokvgostinuyu21m27815 natyazhnye-potolki-v-gostinnoy25294666713-132563960x600

Leave a Comment

Your email address will not be published.

33 + = 35

Adblock
detector