The BlogGipsplaten - een populair materiaal voor de installatie van verlaagde plafondsGipsplaten - een populair materiaal voor de installatie van verlaagde plafonds potolkovPodvesnye lang in de hoge vraag, niet alleen in CIS, maar ook in de hele wereld is geweest. Dergelijke ontwerpen zijn zeer aantrekkelijk en duurzaam. Systeemplafond bestaat uit een speciale metalen frame met daaraan verbonden platen van verschillende dikten. Typisch, het installeren van een verlaagd plafond in twee stappen: eerst, stelt het frame, en dan tegels.


Wat is het profiel voor het plafond is beter

Er zijn 2 typen profielen voor verlaagde plafonds - aluminium en kunststof. Elk van de stroken een aantal voordelen en nadelen. De plastic hark is veel gemakkelijker te installeren en geschikt voor multi-level plafonds. Bovendien profiel van dit materiaal is veel goedkoper.

Een belangrijk nadeel van tape is hun lage signaal. Indien bijvoorbeeld de lat wordt vervaardigd van een lage-kwaliteit materiaal, bij hoge belastingen, het profiel kan worden beschadigd.

Zonder goede profielen onmogelijk om de kwaliteit reparaties appartementen makenZonder goede profielen onmogelijk om de kwaliteit reparaties appartementen maken

Aluminium profiel 2 heeft belangrijke voordelen:

  1. Duurzaamheid.
  2. Hoge sterkte.

De nadelen van een dergelijk rek kan de hoge kosten. Bovendien, het aluminiumprofiel is niet geschikt voor montage aan de gebogen secties. Daarom moet het aluminium profiel te werken voor het zagen. Een ander nadeel van dergelijke rail rijdt de noodzaak van schroeven voor montage.


Crate aan het plafond met zijn handen

Voor plafond mantel gebruiken houten of metalen profiel. Als je gaat naar het valse plafond in de badkamer te installeren, zul je een krat van metaal te benaderen, zodat het niet vervormt onder invloed van waterdamp en vocht. Installeer de profielen met hun eigen handen is eenvoudig.

De kwaliteit van de toekomstige plafond is afhankelijk van de naleving van de technologie voor de montage van lattenDe kwaliteit van de toekomstige plafond is afhankelijk van de naleving van de technologie voor de montage van latten

Bij het monteren van de stick naar de volgende algoritme:  • Het eerste wat je moet doen - om de hoogte van het plafond te selecteren.
  • Dan moet je door te brengen met een potlood op de muur van een horizontale lijn. Vergeet niet dat de juiste markup - de sleutel tot succesvolle installatie, aldus aangewezen in deze operatie serieus.
  • Zodra u een horizontale lijn hebben gehad, maak een lay-out van de kamer. Om de directe lijn te gebruiken gelijk bleef.
  • Dan moet je de metalen profielen op de grens te installeren, en voeg ze toe aan de muur oppervlak met gegalvaniseerde schroeven en pluggen van speciale kunststof.
  • Installeer vervolgens het plafond profiel aan direct schorsing. Vergeet niet dat de uiteinden van de geleiders moet worden geïnstalleerd. Hangers vast te stellen op niet meer dan 60-70 cm.

Verlaagd plafond met zijn handen: krat (video) 

Wat plafondprofielen worden gebruikt voor het aanbrengen van een verlaagd plafond

Main Profile voor gipsplaten plafond - UD en cd. De eerste heeft een ondersteunende rol. In sommige gevallen, UD profiel voor het vervaardigen van een van dacht elementen van de plafondframe. Dit product wordt geproduceerd met gaten voor de bevestiging, maar de gegevens worden gevonden zonder gaten.

Profiel CD neemt het grootste deel van de lading bij het installeren van het plafond gipsplaat. Het product wordt gewoonlijk geïnstalleerd op een U-vormige hanger configuratie.

Onlangs, meer en meer voorkomende type metalloprofili UW. Zij worden gewoonlijk gebruikt om de gegevens in de tweede en derde niveau van vals plafond te creëren. Dit profiel kan worden geïnstalleerd op speciale hangers of vastgeschroefd aan het plafond van het vorige niveau. De zijwanden dergelijk glad product.

Bij plafondmontage gebruik van de profielen van het type UW, vervolgens noodzakelijkerwijs gebruikte voorwerpen zoals CW.

Ter voorbereiding van de installatie van een verlaagd plafond van gipsplaat is het belangrijk om hoge kwaliteit profielen kiezenTer voorbereiding van de installatie van een verlaagd plafond van gipsplaat is het belangrijk om hoge kwaliteit profielen kiezen

Installatie gids voor verlaagde plafonds: geleidelijke gids

Installatiehandleiding - een zeer belangrijk proces, omdat deze afhangt van de levensduur van de structuur. Guide metaalplaten moet gelijkmatig worden vastgezet rond de perimeter van de kamer. In dit geval zijn de contactpunten tussen het product aan de wand noodzakelijk is om het profiel met behulp van gespecialiseerde afdichtband lijm. Deze techniek is nodig om de duurzaamheid van de constructie te verlengen.

Bijzondere aandacht besteden aan de configuratie van de pluggen, nagels. Het is wenselijk om een ​​paddestoel hoed hebben. Vaststelling via deuvels duurzamer en zal het contactprofiel en wand versterken. Installatie van deze ankers gewenst om producten te produceren door schroeven.

Bij het installeren van het plafond die u nodig heeft om alle details te overwegen - uit profielen voor het schroevenBij het installeren van het plafond die u nodig heeft om alle details te overwegen - uit profielen voor het schroeven


Openingen tussen de geleiders niet zijn. Anders kan de structuur instorten.

Verlaagde plafonds metalen frame: kenmerken en installatie

Het ontwerp van een verlaagd plafond kan worden uitgevoerd op één of dubbelzijdig metalen frame. Elke methode heeft zijn voordelen en mogelijkheden.

Als uw kamer is klein en je wilt het maximale bedrag van ruimte te besparen, dan geven de voorkeur aan single-level metalen frame. Het bestaat uit twee typen profielen - en de toetreding tot de kernen. Een dergelijke structuur is gemonteerd speciale beugels en hangers. Verbindingsprofielen verbonden uitsluitend dwars.

Bij plafondmontage met één niveaustructuur, observeert de afstand tussen de wand en de extreme profiel. De optimale afstand - 180 mm. De gerede constructie aanbevolen bekleden gipsplaten hoge vochtbestendigheid. Tijdens de bekledingsplaat geplaatst uitsluitend loodrecht op de draagprofielen.

  Sibling plafond - ideaal voor kleine ruimten, als dit niet het gevalSibling plafond - ideaal voor kleine ruimten, als dit niet het geval "eet" ruimte


Vals plafond gevormd duplex gestel metaalprofielen uit twee types - eenvoudig en dragers. Producten worden geplaatst loodrecht op elkaar.

Als u hebt gekozen voor een two-tier structuur, rekening met het volgende nuances:

  1. Voor een dichte metalen skelet fixatie is het wenselijk om zelftappende schroeven te gebruiken.
  2. Frame plafonds en muren moeten aan kader schede dezelfde manier.
  3. Voor vaststelling van het vel van de gipskarton toepassing ondersteunt een T-vormige configuratie.

One-level plafond van gipsplaat (video)

Zoals u kunt zien, is er niets moeilijk in het installeren van het plafond. Om het ontwerp te installeren hoeft alleen om voorraad op noodzakelijke items en geduld. Bij de keuze van materialen, aandacht besteden aan de kenmerken van hun huizen. Bijvoorbeeld, als u ruimte hebt beperkt in de kamer, het interieur passen perfect plafonds op single-level frame. Als u van plan bent om verlaagde plafonds in de ruime kamer te installeren, vindt u twee-level design te benaderen. Desgewenst sieren het plafond van de oorspronkelijke suspensie. 

Leave a Comment

Your email address will not be published.

90 − = 87