Kies het behang in de kamer: een eenvoudige gids – nwhistorycourse.org

The BlogDe geselecteerde achtergrond moet in harmonie zijn met de algemene interieur lokalenDe geselecteerde achtergrond moet in harmonie zijn met de algemene interieur residentiële pomescheniyaVybiraya behang in de kamer, moet u rekening houden met de oppervlakte van de kamer, type verlichting, de functionele kenmerken van de kamer. Bij de keuze van het behang in de kamer, moeten ook rekening houden met de stijl en de kleur van het meubilair is veel gemakkelijker om de achtergrond voor het meubilair dan om het meubilair in de kamer te veranderen kiezen. Verschillende soorten behang op de markt van de fabrikant, in staat te stellen de meest gedurfde ideeën en smaak van de klanten te behagen, bovendien vinden van de juiste behang kan goedkoop zijn en prachtig aanvulling op het interieur en de stijl van de kamer en de kamer in het algemeen.


Wat behang voor een kamer beter dan te blijven

Elke kamer in de kamer heeft zijn eigen kenmerken, in de wetenschap en rekening houdend met dat u een perfecte reparatie kan maken met behulp van behang. Allereerst moet u rekening houden met de oppervlakte van de kamer, voor een kleine kamer is het beter om behang te kiezen met een fijn patroon en ornament in heldere kleuren. Maar in de grote kamers is het beter om behang te hangen met een groot afgedrukt, heb je met kleuren kunt experimenteren door het combineren en ze te combineren. In de ontspanningsruimten en ontspanning moet je wallpaper rustige kleuren te lijmen.

Hal, hal en de woonkamer, moet u deze wallpapers te kiezen:

 • Heldere kleuren en tinten;
 • Grote ornamenten en tekeningen;
 • Gecombineerd behang.

Zeer goed zal kijken in de hal behang met een groot ornamentZeer goed zal kijken in de hal behang met een groot ornament

Zorg ervoor dat u het beste materiaal behang kiezen wanneer lijmen in verschillende kamers van de bestemming.


In ruimtes waar frequent flotatie en beweging, waarbij de mogelijkheid van verontreiniging zoals in de hal of in de keuken, is het beter om de universele vliesbehang die goed behandeld lijmen.

En in de slaapkamer, de woonkamer en de kwekerij is gewoon beter om natuurlijke papier behang of textiel gebruiken.

Behang in een studio-appartement: wat te zoeken

One-slaapkamer appartement is nogal moeilijk om te versieren en geef het toonbaar, erg moeilijk om een ​​wallpaper voor te vinden. Te smal hal de meest geschikte non-woven vinylbehang of een lichte kleur, zijn ze goed behandeld tegen besmetting en lichte kleurenbehang Vergroot en verlicht de kamer. In de keuken, eenkamerwoning, beter pokleit vinylbehang voorkeur met een afwasbaar oppervlak. Kleurenbeelden moet ook worden tegengehouden.

Hall is beter om te plakken over natuurlijke papier of textiel tinten, belangrijker nog te kiezen: • Lichte toon behang;
 • Kleine patroon of ornament;
 • Wide doek behang.

Om het voordeel van de gekozen behang te tonen, moet u rekening houden met hun kleur en textuur, met name huisvesting en zijn stijlOm het voordeel van de gekozen behang te tonen, moet u rekening houden met hun kleur en textuur, met name huisvesting en zijn stijl

Sterk aanbevolen in de kamer appartement met één slaapkamer om behang te combineren met een breed patroon of ornament, lijmen glasvezel.

Een slaapkamer moet ook behangen met natuurlijk licht behang van bloemen is het beter om zacht roze, wit, perzik, beige te kiezen.

U kunt een achtergrond te gebruiken met een kleine bloemmotief met ornament. Als de kamer is voorzien van een niche, is het beter om vast te houden, en als ze afgeven, is het alleen natuurlijke kleurstoffen, zoals behang hout, beton, steen. Binnendeuren moet licht zijn, zal het visuele ruimte toe te voegen.

Wat wallpaper naar een grote kamer beter, selecteert u de beste optie

De grote-area kamers, kunt u veilig experimenteren met kleur en soort van behang, het kiezen van heldere kleuren, grote prints, een combinatie van stoffen met elkaar. Als een groot formaat kamer die u wilt visueel in hetzelfde gebied te houden, net genoeg ruimte om te plakken meer dan self-gekleurde behang. Meubilair, elementen van het interieur en decoratie, kamerplanten, de ruimte vullen.

Maar het komt ook voor dat de ruimte te groot is, een groot plein kamer kan bestemmingsplan gebied te maken:

 • Selecteer een recreatiegebied;
 • Werkgebied;
 • Verkrijgbaar in niche kamer.

Beste interieur oplossing zal een combinatie van behang in verschillende kleuren en patronenBeste interieur oplossing zal een combinatie van behang in verschillende kleuren en patronen

Dit zal de combinatie van verschillende kleuren te helpen in het spectrum van de gecombineerde en wallpapers van verschillende materialen. Met behulp van deze optie behangen, grote kamer, kunt u een zeer stijlvol. Dit idee is geschikt voor het ontwerpbureau, zowel thuis als op het werk.


De voordelen van grote kamers op het gebied dat u kunt hangen behang verschillende soorten, moedig te experimenteren in het proces van het plakken van de muren.

De meest succesvolle soorten behang voor het lijmen ruime kamers, deskundigen beschouwen niet-geweven, stof en textiel behang. De kleuren kunnen afwijken van grote patronen en ontwerpen om kleine lettertjes zijn.

Kamers met foto wallpapers in het interieur

Muur ontwerp Desktop, is de huidige trend in de wereld van de reparatie en interieur design. Wallpapers zijn perfect voor elke kamer in grootte en het beoogde gebruik en indien goed pick-up kan patroon voordelig zijn om de ruimte en de voordelen ervan toe te wijzen zijn.

De meest voorkomende ideeën Photowall overwogen:

 • steden;
 • Plantaardige prints en de natuur;
 • Dieren;
 • Baby wallpapers;
 • 3D wallpapers.

Muurschildering met rozen op de muren van het pand zal een gezellige en romantische sfeer te creërenMuurschildering met rozen op de muren van het pand zal een gezellige en romantische sfeer te creëren


Als voor het huis en voor de studio, wallpapers geweldig uit op de muren. Modern digitaal printen, op het behang zo nauwkeurig en zendt het de tekening in met het mogelijk om de ruimte visueel te verbergen fouten muuroppervlak uit te breiden.

Foto wallpapers kunt plakken op niet alleen het oppervlak van de muren en het plafond, je kunt ze gebruiken voor het ontwerpen plakken van oude meubels, de toegangsdeur naar de kamer.

Mooi behang in de kamer

Mooi behang zal altijd het interieur aan te vullen, en kan fungeren als een onafhankelijk element van het decor. Maar wat wordt beschouwd als mooi behang? Allereerst is het goed gekozen wallpapers voor een bepaalde kamer. Daarnaast is het noodzakelijk om rekening te houden met de leeftijd van de eigenaar van de kamer. Mode en jeugd behang in de kamers van de tieners en jongeren, het is een foto behang. In de kamer van de kinderen zien er leuk uit behang met stripfiguren, heldere kleuren behang. Voor een jonge man, passen Muurschildering beeltenis van auto's met mariene kwesties.

Voor meisjes passen bloemenprints op papier wallpapers, wallpapers met de steden, landen, belangrijk om goed te combineren:

 • De kleur van het meubilair en de kleuren van behang;
 • Interieurstijl en de textuur van het behang;
 • Bestand tegen een waaier van kleuren in het interieur elementen.

Behang met bloemenpatronen zijn ideaal voor diegenen die willen het interieur in de stijl van de Provence te ontwerpenBehang met bloemenpatronen zijn ideaal voor diegenen die willen het interieur in de stijl van de Provence te ontwerpen

Het is niet nodig om de heldere kleur van behang rijke inrichting te benadrukken, is het beter om heldere decoraties gebruiken voor de kamers met een lichte pastel behang.

Steken behang en doen reparaties

Behangen moeten goed onderhouden van de technologie werkt met een doek behang met behulp van de juiste lijm gereedschap. Om dit in de eerste plaats te doen, moeten we de stroom van behang op de kamer, die zal helpen om een ​​speciale tafel berekeningen vinden weten. De volgende stap is de juiste lijm. Om behang op de muren goed vast te houden. Klei moet worden gekozen volgens het type van behang.

En tot slot, wat is het geheim van een succesvolle reparatie wanneer behangen, Behangen correct is:

 • Voorbereiding wanden lijmen;
 • Het gebruik van de pen voor behangen;
 • Correcte metingen van behang stroken;
 • Zorgvuldige toepassing van het kleefmiddel op het behang doek en de wand.

Voor de bekleding werk wandoppervlak zorgvuldig moet worden voorbereidVoor de bekleding werk wandoppervlak zorgvuldig moet worden voorbereid

Als er een vervanging van oude behang op de nieuwe, absoluut moet muren bepleisterd in plaatsen fouten en geprepareerd voordat plakken nieuw behang.

Zorgvuldig voorbereide te herstellen en de voorbereiding van de benodigde materialen, kunt u een kwaliteit te repareren hun eigen handen, zonder de diensten van dure professionals.

Hoe om de muren te versieren in de kamer, met uitzondering van het behang

Het verfraaien van de muren in de reparatie proces, is de meest belangrijke stap, want het is met de muur, de man die het vaakst zowel visueel als tactiel gecontacteerd.

Voor de muren met behulp van verschillende materialen:

 • plastic;
 • siding;
 • gipsplaten;
 • Sierpleister;
 • schilderij;
 • tegel;
 • Lambrisering.

Maar de meest gunstige en betaalbare budget voor elk materiaal voor de muren zijn behang. Ze kunnen verf, lijm, versieren elk moment, de minimale besteding stijl en wijzigingen in het ontwerp lokalen.

Hoe te kiezen en toe te passen wallpaper (video)

Reparaties zijn altijd dure aangelegenheid de muur voordat versieren, moet je de voors en tegens af te wegen. Wallpapers zijn altijd bezet de eerste plaats in de markt voor de reparatie oppervlakteafwerking en blijven op dezelfde plaats, dankzij nieuwe technologieën en vormen van de productie van materiaal.

Behang in het interieur (foto)

4ea882048479932224527491941540987

Leave a Comment

Your email address will not be published.

− 4 = 3

Adblock
detector