Japanska bonsaiträd: 5 enkla steg till framgång – nwhistorycourse.org

The BlogBeroende på olika bonsai, kan odlingen ta allt från fem till 15 årBeroende på olika bonsai, kan odlingen ta allt från fem till 15 år av japanska bonsaiträd - en speciell art, vilket gör det möjligt att växa en kopia av dvärg växter. Tillväxten regleras genom att skära rotsystemet. Processen att växa lång och tar cirka 5-7 år. Trädet lever bra i kallt klimat, viktigast att det är nödvändigt att lämna.


Bonsai - Japanska träd: frön och allmän information

Växande bonsai - det är hårt arbete, vars resultat en vacker växt, dvärg storlek. I Europa blev denna konst utbredd i början av förra seklet. Östra ursprung snabbt fångade invånarna i OSS. Dvärg växt - det är möjligt att isolera och ovanligt dekorera din egen webbplats.

I Japan, de inblandade i denna typ av konst har stor respekt. Skapa en unik anläggning komplex, är det nödvändigt att spendera mer än ett år. Som ett resultat, är frukterna av arbetskraft lyckats med att understryka det inre av lägenheten och bli en riktig pärla av en trädgård webbplats.

Japan - grundaren av den nya utvecklingen och föregångare av dvärg träd. I detta land, växer miniväxter engagerade många.

Självständigt behärska denna teknik kan vara vem som helst person. Det är inte svårt, det viktigaste - att observera sekvensen av handlingar och inte förvänta sig snabba resultat. Inte en lätt process och tvivelaktiga, men det är värt det. 

Bonsai i akvariet - det är en del av konsten aquascaping, baserat i JapanBonsai i akvariet - det är en del av konsten aquascaping, baserat i Japan


Träd som odlas i konsten att bonsai:

 • sakura;
 • ficus;
 • beech;
 • tall;
 • myrten;
 • Siris;
 • Gran.

Rekommenderas att börja med lövträd. Storlek prydnadsträd bör inte överstiga 30 cm. Huvudsyftet är att få en exakt kopia av en stor anläggning.

Konsten att odla bonsai: japansk ceder

I processen att odlingen är den viktigaste vård. Se alltid till att proportionerna av anläggningen, nämligen dess enskilda delar. Rötter och grenar måste uppfylla vissa normer.Optimala proportioner kommer att säkerställa överensstämmelse med normal utbyte av ämnen mellan olika delar av trädet. 

Väx ett träd är nödvändigt i flera steg:

 • rotbildning;
 • Val av huvudgren och bifoga det till bålen;
 • rotbeskärning;
 • Ta bort barken på grenen bifogas.

God tillväxt och utveckling - är nyckeln till ett bra resultat. Var inte rädd för att trimma rötterna, är det viktigt förebyggande del av processenGod tillväxt och utveckling - är nyckeln till ett bra resultat. Var inte rädd för att trimma rötterna, är det viktigt förebyggande del av processen

Japanska träd som odlas på en viss algoritm. Det är en vetenskap som måste känna personen som vill skapa ett konstverk. Enlighet med de allmänna regler som gör det möjligt att få rätt resultat.

Förfarandet för inverkan på naturliga processer är inte trevligt för anläggningen. Men för att undvika detta i konsten att bonsai är inte möjlig. måste alltid offra något viktigt att inte hoppa över kanten.

Japanska bonsaiträd Sakura: plantering

Dvärg träd har vunnit allmän popularitet. I detta sammanhang har nätverket många olika odlingsmetoder. Nedan kommer en av dem att presenteras.

Proceduren involverar flera grundläggande steg:


 • behandling;
 • ympning;
 • dyka;
 • Lighting.

Vit sakura känner sig bekväm när det finns tillräcklig belysning. För sådana ändamål är det rekommenderat att köpa en speciell lampaVit sakura känner sig bekväm när det finns tillräcklig belysning. För sådana ändamål är det rekommenderat att köpa en speciell lampa

Det första du behöver för att behandla frön. Det är önskvärt Flisas fast struktur, kommer det att minska tiden för deras mognad. Då fröna doppas i varmt vatten, siktas och sitta i fuktad jord, till ett djup av inte mer än en centimeter. När de börjar växa, måste du skapa vissa villkor för deras fortsatta utveckling. Mellan groddar utrymme bör vara minst 10 cm.

Under påverkan av ljus körsbär börjar gro och bära frukt i överflöd. Det viktigaste är att omge trädet med artificiell belysning, bör direkt solljus undvikas.

Sakura karakteriseras av långsam tillväxt. Under denna process bör övervakas noga för bildandet av trädet och dess grenar. Torra hakar och gamla behöver tas bort, är det lämpligt att göra det efter blomningen. Beskärning och rensning är mycket viktig och användbar för den japanska anläggningen, det hjälper till att förbättra deras form och utseende.

Skötsel och underhåll: Beech Bonsai

På bilden i nätverket kan se en hel del intressanta växter, inklusive dvärgarter. En av de mest populära typer av träd är bok. Rätt vård och odling process ger en värdig dekoration av lägenheten.


Beech kännetecknas av långsam tillväxt, når en höjd av högst 50 cm, och trädet lever i cirka 500 år. De främsta fördelarna är vågiga blad med ljusstrimmor. 

Vi måste ta hand om det lilla trädet på en viss algoritm.

Beech - är en viktig figur i konsten att bonsai. Denna anläggning är ofta skickas till museer och utställningarBeech - är en viktig figur i konsten att bonsai. Denna anläggning är ofta skickas till museer och utställningar

Buck får tillsammans bra i förhållanden:

 • svalka;
 • blackout;
 • Hög fuktighet;
 • Kallt.

Det är gratis och tål frost flytta till direkt solljus. Det är en idealisk anläggning för dem som har beslutat för första gången att prova sin hand i konsten att odla bonsai. En gång i månaden, måste den matas med speciella gödningsmedel.

Japanska bonsaiträd: hur man odlar (video)

Bildandet av den optimala formen genomföres genom blandning tråd. Detta bör göras under perioden från oktober till juni. Beech reagerar starkt på fel overlay. Beskär stjälkar kan vara i slutet av vintern. Om du inte vill röra runt med bok kan passa cederträ. Det bör dock förstås att oavsett trädet i sig är en komplex och lång.

Exempel på japanska bonsaiträd (foto)

6efb87669b12ffee0c705773e817168aXL511325bbonsaibyluisvila1201211141728105073bonsaibonsai1bonsaiderevo06bonsai-tree1bonzaiinbloombysomedumbgeekmaxresdefault-1-1024x876

Leave a Comment

Your email address will not be published.

1 + 4 =

Adblock
detector