Italiaanse behang in het interieur: 7 beroemde bestemmingen – nwhistorycourse.org

The BlogItaliaanse behang kan worden genoemd een model van een onberispelijke stijl en elegantieItaliaans behang kan een model van een onberispelijke stijl en elegantnostiItaliya ... één woord synoniem met een elegante en ingetogen stijl, rijke kleuren, lange geschiedenis worden genoemd. Al voor een lange tijd, met dit land, wordt bepaald door de mode-toon en opvallende stijl, of het nu auto's, kleding, meubels of schoenen. Al deze items zijn prachtig vleugje van mode en smaak, doorweekt tijd. Geen uitzondering en behangcollecties zijn vertegenwoordigd in grote aantallen, die elk een een interieur high fashion en stijl.


Wallpapers van Italië: de kenmerkende eigenschappen

Italiaanse wallpaper niet alleen beroemd om de grote naam van het producerende land, maar ook een uitstekende kwaliteit van het materiaal.

Bijzonderheden van behang:

 • Rijke en gevarieerde kleuren;
 • De hoogste kwaliteit van de grondstoffen gebruikt bij de productie;
 • Duurzaamheid van het doek;
 • Milieuvriendelijk materiaal;
 • Brede prijsstructuur;
 • Behang kan worden gereinigd met een borstel;
 • Op canvas toegepast op speciale inkten. Ze hebben voor een lange tijd niet verliezen hun eigenschappen.

Wallpapers van Italiaanse fabrikanten kan bogen op regelmatige voltooiing van collecties met nieuwe modellen. En de prijs is vrij groot assortiment van wandtapijten beschikbaar zijn voor de gewone burger, het hangt allemaal af van het merk en collectie.

Italiaans behang bekend om niet alleen geweldig design, maar ook een uitstekende Europese kwaliteitsnormenItaliaans behang bekend om niet alleen geweldig design, maar ook een uitstekende Europese kwaliteitsnormen


De collectie bestaat uit een verscheidenheid aan materialen - deze Italiaanse behang op papier, vinyl, non-woven drager, evenals textiel. ze allemaal voldoen aan de strenge eisen van de wereldwijde normen.

Voorkeur geven is beroemd merk, de bestaande, meer dan een decennium. Zo bescherm je jezelf van het kopen van lage kwaliteit behang of nep.

Made in Italy: Wallpaper voor wanden

Italiaanse wallpapers - dit is een combinatie van kwaliteit en schoonheid op een canvas. Het creëren van deze wandtapijten is een waar kunstwerk.

Het kiezen van het Italiaans behang voor de muren, nog steeds zou moeten overwegen een aantal belangrijke punten: • Price. Wandtapijten uit de meest populaire fabrikanten zijn niet goedkoop.
 • Markering. Het moet bijzondere aandacht besteden aan de markering roll. Er moet duidelijk worden gespecificeerd en ten minste drie talen. Op het etiket wordt aangegeven: de datum van productie, batchnummer, juridische adres van de fabrikant en de eigenschappen van het materiaal.

Rol behang goed afgesloten om schade te voorkomen. Bij het openen van de verpakking op geen enkele wijze mag geen agressieve chemische geuren te wonen. Behang breedte weergegeven in drie varianten - 0,5 m, 0,7 m en 1,06 m.

Hierbij moet worden opgemerkt dat deze zijn duur Italiaans wallpaperHierbij moet worden opgemerkt dat deze zijn duur Italiaans wallpaper

Maak een aankoop wallpaper Italiaanse fabrikanten aan te raden in sommige winkelcentra en speciaalzaken. Dus in het geval van enige nuances over de kwaliteit, kunt u een klacht indienen bij het management te maken.

Koop authentieke Italiaanse behang, heeft de middelen niet gespaard voor het verlijmen huren specialisten. Ze zullen het kwalitatief doen, en breng de muren in orde.

Behang Italië in het interieur: de beroemde fotocollecties

Italiaanse fabrikant van behangpapier in aanvulling op elegantie, glamour en schoonheid, met bijzondere aandacht voor de kwaliteit en duurzaamheid van de producten. Daarom kan de mogelijkheid van problemen met de mechanische schade geen zorgen.

Italiaanse wallpaper verschillende collecties zal een rijke selectie van texturen en ractsvetok verrassenItaliaanse wallpaper verschillende collecties zal een rijke selectie van texturen en ractsvetok verrassen

De meest populaire en populair zijn:

 • Portofino (Portofino). Het merk produceert dicht bij suède wallpaper (Flok) non-woven en papier-based. Onderwerpen gepresenteerd geometrische figuren, flora en strepen. Een dergelijk materiaal leent zich voor vocht en mechanische invloeden, maar edel elegantie en compenseert eventuele nadelen.
 • Sirpi (CIRP). Het merk heeft 24 verzamelingen gemaakt in een interessante en originele grafische compositie en zachte pastelkleuren. Dit is een verticale strook imitatie stof bloemen. Fabrikant gebruikt vinyl behang met non-woven drager. Een buitengewone collectie van «Sirpi Muralto Decoskin» - naturalistische imitatiebont en steen, galopperend paard, sluipen wolf en anderen.
 • ZambaitiParati (Zambaiti Paraty's). basis papier en papier met een vinyl coating. Het doek is gemaakt in matte en glanzende, gladde textuur en verlichting. Enorme selectie vertegenwoordigde de 39ste collectie. Elk van hen - een harmonie van kleur en patroon, uitgevoerd in hetzelfde motief.
 • EmilianaParati (Emilian Paraty's). Wallpapers van dit merk wordt afgevoerd uit een PVC op papier. Deze tapijten worden ook gebruikt in niet-residentiële gebouwen - interieurs van woningen, hotels, jachten en kantoren. Het bedrijf werkt samen met beroemde modeontwerper Valentin Yudashkin en Roberto Cavalli. Deze wallpapers benadrukken de waarde en de hoge status van de eigenaar.
 • Decori (Inlay). Fabrikant combineert een goede prijs-kwaliteit gepresenteerd in de 9de collecties. De inrichting maakt gebruik van hoogwaardige afdrukken op papier en vinyl behang.
 • Limonta (Limonta). Het merk heeft 10 collecties van afwasbaar behang gemaakt in sappige kleuren, bloemmotieven, abstractie en verticale banden.
 • Esedra (Esedra). De fabrikant heeft 4 bekende collectie, gemaakt in een klassieke stijl zachte bloemenpatronen.

Deze merken hebben een goede reputatie en stevig gevestigd in de markt van afwerkingsmaterialen.


Wallpaper is geïmpregneerd met een speciale oplossing, afstoten water en stof.

Italiaanse stijl in het interieur

Italiaanse wallpaper bezetten de hoogste trede onder andere afwerkingsmaterialen, als deservedly haar populariteit te danken aan de kwaliteit en elegante stijl. De onderscheidende kenmerken van deze wandtapijten is de perfecte combinatie van kleuren en een aantal unieke stijl.

Wallpapers van Italië zal er geweldig uitzien in elke ruimteWallpapers van Italië zal er geweldig uitzien in elke ruimte

Italiaanse behang in het interieur:

 • Woonkamer. In dit geval gewoonlijk gebruikte natuurlijke coating behang of gips effect. Deze eenvoudige elegantie wordt verdund met luxe accenten in de vorm van een enorme kroonluchter aan het plafond balken of ruw.
 • Slaapkamer. Door de rustige en ontspannen omgeving slaapkamers maken vaak gebruik van patronen om het effect van de vegetatie of LHD van oude bomen te creëren.
 • Gang. Hal perfect textiel muur etnische motieven. Deze prachtige selectie originele versieren het hele huis.
 • Kitchen. Italiaanse keuken ontwerp is het beter om vinyl behang in warme discreet tinten geven.

Een nota van comfort en gemak te vinden in vele stijlen van de Italiaanse motieven. Wallpaper niet de laatste plaats in het ontwerp van de behuizing in beslag nemen, dus de keuze moet serieus wandtapijten worden genomen. Immers, een goede selectie van behang hangt comfort, stijl, schoonheid en warmte het hele appartement.


De basisregels van de Italiaanse stijl is een natuurlijke motief en verfijnde luxe.

Luxe Italiaanse wallpaper van Roberto Cavalli (video)

Wallpapers hebben een directe impact op de organisatie en het creëren van comfortabele individuele huisvesting voor elke persoon. Ze helpen om het origineel, comfortabel en stijlvol te maken. Enorme selectie van Italiaanse tekeningen behang aan de geavanceerde noden en behoeften van elke klant te voldoen. Elke tekening onderscheidt zich door zijn originele prestaties en luxe kleurenpalet.

Italiaans design wallpaper (foto's)

n2034-47n2045-811541409d88cec9541409d88cf3d025-trendy-wallpaper5aaebfc7c68328f8ab241c8457bde1ca7164182

Leave a Comment

Your email address will not be published.

63 + = 65

Adblock
detector