Kenmerken van de toepassing van bamboe behang interieur – nwhistorycourse.org

The BlogBamboebehang zijn gemaakt van natuurlijk materiaal, dus niet alleen sieren het interieur van uw kamer, maar ook om het milieuvriendelijker te makenBamboebehang zijn gemaakt van natuurlijk materiaal, dus niet alleen sieren het interieur van uw kamer, maar ook om het meer ekologichnoyPrimenenie bamboebehang in het interieur helpt geven de ruimte niet alleen een mooie esthetische uitstraling, maar ook om het milieuvriendelijker te maken. Moderne technologie helpt om bamboe een vorm die geschikt is voor het afwerken muren uit te voeren. Onder alle andere voordelen is het gemak van installatie. Deze wallpapers zijn zeer eenvoudig vastgelijmd aan de muur, zodat u al het werk zelf kunnen doen zonder tussenkomst van de experts.


Moderne achtergrond voor bamboe

Modern en stijlvol behang van uitstekende kwaliteit voor bamboe zijn heel populair, omdat ze zijn ideaal voor elk interieur compleet, ongeacht de afwerking, gebruikt door de meubels en accessoires. Als gevolg van de vrijwel onbeperkte mogelijkheden van de uitvoering van de meest gedurfde en creatieve ideeën die ze lang hebben opgedaan veel vraag en de populariteit van de toonaangevende interieurontwerpers.

Sinds bamboebehang hebben een aanzienlijke kosten, dan kunnen ze niet plakken op de muren, en voldoende aparte zone om een ​​origineel interieur te creëren toewijzenSinds bamboebehang hebben een aanzienlijke kosten, dan kunnen ze niet plakken op de muren, en voldoende aparte zone om een ​​origineel interieur te creëren toewijzen

Voordelen van het product

Bamboebehang hebben veel verschillende voordelen, zoals met name:

 • veelzijdigheid;
 • Lange levensduur;
 • Resistentie tegen een verscheidenheid aan mechanische beschadiging;
 • Eenvoudige installatie uitgevoerd.

Achtergrond bijzonder goed keek onder bamboe, die natuurlijke materialen, of imitatie gebruiken. Als u gebruik maken van een bamboe behang is goed te beseffen dat om een ​​mooie en succesvolle interieur te creëren is niet nodig om zo volledig te plakken over behang muren, hoef je alleen maar naar een aparte zone toe te wijzen, waardoor het interieur een speciale persoonlijkheid.


Hoe te bamboebehang technologie features lijm

Om lijm de bamboebehang is een vrij eenvoudige taak waarmee het mogelijk is om te gaan op hun eigen, zonder de betrokkenheid van specialisten. Voor de montage van uw behoefte om in eerste instantie aan te passen aan de gewenste grootte. Langs de rails zijn perfect gesneden met een mes, maar voor de cross snijmes is het beste om een ​​elektrische decoupeerzaag, uitgerust met speciale zagen metalen gebruiken.

Voordat lijmen bamboe behang, breng de pleister op de muren precies, dat er geen gebrekenVoordat lijmen bamboe behang, breng de pleister op de muren precies, dat er geen gebreken

Na de strook behang wordt opgesteld, moet je op hen te zetten vloeibare nagels. Aan de verkeerde kant zijn bredere stroken zonder gaten en waarop lijm wordt aangebracht. Deze banden zijn gewoon nodig om te voorkomen waardoor de lijm tussen de stroken.

Alvorens het behang op de muur moet worden bedekt met primer en zorgvuldig uitgelijnd teneinde onregelmatigheden in het oppervlak voorkomen. Wallpapers moeten stevig te maken aan de muur, een beetje te tikken op hen, zodat ze perfect hechten aan het oppervlak. Daarna moet je af te rukken het doek behang van de muur en laat de lijm adem voor een paar minuten. Dan moet je mijn behang over het gehele oppervlak van de rubberen hamer rusten op de muur op de oorspronkelijke locatie en goede whack.Bij het plakken van de wanden van bamboebehang moet nauwlettend het docking voegen, omdat het droogproces ze dispergeren. De laatste verbinding van de rails zijn bevestigd aan de muur met kleine nagels.

Modieus behang met bamboepatroon

Het is belangrijk om te onthouden dat voordat plakken behang op de muren, die ze nodig hebben een paar dagen in de kamer om te maken dat ze de gewenste temperatuur en vochtigheidsgraad hebben verworven.

Wallpaper met bamboe zorgen voor een interessante en comfortabele interieur van uw kamerWallpaper met bamboe zorgen voor een interessante en comfortabele interieur van uw kamer

Bamboe wordt al lang gebruikt als wanddecoratie in vele landen en wordt geassocieerd met:

 • wijsheid;
 • veel geluk;
 • Longevity.

Bovendien zou een dergelijke coating voor de muren is in staat om de sfeer van warmte, in de zomer en het comfort naar huis te brengen. Echter, natuurlijke materialen zijn vrij duur, dus niet iedereen zich kan veroorloven om de muur met bamboe behang versieren. Een goed alternatief zou het behang met bamboe patroon zijn. Deze imitatie van een natuurlijk materiaal bij te dragen tot de gewenste sfeer in het huis en geef het warmte en comfort.

In sommige gevallen, is echt het beste natuurlijke materialen niet te gebruiken voor wanden en kies de interessante papier behang met een overeenkomstig patroon.

Bijvoorbeeld, in omgevingen met een hoge luchtvochtigheid en de temperatuur verandert natuurlijk materiaal kan zijn vorm verliezen snel door verschillende seizoenen, en zal beginnen te desintegreren. De keuken is ook niet aan te raden om natuurlijke materialen te gebruiken, omdat ze absorberen geuren, evenals de coating kan worden besmet.

Wallpaper met bamboe patroon perfect passen het interieur van uw keukenWallpaper met bamboe patroon perfect passen het interieur van uw keuken


Behang met een patroon van bamboe zijn vrij universeel, dus in staat zijn om in elke omgeving past. Voor luxe kamers, ingericht in oosterse stijl, zijn perfect helder behang met gouden sieraad bamboe. In de slaapkamer kunt u wallpapers met mooie pastelkleurige bamboestruikgewas gebruiken. Speciale luxe in het interieur zal helpen om de donkere achtergrond met bamboe patroon te geven.

Hoe kan ik de lijm kiezen voor bamboe doek behang

Voordat direct over te gaan tot het behang plakken, moet u beslissen wat lijm die geschikt zijn voor dit doel is. Effen achtergrond vloeibare lijm die wordt toegepast op de meeste soorten behang is niet geschikt voor bamboebehang gemaakt doek.

U moet een bindmiddel dat de bamboe zal houden, en tegelijkertijd moet voldoende plastisch om te kunnen reageren op veranderingen volledig en mogelijke vervorming van het materiaal te selecteren.

De beste optie is vloeibaar nagels die kunnen worden gebruikt voor het aanbrengen van wandpanelen.

Voor het lijmen van de bamboebehang kan worden gebruikt als een speciale lijm en een gebruikelijk vulmiddelVoor het lijmen van de bamboebehang kan worden gebruikt als een speciale lijm en een gebruikelijk vulmiddel


Met een gunstig klimaat in de kamer, kunt u de meest gewone stopverf gebruiken. In dit geval, moet je niet alleen lijm de bamboe behang, als een deuk in hun muren bedekt met stopverf. Wallpaper zal zeer goed te houden vanwege hun bijzondere reliëf oppervlak mesh. Een nadeel van deze werkwijze is voltooid kan zijn dat gips kan via de spleet en verwijder deze uit de voorzijde van de natte en in droge toestand is moeilijk.

Mooi binnenland met bamboe behang: foto's

Om een ​​mooie en unieke interieur te creëren, moeten de kenmerken van de bamboebehang begrijpen. Dit materiaal, in weerwil van al haar schoonheid en milieuvriendelijkheid, is niet geschikt voor elk interieur. Bamboebehang perfect passen in de oostelijke of etnische stijl, en zijn totaal ongepast in een klassiek interieur, ontworpen met een vleugje aristocratie.

Bij de ontwikkeling van het ontwerp van de kamer, het is goed te beseffen dat bamboe behang is heel goed mogelijk om te gebruiken als een enkel decoratief element en maken ze het gehele oppervlak van de muren te dekken. Afhankelijk van de gekozen optie kunt u een heel andere perceptie van een gemeenschappelijke ruimte te krijgen.

Gedeeltelijke opname van natuurlijke bamboe behang zal de kamer een bepaald gevoel veel warmte en comfort te geven, maar als je een bamboe wallpapers te gebruiken voor de decoratie van de muren, kunt u ook een interessante rustieke stijl te creëren.

Versier en voegt eigentijdse stijl aan de oude kast, kunt u bamboebehang gebruikenVersier en voegt eigentijdse stijl aan de oude kast, kunt u bamboebehang gebruiken

Bamboe behang kan niet alleen worden gebruikt voor de decoratie van de muren en plafonds, maar ook als decoratie voor de pistes, kasten en kasten, die de algemene stijl zal een aanvulling.

Selectie van meubels en accessoires onder de bamboebehang

Bamboebehang zijn niet al diverse kleuren.

Ze wordt vertegenwoordigd door de kleuren, zoals:

 • ijs;
 • perzik;
 • golden;
 • groenachtig;
 • Koper.

Daarnaast zijn er recentelijk gecombineerd behang dat verschillende kleuren en de achtergrond te combineren met prints. Bamboe behang kan gebruikt worden zowel afzonderlijk en combineer ze met een verscheidenheid aan verhardingen materialen, bijvoorbeeld, zoals decoratieve steen, normaal papier behang of gewoon geschilderde muren.

Voor kamers met bamboe behang is het raadzaam om de productie van meubels met natuurlijke materialen te kiezenVoor kamers met bamboe behang is het raadzaam om de productie van meubels met natuurlijke materialen te kiezen

De belangrijke rol gespeeld door de combinatie van bamboe behang met meubilair. Meubels moeten worden gemaakt van hoogwaardige natuurlijke materialen, en hebben een natuurlijke kleur. Bij het kiezen van een bank, moet de voorkeur om opties met leren of linnen stoffering geven.

De rest van het meubilair moet worden gemaakt van hout. Alleen deze combinatie zal helpen om de meest harmonieuze en esthetische uitstraling te bereiken.

In het interieur, waarin een afwerking materiaal gebruikt bamboebehang, elk detail belangrijk is, moet dus bijzondere aandacht worden besteed aan de decoratieve elementen die zeker zijn om volledig in harmonie met de algemene stijl. Relevant zijn grote kamerplanten, schilderijen van de natuur, decoratieve elementen gemaakt van natuursteen en nog veel meer.

Kenmerken bamboebehang: wat ze zijn goed

Bamboebehang - het werkelijk uniek en uitstekende afwerking materiaal, dat op zijn juiste combinatie met andere doelen van de binnenkant volledig passend elke kamer zijn.

Bamboebehang hebben het voordeel ten opzichte van andere wallpaper als natuurlijke en ecologischeBamboebehang hebben het voordeel ten opzichte van andere wallpaper als natuurlijke en ecologische

Feature behang bamboe is milieuvriendelijk, omdat deze gebruik maken van een klein bamboe reechki als gevolg van split bamboe. Deze rails zijn bevestigd aan de basis, zoals een rijstpapier of stof kan optreden. Reiki kan in een bepaalde volgorde worden vastgesteld, en chaotisch, die het mogelijk maakt om interessante ongewone druk te creëren. Een bamboebehang maken is alleen geschikt goed gedefinieerde soort bamboe en wordt genomen alleen de bovenlaag, die heeft uiteindelijk zijn natuurlijke kleur verliest.

De belangrijkste voordelen van bamboe behang beschouwd als een natuurlijke en milieuvriendelijke, zodat ze kunnen zelfs worden gebruikt in de kamer van de kinderen om een ​​gunstig microklimaat te creëren.

Om de bamboe behang (video) lijm

Bamboebehang zijn heel interessante optie wandontwerp omdat ze helpen iets dichter bij de natuurlijke omgeving en maak uw huis milieuvriendelijker, fris en schoon.

Bamboe behang in het interieur (foto)

11-481d11864b35536b633d10adebf727fc281-hQUn2-454rrrrsrye3-401123-1171ed98e62de964178f6dfea60e87fd8d

Leave a Comment

Your email address will not be published.

46 − = 36

Adblock
detector