Ingången trappor i huset: populära designalternativ – nwhistorycourse.org

The BlogInput stege hus kan göras av olika material: metall, trä, sten eller betongIngången trappor i huset kan göras av olika material: metall, trä, sten eller betong trappor - vanligt inslag av moderna villor, stugor och sommarstugor. Vid ingången trappor, gäster uppmärksamma först och främst märkning elegansen i räcket, utföranden, en kombination av en fasad av huset, etc., baserat på vilka slutsatser dras om smaken samt inkomst av ägaren.


Inträdes trappor i privata hem: populära typer och layout

Ingångs trappor är indelade i tillverkningsmaterial.

Basmaterial som stegar byggs:

 1. trä;
 2. betong;
 3. Metal.

Trätrappor har länge ansetts vara den klassiska design. Nu är de successivt pressas tillbaka andra, mer praktiska material. En annan orsak till minskningen i popularitet av stegar av trä - huset har blivit en stor byggnad av tegel och betong. Ett trevligt tegelhus att fästa trätrappa - en svår uppgift.

De mest populära är metall entré trappa räcke utrustad med smidda elementDe mest populära är metall entré trappa räcke utrustad med smidda element


Men om du har ett hus gjort av stockar eller en traditionell bastu, trä veranda - det bästa alternativet.

öppnar också träd inredning funktioner som inte betong eller metall. Till exempel kan du ge räcket under rambalk eller stadium av en gammal trä.

Om du vill göra en stege kommer att pågå längre, kan vi behandla det med särskild impregnering för trä. Efter dessa förfaranden är trädet ordentligt tåla fukt och plötsliga kylning. Skadedjur upphör också att inkräkta på din stege.

En vacker trappa gjord av betong på andra våningen

Ett annat populärt alternativ för privata hem trappor - betongkonstruktion. Särskilt i efterfrågan bland ägarna av tegel och betong hus.Fördelar med betong trappor:

 1. hållfasthet;
 2. Breda designmöjligheter;
 3. De kräver inte särskild omsorg;
 4. Tyst.

När du klättrar konkreta trappor, kommer det inte att gnissla, till skillnad från de träkonstruktioner som så småningom utsätts för ett sådant problem.

Dessutom, till skillnad från trätrappor betongens inte behöver särskild vård - till exempel varje år exponera sin impregnering med en lösning för att undvika angrepp av skadedjur eller ruttnande processen.

Den stora trappan i betong är bra för hemmet, fodrad med rött tegelDen stora trappan i betong är bra för hemmet, fodrad med rött tegel

Breda designmöjligheter - ett annat kännetecken för konkreta trappor. Med vederbörlig skicklighet av betong, kan du skapa inte bara standardnivå, men också konstverk, hypnotisera ögon gäster.

Den viktigaste förutsättningen för en god betongtrappa är materialet i sin tillverkning. Det bör vara så kvalitativ.

Även betongprodukter - det mest populära alternativet för hemmagjorda stora trappan. Om du vill spara budget och säker på att du kan göra blanda materialet sätta formen och kvalitativt passera de återstående stegen för att skapa trappor, betongkonstruktionen - det är ditt val.

Metall entré trappa i huset: för-och nackdelar

Designers har märkt att fler och fler människor föredrar att installera i sina privata hus metall trappor. Och detta är kopplat inte bara med sin praktiska och hållbarhet, är anledningen till att designmöjligheter.


Metall trappor är annorlunda: från enkla, sammansvetsade armeringsstänger, till fina verk av smed.

metall stege Fördelar:

 1. hållbarhet;
 2. hållfasthet;
 3. Stort utrymme för design.

Den främre trappa i huset, gjord av metall, har en lång livslängd och tillförlitlighetDen främre trappa i huset, gjord av metall, har en lång livslängd och tillförlitlighet

Cons metall stege:


 1. Om du inte är bekant med Kuznetsk skicklighet, sedan skapa en anständig stege du är osannolikt att lyckas manuellt;
 2. Metall korrosionsbeständig, så du behöver tid behandlingsanordning med speciallösningar.

Om du har budgeten för arbetet i en smed, har du lust att vara värd för sitt hem elegant metall stege och redo ibland att hantera det, metallstege definitivt värt att ta.

Om du vill ha en enkel stege och har erfarenhet av svetsning, kommer du att kunna laga en fin modell, är utseendet som begränsas endast av din fantasi och färdigheter.

Den främre trappan i ett privat hus med sina egna händer: en konkret modell

Det första steget i att skapa en konkret trappa du behöver göra alla beräkningar om dess storlek, antalet steg och bestämma utseendet på strukturen. Efter det räkna ut hur mycket betong du behöver.

För att möta konkreta trappa kan användas kakel eller dekorativa stenFör att möta konkreta trappa kan användas kakel eller dekorativa sten

Stadier av skapandet av betongtrappa:

 1. Fastställande av uppkomsten av trappor;
 2. Konstverk nödvändiga beräkningar;
 3. Fastställande av uppskattningar av kostnaderna;
 4. Inköp av material, fixturer och verktyg;
 5. Skapa en trä form;
 6. Att skapa en ram för förstärkning;
 7. Knådning betongbruk;
 8. Hälla betong.

Notera att ventilen i processen för resning av ramen kan ersättas av en speciell rostkonstruktion, och till och med vanlig tråd, beroende på storleken av strukturen.

Betong trappor lösning innan huset

Vi bör också nämna de nödvändiga konkreta lösningar. Det finns en särskild formel, som kan ansluta sig till att uppnå maximal styrka och hållbarhet i framtiden produkten.

Att blanda cement, sand och grus måste vara i enlighet med formeln: 1: 3: 3, respektive.

Gör starkare betong stege kan bero på utformningen av metall förstärkning ellerGör starkare betong stege kan bero på utformningen av metall förstärkning eller

Du kan också använda färdiga lösningar och som alltid är ansluten till bruksanvisningen.

Om du inte är säker på att du kan knåda kvalitet betongblandning och häll sedan det - kan du köpa tjänster från byggföretag. När allt kommer omkring, är inte alla kan skapa nivå trappor Hermitage eller Vinterpalatset och tillgripa tjänster från byggföretag, erbjudanden som redan satts på Internet, kan du vara säker på att de ger dig rätt utvecklingsnivå.

Entré trappor: på egen hand eller med hjälp av byggare

Huruvida att anlita byggföretag? Många började genom att avsluta det yttre, tycker om denna fråga.

I själva verket, det beror på dina personliga önskemål och möjligheter. Om du är en bra svetsare, och vill göra en enkel, men vacker trappa - det är bättre att göra det själv. I fall om du vill ha en komplex träkonstruktion, men aldrig haft affärer med snickeri färdigheter - sedan be om hjälp från en grupp av byggare.

Tänk på att modern teknik gör det möjligt att installera värme och belysningssystem för trappor, så att hela veranda skulle vara säker och bekväm resa.

I avsaknad av erfarenhet och byggverktyg för byggandet av trappan är bättre att vända sig till yrkesverksammaI avsaknad av erfarenhet och byggverktyg för byggandet av trappan är bättre att vända sig till yrkesverksamma

Pros tala byggföretag:

 1. Du behöver inte lägga tid på beräkningar, byggandet av formen och själva byggandet;
 2. Construction Brigade - yrkesverksamma, vilket innebär att i alla fall kommer att göra jobbet bättre än du;
 3. Byggandet kommer att gå snabbare eftersom människor i laget ett fåtal, och alla redan vet hur man gör saker på rätt sätt.

Nackdelar tala byggföretag:

 1. Tjänster av byggnadsbrigader kan svepa om budgeten,
 2. Team kan fastna i ond tro, och sedan arbetet kommer att ske dåligt.

För att skydda sig mot dålig prestanda, rekommenderar vi att leta efter och läsa recensioner på utvalda företag.

Hur man bygger en stege till huset ingången (video)

Som ni kan se, kan ingången trappor vara av olika slag, både i komplexitet och i materialet. Dessutom gör en stege du tvättar dig själv och använda sig av byggföretag eller att kalla på hjälp vänner som har erfarenhet av konstruktion.

Elegant entré trappor i privata hem (foto exempel)

122f462b27e81d3b627e4ffdc11aabff9e00001027-03-537986631530c887feb2200b1e218decce92f8383752a908bb2a08a9f986a722843ae9dc83307-Stroeher ------- 6626f63a26fdc776708ecf86121a65ae7

Leave a Comment

Your email address will not be published.

7 + = 15

Adblock
detector