Installera speglade tak i badrummet – nwhistorycourse.org

The BlogSpeglade tak - modern och utmärkt material för att skapa unika mönster i badrummetSpeglade tak - modern och utmärkt material för att skapa unika mönster i vannoyChasto för efterbehandling taket i badrumsspegeln ark används. De monteras enkelt på ytan, och är mycket hållbara. För tillverkning av spegeln tak, kan du använda antingen specialglas eller satin tyg. Installation av dessa strukturer börjar med tillverkning av lådor och pre-märkningsytan.


Spegeln på taket i badrummet: för-och nackdelar

Om du väljer att installera en spegel i taket, måste du ta hänsyn till alla för- och nackdelar med en sådan finish. Det är värt att notera att proffsen har speglade tak mycket mer.

Fördelarna med glastaket:

 1. Vackert utseende. Speglad tak ser lyxig och perfekt kompatibel med alla stilar.
 2. Mångfalden av texturer.
 3. Glas eller satin tak är miljövänliga produkter.
 4. Hög fuktbeständighet prestanda. Taken i spegel målningar inte deformeras av fukt och ånga.
 5. Enkel installation. primitiva utformningen av taket, så att installationen klarar även nybörjare.
 6. Praktiskhet. Glas eller satin yta är lätt att rengöra. Dessutom speglade tak inte samlar damm och skadliga kondens.

Den största nackdelen med speglade tak är deras dyra kostnaderDen största nackdelen med speglade tak är deras dyra kostnader

Speglade tak tar ca 10-20 cm från höjden av badrummet. Det rekommenderas att använda glas och satin tyg endast om höjden av badrummet når 2,3-2,6 meter.

Nackdelar speglade tak:


 • De höga kostnaderna. Satin och spegel ark är dyrare än gips eller kakel polyuretan.
 • Speglad tak av glas, lätt knäckt.
 • Satin trasa förvränga ljuset.

Ställ glastaket

Frostat glastaket ser bättre ut än satin, men det är dyrare. För att installera denna design du inte behöver använda en värmepistol eller annan dyr utrustning.

Innan du installerar glastaket bör monteras hörnprofilen. Inledningsvis måste du borra i produkt hål för pluggar. Du måste även installera galgar så att deras nedre kant är på samma plan med vinkelprofiler.

Speglad taket i badrummet kan visuellt förstora loppet av lokalernaSpeglad taket i badrummet kan visuellt förstora loppet av lokalerna

Ytterligare installation utförs i följande ordning: 1. Utför kabeldragning i taket tomrum.
 2. Kristall kakel med hjälp av en glasskärare. Glöm inte att göra hål under lamporna.
 3. Fäst kakel på ramen. Första panelsektionen för att föras in i profilen, och därefter säkras med hjälp av dymlingar.
 4. Placera lamporna. Kom ihåg att all utrustning som behövs för att gömma sig bakom glasplattor.

Hur man installerar glastaket

Satin tak utåt omöjlig att skilja från glasmålningar. Men satin kakel mindre starka och hållbara. För att installera måste du utforma värmepistol.

Innan installationen, måste du sätta på taket layout och beräkna mängden material som behövs. För att sätta märken på taket exakt med hjälp av en laser måttband.

Satin tak är mindre hållbara och mycket bräckligare därför kräver särskild omsorg när de installerasSatin tak är mindre hållbara och mycket bräckligare därför kräver särskild omsorg när de installeras

satin takmontage teknik:

 • Installera startprofilen. Fäst produkten med hjälp av självborrande skruvar för metall.
 • Varmt rum med en värmepistol. Mount & Blade behöver bara efter rumstemperaturen når 40 grader.
 • Sträck tyget försiktigt spänning.
 • Efter det fixa filmen längs diagonalen. För att fixa använda klämmor eller clips. Ställ sedan in filmresterna med ett blad.
 • Montera kontakten. Tejpen måste införas i spalten mellan väggen och satin trasa.

Recensioner av speglade tak

Recensioner av spegel målningar är mestadels positiva. Många hävdar att med spänning glas eller satin tyger badrummet har blivit mer och vackrare visuellt.

Glastak att visuellt utöka utrymmet, eftersom de döljer ojämna takbeklädnadGlastak att visuellt utöka utrymmet, eftersom de döljer ojämna takbeklädnad

Vitaly, 38 år: "För ungefär ett år sedan jag satt i badrummet glastak. Badrum började se mycket bättre. Dessutom spegel tak hjälpa dölja defekter på basytan. På det hela taget, jag nöjd med resultatet. "

Men det finns en baksida. Många recensioner tyder på att speglade tak satin tyg ser ful och lätt deformerade.

Elena, 29 år: "Nyligen har vi installerat i badrummet taket av satin. Vid första jag gillade resultatet. Men märkte jag att satin tyg snedvrider ljus. Jag tror att för efterbehandling taket i badrummet är bättre att använda andra material som satin tak ser smaklös. "

speglad tak design i badrummet (video)


Speglad tak - en universell lösning för efterbehandling badrum. För framställning av spegelytan är bättre att använda glasskivor. De kostar lite dyrare, men de ser bättre och är mer hållbara. Satin tyg är det lämpligt att installera om du inte vill köpa dyra material. Men kom ihåg att för installation av satin tyger, måste du använda en värmepistol.

Speglade tak i badrummet (foto)

193581-195261-217621-22-30--3213941-3213951-3214111--42-782-

Leave a Comment

Your email address will not be published.

78 + = 87

Adblock
detector