Interior Solutions: tafellampen voor de slaapkamer – nwhistorycourse.org

The BlogTafellamp - een noodzakelijk iets, vooral voor degenen die graag een boek voor het slapen gaan lezenTafellamp - een noodzakelijk iets, vooral voor degenen die houden van boeken te lezen voordat snomOsobaya charme slaapkamers die een sfeer van ontspanning, intimiteit, rust in deze ruimte kan creëren. En onnodig te zeggen, is het onmogelijk om dit te doen zonder de juiste verlichting, in het bijzonder - lokaal. Tafellamp in de slaapkamer nodig is, vooral als je gewend bent om te lezen voor het slapengaan.


Tafel lampen in de slaapkamer waar te installeren

Verlichting moet altijd correct worden geïnstalleerd in de eerste plaats - voor de gezondheid van het oog. Ongemak in deze zaak zeer snel zal een effect hebben. Gewoonlijk een tafellamp en op de tafel of plank nachtkastje.

Opties tafellamp installatie:

 • Op het nachtkastje lamp zet die slapengaan neemt naar bed een boek of blader door tijdschriften houdt om te slapen;
 • Als je in de slaapkamer, en voordat u naar bed kunt documenten te zitten achter de monitor lamp nemen wordt geplaatst op de tafel;
 • De meest handige manier om twee bureaulampen op kasten met twee kanten van het bed te installeren;
 • Bedlampjes moeten zijn, zodat het onmogelijk was om ze per ongeluk laat vallen.

Tafellampen moet correct worden geplaatst, is het het beste naast het bed, op het nachtkastje of nachtkastjeTafellampen moet correct worden geplaatst, is het het beste naast het bed, op het nachtkastje of nachtkastje

Niet te verwarren met het nachtkastje en tafellampen. Night - een slechte licht voor het lezen, moeten ze de lichten aan te zetten 's nachts om iets te vinden, enz. Ze creëren een intieme weinig licht, veel in slaap vallen met een brandende lamp, maar kan niet worden gelezen wanneer ze zijn licht.


Nachtlampje voor de slaapkamer Hoe te kiezen

In de voorhoede stijl slaapkamer, waar u en til de lamp. Bijvoorbeeld, in een minimalistisch design lamp moet zo eenvoudig zijn als niet te veel aandacht te trekken. Als je van vintage stijl, de lamp en neem het als een "van die tijd," misschien kunstmatig verouderd.

Lampen met een mooie schaduw in de mode zijn altijd. Het wordt geassocieerd met comfort, tederheid, warmte van thuis. Gezien het feit dat vandaag de dag is het mogelijk met zijn handen op vrijwel elke schaduw, deze mogelijkheid van een groter gebruik te maken.

Als u een nachtlampje aan de hand van modetrends kiest, is het vermeldenswaard dat is erg populair lampen met schaduwAls u een nachtlampje aan de hand van modetrends kiest, is het vermeldenswaard dat is erg populair lampen met schaduw

Nachtverlichting kan helder, accent, als er iets anders ze elkaar snijden in het interieur. Bijvoorbeeld het inwendige van de lampenkap is vergelijkbaar met het patroon op de gordijnen. Of lichtkleur echo of andere manier de kleur van textiel.Tafellampen voor de slaapkamer met zijn eigen handen: goedkoop en lekker

Volwassenen niet graag minder kinderen doen uit afvalmaterialen, soms gewoon staan ​​start zo trots op hun eigen werk zal zeer snel komen. Dit geldt ook voor het onderwerp van self-made tafellampen. Prachtige kroonluchters heb je kan moeilijk zijn (hoewel Rusland is niet zo'n talent is bekend), maar de nacht-lamp kun je goed zelf bouwen.

Simply is er geen manier - hoe u de oude lamp te doen herleven, het als een basis en te transformeren onherkenbaar. Conventionele bureaulamp schaduw bestaat uit, kolom en de basis. De lampenkap kan ook licht diffuser worden genoemd. De kolom is meestal afgesleten tijd, en om dit op te lossen, u lijm, decoratieve elementen en verf nodig.

Tafellamp kan worden gemaakt met je eigen handen, wat nog belangrijker is, om materiaal te vinden en het verwerven van geduldTafellamp kan worden gemaakt met je eigen handen, wat nog belangrijker is, om materiaal te vinden en het verwerven van geduld

Wat zijn de elementen van de inrichting kan worden gebruikt:

 • speelgoed;
 • kralen;
 • Gekleurde stenen;
 • schelpen;
 • Bows;
 • coin;
 • bugel;
 • Koffie zaden, enz.

Act kan zo zijn. Omwikkeld met een oude krant column, een goede jas met lijm, sluit het decor en geef het allemaal om te drogen. Bedek spuitlak het gedeelte dat moet worden ingericht. Voor de transformatie van een geschikte base nemen vaak vaas, keramische potten, spectaculaire fles etc.

Vervolgens neemt als een licht diffuser, dat wil zeggen een lampenkap. Stof lampenkap kan worden gewijzigd met een satijnen lint, boog, kant - kortom, een paar slagen, en het ding is anders. In het centrum van een spectaculaire schaduw bevestigen een broche of een knop. Lint of kant moet in harmonie zijn met de fundamentele doek.

Lamp met je handen: als lampenkap complete vervanging vereist

Dan is de oude top onder het basisframe van een nieuwe lampenkap neemt u. De stof wordt aangepast voor textiel - gordijnen, spreien, tapijt, kortom, iets dat ze zouden willen herhalen. Meet inch alle maten lampenkap met krijt maken van een sjabloon. Dan legt de schimmel op nieuw materiaal, niet te vergeten over de naad.


Als de nieuwe lampenkap heb je gepland met draperie, buigt dan breedten stijgen met 15-20 cm. Na dat stuk is gesneden door krijt lijnen maken lijnen op de naaimachine. Dan het vervaardigde voorwerp duidelijk gespannen op het beeld, stel schroefdraad aan de verkeerde kant in de kleur. Maar vaststelling moet zodanig zijn dat de lampenkap uit het frame kan worden verwijderd indien nodig, en wassen.

Als om wat voor reden dan ook de schaduw te wijzigen, in gedachten houden dat de stof die u kiest, moet worden gecombineerd met de algehele interieur kamerAls om wat voor reden dan ook de schaduw te wijzigen, in gedachten houden dat de stof die u kiest, moet worden gecombineerd met de algehele interieur kamer

Als u een lampenkap met draperie, doe iets extra lijnen op de machine, zodat door hen was het gemakkelijk om het tandvlees van de bovenste en onderste lijnen van het weefsel te rekken. Effecten zijn zeer delicaat lampenkappen in de slaapkamer - van lichte stoffen, kant, geplooide stof.

Wall en tafellampen voor de slaapkamer (video)

Ernaast op het nachtkastje met een lamp zet iets in dezelfde stijl - decoratieve kaarsen, fotolijstje, sieraden doos, beeldje, interieur speelgoed, enz. Misschien is de kleurtint die u wilt een servet op die kandelaar te maken.


Hebben een goede keuze en de gewenste transformatie van het interieur!

Voorbeelden bedlampjes slaapkamer (foto interieur)

113-1331423080045188088b6db88d4d2cf5726fart-deko-v-interere-gostinoj7b5ca1068a870c8f0464dc58efae3camelgroup-light-1-gcleo-4deko-ideen-2-schlafzimmer

Leave a Comment

Your email address will not be published.

9 + = 17

Adblock
detector