Information för reparation: hur många meter tapeter i rullar med en bredd av 1 meter – nwhistorycourse.org

The BlogNär du köper tapeter är viktigt att korrekt beräkna antalet, till höger repareraNär du köper tapeter är viktigt att korrekt beräkna antalet, rätten till remontaChasche bara välja tapet på väggarna av raffinering. När rullarna har redan köpts, är det nödvändigt att noggrant mäta hur många meter i en av dem. Denna artikel kommer att hjälpa till att lösa problemet med längden av rullen. När ett beslut om att reparera gjordes för att starta inköpt tapeter. Men först måste du bestämma antalet rullar som behövs för rummet och storleken på rullarna.


preliminära steg

Innan du börjar räkna längden på tapeter, måste du veta bredden. Det är viktigt att veta vad din standardstorlek i varje land. Att köpa importerade tapeter, skulle det vara bra att fråga de långa producenterna.

När det gäller konventionella tapeter, som produceras i Ryssland eller OSS, de har en standard som oftast skrivs på förpackningen med en rulle. Oftare än inte, de flesta standardlängd av tapeter.

Alla vet att tapetklister bredd av en meter - en enda njutning. De är breda, ligger perfekt runt yttre murar, samt ha nästan omärkliga griper. Men det är värt att överväga att enbart kommer att bli mycket svårt att hålla dem, eftersom de är för bred för en person. Till arbetet var hög kvalitet, och resultatet är en framgång, måste du ta någon till assistenterna.

Renoverad lägenhet - en allvarlig sak, så ibland ensam att hantera denna svåraRenoverad lägenhet - en allvarlig sak, så ibland ensam att hantera denna svåra

Den rulle tapet hur många meter - korrekt beräkning

Som tidigare nämnts, varje producent och land med sina egna normer spole storlekar. Den mest optimala alternativet för CIS -Wallpaper i meter form. Generellt innan köpet av tapeter måste vara mycket bra för att mäta måtten på ditt rum, och se till att ta hänsyn till avståndet från taket till golvet. Dessutom skulle det vara skönt att veta, och området i rummet, eftersom det är mycket lättare att hitta önskat antal rullar.


Här ser du två stora ryska standards, som för närvarande används i stor utsträckning också i grannländerna:

  1. 530 x 1005.
  2. 1060 x 1005.

Om butiken hade presenterat bakgrundsbild av en annan storlek, är det troligt att de är tillverkade eller i en annan stat, eller i Ryssland, men för licensen av en utländsk tillverkare. Gästerna på ett rör av tapeter bör innehålla 10,05 meter. Om tapeten har en bredd av en halv meter, då mest troligt, är deras längd tio meter. Om butiken är en halv meter bred tapet, är det troligt att köparen kom till en smal modell. När du köper är nödvändigt att överväga alla symboler, liksom vikten av rullarna.

Storleken och antalet av tapeter är också beroende av de material av vilka de gjordes. Inte att förväxlas med det antal rullar som behövs, är det nödvändigt att ta ett intresse för storleken på köpta tapeten.

Det är viktigt att ta hänsyn till de fönster och dörrar, när det är en rulle tapet köptillfället. Detta är för att inte köpa för mycket tyg och sänka kostnaderna. Oftare än inte, ta hänsyn till området av dörrar och fönster. Fortfarande måste veta exakt vilken typ av rum som du behöver för att klistra in: en lång eller smal.Tapet med ett mönster måste anpassas, samtidigt som bildintegritet bibehålls. Beräkningen är gjord utifrån rapport, det vill säga avståndet mellan mönsterelementTapet med ett mönster måste anpassas, samtidigt som bildintegritet bibehålls. Beräkningen är gjord utifrån rapport, det vill säga avståndet mellan mönsterelement

Vi tar reda på storleken på en rulle tapet

Bakgrund storlekar i en rulle - det är en mycket viktig aspekt när du behöver för att beräkna den nödvändiga mängden rullar för att klistra helt över rummet.

I Ryssland och OSS, det finns två grundläggande typer av tapeter, vars storlek beräknas i rullar:

  1. Standard, som har en halv meter storlek.
  2. Wide, eller mer allmänt känd i "meter" människor. Baserat på deras namn, kan du se att de är en meter lång.

Den första framträdande var alltid den mest populära på grund av sin ringa storlek och lätt att transportera. Men under de senaste åren, bred tapet också börjat vinna popularitet. Generellt, i själva verket är bred tapet mycket mer praktiskt, och folk började förstå det. Sådan tapeter pokleit enklare och snabbare, och antalet och synlighet sömmarna kommer att vara minimal. Men det är värt att överväga att ensam sådan pokleit tapeter - det är inte lätt. Det är nödvändigt att ta någon att arbeta med, och agera i enlighet med de instruktioner och råd av experter.

När det gäller antal rullar kan deras antal plocka upp med speciella formler eller miniräknare, eller gå den enkla vägen och hitta en tabell som kommer att presenteras för storleken på tapeter och önskat antal till antalet kvadratmeter.

Exakt beräkning - nyckeln till framgångsrik reparationExakt beräkning - nyckeln till framgångsrik reparation

När det gäller textil väggbeklädnad, med valet av deras antal bör kontakta eller med en kurator eller läkare.

Ofta kan du träffa och importerade produkter. Oftare än inte produceras i de stora europeiska länderna. Men jag måste säga att dessa produkter har ofta en begränsad upplaga och få dem kan vara svårt. När det gäller priset, i de flesta fall dyrare än importerade varor inom landet.


Hur många meter per rulle tapet bredd av 1 meter

Rullande tapeter bredd av en meter är standard. Du hittar dem på någon järnaffär, och de är lämpliga för dekorering av nästan alla rum. Ändå många börjar bli intresserade av längden på tapeten. Och det med rätta, eftersom att korrekt renovera rummet utan någon extra kostnad, måste du välja rätt mängd rullar.

I grund och botten om tapeten inhemsk produktion snarare än importen, deras längd bör vara eller 53 meter eller 106 meter.

Som tidigare nämnts är det smal och bred bakgrund. Nyligen kräver mer omfattande, men om reparationen utförs av en enda person, då, för mer bekvämlighet, måste du ta en smal tapet.

Beräkna mängden tapeten för rummet du kan äga, men du kan söka hjälp av en konsult i butikBeräkna mängden tapeten för rummet du kan äga, men du kan söka hjälp av en konsult i butik

Vad du behöver tänka på

När du köper tapeter bör ägna stor uppmärksamhet åt markeringar eller markeringar på rullen. Så du kan bestämma exakt vad köparen tapeter och hur de ska användas. Dessutom kan dessa markeringar ger en hel del användbar information, såsom reglerna för vård för webben.


Grundnotation på tapeten

  1. Wave. Wave innebär att tapeten är lämpliga för tvätt (alla moderna tapeter kan rengöras). Om två vågor, sedan bara tvättas med vatten. I fallet med tre vågor, kan också tvättas och speciella medel eller tvål.
  2. Om vågen visas, och bredvid den borsten kan dessa tapeter vara helt ren off med borstar. De är tät och kommer att drabbas även ett sådant test.
  3. soltecknet tyder på att tapeten inte bleknar, resistent mot solen. Dessa tapeter är perfekt i händelse av att rummet ligger på den soliga sidan.
  4. Pilen indikerar den riktning i vilken bör limmas tapeter. I grund och botten kommer pilen visar riktningen från toppen till botten, som denna standard. Om dubbelriktad pil, är varje remsa av tapet som skall limmas i en annan riktning.

Symboler hjälper dig att välja rätt åtgärder med tapeterSymboler hjälper dig att välja rätt åtgärder med tapeter

Alla tapeter är olika, deras vikt och densitet nödvändigtvis relaterad till deras sammansättning. Det finns papper tapeter, vinyl, osv .. I själva verket är vikten mycket viktigt eftersom det pekar direkt på tätheten av tapeter. I grunden är varje ringvikt indelade i tre typer: små; standard; stor. Som har framgått från det lilla till det stora tätheten det kommer att öka.

Kalkylator för att räkna antalet rullar med tapeter (video)

Tapetsering - en mycket viktig period under reparationer, eftersom tapeten inte limmas på året, och inte ens två. Det är nödvändigt att närma sig denna fråga med sinnet och noggrant bestämma den erforderliga storleken av rullen, mängden därav, och en lämplig densitet. Endast strikt iaktta alla regler och försiktighet samt lyssna till råd från experter, är det möjligt att exakt bestämma nödvändiga parametrar köpte en rulle. Ju mer arbete har lagts i sökandet efter den perfekta lösningen, desto bättre blir resultatet av en förlorad, som kommer att påverka hela atmosfären i rummet. 

Leave a Comment

Your email address will not be published.

78 + = 87

Adblock
detector