Kan ik een verlaagd plafond te installeren op een balkon – nwhistorycourse.org

The BlogSpanplafonds - een van de meest populaire plafondsSpanplafonds - een van de meest populaire potolkovNatyazhnye verlaagde plafonds zijn de meest voorkomende vorm van decoratie. Opknoping schilderijen zeer populair geworden in Frankrijk en Zweden, nog steeds in de vorige eeuw. Na verloop van tijd zijn de plafonds opgedaan veel populariteit vanwege de duurzaamheid en de relatief lage prijs.


Opknoping stof kan worden gebruikt voor het afwerken van het plafond in de badkamer, woonkamer, keuken of kinderkamer. Daarnaast worden de plafonds mogen een aanvraag tot registratie van een balkon.

Wat zijn de voor- en nadelen van een verlaagd plafond op een balkon

Als u besluit om een ​​verlaagd plafond te gebruiken op het balkon, moet u alle voors en tegens van een dergelijke afwerking te overwegen. Het is vermeldenswaard dat het bedrag van de uitkeringen is veel groter dan het aantal tekortkomingen.

Het belangrijkste nadeel van het spanplafond is dat onder invloed van lage temperaturen internet kan brekenHet belangrijkste nadeel van het spanplafond is dat onder invloed van lage temperaturen internet kan breken

Dus, de voordelen van verlaagde plafonds op het balkon zijn onder andere:


 1. Mooie verschijning. Met de hulp van een zwevende stof, kunt u een perfect vlakke plafond oppervlak te maken.
 2. Mogelijkheid om de kleur en textuur van de coating te kiezen.
 3. Eenvoudige installatie. Installeer plafond kan absoluut iedereen met de nodige instrumenten.
 4. Afwezigheid van de voorbereidende werkzaamheden voor de installatie, met uitzondering van het reinigen en vullen van de oppervlakte.
 5. De mogelijkheid om een ​​ongewone licht te stellen op het balkon.
 6. Uitvoerbaarheid. Verlaagde plafonds geen speciale zorg nodig hebben. Het volstaat een keer per maand te vegen het deksel met een vochtige doek.
 7. De mogelijkheid van het monteren van het isolatiemateriaal in het plenum.

Cons plafond op het balkon:

 • Het verminderen van de hoogte van de ruimte.
 • Lage sterkte opgeschort films.
 • Vervormingen van PVC films onder invloed van lage temperaturen.

Installeer verlaagd plafond met zijn handen op de loggia

Eerst moet je een boor, waterpas, meetlint, metalen spatel en marker te krijgen.

Eerst moet je rond de omtrek van de lodge te Profielinstelling grenzen die direct zal worden gehecht vel te brengen. Plafondhoogte wordt bepaald rekening houdend met de afmetingen van het raamkozijn. Frames moeten worden bevestigd aan de muur met pluggen.

Een verlaagd plafond naar de loggia met hun handen is zeer eenvoudigEen verlaagd plafond naar de loggia met hun handen is zeer eenvoudigAls u besluit om doek te gebruiken, kunt u meteen beginnen met de installatie. Als u gebruik maakt van een filmmateriaal, is het noodzakelijk om voor te verwarmen. Om dit te doen, gebruiken een speciale warmte kanon.

Installatievolgorde:

 1. Eerst moet je een stokbrood rechtzetten.
 2. Bevestig vervolgens ontwerp hoeken.
 3. Dan stop kanten ontwerp prints.
 4. Leg de film of de stof doek.
 5. Bevestigingspunten verbergen met behulp van een decoratieve rand.
 6. Hechten aan de plaats van bevestiging armaturen kunststofringen.
 7. Nadat de lijm gedroogd is, plaatst de verlichtingsarmaturen.

Beoordelingen van plafonds op het balkon

Reviews op het balkon afwerking met spanning doek te scheiden. Sommige mensen beweren dat dit ontwerp is zeer praktisch en ziet er mooi uit. Echter, er zijn tegenstrijdige beoordelingen. Sommigen beweren dat een dergelijke structuur is zeer onstabiel te lage temperaturen.

Verlaagde plafonds - een voordelige optie. Voor weinig geld krijg je een goed resultaatVerlaagde plafonds - een voordelige optie. Voor weinig geld krijg je een goed resultaat

Vladimir, 40 jaar oud: "Voor een lange tijd heb ik niet durven verlaagde plafonds te installeren, maar de bekende meester overtuigd. Ik besloot te verblijven op de naadloze stof plafonds. We stellen een plafond snel. Als spaarlamp verlichting opstelling. Kortom, ik vond het resultaat. Ondanks het feit dat mijn balkon niet wordt verwarmd, wordt het plafond niet vervormd. "

Anastasia, 28 jaar oud: "We hebben besloten met haar man om vast te stellen de loggia verlaagd plafond. Reparatie kostte ons relatief goedkoop. In eerste instantie alles in orde was. Echter, in de winter waren we in voor een onaangename verrassing - onder invloed van de lage-temperatuur stof vervormd ".

Is het mogelijk om het verlaagde plafond te maken op een klein balkon

Experts geloven dat een vals plafond in de loggia mogelijk te maken. Alles zal alleen afhankelijk van uw voorkeuren. Alle technische beperkingen voor de installatie van een verlaagd plafond op een verwarmde balkon bestaat niet.

Als u wilt het verlaagde plafond te installeren op een klein balkon, kunt u het bereiken visuele verhoging van de ruimte door het gebruik van glanzende materialen. Versterken het effect, kunt u meubels, welke deuren heeft gespiegeld gebruiken.

Indien het balkon niet opwarmt, gebruikt een vel van polyester materialen. Het is beter aangepast aan de lage temperaturenIndien het balkon niet opwarmt, gebruikt een vel van polyester materialen. Het is beter aangepast aan de lage temperaturen

Bij het kiezen van een spanplafond op het volgende nuances:


 • Een slecht verwarmde balkon mag plafondschilderingen die zijn gemaakt op basis van polyester materialen te installeren. Een dergelijke constructie heeft een hoge sterkte en niet vervormd onder invloed van lage temperaturen.
 • Kies licht gekleurde doek. Dus je zal bereiken visuele verhoging van de loggia.
 • Voor de installatie van het plafond, is het wenselijk om het oppervlak van de primer te maken.

Hoe zal het verlaagde plafond in de winter op het balkon

Het is geen geheim dat in de koude kamer webs gemaakt op basis van PVC, kunnen worden vervormd. Echter, om een ​​verlaagd plafond te gebruiken voor het afwerken van het balkon je kunt. Als uw balkon niet in de winter wordt verwarmd, maar de voorkeur aan het plafond, gemaakt van polyester stof te geven. Het is duurzaam en vorstbestendig.

Als u besluit om weefsels gemaakt van PVC-panelen te installeren, proberen om de kamer te verwarmen. Om dit te doen, kunt u profiteren van speciale bouwmaterialen nemenAls u besluit om weefsels gemaakt van PVC-panelen te installeren, proberen om de kamer te verwarmen. Om dit te doen, kunt u profiteren van speciale bouwmaterialen nemen

Voor andere voordelen maxima van polyesterstof zijn:

 1. Het lage gewicht van de constructie. Hierdoor komt de baan geen verhoogde belasting van de ondersteunende structuren van de kamer te creëren.
 2. Brandwerendheid.
 3. Milieuvriendelijk. Polyester stoffen stoten geen giftige stoffen en zijn volledig veilig.
 4. Eenvoudige installatie.
 5. Lange levensduur.

Installatie van verlaagde plafonds op het balkon (video)


Verlaagde plafonds op een balkon kan een hoogtepunt van uw huis. Dit ontwerp zal uw loggia transformeren, en geef het een gezellige sfeer. Dankzij hun structurele kenmerken, het verlaagde plafond is duurzaam en gemakkelijk te verzorgen. Afwezigheid van het verwarmen van het balkon in de winter is geen belemmering voor de installatie van een dergelijke structuur - gewoon de voorkeur geven aan het web, die is gemaakt van synthetisch weefsel materialen. 

Ontwerp verlaagde plafonds op het balkon (foto voorbeelden)

IMG-20150313-WA0003Teplimg-20160722-wa0034IMG-20150220-WA0001WP20140114009altAoyVlVFv6oDmGg1tuv4FoKsGrGsRd32uQpRpWtrdWMWP20140428001WP20150220014altAkMekztRUfBoizL4sQ-WhMqpt8cvuKaIHrf9neZPKd6WP20160125006

Leave a Comment

Your email address will not be published.

− 1 = 7

Adblock
detector