The BlogKast met spiegeldeuren is niet alleen praktisch meubilair, maar ook fungeert als een modern interieur artikelenKast met spiegeldeuren is niet alleen praktisch meubilair, maar fungeert ook als een moderne subject intereraTraditsionnaya kabinet meubilair is zeer verhoogde populariteit. Maar de meeste van de appartementen op hetzelfde moment krijgen gevuld met verschillende meubels. Met de opkomst van de markt voor goederen-in closets, hun populariteit begon te groeien zeer snel, en dit alles is geen toeval, omdat hun opslagcapaciteit groter is dan het voordeel van een ander kabinet bijna 3 keer is. Het gebruik van dit wordt bereikt door een schuif- of vouwdeur systeem, bij het openen van die wel extra ruimte rond, die zeker bespaart een hoop ruimte in de kamer nodig.


Ingebouwde kast in de slaapkamer

In de meeste gevallen, ingebouwde kasten vinden hun plaats in de kamer van de woonkamer, hal of slaapkamer. Ze doen niet veel ruimte in beslag nemen, maar eenmaal binnen het nuttige volume kan niet onopgemerkt en niet gewaardeerd gaan. Buiten de kast lijkt klein, maar passen in een heleboel dingen.

Ingebouwde kast kunt u een maximum aantal dingen tegemoet te komen, omdat het alle ruimte van de ruimte tot aan het plafond. Een spiegelkast deuren maken het mogelijk om de ruimte van een slaapkamer visueel te vergroten.

Om te zetten in een slaapkamer kast is een zeer redelijk idee. Wardrobe kan naast het bed worden gebracht, zonder zorgen te maken over wat je nodig hebt in de buurt genoeg ruimte om de deuren te openen. Sash net gescheiden in verschillende richtingen, maar zonder anderen, geen meubels rond te verstoren.

Inbouwkast zal helpen om ruimte te besparen in de kamer en verbergen een flink aantal dingenInbouwkast zal helpen om ruimte te besparen in de kamer en verbergen een flink aantal dingen

Individuele om in te stellen:


 • stijl;
 • design;
 • Het maken van de kast;
 • Haar omvang in;
 • Het kan worden gespecificeerd en bepaald binnenopmaak;
 • Shelf Location.

Alle moderne meubels bedrijf uit te voeren kasten uitsluitend op bestelling, na een eerste maatregel, die voert gespecialiseerde meester van hun bedrijf. Hierdoor kunt u de kast te maken op de individuele maten, in plaats van naar een bepaalde plaats. Het assembleren kast is ook uitgevoerd door een professioneel uitgevoerd.

Ingebouwde kast in de slaapkamer met zijn handen

Met een groot verlangen, kan een kast worden verzameld door de hand. Het maken van de nodige metingen en het selecteren van het materiaal voor het werk, kunt u handen bezit zijn om een ​​garderobe te maken. Bestellen alleen de buitendeur. En je kunt het volledig bestellen, waardoor er slechts een met de hand geschreven werk op de assemblage.

Maak een kast voor de slaapkamer kan worden met hun eigen handen, het belangrijkste ding - om te beslissen op voorhand het ontwerpMaak een kast voor de slaapkamer kan worden met hun eigen handen, het belangrijkste ding - om te beslissen op voorhand het ontwerpElke kast is de nodige instructies, met behulp waarvan u een kast snel kan monteren zonder problemen verbonden. Het is het beste de vergadering samen uit te voeren, omdat het veel gemakkelijker zal zijn als iemand anders planken zal houden, wat resulteert in het voorkomen van schade.

Ingebouwde hoekkast in de slaapkamer: foto

Het kan worden gebouwd, niet alleen een eenvoudige rechte-in closet, maar de hoek kast, waarmee u naar de hoek van een zeer functioneel applicatie te vinden. Slaapkamer is een van de zeer handige opties voor het plaatsen van de kast. De kast kan niet alleen de hoek, maar ook de aangrenzende wand daaraan houden. Kabinet grootte bepaalt zelf de eigenaar van de kamer, het is een van de belangrijkste voordelen van een kledingkast.

Mirrored deuren toestaan ​​dat een enorme interieur items te verbergen en bijna verdwijnen, terwijl het verhogen van de ruimte als gevolg van de reflectie in de spiegel.

Er is een aanname die niet kunnen slapen in de voorkant van de spiegels. Het is om deze bijgelovige klanten, meubels bedrijven bieden een enorme keuze aan verschillende deuren. Ze kunnen zelf worden gekleurd met patronen, spiegel, verspiegeld met figuren.

Aantal deuren kan ook anders zijn. Standaard set van beschouwd kast met twee of drie deuren, maar hun aantal kan zowel worden verlaagd of verhoogd. Kleur, ontwerp, kleur ontwerp, kan tekeningen op de kastdeuren te helpen de beste pasvorm in de kast interieur.

Om ruimte te besparen in de slaapkamer, kunt u de hoekkast gebruikenOm ruimte te besparen in de slaapkamer, kunt u de hoekkast gebruiken

De prijs van de kast wordt bepaald door vele factoren:

 • De kwaliteit van het hout;
 • Gebruikte meubelen;
 • Aantal platen te worden gebruikt voor de constructie van de behuizing;
 • Soorten planken;
 • Afmetingen van de kast;
 • Aantal deuren, en nog veel meer.

Schakelkastconstructie wordt individueel uitgevoerd voor elk appartement, kamers. Binnen en buiten de kast kan verschillend van iedereen anders. Verschillende opties van de accommodatie planken hulp geschikt voor al de dingen op uw smaak. Bijvoorbeeld, in een speciaal compartiment kan onder de strijkplank en de droger. Binnen kunnen meerdere secties onder de hangers en ga zo maar door.


Berth, ingebouwde kasten - kamer design

Verschillende uitvoeringsvormen kast kan worden verschaft voor verschillende kamers. Een kleine kamer kan worden ingericht met een kleine inbouwkast bijvoorbeeld hoekig. De grote slaapkamer is geschikt voor een grote kast. Kast kan worden ingebouwd in een nis, achter een deur of een andere plaats.

Built-in closet kan dienen als een manier van het bestemmingsplan ruimte. Bijvoorbeeld, veel mensen gebruik maken van de bouw kast, als een manier om de slaper te isoleren. Dit is een zeer handige manier om een-slaapkamer appartement of studio.

Buiten, het lijkt wel een kast, en als de deur open is, zal het kabinet uitsluitend aan de randen, en de rest is de ingang naar de achterkant van de kamer waar het bed is gevestigd.

Met deze optie kunt u het bed te verbergen tegen nieuwsgierige ogen en ontspannen op elk moment.

Selecteer een ingebouwde kast moet zodanig zijn dat het een duidelijke aanvulling op het interieur van de slaapkamerSelecteer een ingebouwde kast moet zodanig zijn dat het een duidelijke aanvulling op het interieur van de slaapkamer


Dit besluit zal een zeer goede optie voor de lange smalle ruimtes, waar het zeer moeilijk is om alle nodige meubilair tegemoet te komen. En dus zette ik het midden van de kamer kast en besloot onmiddellijk een aantal functionele problemen. Deze extra ruimte om dingen, het is schuifdeuren en spiegels. En je eindigt met twee aparte kamers - een slaapkamer en een woonkamer.

Vaak is een dergelijke werkwijze waarbij de ruimte gebruikt in ruimtes waar een pantry. Embedded hek uit kast kast, waar vervolgens slaper of dressing geplaatst. Dat wil zeggen, vanaf de buitenkant, het lijkt wel een kast, maar het is de moeite waard om te openen als het gezicht van een vrouw met verbazingwekkende kleine wereld met elegante jurken en hing blootgestelde paar schoenen, net als in een dure film.

In de afgelopen jaren, ingebouwde kasten begon om zelfs de meest populaire prijs voor dit ontwerp kunt u een handige en mooie optie te plaatsen voor het opbergen van kleding in bijna elke kamer. Kast vindt toepassing in diverse gebieden.

Na het zien van verschillende foto's kunt u een uitvoeringsvoorbeeld van het kabinet, de inhoud en de bestanddelen ervan vinden. Het is belangrijk om na te denken op voorhand de nodige parameters van het kabinet, de methode voor de plaatsing, kies een geschikte locatie. Alleen wanneer al deze problemen zijn opgelost, kunt u de master-meting te bellen.

Ingebouwde kast in de slaapkamer (video)

Het maken van de nodige metingen, zal de meester in staat zijn om de geschatte kosten van het ontwerp, evenals de duur van zijn productie te vertellen. Vandaag de dag, de prijs van de kast zeer acceptabel, zodat bijna iedereen zich kan veroorloven om zijn slaapkamer te versieren deze handige en mooie garderobe. 

Leave a Comment

Your email address will not be published.

98 − 89 =