Installatie van binnenwanden van gipsplaten: 7 ontwerp pros – nwhistorycourse.org

The BlogBinnenwanden van gipsplaat is gemakkelijk om hun eigen handen te installerenInterieur Gipsplaten systemen eenvoudig te monteren je rukamiRano of laat iedereen wordt geconfronteerd met is niet eenvoudig een kwestie van hoe te repareren. Natuurlijk, wanneer de grote wilt herstellen, hoe kan radicaal wijzigen van een flat of huis aan het plafond te wijzigen, installeren van nieuwe vloeren, combineren de kamer, of vice versa, om een ​​grote ruimte in tweeën splitsen. De laatste optie is zeker niet gemakkelijk, maar heel goed mogelijk. Installeer de binnenmuren met zijn eigen handen is ook mogelijk, net genoeg om kennis te maken met gedetailleerde instructies waar te beginnen en hoe te beginnen.


Hoe zijn de binnenwanden van gipsplaat

De meest optimale ene scheidingswand is gipsplaat. Eerst moet je om te bepalen waarom de barrière is het beter om dit materiaal te installeren.

Gipsplaat heeft een aantal belangrijke voordelen:

 • Deze lichtgewicht materiaal;
 • Het is niet nodig om veel tijd te besteden tijdens de installatie (het is genoeg om alleen een dag);
 • Gipsplaat is goedkoop materiaal;
 • Verschijning lijkt op de gebruikelijke maximale wand;
 • In het kader van de gipsplaten net genoeg om alle benodigde bekabeling te houden;
 • De wanden van dit materiaal zeer goede geluidsisolatie;
 • Tijdens de installatie van het gebruik van water niet vereist, respectievelijk, vuil is zeer klein.

Binnenwanden van gipsplaten hebben een aantal voordelenBinnenwanden van gipsplaten hebben een aantal voordelen

De eerste stap is het nummer van het gewenste materiaal te berekenen. Maak het eenvoudig. Het volstaat om de lengte en hoogte van de ruimte, waarin de toekomst een wand aantonen meten.

Het wordt ook aanbevolen om een ​​vel papier maken van een conventioneel schema waarin de volgende markering en een deuropening. Verder moeten de profielen, die geïnstalleerd en gipsplaten stellen. Het is belangrijk te onthouden dat voordat u installeert elk profiel verlijmd met afdichtband. Dit zal extra dichtheid en geluidsisolatie. Profielen worden ingesteld met boorhamer en ook tijdens de installatie die u wilt gebruiken is geen routine, en pluggen, nagels.


Interne scheidingswand van gipsplaat met deur

Bij het installeren van de room divider is noodzakelijk om na te denken bij voorbaat over de naast de deur, zonder welke het kan gewoon niet doen. Zelfs als de deur niet als zodanig gepland, de connector voor te verplicht of een ander deel van de kamer er onmogelijk. Bij het opstellen van het plan moeten de wanden worden gewezen op het, en de deur ook, is het noodzakelijk voor het gemak, zodat u niet de deur te installeren "op het oog". Nadat de modules zijn geïnstalleerd die u nodig heeft om hun gipsplaten te dekken.

Het is belangrijk om te weten dat elk van de platen worden geïnstalleerd in een verticale positie om hetzelfde als in elk geval, is er ook behoefte aan een paar regels te volgen:

 • Van de vloerbedekking moet worden achtergelaten in een afstand van 1 cm van het plafond - 0,5 cm, tussen de platen - 2 mm;
 • Laat de gipsplaten "overlap" (de gewrichten mag niet worden) niet worden geïnstalleerd;
 • U moet nagaan gerichte zijden, worden ze tegenover elkaar geplaatst, gezien hun richting.

Op basis van deze regels, moet je heel voorzichtig om gipsplaten te installeren. Platen bevestigd met schroeven moet gelijk aan 25 mm zijn. Het is vermeldenswaard dat ze moeten loodrecht draai aan het profiel. Natuurlijk moeten we begrijpen dat de gipsplaten mantel wordt gemaakt aan beide zijden van de toekomst muur.Als de kamer is voorzien binnenmuren met een deur moeten de gipsplaten worden gemonteerd dat het niet pastAls de kamer is voorzien binnenmuren met een deur moeten de gipsplaten worden gemonteerd dat het niet past

Wanneer een zijde volledig bedekt, is het noodzakelijk om de ruimte met een speciale geluiddichte vulmateriaal. Qua uiterlijk lijkt lagen verdicht wol.

Een dergelijk materiaal wordt ingesteld zodanig dat tussen gipsplaten geen vrije ruimte. Zodra al het materiaal wordt gelegd, kunt u deze installeren gipsplaten aan de andere kant is bijna klaar muur. Dus als het ware ingeklemd geluidsisolerend materiaal tussen twee lagen van gipsplaten.

Aanbevelingen hoe de binnenwanden van gipsplaten foto maken

Na het installeren van gipsplaten vellen te vroeg om te vieren, is er nog steeds wachten op een van de smerigste banen. Tot in de perfectie van de binnenwanden is noodzakelijk om een ​​aantal acties uit te voeren.

Dus, de volgende stappen kunnen zijn:

 • bepleisterd;
 • grout;
 • Slijpen.

Bij het installeren van gipsplaten verbindingen tussen hen niet kan worden vermeden. Daarom moeten alle verbindingen putty mengsel van gips zijn. Elke hoek van de deur moet goed worden behandeld, maar versterkt met een geperforeerde profiel. Het is goed te beseffen dat alle naden en de kap van elk van de schroef moeten ook stopverf. De wand moet volkomen vlak zijn.

Eenmaal geïnstalleerd binnenmuren moet uitvoeren van de werkwijze volgens stopverf, voegmateriaal, slijpenEenmaal geïnstalleerd binnenmuren moet uitvoeren van de werkwijze volgens stopverf, voegmateriaal, slijpen

Na een stopverf is voltooid, moet u elke zijwand primer behandelen. Dit wordt gedaan om ervoor te zorgen dat het oppervlak gemakkelijker te plakken of speciale stof behang voor het verfraaien van de muren.

Nadat de grondlaag voldoende dik stopverf wand moet zijn en houd het drogen een uur per dag minimaal. Nadat alle muren uitdrogen, met inbegrip van de hoeken van de deur, moet je om te beginnen voegen en polijsten. Doe het beter met je eigen handen, of speciale apparaten kunnen het oppervlak sterk beschadigen.


We moeten niet vergeten dat bij het voegen en polijsten is het belangrijk om een ​​kap te dragen, anders kunt u gemakkelijk verstoppen de luchtwegen. De verkregen stof dient onmiddellijk in vacuum zuigen, zodat de kamer minder vervuild zijn. Dus, na al deze processen binnenwand klaar is, blijft het alleen om de decoratie te starten.

Brandwerendheid gipsplaat partities

Natuurlijk, voor het installeren van gipsplaten scheidingswanden hoeft alleen maar te lezen en erachter te komen wat allemaal hetzelfde is het de brandwerendheid van wanden van gipsplaat?

In het algemeen, gipsplaat apparaat is heel simpel:

 • gips;
 • -Kristallijn gebonden water wordt bepaald door de chemische formule;
 • klei;
 • Glasvezel.

Bijvoorbeeld kan een enkel vel tot bevatten 2 liter water. Bij hoge temperatuur water die is opgenomen in de platen begint te verdampen als damp.

Gipsplaten scheidingswanden, vuurvast, maar ook extra geluidsisolatieGipsplaten scheidingswanden, vuurvast, maar ook extra geluidsisolatie


Ook, klei en glasvezel mogelijk maken om de sterkte en duurzaamheid van constructies bij lang genoeg vuren te houden. Uit dit alles kan worden geconcludeerd dat het gips aldus ontwerp passieve bescherming tegen brand bij brand. Maar we moeten niet vergeten dat de gipsplaten constructie brand kan weerstaan, maar nog steeds relatief niet lang. Blootstellingstijd kan variëren van 20 tot 45 minuten, afhankelijk van de intensiteit van het vuur, evenals extra materiaal in de gipsplaat.

Het is vermeldenswaard dat met de hulp van gipsplaten kan niet alleen zet de scheidingswanden, maar ook om hun dragende muren te dekken. Dit zal extra geluidsisolatie en brandwerendheid terrein te bieden.

Build partities interieur van gipsplaat met hun handen (video)

Zoals later bleek, met de hulp van binnenmuren, kunt u het ontwerp van de kamer te werken, maar ook te voorzien van vuur eigenschappen, bijvoorbeeld, al de wanden van de mantel vellen GCR. De installatie veroorzaakt geen overmatige inspanning en kosten vergen. Nadien kijken op zo'n schoonheid is een genot, en zoals later blijkt dit type van de bouw van de gipsplaten te bouwen is niet zo moeilijk.

Het ontwerp van de binnenwanden van gipsplaten (interieur foto)

326118acb59dcc5c731802c0600a32c1037203peregorodka-Iz-gipsokarton43771389089271dekorativni-paneli-pregrade-514597033687Arki-mezhkomnatnyye-18-768x557dekorativnye-mezhkomnatnye-steny-iz-gipsokartonadvernoyproemizgipsokartona3foto12

Leave a Comment

Your email address will not be published.

+ 53 = 54

Adblock
detector