The BlogBordslampa - en nödvändig sak, särskilt för dem som gillar att läsa en bok innan du går till sängsBordslampa - en nödvändig sak, särskilt för dem som gillar att läsa böcker innan snomOsobaya charm sovrum som kan skapa en atmosfär av avkoppling, intimitet, lugn i detta rum. Och självfallet, är det omöjligt att göra det utan ordentlig belysning, i synnerhet - lokalt. behövs bordslampa i sovrummet, särskilt om du är van att läsa innan läggdags.


Bordslampor i sovrummet där man installerar

Belysning ska alltid monteras korrekt i första hand - för ögat hälsa. Obehag i denna fråga mycket snabbt kommer att ha en effekt. Vanligtvis en bordslampa och placeras på bordet, sängbord eller hylla.

Alternativ bordslampa installation:

 • På nattduksbordet lampa sätta dem sänggåendet tar till sängs en bok eller bläddra tidningar älskar att sova,
 • Om du är i sovrummet, och före sänggåendet kan ta dokument att sitta bakom skärmen lampan placeras på bordet;
 • Det mest bekväma sättet att installera två skrivbordslampor på skåp med två sidor av sängen;
 • Sänglampor ska vara så att det var omöjligt att av misstag släppa dem.

Bordslampor måste placeras på rätt sätt, är det bäst bredvid sängen, på nattduksbordet eller sängbordBordslampor måste placeras på rätt sätt, är det bäst bredvid sängen, på nattduksbordet eller sängbord

Förväxla inte säng och bordslampor. Night - en dålig dager för läsning, måste de slå på belysningen på natten för att hitta något, etc. De skapar en intim svagt ljus, många somnar med en brinnande lampa, men kan inte läsas när de är lätta.


Nattlampa för sovrummet Hur man väljer

I spetsen stil sovrum, där du och plocka upp lampan. Till exempel i en minimalistisk design lampa ska vara så enkelt som att inte dra för mycket uppmärksamhet. Om du gillar vintage stil, lampan och ta det som en "av dessa tillfällen," kanske varmåldrat.

Lampor med en fin nyans inom mode har alltid varit. Det är förenat med komfort, ömhet, värmen i hemmet. Med tanke på att det idag är möjligt med händerna för att göra i stort sett alla nyanser, denna möjlighet till ökad användning.

Om du väljer en nattlampa på grund av modetrender, är det värt att notera som är mycket populär lampor med skuggaOm du väljer en nattlampa på grund av modetrender, är det värt att notera som är mycket populär lampor med skugga

Nattljus kan vara ljusa, accent, om något annat de skär i det inre. Till exempel, är det inre av lampskärm liknar mönstret på gardinerna. Eller lampa färg på något sätt ekar färg textilier.Bordslampor för sovrum med sina egna händer: billigt och trevligt

Vuxna tycker inte om att göra färre barn av skrot, ibland bara står start som stolta över sitt eget arbete kommer mycket snabbt. Detta gäller även frågan om self-made bordslampor. Vackra ljuskronor ni kan vara svårt (även om Ryssland inte är en sådan talang är känd), men nattlampa du kan mycket väl bygga själv.

Helt enkelt finns det inget sätt - hur man återuppliva den gamla lampan, ta det som en bas och att omvandla till oigenkännlighet. Konventionell skrivbordslampa nyans består av, kolonn och bas. Den lampskärm kan också kallas ljus diffusor. Kolumnen är oftast slipas tid, och för att åtgärda detta måste du lim, dekorativa element och sprayfärg.

Bordslampa kan göras med egna händer, ännu viktigare, att hitta material och skaffa tålamodBordslampa kan göras med egna händer, ännu viktigare, att hitta material och skaffa tålamod

Vilka är de delar av inredningen kan användas:

 • leksaker;
 • pärlor;
 • Färgade stenar;
 • skalen;
 • bågar;
 • mynt;
 • bugle;
 • Kaffe frön, etc.

Lagen kan vara så. Wrapped med en gammal tidningsspalt, en bra päls med lim, fäster inredning och ge allt för att torka. Då sprayfärg täcka den del som skall dekoreras. För transformation av en lämplig bas ofta tar vas, keramiska krukor, spektakulär flaska etc.

Nästa tar så lätt diffusor, dvs en lampskärm. Tyg lampskärm kan ändras med en satin band, rosett, spets - kort sagt, ett par slag, och saken är annorlunda. I centrum av en spektakulär nyans fästa en brosch eller en knapp. Band eller spets ska vara i harmoni med den grundläggande trasa.

Lampa med händerna: Om lampskärm kräver fullständig ersättning

Då kan du ta den gamla toppen under underredet av en ny lampskärm. Tyget är justerat för textilier - gardiner, sängöverkast, matta, kort sagt, något som de skulle vilja upprepa. Mät tum alla storlekar lampskärm med krita göra en mall. Då formen ålägger nytt material, inte att förglömma om sömsmånen.


Om den nya lampskärmen du har planerat med draperi, sedan kurvor bredd ökar med 15-20 cm. Efter att bit skärs av krita linjerna gör linjer på symaskinen. Då tillverkningsartikeln tydligt utsträckt på ramen, låsa tråden på fel sida i färg. Men fastställande skall vara sådan att lampskärmen kan tas bort från ramen vid behov, och tvätta.

Om du av någon anledning ändrar skuggan, tänk på att tyget du väljer, bör kombineras med det övergripande inre rumOm du av någon anledning ändrar skuggan, tänk på att tyget du väljer, bör kombineras med det övergripande inre rum

Om du gör en lampskärm med draperi, göra något extra rader på maskinen, så att genom dem det var lätt att sträcka gummit av de övre och nedre raderna i tyget. Effekterna är mycket känsliga lampskärmar i sovrummet - från lätta tyger, spetsar, veckat tyg.

Vägg- och bordslampor för sovrummet (video)

Bredvid den på nattduksbordet med en lampa sätta något i samma stil - dekorativa stearinljus, bildram, smyckeskrin, statyett, inre leksak, etc. Kanske färgton du vill göra en servett som kommer att stå lampa.


Har ett bra val och det önskade omvandlingen av inredningen!

Exempel sänglampor sovrum (foto inre)

1 13-1 33 14230 80045188088b6db88d4d2cf5726f art-deko-v-interere-gostinoj7 b5ca1068a870c8f0464dc58efae3 camelgroup-ljus-1-g cleo-4 deko-Ideen-schlafzimmer-2

Leave a Comment

Your email address will not be published.

5 + 5 =