Installation av belysning i taket med sina händer – nwhistorycourse.org

The BlogValet av belysning i taket tillräckligt stor, men det bör vara uppmärksamma på höjden av rummet och dess inreValet av belysning i taket tillräckligt stor, men det bör vara uppmärksamma på höjden av rummet och dess belysning intererKakie bäst att använda? Utan tvekan kommer det bästa valet vara spotlights. De är mycket kompakt och passar väl in i det inre, och är enkla att installera. Om din lägenhet har högt i tak, kan du använda overhead armaturer eller glödlampor. Den rekommenderade speciella LED bälte som hjälpbelysning.


Som till rummet takhöjd på 4 meter fästa glödlampan

Spotlights med glödlampor används mycket ofta. Dessa produkter har en låg kostnad. En betydande nackdel med glödlampor - kort livslängd.

Om taket är dekorerad med plastpaneler, är det rekommenderat att köpa spotlights, som är utrustade med särskild termokoltsom. Annars kan plast deformeras av värme.

Om du fixa lampan i taket med plastpaneler, se till att välja armaturer med speciell termokoltsomOm du fixa lampan i taket med plastpaneler, se till att välja armaturer med speciell termokoltsom

glödande montera tekniken på takhöjd på 4 meter:

 • Installera belysning box.
 • Dra kabellinjer.
 • Gör panelerna i hängande hål för armaturer.
 • Ta bort kabeln från den resulterande hålet och anslut den till lampan.
 • Sätt ljuset tillbaka in i hålet och tätt fixa.
 • Kontrollera funktionen av produkten.
 • Installera termokoltso.

Hur hänga ett skott i taket

Taklampa hänger hårdast. Men sådana lampor se presentabel och förbrukar mindre mängd ström. Dessutom är skottet mer hållbara än konventionella glödlampor.


För att installera skottet du behöver hitta en lämplig strömförsörjning. Det rekommenderas att använda en hög kvalitet enhet kan annars uppstå "strobe effekt."

Innan du hänga på taket ytmonterad armatur, Välj lämplig strömförsörjningInnan du hänga på taket ytmonterad armatur, Välj lämplig strömförsörjning

Installation av overhead fixturer på taket görs i följande ordning:

 1. Koppla bort strömförsörjningen.
 2. Borra hål under monteringsplattan.
 3. Dra trådarna.
 4. Då måste du installera monteringsplattan och fixa det med dymlingar.
 5. Fäst kontakter till lampan kabeln.
 6. armaturhus sätta på klackar anordnade direkt på monteringsplattan.
 7. Dra åt skruvarna.

Hur man installerar lampan i taket med sina händer

Häng lampan i taket med händerna kommer att hjälpa dig en speciell steg för steg instruktionerna nedan. Innan du börjar obzavedites nödvändigt material och verktyg. Du behöver en spänningsindikator, krok, hammare, hammare, stjärnskruvmejsel, fastställande material (pluggar och skruvar).Innan installationen, måste du stänga av el. Det rekommenderas också att isolera ledningar. Det är bättre att använda en korrugerad brandsäkra material.

Innan du installerar lampan i taket, måste du först stänga av el och isolera ledningarInnan du installerar lampan i taket, måste du först stänga av el och isolera ledningar

Installation av lampan i taket genomföres i följande sekvens:

 • Fästa kroken till basytan. Kom ihåg att det ska placeras i den ihåliga-core platta del.
 • Driva en skruv in i taket. Glöm inte att fästa fästet.
 • När du fäster kroken i taket, isolera den. Du kan använda tejp eller konventionell slang.
 • Borra ett hål i väggen.
 • Driva en skruv in i väggen.
 • Sedan, med hjälp av spänningsindikatorn mäta spänningen på tråden.
 • Fäst lampan kroken.
 • Nästa du behöver för att ansluta kablarna till belysningsanordningen.
 • Installera lampan och slå på maskinen.
 • Om strukturen fungerar korrekt, och lamporna inte flimrar, ställa in dekorativa element.

Hur kan jag göra taket lättare

Om du vill göra ett tak lättare och uppnå visuell öka rummet, använda genomskinliga PVC-paneler. Om du väljer att använda en genomskinlig tak, måste du välja lämplig belysning. Vi rekommenderar att du använder LED-lampor. De måste installeras mellan spänning bladet och bottenytan.

Fördelar med genomskinlig PVC tak:

 1. Hållbarhet. PVC panel med genomskinlig struktur kommer att tjäna dig i minst 10-15 år.
 2. Fuktbeständighet. Dessutom är ytan av de paneler av polyvinylklorid inte att gjuta eller svampangrepp.
 3. Enkel installation.
 4. PVC-paneler är helt säker för människor.
 5. Lättskött. Genomskinliga tak är tillräckliga för att då och då torka av med en fuktig trasa.

Med PVC-paneler kan göras lättare än taket, att liksom uppnå visuell öka utrymmetMed PVC-paneler kan göras lättare än taket, att liksom uppnå visuell öka utrymmet

Genomskinliga paneler passar perfekt i utformningen av alla rum. Om du vill återskapa den unika designen, är det möjligt att upprätta en två nivåer tak. Först nödvändigt att fastställa ogenomskinlig beläggning och genomskinlig panel ovanpå den.

Fästpunkt till taklampor

Som ljuskälla kan användas spotlights. Deras montering utförs snabbt. Dessutom spotlights passar bra i alla rum.

Det är mycket viktigt att välja rätt kabel. Om tak är klar med gips, kan du använda en vanlig två-ledarkabel. Om taket är dekorerad med plast, är det bäst att ansluta kablarna typ RKGM.

Fixpunkt lampor i taket - en process som inte kräver mycket tid och ansträngningFixpunkt lampor i taket - en process som inte kräver mycket tid och ansträngning


Teknik installation av spotlights:

 • Koppla bort ledningarna.
 • Dra sedan ledningar.
 • Gör panelerna i hängande hål för spotlights. Notera att diametern av det beredda hålet bör vara 4-5 mm större än diametern på den främre delen av en punkt av lampan.
 • Säkra plats. För att göra detta, försiktigt böja fästet och placera lampan i hålet. Om armaturen är installerad fästen luren sedan se till att strömkabeln inte fastnar under dem.
 • Nästa du behöver för att ansluta lamporna till kopplingsdosan.
 • Installera termokoltsa.

Hur man gör ett tak bakgrundsbelyst egna händer: steg för steg guide

Om du vill göra en ovanlig lysande tak, behöver du speciell belysning. Det är bäst att köpa en LED RGB-band. Sådan belysning fäst i taket enkelt. Du behöver bara korrekt ansluta bandet, och välja rätt lim lösning för sin infästning.

För att formalisera taket LED band, måste du försiktigt bort klister murbruk på baksidan av produkten. Därefter måste tejpen appliceras på taket gjutning och tryck något.

Gör ett tak med belysning är ganska enkel: Du bör korrekt ansluta bandet och välja den lösning för sin infästningGör ett tak med belysning är ganska enkel: Du bör korrekt ansluta bandet och välja den lösning för sin infästning

Vid installation av LED-remsan är nödvändigt att ta hänsyn till sådana nyanser:


 1. Om du behöver för att förkorta bandet sedan skär den i speciellt markerade platser. Annars kan du äventyra integriteten av strukturen.
 2. För att gå flera band till varandra, använder LED-kontakter.
 3. Om du fixa LED band till metalltaket, då ska du använda någon isolerande material.
 4. För att kunna montera struktur, måste du fylla på en bra strömförsörjning. Kom ihåg att produkten måste vara ett stort utbud av makt, annars kan bränna.
 5. Redan innan bandet kommer att knytas till sockeln, måste du kontrollera dess polaritet.
 6. Istället är klisterlösningen bättre att använda en självhäftande film.

Hur man genomför montering av belysning i taket (video)

Installera taklampa - en enkel process. Det viktigaste - att iaktta en viss algoritm vid installation av produkten. Den bästa användningen av falska eller LED spotlights som belysning. Du kan använda RGB-LED tejp för ytterligare rumsbelysning. Om du har en begränsad mängd medel, använda glödlampor för belysning i rummet.

Belysningen i taket (foto i det inre)

1-belysning1yhjm22698f6a8885b170fd0e61566239e5eb5cf259.97012570original913.8371475214030tochechnye-svetilniki-na-potolke1279638210-mr-chou-16

Leave a Comment

Your email address will not be published.

8 + 2 =

Adblock
detector