Installeer gespiegelde plafonds in de badkamer – nwhistorycourse.org

The BlogMirrored plafonds - moderne en uitstekend materiaal uniek design in de badkamer te creërenMirrored plafonds - moderne en uitstekend materiaal om unieke ontwerpen in vannoyChasto te creëren voor het afwerken van het plafond in de badkamer spiegel bladen worden gebruikt. Ze zijn eenvoudig te monteren aan de oppervlakte, en zijn zeer duurzaam. Voor de vervaardiging van de spiegel plafond, kunt u speciaal glas of satijnen stof te gebruiken. Installatie van deze constructies begint met de vervaardiging van kratten en pre-markeringsoppervlak.


De spiegel op het plafond in de badkamer: de voors en tegens

Als u besluit om een ​​spiegel aan het plafond, moet u rekening te houden met alle voordelen en nadelen van een dergelijke afwerking. Het is vermeldenswaard dat de voors plafonds veel meer hebben gespiegeld.

De voordelen van het glazen plafond:

 1. Mooie verschijning. Gespiegeld plafond ziet er luxe, en perfect compatibel met alle stijlen.
 2. De verscheidenheid van texturen.
 3. Glas of satijn plafond zijn milieuvriendelijke producten.
 4. Hoge vochtbestendigheid prestaties. De plafonds van de spiegel schilderijen zijn niet vervormd door vocht en stoom.
 5. Eenvoudige installatie. primitief ontwerp van het plafond, zodat de installatie zelfs de beginner kan verwerken.
 6. Uitvoerbaarheid. Glas of mat oppervlak is gemakkelijk te reinigen. Bovendien, gespiegelde plafonds geen stof en schadelijke condensatie ophopen.

Het belangrijkste nadeel van gespiegelde plafonds is hun dure kostenHet belangrijkste nadeel van gespiegelde plafonds is hun dure kosten

Mirrored plafonds duurt ongeveer 10-20 cm van de hoogte van de badkamer. Het wordt aanbevolen om glas en satijnen stof alleen gebruiken als de hoogte van de badkamer 2,3-2,6 meter.

Nadelen gespiegeld plafonds:


 • De hoge kosten. Satijn en spiegel platen zijn duurder dan gipsplaten of tegels polyurethaan.
 • Mirrored plafonds gemaakt van glas, gemakkelijk gekraakt.
 • Satijnen doek enigszins verstoren het licht.

Stel het glazen plafond

Frosted glazen plafond ziet er beter uit dan satijn, maar het is duurder. Om dit ontwerp te installeren heeft u niet nodig om een ​​warmte-pistool of andere dure apparatuur te gebruiken.

Voordat u het glazen plafond moet hoek profiel worden gemonteerd. In eerste instantie moet je Boor in het product gaten voor pluggen. Je moet ook de hangers te installeren zodat hun onderrand is op hetzelfde vlak met hoekige profielen.

Mirrored plafond in de badkamer is in staat om visueel te vergroten de ruimte van het pandMirrored plafond in de badkamer is in staat om visueel te vergroten de ruimte van het pand

Verdere installatie is uitgevoerd in de volgende volgorde: 1. Voer de bedrading in het plenum.
 2. glazen tegels gesneden met behulp van een glassnijder. Vergeet niet om de gaten te maken onder de lampen.
 3. Bevestig de tegels op het frame. Eerst paneelgebied te worden ingebracht in het profiel en vervolgens bevestigd door middel van pennen.
 4. Plaats de lichten. Vergeet niet dat alle benodigde apparatuur te verbergen achter glas tegels.

Hoe te glazen plafond te installeren

Satin plafonds uiterlijk niet te onderscheiden van het glas schilderijen. Echter, satijn tegels minder sterk en duurzaam. Om te installeren moet u warmte kanon te ontwerpen.

Voorafgaand aan de installatie begint, moet je op het plafond lay-out te zetten en het berekenen van het bedrag van de materialen die nodig zijn. Met de markeringen op het plafond zetten precies met behulp van een laser meetlint.

Satin plafonds zijn minder duurzaam en veel kwetsbaarder dan ook speciale zorg nodig als ze zijn geïnstalleerdSatin plafonds zijn minder duurzaam en veel kwetsbaarder dan ook speciale zorg nodig als ze zijn geïnstalleerd

satijn plafondmontage technologie:

 • Installeer de starter profiel. Bevestig het product met behulp van zelftappende schroeven voor metaal.
 • Warme kamer met een warmte-pistool. Mount mes hoeft alleen nadat de kamertemperatuur 40 graden bereikt.
 • Trek de stof enigszins spanning.
 • Daarna zet de film langs de diagonaal. Om vast te stellen, te gebruiken klemmen of clips. Stel vervolgens de film resten met een mes.
 • Installeer de plug. De tape moet worden ingebracht in de spleet tussen de wand en satijn doek.

Beoordelingen van gespiegelde plafonds

Beoordelingen van de spiegel schilderijen zijn overwegend positief. Veel mensen beweren dat met spanning glas of satijnstoffen badkamer heeft meer en mooier visueel te worden.

Glazen plafond visueel uitbreiden van de ruimte, als zij verbergen oneffen plafondbekledingGlazen plafond visueel uitbreiden van de ruimte, als zij verbergen oneffen plafondbekleding

Vitaly, 38 jaar oud: "Ongeveer een jaar geleden heb ik in de badkamer glazen plafond. Badkamer begon veel beter uitzien. Bovendien spiegel plafonds helpen verbergen defecten op de ondergrond. Over het geheel genomen tevreden ik met het resultaat. "

Echter, er is een keerzijde. Vele recensies suggereren dat gespiegelde plafonds satijnen doek zien er lelijk uit, en gemakkelijk vervormd.

Elena, 29 jaar: "Onlangs installeerden wij in de badkamer plafond van satijn. In eerste instantie vond ik het resultaat. Echter, merkte ik dat de satijnen stof verstoort licht. Ik denk dat voor het afwerken van het plafond in de badkamer is het beter om andere materialen te gebruiken als satijn plafonds kijken smakeloos. "

gespiegeld plafond design in de badkamer (video)


Mirrored plafond - een universele oplossing voor het afwerken van de badkamers. Voor de bereiding van het spiegeloppervlak is het beter om glasplaten te gebruiken. Ze kosten een beetje duurder, maar ze zien er beter uit en zijn duurzamer. Satijnen stof is het raadzaam om alleen te installeren als u niet wilt dat dure materialen te kopen. Houd er echter rekening mee dat voor de installatie van satijnen stoffen, moet u een warmte-pistool.

Mirrored plafonds in de badkamer (foto)

193581-195261-217621-22-30--3213941-3213951-3214111--42-782-

Leave a Comment

Your email address will not be published.

68 − = 58

Adblock
detector