The BlogDressing Table is ideaal voor de slaapkamer als een kind en een volwasseneKaptafel is ideaal voor de slaapkamer als een kind, en voor vele jaren vzroslomuUzhe kaptafel wordt beschouwd als een integraal onderdeel van de slaapkamer, tenzij het een slaapkamer bachelor of een kind. Zodra dit tafel was een plaats waar er was een kom voor het wassen en werper. Maar na verloop van tijd het toepassingsgebied uitgebreid, maar de essentie was om ervoor te zorgen dat vrouwen aan deze tafel comfortabel opfrissen, make-up aanbrengen of, omgekeerd, om make-up te verwijderen. En dit zorgt ervoor dat het feit dat dit meubels comfortabel en praktisch moet zijn.


Dressing table slaapkamer: als een kleine slaapkamer

In dit geval is het niet noodzakelijk om het model te nemen met een spiegel. Alleen een tafel en een spiegel apart aan te schaffen en op te hangen over de tafel zelf. En op deze tabel moet alleen worden gelaten alle benodigdheden. Verwijder alles in de kast, in laden, etc.

kaptafel plaats van nachtkastjes - U kunt de volgende oplossing gebruiken. kunt u een kleine tafel aan de kant van het bed waar de vrouw ligt te slapen. Op dezelfde plaats een kleine stoel, en, zoals gezegd, aan de wand hangen van de spiegel.

Voor een kleine slaapkamer is er een enorme selectie van kleine kaptafel, die perfect passen in het interieurVoor een kleine slaapkamer is er een enorme selectie van kleine kaptafel, die perfect passen in het interieur

Obuyutit naar dit gebied, mini boudoir, pak de oorspronkelijke tafel lamp en een stoel, vast pluizende doek of zelfs een echt bont. Lus de draad door de spiegel van parel kralen, hulde aan de reeds uitstekende traditie.

In plaats van volumineuze fauteuils voetenbankjes en stoelen te nemen. Transparante wijze plastic stoelen - ook een goede optie voor visuele ruimte te besparen. Rookwolken zijn handig in dat ze kunnen worden verborgen onder de tafel.


Kaptafels in de slaapkamer: de afmetingen en features

De afmetingen van de normtabel - ten minste 100 cm lang en iets minder hoog. Breedte - 50-60 cm Maar het belangrijkste is niet de traditionele formaat, design en functionaliteit te wissen .. Gezien het feit dat het vandaag een speciale vraag model "slim" kaptafel op gebogen poten, vintage, leek te worden gemaakt aan het begin van de vorige eeuw, de grootte is hier niet van belang. Er heerst ontwerp dat maakt verliefd op dit ding.

Met het oog op diversificatie interieur van de slaapkamer, kunt u kiezen voor een aangepaste kaptafelMet het oog op diversificatie interieur van de slaapkamer, kunt u kiezen voor een aangepaste kaptafel

De binnenlandse productie niet achterblijft bij de aangegeven modellen importeren, en in de regio Moskou vandaag maken tafels, die interessant om naar te kijken in de moderne stijlvolle interieur zal zijn. Dus niet alleen zet de toon voor Ikea.

Nou, als je de mogelijkheid om een ​​tafel te plaatsen bij het raam. Het is een zeldzame beslissing, maar het is het juiste ding. Er is meer natuurlijk licht. De kleine kamers worden gebruikt als zogenaamde "dead zone" - hoek van de muur of hoek van het raam en de wand die niet wordt ingenomen door andere meubels.Hoek kaptafel voor de slaapkamer: de oplossing voor een kleine kamer

Corner kaptafel echt comfortabel in een kleine slaapkamer. Het wordt gewoonlijk aangevuld door een spiegel, en het heeft ook een positief effect op de visuele perceptie van de kamer. De reflecterende eigenschappen van de spiegel zodat zij een extra bron van licht.

Corner kaptafel geschikt voor kleine ruimtes, omdat het niet veel ruimte in beslag nemenCorner kaptafel geschikt voor kleine ruimtes, omdat het niet veel ruimte in beslag nemen

In het algemeen is bij het kiezen van een tafel, laten leiden door de volgende:

  • Bepaal het precieze gebruik van de kaptafel - soms is het strikt decoratieve functie, maar zet de geesten om een ​​boek, etc te zetten;.
  • Design tafel moet in harmonie zijn met de algemene stijl van de slaapkamer - maar als de tafel is zeer helder, kan het accent worden;
  • Bekistingsplatform voor elke smaak - rond, vierkant, ovaal, met gebogen bladen of rechte / gebogen benen;
  • Op zichzelf is de tafel versierd met het materiaal waaruit het is gemaakt - de beste tafel van kostbaar hout is moeilijk te vinden.

Vandaag de dag, vaak samen met een kaptafel krukje wordt verkocht. Dat wil zeggen, het is inbegrepen. Als een optie - poef. Het belangrijkste ding om uw lengte aan te passen, en geen problemen voor je rug te creëren. Maar als je wilt uitgeven aan deze tafel een lange tijd, niet beknibbelen op mini stoel.

Hoe de kast te versieren

Ten eerste kan de accessoire belangrijkste bron van licht. Kies een mooie, originele lamp. Maar op hetzelfde helderheid en ongewone onderwerp moet je niet saai voor je wordt.

Kleine decoratieve vaas - ook een andere standaard, maar ze zijn niet minder juiste beslissing. Standbeelden, cijfers, diverse snuisterijen, natuurlijk, kan staan ​​op de tafel, maar ze zijn niet overbelasten.

Garneer met een kaptafel kan zijn prachtige foto's, verlichting en accessoiresGarneer met een kaptafel kan zijn prachtige foto's, verlichting en accessoires

Wat kan de tafel te versieren:


  • Pictures - ja, ze zijn tegenwoordig in de mode om zelfs op de grond zetten, maar meer nog op de tafel;
  • Interessante kandelaars;
  • Mooie sieraden doosjes;
  • Gepot bloemen;
  • uur;
  • Tanks voor de opslag van cosmetica.

En vergeet niet dat de tafel - een hoek van charme, schoonheid, tederheid. Velen van ons zullen mijn hele leven met een fles tafel parfum van mijn moeder, een mooie kist en de inhoud ervan, een kleine kom herinneren. Het is de moeite waard om te proberen en maak een bijzondere en dit gebied. Op de tafel, laat alleen wat je heel vaak gebruiken, verwijdert u de rest in rekken en laden.

Dressing tafel in de slaapkamer (video)

Herzien galerij, controleer uw favoriete opties, overwegen wat zou echt tot leven te brengen. En vergeet niet dat de beste - de vijand van het goede, niet de totale samenstelling overbelasten. Laat de schoonheid van het meubilair op de voorgrond treden, gewoon iets dat je het kunt benadrukken vinden.

Veel succes met uw keuze!


Voorbeelden dressing tafels voor de slaapkamer (foto interieur)

0jpgpagespeedceYeTnGur4M7 8 21 10 22 64bda5fcce96 4317ed1decd694fa89be88c35aeb 8972c08f6323ffeb32d975d476e8602c 1353915796romantic-dressing-table-wit-zilver-door-jetclass-venezia-1 B051

Leave a Comment

Your email address will not be published.

77 + = 81