Intressanta idéer för kök, vardagsrum på 25 kvadratmeter. m: Design och Foto – nwhistorycourse.org

The BlogDen intilliggande köket med vardagsrummet kommer att ge fler idéer och fantasi för designDen intilliggande köket med vardagsrummet kommer att ge fler idéer och fantasier för dizaynaGostinaya 25 kvadratmeter. meter är ett stort rymligt rum, kan genomföra ett antal olika idéer och planer. Men förutom den stora ytor i det inre av rummet inte har en nyare påverkan av många andra faktorer, bland vilka det är värt att notera formen på rummet, sidorutor ljus, takhöjd. För att slutligen få en hygglig bild stilistisk behöver alla i rummet design hänger ihop med varandra - väggar, tak, färgkomposition, möbler och mycket mer.


Living kök på 25 kvadratmeter. m: interiörer

Komfort och utrymme kan du inte njuta av varje lägenhet. De mest typiska lägenheterna skiljer små m2 där det är svårt att placera, även med alla nödvändiga möbler. För att bli av onödigt lidande, många beslutade att kombinera kök med vardagsrum.

Först måste vi veta alla fördelar:

 • Style kommer att få en unik och extraordinär;
 • Skördade väggen kommer att öka loppet av några rutor.

Combo kök, vardagsrum - det är ett bra alternativ som kommer att göra en konstruktion i två rumCombo kök, vardagsrum - det är ett bra alternativ som kommer att göra en konstruktion i två rum

Det är viktigt att notera att denna metod för att öka utrymmet är en modern design trender som kom från väst. För att skapa det inre av 25 m2 kommer att vara tillräckligt att bara alla nödvändiga områden. Det är en sak när det gäller det stora huset, som ursprungligen tilldelades 25 m2 kök, vardagsrum och matsal. Och en annan sak, när det gäller sanering på vanligt stadslägenhet.


Bland de brister bör noteras följande punkter:

 • I vardagsrummet kommer att hålla mat lukter förekomma, särskilt om värdinnan av matlagning kommer att tillbringa mycket tid;
 • Tyvärr kan även de mest kraftfulla huvor inte klara av problemet med främmande lukter;
 • I vardagsrummet måste rengöras minst dubbelt så ofta som i rummet kommer att flyga rök och sot att lösa, men inte första gången märkbara för det mänskliga ögat.

Innan du bestämmer dig för rivning av väggen mellan de två utrymmena, måste du ta hänsyn till alla erhållas som ett resultat av för- och nackdelar med detta beslut.

Designprojekt av kök, vardagsrum på 25 kvadratmeter. m

Om dessa fördelar var tillräckliga för att fatta beslut om sanering av rummet och köket, då kan du börja förändra lägenheten. Du måste skapa ett designprojekt på papper.En av de viktigaste steget i utarbetandet av projektet är att studera lägenheten planen behövs för att isolera alla bärande väggar.

För att skapa en angränsande kök, vardagsrum, allt du behöver tänka på och skapa ett designprojektFör att skapa en angränsande kök, vardagsrum, allt du behöver tänka på och skapa ett designprojekt

När all information har tagits emot, kan du börja utforma ett kök vardagsrum. Sådana förändringar kan innefatta överföringspunkten av gas-, vatten- och avloppsledningar. Alla dessa ombyggnader kräver samordning med särskilda tjänster. Om detta inte är möjligt, och det finns ingen önskan att samordna sina åtgärder med sina grannar, är det bättre att inte ändra placeringen av zon kommunikation.

Efter att lösa dessa problem är det nödvändigt att beskriva vardagsrum och kök. I en proportionell förhållande kommer att vara värd dessa två områden, beroende på personliga preferenser av ägaren lägenheter samt familjens vanor. Till exempel kan en familj består av två personer, är de sällan används för att äta hemma, kommer de att vara tillräckligt och ett litet område där du kan placera ett litet bord för kvällsmåltid. En annan sak, när det kommer till en stor familj, som brukade ha lunch och middag tillsammans, och inte främmande för att samlas med vänner och familj. För en familj framför allt i rummet är bättre att ägna till köket och matplatsen.

Design längd och en lång kök, vardagsrum på 25 meter

Det bästa alternativet är en plan form av en kvadrat. Men skryta liknande former av kök, vardagsrum, kan inte alltid. Ofta visar det sig rummet sträcks den långa formen, är det tillräckligt att komplicera processen för att skapa en interiör.

Här kommer att hjälpa processen för zonindelning områden, med olika färger och möbler. Ett mycket populärt sätt att dela upp rummet fungerar som en bar placerad mellan vardagsrum och kök. Det kan också fungera som en matplats och en arbetsyta.

Staket av området ström från rekreationsområdet är designers uppmanas att använda soffor, fåtöljer, distribuera dem över rummet. Men i detta fall är det viktigt att se till att den här sidan och å andra sidan möbler ser attraktiv och värdigt.

Om långsträckt kök, vardagsrum göras i en stil och en färg dån kommer rummet vara visuellt merOm långsträckt kök, vardagsrum göras i en stil och en färg dån kommer rummet vara visuellt mer

Kök vardagsrum kan göras i olika stilar. För registrering i de flesta fall används den klassiska stilen och högteknologisk stil. Classic är alltid på modet, och i dag fortsätter att vara populär bland människor i olika ålderskategorier.


Särskild uppmärksamhet ägnas åt detta utförande matsalen, som avger stor ljuskrona placeras över bordet.

hi-tech stil innebär användning av skarpa linjer och geometriska former.

För registrering av följande material:

 • plast;
 • glas;
 • metall;
 • Murverk.

För att utföra zonindelning i high-tech stil, kan du använda spotlights, lämplig fördelning av belysningen i rummet kommer att tillåta visuellt att fördela allt utrymme på sidan.

planlösning vardagsrum på 25 kvadratmeter. m

När köket är vardagsrummet på 25 m2, kan det inte utan rätt layouten i rummet. Det är viktigt att alla områden i rummet i kombination med varandra. Antalet erforderliga zoner bestäms av det totala antalet rum i samma lägenhet. Till exempel, om det är en studio och andra rum i lägenheten inte på en yta av 25 m2 kommer att behöva placera flera funktionella områden.


Om du har ett kök med angränsande vardagsrum, är det nödvändigt att avgränsa det utrymme och gör separata områden för kök och hallOm du har ett kök med angränsande vardagsrum, är det nödvändigt att avgränsa det utrymme och gör separata områden för kök och hall

Åtminstone bör du få följande områden:

 • sovrum;
 • vardagsrum;
 • matrum;
 • Kitchen.

Om det finns ett barn i lägenheten, måste du välja lekplats, samt en arbetsplats.

rums zonindelning

Så gott som alla interiörer i stora studios ger för separation av ett stort utrymme zonindelning.

Planlagd intill kök, vardagsrum, kan du använda barPlanlagd intill kök, vardagsrum, kan du använda bar

När zonindelning används på olika sätt som skiljer sig i sina styrkor:

 1. Bardisken. Det ser mycket elegant och vacker. Det är ganska funktionella och mycket bekvämt sätt.
 2. Skiljeväggar av gipsskivor. Barriären kan vara av olika former och storlekar som kommer att lägga ett dekorativt element till rummet och delar utrymmet.
 3. Som en partition, kan du använda en mängd olika heminredning. Till exempel kan det vara en soffa, akvarium.
 4. Inte illa ser glidsystem partitioner, som vid behov kan vara både öppna och stänga för att möjliggöra rätt alla fördelar och nackdelar med sådana lokaler.

Intressant design ett kök, vardagsrum (video)

De kombinerade kök vardagsrum är ett exempel på elegant inredning, som kombinerar stil, enighet och rationalitet beslutet. Detta sätt att bearbetningsanläggningar lockar så många. Kök vardagsrum på 25 m2 kan du översätta till verkliga livet, många planer och idéer. Stilen kan väljas från modetidningar för ämnena en film, eller uppfunnit sin egen. Det är viktigt i allt detta är inte att glömma enhet hela rummet, den allmänna stil och korrekt fördelning av utrymme på sidan.

Skicklig zonindelning och ordentlig planering kommer att ge en mysig, vacker, bekväma och effektiva ytor. 

Utformning av ett kombinerat kök, vardagsrum (foto)

68min498-gostinaya-s-kuxney10110-gostinaya-s-kuxney11-gostinaya-s-kuxney14min144166-delenie-svetom

Leave a Comment

Your email address will not be published.

16 + = 21

Adblock
detector