The BlogBuilt-dressing is de modernste en de beste optie voor de opslag van kleding en schoenenIngebouwde kast is de meest moderne en de beste optie voor het opbergen van kleding en obuviEsli in uw huis leeg niches, kun je ze vullen met ingebouwde kasten. Dan zult u niet alleen een plek om dingen op te slaan, maar ook een beetje ruimte te besparen. Bovendien, de dressing systeem ingebouwd in een niche - een moderne versie van het interieur, wat betekent dat u niet zal houden met de mode.


Ingebouwde kast in de hal: hoe te plaatsen

Meestal garderobesysteem wordt geplaatst in de hal kamer. Om dit goed te doen moet u een aantal richtlijnen te volgen.

Hoe de kleedkamer in de hal te plaatsen:

 1. De lucht in uw gang moet zo droog mogelijk zijn, omdat de natte negatief effect op de kleding;
 2. Voor de dressing de beste plek om een ​​hoek, lege nis en soortgelijke hoeken van de kamer te zijn;
 3. Zorg ervoor dat u in uw kleedkamer was een plaats voor hangers (op te hangen jassen, jassen, enz.) En voor de planken;

In de kleedkamer moet noodzakelijkerwijs ventilatieIn de kleedkamer moet noodzakelijkerwijs ventilatie

Met het oog op het maximaliseren van ruimtebesparing schappen doen in je garderobe tot aan het plafond. De bovenste plank maal minder wordt gebruikt in kleding dit seizoen (in de zomer, bijvoorbeeld, er kan worden gebracht winter schoenen) en als dat nodig is - vervangende stoel.

Waar zijn de inbouwkast

In feite zal de beste plaats voor de ingebouwde kasten in elke lege hoek van de kamer. Ruimte twee bij twee meter voldoende zou zijn om het te passen in de kleedkamer voor het hele gezin. Het belangrijkste is om plaats in beslag nemen aan het plafond.


Soms is een inloopkast ruimte toegewezen in de oude berging, op het balkon of loggia. In het algemeen kiezen voor de plaats die je hebt in het huis is leeg.

Ingebouwde kast kan worden geïnstalleerd in absoluut elke ruimteIngebouwde kast kan worden geïnstalleerd in absoluut elke ruimte

By the way, bij de bevoegde planning van de ruimte design, ingebouwde kast kan worden als een hoogtepunt van de kamer en mengen met de muren, dus het was niet zichtbaar is. Kom hier is om persoonlijke voorkeuren en ruimte nuances.

Hoe maak je een inbouwkast ontwerp te kiezen

Zoals het geval is met conventionele kasten, de moderne markt biedt de klant een breed scala aan ingebouwde kast, uitstekend, zowel in omvang en design.Wat te overwegen wanneer het kiezen van een ingebouwde kast:

 1. Kleur. Hij moet combineren, samenvoegen, of vice versa, om een ​​contrast met de rest van de inrichting van uw ruimte te creëren.
 2. Gevel dressing. In het geval van ingebouwde kleedkamer, ziet u alleen een gevel die kan worden gemaakt van glas, hout, kunststof of spiegels. De laatste optie is het meest populair, omdat het de ruimte in de kamer zal toenemen, niet alleen te wijten aan het feit dat de ingebouwde in type kast, maar ook visueel, met behulp van een spiegel.
 3. Binnenruimte. Locatie secties, planken, hun grootte, aantal en de locatie (in moderne versies komen vaak willekeurig gerangschikt planken, terwijl in de meer traditionele - allemaal precies aan elkaar). Heeft u ook rekening houden, zullen kledingstukken hangen in de kast, en zo ja, zorg dat de ruimte was genoeg hangers voor kleding uw hele gezin.

alleen het selecteren van uw eigen voorkeuren van kleuren zal afhangen dressingalleen het selecteren van uw eigen voorkeuren van kleuren zal afhangen dressing

Deze drie punten zijn de belangrijkste ontwerp in de kleedkamer. Een andere belangrijke parameter in de selectie is de kosten van de garderobe. Het hangt vooral af van het ontwerp en de grootte van de kast.

Voordat u verder gaat tot de selectie van kasten, nauwkeurig meten van de ruimte die hem toegewezen, en nu al van deze opties kiezen.

Kasten ingebouwd in een niche: de voordelen

Als de architectuur van uw woning voorzien van een niche, het is nog beter voor kasten: niet bezetten een balkon of een extra hoek van de kamer.

Merk op dat wanneer geïnstalleerd in een niche van de belangrijkste parameters van de keuze van de dressing zou afmetingen van de niche. Idealiter moet het kabinet nauwkeurig in te voeren in de toegewezen ruimte.

Garderobe, gelegen in een niche, zal het niet veel ruimte in beslag en zal een aanzienlijk deel van het gebied van de woning op te slaanGarderobe, gelegen in een niche, zal het niet veel ruimte in beslag en zal een aanzienlijk deel van het gebied van de woning op te slaan

Dus als je thuis is er een niche - pas deze vervolgens aan de inbouwkast. Kleine niches zijn niet geschikt voor kleden als de inhoud ervan zeer snel zal plaatsvinden.

Inbouwkast systeem: hoe de kast te transformeren met zijn handen

Een andere populaire plek om te wandelen-in closet systeem is onnodig berging, over de aanpassing die zeer weinig tijd verlaat.


Hoe te berging in de kleedkamer te veranderen:

 1. Uit de voorraadkast alle overtollige en reinigen van mogelijk vuil en stof;
 2. Als de wanden van de kast niet glad oppervlak, die vaak in de praktijk verschillen en maak er;
 3. Ook lijn de vloer, en dan Bedek het parket, linoleum of bekleed;
 4. Tidy plafond. Dit kan gedaan worden met de hulp van behang, lambrisering of plastic.
 5. Nu kun je breken om de opstelling van dressing.

Zelfs van een kleine opslagruimte kan een mooie dressing krijgenZelfs van een kleine opslagruimte kan een mooie dressing krijgen

Als berging was breed genoeg is, dan is de toekomst zal nog dressing verandering, dus zorg voor kwaliteit vloer.

Ingebouwde kasten en kleedkamers: hoe om ruimte te besparen

Als u een ingebouwde kleedkamer, om ruimte te besparen in de kamer te selecteren, dan moet je een aantal nuances die visueel zal helpen meer en je slaapkamer uit te breiden weten.

een spiegel instellen op de gevel van de kleedkamer, bent u niet alleen visueel een kamer uit te breiden, maar ook krijg je praktische dingeen spiegel instellen op de gevel van de kleedkamer, bent u niet alleen visueel een kamer uit te breiden, maar ook krijg je praktische ding


Hoe kan ik de ruimte met behulp van de kleedkamer op te slaan:

 1. De spiegels aan de kastdeuren. De meest veelzijdige manier om de ruimte visueel uit te breiden.
 2. Gekleurd glas inserts. Niet geschikt voor elk interieur, maar de juiste aanpak ziet er elegant.
 3. Glazen gevels met aangericht op hun foto's afdrukken. Het wordt ook beschouwd als de moderne versie, geschikt voor elk interieur.

Handige optie: ingebouwde kasten (video)

Zoals u kunt zien, walk-in closet - het is niet alleen modern, maar ook kosteneffectief inrichting van het appartement. In deze kasten kunnen meubels worden geplaatst. Een breed scala aan opties die de markt biedt, zal u toelaten om de beste optie voor u te vinden.

Ontwerp van ingebedde kasten (foto voorbeelden)

file4e845474e0ecf file4e845492b035b 5 4 14 15 313 200 2236 555

Leave a Comment

Your email address will not be published.

2 + 7 =