Kies een spiegel in de gang: 4 belangrijke nuance – nwhistorycourse.org

The BlogSpiegel - een onmisbaar attribuut voor elke zaalSpiegel - een onmisbaar attribuut voor elke prihozheyV corridor moet aanwezig zijn veel verschillende meubels en accessoires. Maar één ding is onmisbaar voor elke zaal - een spiegel. Zonder een spiegel is het moeilijk om de gang voorstellen, want voor het uitgaan elke persoon moet ervoor zorgen dat zijn verschijning in lijn met de verwachtingen. Sommige mensen de voorkeur aan een kleine spiegel, en iemand nodig heeft om zich in zijn volle lengte te evalueren. Hoe dan ook, in de hal spiegel - is een zaak van het grootste noodzaak.


Mirrored Corridor: mythen en realiteit

Installatie 2 spiegels in de hal trekt veel omdat dergelijke opstelling maakt het mogelijk om het uiterlijk van alle kanten evalueren. 1 mirror reflect een andere, enzovoort. Echter, veel bijgelovige mensen vrezen zogenaamde "mirror van de gang." De reden voor de angst is dat het reflecterende oppervlak van de oudheid gevuld met een mystieke betekenis, en spiegelzaal in deze zin lijkt de typische mystieke horror, zoals in feite het aantal reflecties in een gespiegelde gang naar oneindig.

Mystieke horror u niet stoppen met het gebruik van magische spiegels om hun verschijning van alle kanten te beoordelen, kunt u de volgende technieken:

 • Sluit een spiegel decoratieve gordijnen en open het alleen voor het doel van de onmiddellijke behoefte. Voor een paar minuten proberutsya de mystieke essentie niet in uw huis.
 • Bewust gespiegelde hal Gebruik hiervoor een spiegel op wielen en een stationaire spiegel. De bewegend oppervlak kan worden gereinigd op een moment dat je de behoefte om de reflectie van de achterkant te onderzoeken verliezen.
 • Ene spiegel is geplaatst voor trellis, die strak gesloten tijdens niet-gebruik.

De spiegel in de gang corridor voor degenen die niet geloven in bijgeloof, - een uitstekende gelegenheid om de stijl van de kamer te benadrukkenDe spiegel in de gang corridor voor degenen die niet geloven in bijgeloof, - een uitstekende gelegenheid om de stijl van de kamer te benadrukken

Als je niet bijgelovig, zal de spiegelzaal een spectaculaire aanvulling op uw interieur gang zijn. Twee spiegels weerspiegelen elkaars visueel vergroot de hoeveelheid ruimte, zelfs in een nauwe ruimte.

In de gang twee spiegels

In de smalle gangen Russische soms moeilijk om zelfs de essentie tegemoet te komen. Maar om een ​​spiegel te plaatsen is er altijd, omdat de spiegel vrijwel elke ruimte niet neemt, visueel verhoogt het gebied en zeer behulpzaam persoon in uw leven. 2 Stel de spiegel in de hal - het is een goed idee, dat wordt uitgevoerd in vele huizen en appartementen.


Vergeet niet dat de keuzes combinaties van spiegels, evenals hun toepassingen zijn enorm. Daarom moet u de typische manieren spiegels 2 locatie te verkennen:

 • Meestal zijn twee spiegels geplaatst in een muur en zijn tegen strikt bestemming. De eerste is voor een klein persoon, en de tweede full-length is noodzakelijk om jezelf te evalueren van het hoofd tot hoofd. 2 dergelijke spiegels zijn uitstekende metgezel elke vrouw die wil als een ideale make-up te hebben, en die wordt geëvenaard sets van kleding.
 • 2 spiegels tegenover elkaar geplaatst, zijn comfortabel, als je graag ingewikkelde kapsels te doen, evenals als je belangrijk bent, zoals je het pak kreeg. U kunt uzelf zien vanaf de achterkant - het is nogal een ongewone bonus, die slechts 2 spiegels die zijn opgesteld tegenover elkaar kunnen geven. Wees voorzichtig als u de neiging hebben om bijgeloof: een goede fantasie kan je geloven in het ongelooflijke verschrikkingen zazerkalnogo wereld.
 • 2 identieke spiegel geplaatst op een wand - klassiek 2 personen konden gelijktijdig worden verzameld. Vergeet niet dat samen weerspiegeld in de spiegel 1 is ook weinig gewaardeerd in de wereld van de mystieke kennis. Dus, om zichzelf te beschermen tegen de gevolgen van de onderwereld, evenals de bescherming van het gezin uit geschillen en ruzies, plaats in een gang 2 aparte spiegels.

Geïnstalleerd in de gang slechts twee spiegels - het is vrij praktische oplossingGeïnstalleerd in de gang slechts twee spiegels - het is vrij praktische oplossing

2 spiegels zijn vereist als uw familie wonen zus of moeder met volwassen dochter, die vaak kiezen voor een eenmalige kosten.

Mooi en comfortabel met spiegel in de gang verlicht

Een belangrijk detail in het inline spiegel is goede verlichting. Immers, om het uiterlijk te beoordelen wanneer de spiegel is uitgerust met individuele lampen.Verlichting voor spiegels kan worden gedaan op verschillende manieren:

 •  Spot plafondverlichting. Als u uitrekken of plafond, kunt u de spotlights maken direct over het gebied om de spiegel te huisvesten.
 • Binnendozen. Overeenkomstig de lampen op de beugel perfect bij de spiegel met een rechte bovenzijde.
 • Hollywood lichten. Voor de perfecte verlichting in Hollywood kleedkamer een halve eeuw geleden gebruikt gloeilampen, gelijkmatig verdeeld over de omtrek van de spiegel. De ontwikkeling gaf ons de LED's, die ook de rol van de mooie Hollywood grootheden zal spelen.
 • LED strip. Helder genoeg en zeer mooie verlichting geeft de LED-strip. U kunt een model uitgerust met een functie van veranderingen in lichte kleur en intensiteit te kiezen. Deze overname zal uw gang ongewone en stijlvol.

Verlichting van de spiegel kan worden bereikt op verschillende manieren, bijvoorbeeld, tape of LED spotsVerlichting van de spiegel kan worden bereikt op verschillende manieren, bijvoorbeeld, tape of LED spots

, Het moet goede verlichting te bieden, zodat de spiegel was makkelijk te gebruiken.

Het kiezen van een gestileerde spiegel

Om spiegel getransformeerd van een puur functioneel object in een decoratief element, kunt u de originele model, dat een unieke stijl van uw corridor zal leiden, versieren en diversifieert uw interieur te selecteren.

Opties styling spiegels zijn verschillend. De meest populaire zijn de volgende modellen:

 1. Metal Art. Een spiegel geplaatst in het frame - een klassieke. Maar kunst smeden introduceert een element van elegantie en respectabiliteit. Gebruik het smeden van de klassieke stijl, om het effect van leeftijd, alsmede voor het smeden overzichtelijke minimalisme of hi-tech te creëren.
 2. Gefragmenteerde spiegel. De moderne stijl wordt veel gebruikt fragmenten van spiegels, die in artistieke logische volgorde. Onder de producten voor het interieur vindt u veel nummers gemaakt op basis van fragmenten van de spiegel oppervlak te vinden.
 3. Mirrored panelen. Onderwerp panelen vaak uitgespeeld in de binnenzijde van bepaalde gebieden. Daarom is voor kwalitatief hoogwaardige en originele ontwerp dat u in staat zijn om hun creativiteit te tonen zullen zijn en hun eigen panels van conventionele spiegel zonder een frame of spiegel tegels.

Tot op heden zijn zeer populair gespiegelde panelen en spiegels en gefragmenteerd met artistieke smedenTot op heden zijn zeer populair gespiegelde panelen en spiegels en gefragmenteerd met artistieke smeden

Panelen met een spiegel - een trendy manier om elke kamer, met inbegrip van de gang te versieren.

Mirrored panelen kunnen worden gemaakt op verschillende manieren. Veel opties beschikbaar in de winkel, iets te bestellen van particuliere meesters, en iets dat je kunt maken en onafhankelijk:

 • De samenstelling van de spiegel tegels. Tegels kunnen elk oppervlak, en spiegel lambrisering zijn - is het niet ongewoon. U kunt kopen spiegel tegels in ongeacht welke vorm en grootte, en met zijn eigen handen om een ​​compositie te maken op de muur van de trim stukken van de spiegels.
 • Ikebana. Voor oosterse stijl of art deco, kunt u een prachtige muurschildering van spiegels, versierd met droge bloemen te maken. Voeg een kader voor de spiegel van takken en bloemen, bedekt met lak of verf.
 • Antieke spiegel. Kunstmatige veroudering - dit is een zeer populaire techniek om de stijl van de Provence, of klassiekers te creëren. Geschud zijn frame een mooie aanvulling op een spiegel.

Experiment, en succes is verzekerd. Mirror mooi op zich, en aanvullende informatie alleen maar een accent aan de stijl en de ernst van de samenstelling toe te voegen.


Kies een spiegel in de hal (video)

Gangen speciale aandacht nodig hebben. Verschillende varianten met grote spiegels maken het ontwerp levendig zelfs in de smalle gang, en krullend elegant panelen creëren een sfeer van luxe in de gebruikelijke en gewone appartement. Het belangrijkste in het kiezen van de spiegel - het is in de sfeer en stijl van het huis te komen. Consumer reviews zeggen dat de oorspronkelijke spiegel - deze zaligheid, zelfs voor een gewone interieur. Dit betekent dat de spiegel panelen of spiegels op wielen, waarin het vrije verkeer van het onderwerp zal zorgen, uw hal een echt luxe en verfijnde zal maken.

Het ontwerp van de spiegel in de hal (foto voorbeelden)

2d00f43f07911355d4151f13925ff29202691485256478-5123--48-1293d5f5693268570ec31afbd15b40aa751222-12133734auto4c99fc1a93917

Leave a Comment

Your email address will not be published.

82 + = 86

Adblock
detector