Inklapbare aluminium ladder transformator: Voordelen en model – nwhistorycourse.org

The Blog



Onmisbaar bij de bouw of reparatie wordt praktisch vouwladder van aluminiumOnmisbaar bij de bouw of reparatie is een praktische vouwladder van alyuminiyaLestnitsa transformator gebruikt bij reparatie. Het heeft een comfortabele en betrouwbare design. Heeft de ladder een stevig frame dat is gemaakt van aluminium. Aluminium is een beetje gevoelig voor corrosie en mechanische schade. Het is een geschikt materiaal voor het vervaardigen van ladders. Het ontwerp vertegenwoordigt een transformator. Dit punt is op te bergen, want ingeklapt trap neemt een kleine hoeveelheid ruimte. Opvouwbaar ontwerp kan in de pantry worden geplaatst en krijgen snel ontleden en te gebruiken als dat nodig is.


Praktische opvouwbare ladders: aluminium constructies

Vouwladder zijn gemaakt van verschillende materialen. Maar zijn meest duurzame ladders gemaakt van aluminium. Aluminium constructie verdrongen hout. Nu op de markt van metalen ladders zijn meer in trek. Deze kunnen van verschillende ontwerpen zijn. De meest handige zijn ladders dat transformatorontwerp hebben.

Veel mensen de voorkeur aan de inklapbare ladder te gebruiken, want het is licht van gewicht en gemakkelijk te vervoerenVeel mensen de voorkeur aan de inklapbare ladder te gebruiken, want het is licht van gewicht en gemakkelijk te vervoeren

Aluminium inklapbare ladders hebben een aantal voordelen:

 • Heeft u een laag gewicht;
 • Ze zijn gemaakt van een duurzaam materiaal;
 • Het ontwerp is veilig en betrouwbaar;
 • Ze hebben een lange levensduur;
 • Het materiaal is bestand tegen corrosie;
 • Ze zijn bestand tegen extreme temperaturen.

Er zijn verschillende modellen van het vouwen ladders. Ze verschillen in hun ontwerp, hoogte en aantal secties.


Er zijn twee soorten ladders voor transformatortype - ladders en vouwen. Beide gebruik trap tijdens de reparatie, de bouw en afwerking.

Inklapbare ladder is stabiel en veilig dan bijzetbed. Het kan stil te staan ​​op een horizontaal oppervlak.

Aluminium constructie vouwladder kan bestand tegen zware belasting. Stappen niet buigen onder invloed van de zwaartekracht. stappen beveiligde

Aluminium is goedkoper dan hout. Daarom wordt vaker gebruikt dan andere materialen voor de vervaardiging van inklapbare ladders. Het heeft een hogere sterkte dan hout. Metalen trap hebben een grote draagkracht. Weerstaan ​​gewicht 250 kg.



Inklapbare aluminium ladder 6 meter hoog

Aluminiumladder-transformator kan van elke lengte zijn. Ladders zijn standaard maten opgegeven door GOST. Vouwen modellen bestaan ​​uit meerdere delen. Deze onderdelen worden aan elkaar bevestigd door scharnieren.

Klaptrappen met een hoogte van 6 meter, bestaande uit secties. Hun bedrag kan worden uit twee of meer.

Gebruikte ladders tot 6 meter hoogte voor verschillende doeleinden. Gebruik ze in hoge gebouwen voor decoratie: met witte hoge plafonds in openbare instellingen.

Tot op heden zijn populair en in de vraag aluminiumtransformatoren trappen van het bedrijf «Centaure»Tot op heden zijn populair en in de vraag aluminiumtransformatoren trappen van het bedrijf «Centaure»

Vouwen ladders van de firma «Centaure» zijn betrouwbaar en kwalitatief hoogwaardige producten. Zij zullen u het laatst een lange tijd. Er is een ruime keuze aan modellen van dit merk.

Aluminium BT 3x10 model trap vanuit de fabrikant «Centaure» (Frankrijk) is een compact product. Gebruik de trap in de consumenten- en professionele activiteiten.

Deze ladder heeft de volgende kenmerken:


 • Totale lengte - 6,5 m;
 • De lengte van het gevouwen - 2,85 m;
 • Aantal stappen - 3x10;
 • Gewicht - 19 kg;
 • Het is gemaakt van aluminium.

Model RT 3x7 is compacter dan de vorige trap. Het is handig om op te slaan thuis (in de bijkeuken of op het balkon).

U kunt werken in de kamer, als de hoogte van het plafond is tot 6 meter. Met de hulp van het kunt u wassen thuis kroonluchter, pokleit behang, verander de lamp.

De trap heeft een hoogte in opgeklapte toestand slechts twee meter, en in goede conditie 3 -. 5,25 m Aantal trappen 3x7. Er zijn drie secties, elke sectie van de zeven etappes. Een dergelijke trap kan een belasting van 150 kg en een gewicht van 11,8 kg weerstaan.

De aluminium vouwladder 8 meter

Hoge ladders worden vaak gebruikt voor gebruik buitenshuis. Er zijn aluminium ladder met een hoogte van 8 meter of meer. Er zijn verschillende modellen van het vouwen ladders.

De aluminium vouwladder, die een lengte van 8 meter heeft, ideaal voor montage werkzaamheden op hoogteDe aluminium vouwladder, die een lengte van 8 meter heeft, ideaal voor montage werkzaamheden op hoogte


Ladder model RT 3H14 «Centaure» - handig apparaat, gemaakt van aluminium.

Deze ladder heeft de volgende parameters:

 • Gewicht - 30,2 kg;
 • Aantal stappen 3x14;
 • Artikel hoogte gevouwen - 4 m.

De opvouwbare ladder van dit model bestaat uit drie delen. In elke sectie 14 graden.

Trap kan een hoogte van 8 m (de hoogte in werkende toestand is vijf tot negen meter) hebben.

Handig vouwladders LMS model

Trappen lsm modellen worden gebruikt als een apparaat waarmee je kunt klimmen naar de zolder. Zolder klaptrappen bestaat uit een robuust ontwerp. Het omvat een mars en een warmte-isolerende afdekking. Covers zijn gemaakt van MDF, spaanplaat of hout. Loop-scharnieren hebben veel kracht en uithoudingsvermogen. Met de hulp van hen, de ladder is eenvoudig te bedienen. Lsm ladder model kan worden gekocht bij de «Fakro» bedrijf.

Vouwladder-transformator aluminium is perfect voor het opheffen in de zolderruimteVouwladder-transformator aluminium is perfect voor het opheffen in de zolderruimte

Bij de vervaardiging van zoldertrap rekening gehouden met de volgende parameters:

 • plafondhoogte;
 • De hoogte van de zolder opening;
 • Afmetingen van de doos;
 • trappen gevouwen en in goede conditie.

Stappen zoals ladders gemaakt van uitsparingen. Zij tegen de verschuifbare been tijdens bedrijf van de ladder.

Hoe maak je een opvouwbare aluminium ladder-transformator (video) te kiezen

Metalen ladder-transformator - onvervangbare ding in de bouw, de reparatie, en bij het werken rond het huis. Gebruik een ladder om te werken op hoogte. Opvouwbare ontwerp eenvoudig opslaan, transporteren, zo nodig het object. Zoals ladders kan uit ander aantal secties en fasen. Kies de ladder voorzichtig, uitgaande van de doeleinden waarvoor u zal gebruiken. Voor huishoudelijke doeleinden zal de trap te benaderen met een kleine werkhoogte. De professionele activiteit is het handig om een ​​hogere ladder.

Soorten inklapbare aluminium ladders, Transformers (foto voorbeelden)

4125167cd48ea87942x1024217726774242085b331e0b85ae1d4dc501a9e976283607724w640h640img20151112103213283607280w640h640img20151112103057145008534011450172072alyuminievye-pristavnye-lestnicy

Leave a Comment

Your email address will not be published.

+ 86 = 92

Adblock
detector