Inrichting ophangsysteem voor verlaagde plafonds – nwhistorycourse.org

The BlogGeschorst structuur verbergen gebreken en plafonds geven de ruimte elegante verschijningZwevende structuur verbergen gebreken en plafonds geven de ruimte bekleding vidKonstruktsiya systeemplafond kan verschillen in lengte en breedte, de stippellijn soort afwerking zijn. Hangconstructies aan het plafond geven de ruimte een goed uitzicht, het verhullen van onzuiverheden en zorgen voor een gezellige omgeving.


Wat is verlaagd plafond

vals plafond apparaat voorstelt een frame dat direct is bevestigd aan het plafond en de wanden gevolgd door afwerkingskader.

De basis van het plafond dient als frame, dat is bevestigd aan het plafondDe basis van het plafond dient als frame, dat is bevestigd aan het plafond

Onder het plafond strak design heeft een aantal voordelen:

 • Verstoppen onregelmatigheden in het plafond;
 • Het staat u te verbergen en te isoleren van de bedrading en andere technische vakken;
 • Het speelt de rol van de warmte-isolatie en geluidsisolatie systeem in de plaats;
 • Hiermee kunt u elk ontwerp en de architectuur van het plafond te creëren om de ruimte in zones te verdelen.

De veersystemen zijn bevestigd gipsplaten, weefsel, platen en latten kunststoffen bandspanning en andere decoratieve materialen. Ophangsysteem bestaat uit lager geleidingen, zijgeleidingen, de hoekige vormlichamen, suspensies, schroeven en pluggen.


Ophangsysteem Ecophon en ecophon focus is de akoestisch-systeemtype. Het is gemaakt van gegalvaniseerd staal frame waarop het samenstel wordt vastgehouden geluidsabsorberende platen gemaakt van nodulair glas.

Ophangsysteem ecophon focus kan in elke ruimte worden geïnstalleerd, kan het worden geluiddicht, verborgen en open. Verlaagde plafonds Knauf ontwerp heeft een uitstekende technische eigenschappen, de onderdelen ervan bevatten profielen, gidsen, schroeven en pluggen. U kunt op een individueel project ontwerp te bestellen, met alle onderdelen, zullen ze klaar om te installeren in een bepaalde kamer.

Een kenmerk van Ecophon Ecophon Focus en ophangsystemen zijn een goede geluidsabsorberende eigenschappenEen kenmerk van Ecophon Ecophon Focus en ophangsystemen zijn een goede geluidsabsorberende eigenschappen

Voor elk type afwerkingsmaterialen moeten zorgvuldig worden geselecteerd materiaal ophangsysteem, geleid door de mate van maximale belasting van 1 m van het plafond, het gewicht van afwerkingsmaterialen niet boven het maximum. Overbelasting die op dit systeem kan leiden tot vervorming van de constructie en de ineenstorting van het plafond.De hoofdstructuur van het systeemplafond

Plafond ophangsysteem gemonteerd op een metalen frame waarin lamellen zijn aangebracht voor het afwerken bekledingsmaterialen, zoals de foto's.

Het metalen frame hangers die u helpen de hoogte van het plafond over het gehele gebied aan te passen.

De primaire vastmakers in het frame metalen hangersDe primaire vastmakers in het frame metalen hangers

Er zijn verschillende soorten verlaagde plafonds:

 1. Systeemplafond op metalen rails. Constructie van systeemplafonds rails aangebracht op een metalen gestel door middel van pluggen en schroeven, worden de hoeken aangepast suspensies. Rack ontwerp voor plafonds zijn het meest geschikt voor gebruik in de lange en smalle kamers, omdat Reiki is al moeilijk genoeg te verminderen of voeg ze toe aan de lengte van de gewrichten met een cut zal worden verleend, indien overgespoten latten kunnen verfschil. Gemakkelijker om te werken met kant-en-klare materialen. Dit ontwerp verschilt vochtbestendigheid, duurzaamheid. In de ruimte tussen het plafond en ruwe rack, kunt u extra ventilatie-apparatuur te installeren.
 2. Constructies valse plafonds van de minerale vezels is bevestigd aan het onafgewerkte plafond van het metalen frame. Platen worden in het frame en gefixeerd.
 3. Plafond platen. Het ontwerp van een verlaagd plafond kan worden gevormd uit platen van verschillende materialen: minerale vezels, metaal, gipsplaten, piepschuim. Platen zijn gemonteerd op het frame of worden ingebracht vast sierlijsten en inkepingen aan de voorzijde.

Elke plafond ontwerp maakt het mogelijk om extra ventilatieopeningen en de ventilatie ruimte tussen de ruwe en plafond te installeren.

systeemplafond ontwerp voorziet ventilatieopeningensysteemplafond ontwerp voorziet ventilatieopeningen

Minimale ruimte tussen de voorbewerking plafond en vals plafond frame moet niet kleiner zijn dan 2,5 cm.

Het metalen frame bevestigd aan het plafond en de wanden afhankelijk van de vorm van de toekomstige bouw en decoratieve materialen. Draagrails lucht hangt aan het plafond van de suspensie tong een bepaald niveau vast, en de transversale rails en zijn bevestigd aan het plafond en de steunrail. Hoeklijsten creëren visuele ruimte tussen de muur en het plafond.


Kenmerk van het apparaat plafond van GCR

De inrichting van het verlaagde plafond gipsplaat over verschillende sterkte, goede akoestische en thermische isolatie-eigenschappen.

Multilevel plafond gipsplaten maakt een bestemmingsplan lokalen, heeft een complexe structureel kaderMultilevel plafond gipsplaten maakt een bestemmingsplan lokalen, heeft een complexe structureel kader

De valse plafond kan zijn:

 • Sibling wanneer de inrichting een continu oppervlak zonder overgangen en bekledingen;
 • Multi-level, wanneer het gecombineerde aantal overgangen;
 • Met het raam gesloten door de GCR;
 • Systeemplafond met open frame.

De inrichting is opgehangen plafond geopend wordt toegepast om een ​​kamer te verdelen in meerdere zones. Het succes verkregen als de ingestelde multi-level design.


Root montage verlaagd plafond dient een plafondhanger, welke vervolgens wordt bevestigd hoofdlager profielen zijn met elkaar verbonden en toevoegmiddelen installeren.

Wanneer het frame klaar is, kunt u beginnen met de afwerking gips vellen. gipsplaten bevestigingsmiddelen worden vanuit een hoek berekenen benodigde materialen en de banden van vallen op de draagprofielen. GCR vastgeschroefd aan het metalen frame piercing metaalprofiel. Na installatie van gipsplaten, gipsplaten shpaklyuyut gewrichten, lakens geschilderd met latex verf.

Montageframe voor verlaagde plafonds (video)

Verplichte nalevingscertificaten voor verlaagde plafonds

Voor het installeren van verlaagde plafonds, is het noodzakelijk om de kwaliteit te waarborgen, om het certificaat van overeenstemming voor gebruik in woningen en kantoorgebouwen te controleren.

Hoogwaardige materialen en de ervaring van de meester zal een garantie voor betrouwbaarheid en duurzaamheid van de geschorste structuurHoogwaardige materialen en de ervaring van de meester zal een garantie voor betrouwbaarheid en duurzaamheid van de geschorste structuur

Het is belangrijk om de eisen van GESN overeenkomen:

 1. Materialen moeten milieuvriendelijk zijn;
 2. Het kader moet gezond, vrij van gebreken zijn;
 3. Het frame moet overeenkomen met het soort materiaal, het handhaven van de maximale belasting zonder vervorming framesysteem.

De bouw van de installatie van het plafond moet worden gedaan door meesters, die de kwaliteit van het werk, begeleide ENiR garanderen, maar gezien alle voorzorgsmaatregelen en de juiste vaardigheden, verlaagd plafond installatie kan worden uitgevoerd onafhankelijk van elkaar uitgevoerd.

Het gebruik van niet-gecertificeerde materialen die bij de constructie is verboden voor verlaagde plafonds constructies. Dergelijke materialen zijn niet getest op kwaliteit en kunnen een bedreiging vormen voor het leven en de gezondheid van hun eigenaars.

De keuze van materialen voor het plafond (video)

Ontwerp verlaagde plafonds kan anders elke firma- fabrikant biedt een breed scala aan beginnen en eindigen materialen. Dit vergemakkelijkt de installatie van een verlaagd plafond en biedt de mogelijkheid om reparaties uit te voeren op hun eigen, zonder de betrokkenheid van specialisten. 

Leave a Comment

Your email address will not be published.

34 − 31 =

Adblock
detector