Inre rum 17 kvadratmeter. m: ett sovrum, vardagsrum, foto- och designrekommendationer 4 – nwhistorycourse.org

The BlogTill ett sovrum-vardagsrum på 17 kvadratmeter. m såg organiskt och är praktiskt, är det nödvändigt att göra plan för att placera på papperTill ett sovrum-vardagsrum på 17 kvadratmeter. m såg organiskt och vara praktisk, är det nödvändigt att göra plan för att placera på papper kända designers utvecklat intressanta projekt för mindre utrymmen. Rum 17 meter kan vara bekväm och vacker, kan det vara framgångsrikt placerat, möbler och andra intressanta interiör. Det viktigaste bör det vara funktionella, praktiska, universell. Eftersom det inte finns någon möjlighet att placera i små lägenheter, varje rum för sig, då människor försöker att kombinera ett sovrum med ett vardagsrum. Det är säkert möjligt, bara sätta sängen och separera hennes garderob, men idag designers erbjuder mer intressant, som är lämpliga och bekväma.


Modern design sovrum 17 kvadratmeter. m: layoutfunktioner

Modern design kräver 17 rutor i rummet inte att placera en dubbelsäng, en bäddsoffa. Även den bästa som planen kan inte placeras i ett litet rum på en gång, och sängen och soffan. Det viktiga är valet av soffan med en bra ortopedisk madrass, ska sova vara av hög kvalitet och friska. Utrymmet bör inte hamras möbler, måste allt vara i harmoni. Installera soffa nödvändigt så att stolar och bord inte störa dess utbredning.

Designers rekommenderar:

 • Placering av arbetsområdet närmare fönstret utrymme;
 • Den kompakta skåp ska placeras i nöjesdistriktet;
 • Soffa ska placeras i en dekorativ vägg;
 • TV är bättre positionerade på motsatta väggen.

Dela vardagsrummet och sovrummet kan du använda dekorativa vägg med fönsterDela vardagsrummet och sovrummet kan du använda dekorativa vägg med fönster

I den väl rummet plats, garderob med spegeldörrar, eller med en glansig yta, är det visuellt öka storleken på utrymmet. Idag, designers erbjuda installation i sovrummet, vardagsrum skåp med en speciell löstagbar panel för att arbeta på datorn. Du kan skapa en interiör utan att spendera zonindelning.


För att skapa ett gemensamt område måste vara

 • Soffa bör traditionellt ligger mittemot TV;
 • Väggen bredvid sängen kommer "chip" insida;
 • Skåp och hyllor bör slås samman till en enda komposition;
 • Du kan placera en öppen hylla och ställa dem på ett fåtal designer tillbehör;
 • Var inte fel placering i det inre av den mobila soffbordet.

För den moderna interiören är nödvändigt att välja en balanserad elegant stoppade möbler. TV kan placeras i mitten av rummet, är det alltså dela den sovande och nöjesområden. Sängen kan placeras på pallen bredvid fönstret. Du kan också placera en golvlampa och en bekväm byrå. Längs väggen bör sätta en liten soffa, och på den motsatta väggen för att sätta den imponerande storleken på inneslutningen.

Väggarna är rekommenderas att dekorera olika bakgrunder, hålla en så kallad kombination av material.

Bädd i nisch

En intressant lösning för ett kombinerat sovrum, vardagsrum kommer att lägga en dubbelsäng i en specialdesignad fördjupning. Designers erbjuder design, som har ett vardagsrum, sovrum och kontor.I ett litet sovrum, vardagsrum är bättre att sätta soffan längs väggen, precis framför TV: n och ett bordI ett litet sovrum, vardagsrum är bättre att sätta soffan längs väggen, precis framför TV: n och ett bord

Placering av möbler bör vara följande:

 • Sängen i alkov;
 • Bord, arbetsutrymme, en soffa anordnad på konventionellt sätt;
 • Garderob för TV: n, den lägsta inställning till det.

Standarden lägenhet av ett stort rum som krävs för att få tillgång till loggian. Sleeper kan lämpligen placeras där. Sängen bör placeras mot väggen, på golvet belagda med en matta på fönstren hänger tjocka gardiner, utan snarare en bekväm säng för att sätta ett rack. Stället kan bytas ut, på byrån, skrivbord med stol. Resultatet är en mysig liten sovrum och en full vardagsrum.

Sammanslagningen av två rum: kombinera korrekt

Som alla redan visste vardagsrummet och sovrummet kan framgångsrikt kombineras i ett rum.

För levande och sovrum måste göra separat täckningFör levande och sovrum måste göra separat täckning

Designers med ett kombinerat vardagsrum och sovrum i ett utrymme rekommenderas att följa följande regler:

 1. Bakgrund är nödvändigt att välja pastellfärger, subtila nyanser ger rummet en lugn optimism. I området för att sova bättre plats beige, ljusgröna färger. I vardagsrummet kan du ta den lila nyanser, blå toner.
 2. Ovanför sängen kan placeras, kapell, det avgränsa utrymme och ger interiören en chic, graciös.
 3. För att visuellt driva utrymmet bör användas i det inre spegel och en glansig yta. Transparent gardiner kommer också att utöka utrymmet.
 4. En plats att sova bör inte passera, och placeras vid dörren.

Kombinerat rum ser harmonisk, om du följer dessa enkla regler.


Platsbesparande: inre rum 17 kvadratmeter. m, rektangulär vardagsrum sovrum         

För att spara utrymme, sovrum vardagsrum, experter rekommenderar att följa några tips.

En enkel utförande att dela sovrummet och vardagsrummet är byggandet av partitioner med gipsskivorEn enkel utförande att dela sovrummet och vardagsrummet är byggandet av partitioner med gipsskivor

nämligen:

 • Hyllor ovanför soffan kan ersätta skrymmande skåp;
 • TV, som ligger på svängfästet på väggen också sparar utrymme;
 • Den mest lämpligt att använda i det inre av möbler-transformator,
 • Till exempel, kan det vara ett podium med en glidande bädd eller säng osynlig;
 • Headboard i sängen kan vara i form av tabeller eller hyllor, det kommer att komma väl till pass,
 • Det är nödvändigt att överge gammaldags massiva väggar;
 • Mjuk sittpuff av ovanlig form är ganska kunna ersätta sätet.

Korrekt närmade designprocessen kan spara utrymme, sovrum vardagsrummet, men samtidigt för att skapa originella och funktionell interiör.


Zonindelning sovrum, vardagsrum 17 kvm. m, bilder

Zonindelning kommer att hjälpa skilja vardagsrummet från sovrummet, framgångsrikt kombinera de två i en enda innerutrymmen.

När du gör ett sovrum, ett vardagsrum på 17 kvm. m är bättre att använda ljusa färger, vilket visuellt öka rummetNär du gör ett sovrum, ett vardagsrum på 17 kvm. m är bättre att använda ljusa färger, vilket visuellt öka rummet

Zonindelning kan utföras med hjälp av följande metoder:

 1. Den idealiska lösningen vore delning av genomskinlig plast. Det kan också vara den ursprungliga glasblock. Etablerade sådana strukturer enkelt och perfekt dela rum i zoner.
 2. Bra beslut att placera en spektakulär glasvägg.
 3. För en rationell division kan använda skåp och hyllor. Särskilt väl lämpad bäddsoffa, bokhylla eller skåp.
 4. Praktiskt och bekvämt barriär blir hög sänggavel av sängen.
 5. Dela utrymmet är möjlig med hjälp av gardiner. Att det fanns en harmoni, måste du använda gardiner för att matcha fönstret Gardiner.

Planlagd utrymme är möjlig med hjälp av belysning. Gardiner bör vara så öppen som möjligt. Rekommenderas ej för användning för att täcka den massiva taket ljuskronor.

Det bästa alternativet - en golvlampor, vägglampor och spotlights. För lokala belysningslampor kan användas.

Göra rum 17 kvadratmeter. m, sovrum, vardagsrum (video)

Det är hur enkelt kan kombineras sovrum och vardagsrum. I vilket fall som helst är det nödvändigt att använda funktionella möbler, luft textilier och ljusdesign. Den mest fördelaktiga stil trender för sovrum, vardagsrum minimalistisk. Med lite kreativitet, kunskap, styrka och varje hem designer kommer att skapa en unik, personlig inredning som kommer att glädja synpunkter i hushållet och gäster hemma. I ett rum kan vara helt underhöll och få en ljudkvalitet sömn.

Utformningen av rummet 17 kvadratmeter. m, sovrum, vardagsrum (inredning foto)

1-11-212-11101530023954bf8225a12d9pm3denisgost2012110100164f8e1e6c8b6123

Leave a Comment

Your email address will not be published.

3 + 4 =

Adblock
detector