Interessant ontwerp van de hal 18 m. Het appartement foto’s en voorbeelden – nwhistorycourse.org

The BlogWoonkamer - de belangrijkste kamer in het huis, dus het ontwerp moet zich richten opWoonkamer - de belangrijkste kamer in het huis, dus het ontwerp moet speciaal vnimanieRazmer 18 m2 betalen wordt beschouwd als een standaard gebied om de hal in de gebruikelijke standaard appartement. Tonen hun ontwerp talenten en uit de kamer te creëren een ideale ruimte om te ontspannen en onderhoudend op zo'n groot gebied dat niet doen, een onmogelijke taak voor velen. Maar dit is al een moeilijke taak, en kan de onregelmatige vorm van de ruimte bemoeilijken, bijvoorbeeld als de ruimte is een rechthoekig type, maar veel smaller, en het raam is in de voorkant van de deur.


Hoe de hal van 18 vierkante meter te verslaan. m: foto en trucs

Het is niet eenvoudig om een ​​modern en stijlvol ontwerp te maken, als de lay-out van het appartement is gemaakt op een zodanige wijze dat het publiek brengt veel kamers, of het is een pass-through locatie. In dit geval, zo blijkt in de kamer veel deuropeningen, dat is erg lastig. Elk nummer van deze soort kan eenvoudig worden opgelost als de juiste wijze te verstrekken, zonering en gebruik maken van alle kneepjes van het interieur is 18 pleinen.

stijl minimalisme met een minimum van meubilair set perfect geschikt voor in de woonkamer van een klein formaatstijl minimalisme met een minimum van meubilair set perfect geschikt voor in de woonkamer van een klein formaat

Gebruik maken van kleine trucs en ideeën, wanneer u het ontwerp van uw ruimte te creëren:

 1. Kies een eenvoudige stijl van het interieur. Minimalisme of klassiek in de conceptie hechten eenvoud, duidelijkheid en een minimum aan benodigde onderdelen.
 2. Visueel breidt de kamer combinatie heldere tinten van de muren en het plafond. Gebruik de reparatie van zachte kleuren, bij voorkeur koud spectrum.
 3. Seks is beter het materiaal met glitter glanslaag. De aldus behandelde vloer zou vergemakkelijken "" alles wat hem betreft.
 4. Meubels te kiezen een multifunctioneel, getransformeerd. De markt is vol met een verscheidenheid aan modellen, zoals low-cost prijzen, en exclusief design.
 5. Verlichting, het meest gebruikt, zodat je het effect van ruimte. Als je niet genoeg zonlicht, installeert kunstlicht. Zoning ruimte en het juiste licht distributie - een probleem voor de lampen geïnstalleerd op verschillende niveaus.

Tip: zorgvuldig selecteren items en accessoires, is het noodzakelijk om de kamer prachtig uit te rusten en zal spam is het niet.


Binnenlandse ruimte 18 vierkante meter. m: regels ontwerp

Kleuren en design mogelijkheden in het interieur kamer van 18 m2 veelzijdig.

Perfect kamer eruit zal zien in lichte en warme tintenPerfect kamer eruit zal zien in lichte en warme tinten

Dit kan zijn: 1. Monotoon ontwerp in heldere kleuren, beige, melk zal een kleine kamer visueel ruimer, luchtig en licht te maken. Dit idee is geschikt voor mensen die nodig zijn leven voor rust en ontspanning.
 2. Toon op toon misschien te slaapverwekkend lijken. Slaperigheid en verveling van dit ontwerp te verdunnen, voeg gewoon helder accessoires.
 3. Kleine dingen zal niet alleen helpen om het interieur meer interessant, maar ook in staat het maximale om hun individualiteit te tonen. Een paar heldere kussens in de Indische stijl kan op de bank worden geplaatst.
 4. Donkere en doffe kleuren zijn mogelijk, zelfs in een kleine kamer, maar het is noodzakelijk om ze correct te combineren. Verdeel een schilderij reeks van de ruimte soepel - van de donkere vloer, bijvoorbeeld, een donkere walnoot, lichtere tinten en wit plafond verdunnen donkere tinten, en niet hen in staat stellen om de ruimte te verminderen.
 5. Door de keuze van het meubilair is om op verantwoorde wijze te benaderen, want net de meubelen op de pleinen te regelen is makkelijk, maar het is noodzakelijk om te respecteren en rekening houden met de kenmerken van de kamer. Bijvoorbeeld, de principes van de opstelling van vierkante kamer dan die van de rechthoekige ruimte principes.
 6. Kies meubels ontwerpen in een lichtgewicht vorm. High-tech stijl - de meest optimale, omdat de standaard set te omslachtig zal zijn. Het moderne meubellijn gepresenteerd bizarre voor ieder wat wils en houdt rekening met de ruimtelijke mogelijkheden van elke kamer.
 7. Glazen meubelen om het interieur lucht te maken. Bijvoorbeeld, goed te gebruiken in het ontwerp van een salontafel gemaakt van glas.
 8. De belangrijkste component van het ontwerp - een bank. Hoekbanken maken het gebruik van de ruimte volledig. Ook ideaal zou zijn om een ​​transformator meubels te kopen om te kunnen elk gedeelte afzonderlijk te bewegen. Het is dus mogelijk om een ​​extra bed of een plek om te rusten uit te rusten. Vervang de massieve racks of kasten lichtje uit een materiaal van planken. Kan worden aangebracht op de planken van de benodigde details en interieur elementen.

Geplaatst op de planken van boeken, zal ik interessante kijk, de literatuur in omvangrijke kasten niet verbergen.

Ontwerp kamer 18 vierkante meter. in het paneel huis

Real ideeën hal bestemmingsplan vergunning om de ruimte van de hal te gebruiken op zo veel als het überhaupt mogelijk is. Zoning meter true als u een flat-panel in het huis en heeft een standaard vorm lay-out van de kamers.

Wat te doen als u wilt combineren in de hal een aantal diverse ruimten:

 1. Installeer de hoek computer bureau in elke hoek van de kamer, of bevestig het aanrecht onder boekenplanken en plaats je kantoorapparatuur nodig.
 2. Zet gemakkelijk om de stoel te verplaatsen. Zo krijg je een volwaardige gebied voor werk.

Daarnaast kunt u sieren de logeerkamer een hoekbank en modulaire schilderijenDaarnaast kunt u sieren de logeerkamer een hoekbank en modulaire schilderijen

Aparte eetzaal van het zitgedeelte Extension eettafels. Koop een salontafel-transformator, zodat je in staat om het uit elkaar te halen om grondig groot en voorzien van een eethoek zal zijn.

Hoe de accessoires te gebruiken om de ruimte visueel te vergroten:

 1. De verticale plaatsing van accessoires zal helpen om de hoogte van de plafonds te verhogen. Als gevolg hiervan, de visuele verhoging van de ruimte van de kamer.
 2. Moet de voorkeur aan gordijnen en spiegels van rechthoekige vorm te geven. Klik hier voor de accessoires in de vorm van een lange smalle rechthoek.
 3. Horizontaal wordt gepositioneerd delen visueel de ruimte uit te breiden.
  Multi-level verlichting te creëren in meerdere richtingen verlichting en kleuren verschillende lichte ruimte, de kamer lijkt ruimer.

Laad en gebruik maken van de natuurlijke warmte in het proces van het herstel van de eco-stijl leven.

De bijzonderheid van deze stijl is het gebruik van grote hoeveelheden van natuurlijke materialen. Met behulp van verschillende combinaties van metaal, glas, steen en hout interieur benadrukken individualiteit en gul geven om recensies van klanten.


Hoe het ontwerp van de kamer 18 vierkante meter te kiezen. m: foto en stijlen

In de regel, herinrichten uw living hangt af van de geplande stijl van de geselecteerde kleur richting, de volgorde van rangschikking van de kamer.

De stijl voor de woonkamer moet worden gekozen rekening houdend met de eigenschappen van de ruimte en persoonlijke voorkeurenDe stijl voor de woonkamer moet worden gekozen rekening houdend met de eigenschappen van de ruimte en persoonlijke voorkeuren

De meest populaire stijlen van het interieur woonkamer:

 1. Traditionele stijl. De belangrijkste doelstelling - om een ​​comfort en comfort te creëren, zodat in het interieur van deze stijl zijn geen overbodige elementen helder. Bewoning van dergelijke bedrijven een minimum set van meubilair.
 2. Hi-tech. Het belangrijkste idee - moderne technologie, sverhchotkost, streng beleid kleur, minimalistische sfeer, multifunctionele meubelen. De kamer, gemaakt in deze stijl, is het mogelijk om meubels interessante vorm, die in de toekomst, indien nodig, wordt omgezet in meubels met een heel andere betekenis te zien.
 3. Modern. Experimenteel gebruik van kleuren, artsy meubels en accessoires. De inrichting van een kamer ziet er altijd rijk.

In de regel, deze woonkamer een veel accessoires en misschien een gedurfde combinatie van heldere tinten van elke kleur.


Gezellige design kamer van 18 vierkante meter. in het appartement (video)

Alle modellen kunnen worden aangesloten op een aantal van de ideeën van het ontwerp. De keuze van de stijl is afhankelijk van individuele voorkeuren. Kies, uit te voeren en veel geluk.

Het ontwerp van de hal 18 m. in het appartement (foto van het interieur)

0bf8a7b50d18-20818kv123-22-1024x76845123-42-1024x768123-91825

Leave a Comment

Your email address will not be published.

9 + 1 =

Adblock
detector