Informatie voor reparatie: hoeveel meter van behang in rollen met een breedte van 1 meter – nwhistorycourse.org

The BlogBij het kopen van behang is belangrijk om correct te berekenen het nummer, het recht van reparatieBij het kopen van behang is belangrijk om correct te berekenen het nummer, het recht op remontaChasche kiest gewoon het behang voor de muren van de raffinage. Wanneer de rollen zijn al gekocht, is het noodzakelijk om in één van hen nauwkeurig te meten hoeveel meter. Dit artikel helpt het probleem van de lengte van de rol lossen. Wanneer een beslissing over de reparatie tot gekochte behang te starten. Maar eerst moet je het aantal rollen die nodig zijn voor de kamer en de grootte van de rollen te bepalen.


voorbereidende stappen

Voordat u begint met de lengte van behang te tellen, moet u de breedte kennen. Het is belangrijk om te weten wat uw standaard maat in elk land. Het kopen van geïmporteerd behang, zou het goed zijn om de lange producenten vragen.

Met betrekking tot conventionele behang, geproduceerd in Rusland en GOS, ze hebben een standaard die het vaakst op de verpakking met een rol wordt geschreven. Vaker wel dan niet, de meeste standaard lengte van behang.

Iedereen weet dat de behanglijm breedte van één meter - een alleen plezier. Ze breed zijn, liggen perfect rond de omtrek muren, evenals vrijwel onmerkbaar grijpt. Maar het is de moeite waard gezien het feit dat alleen al zal erg moeilijk zijn om ze te houden, omdat ze te groot voor één persoon. Om het werk was van hoge kwaliteit, en het resultaat is een succes, moet je iemand naar de assistenten nemen.

Gerenoveerd appartement - een ernstige zaak, dus soms alleen al om deze moeilijke hanterenGerenoveerd appartement - een ernstige zaak, dus soms alleen al om deze moeilijke hanteren

De rol behang hoeveel meter - correcte berekening

Zoals eerder vermeld, elke producent en het land met behulp van hun eigen normen spoel maten. De meest optimale optie voor de CIS -Wallpaper in meter vorm. In het algemeen, voor de aankoop van behang moet heel goed zijn om de afmetingen van uw kamer te meten, en zorg ervoor dat u rekening te houden met de afstand van het plafond tot de vloer. Ook zou het leuk om te weten, en het gebied van de kamer, want het is veel gemakkelijker om het vereiste aantal rollen te vinden.


Ook hier zijn twee grote Russische normen, die op dit moment op grote schaal ook worden gebruikt in de buurlanden:

  1. 530 x 1005.
  2. 1.060 x 1.005.

Als de winkel het behang van een ander formaat had ingediend, is het waarschijnlijk dat ze zijn gemaakt of in een andere staat, of in Rusland, maar ook voor de licentie van een buitenlandse fabrikant. De gasten op een tube van behang moet 10,05 meter bevatten. Indien het behang een breedte van een halve meter, dan hoogstwaarschijnlijk hun lengte tien meter. Als de winkel zijn een halve meter breed behang, is het waarschijnlijk dat de koper kwam tot een smal model. Bij aankoop is nodig om alle symbolen, evenals het gewicht van de rollen te overwegen.

De grootte en het aantal wallpapers is ook afhankelijk van het materiaal waaruit ze zijn gemaakt. Niet te verwarren met het aantal rollen nodig is, is het noodzakelijk om een ​​belang in de grootte van de winkel gekocht behang te nemen.

Het is belangrijk om rekening te houden met de ramen en deuren, wanneer het een rol behang moment van aankoop. Dit om te veel stof en kosten te besparen niet te kopen. Vaker wel dan niet, rekening houden met het gebied van deuren en ramen. Nog steeds moet precies weten wat voor soort ruimte die u nodig heeft om te plakken: een lange of smal.Behang met een patroon moet worden aangepast, met behoud van image integriteit. De berekening is gemaakt op basis van rapport, dat wil zeggen de afstand tussen de patroonelementenBehang met een patroon moet worden aangepast, met behoud van image integriteit. De berekening is gemaakt op basis van rapport, dat wil zeggen de afstand tussen de patroonelementen

Wij vinden van de grootte van een rol behang

Wallpaper maten in een roll - dit is een zeer belangrijk aspect wanneer je nodig hebt om de benodigde hoeveelheid rollen te berekenen om volledig te plakken op de kamer.

In Rusland en het GOS, zijn er twee basistypen van behang, de hoeveelheid die wordt berekend rollen:

  1. Standard, die een halve meter groot zijn.
  2. Brede, of meer algemeen in de "meter" mensen bekend. Op basis van hun namen, kun je zien dat ze een meter lang.

De eerste verschijning was altijd het meest populair vanwege hun geringe omvang en gemakkelijk te vervoeren. Maar in de afgelopen jaren, brede behang ook begonnen aan populariteit te winnen. In het algemeen, in feite, brede behang is veel handiger, en de mensen begonnen om het te begrijpen. Dergelijke behang pokleit gemakkelijker en sneller, en het aantal en de zichtbaarheid van de naden zal minimaal zijn. Maar het is de moeite waard gezien het feit dat alleen al zo'n pokleit wallpaper - het is niet gemakkelijk. Het is noodzakelijk om iemand om mee te werken, en handelen volgens de instructies en adviezen van deskundigen te nemen.

Als het gaat om het aantal rollen, hun nummer op te pikken met speciale formules of calculators, of ga op de gemakkelijke manier en het vinden van een tafel die zal worden voorgelegd aan de grootte van het behang en het vereiste aantal om het aantal vierkante meters.

Exacte berekening - de sleutel tot succesvolle reparatieExacte berekening - de sleutel tot succesvolle reparatie

Met betrekking tot de textiel wandbekleding, met de selectie van hun nummer moet contact opnemen met, of om een ​​hulpverlener of arts.

Vaak kunt u ontmoeten en ingevoerde producten. Vaker wel dan niet, geproduceerd in de grote Europese landen. Maar, ik moet zeggen dat dergelijke producten vaak een gelimiteerde oplage en krijgen ze kan moeilijk zijn. Wat betreft de prijs, in de meeste gevallen duurder dan geïmporteerde goederen in eigen land.


Hoeveel meter per rol behang breedte van 1 meter

Rolling wallpaper breedte van een meter zijn standaard. Je kunt ze vinden op een ijzerhandel, en ze zijn geschikt voor decoratie van bijna elke kamer. Toch, veel beginnen geïnteresseerd in de lengte van behang te zijn. En terecht, want de ruimte goed te renoveren zonder extra kosten, moet u de juiste hoeveelheid rollen te kiezen.

In feite, als het behang binnenlandse productie plaats van de invoer, de lengte moet of 53 meter of 106 meter.

Zoals eerder vermeld, is het smalle en brede behang. Onlangs, eisen meer uitgebreid, maar als de reparatie door slechts één persoon wordt uitgeoefend, dan, voor meer comfort, moet u een smal wallpaper te nemen.

Bereken de hoeveelheid behang voor de kamer kunt u zelf, maar je kunt de hulp van een consultant in de winkel te zoekenBereken de hoeveelheid behang voor de kamer kunt u zelf, maar je kunt de hulp van een consultant in de winkel te zoeken

Wat u moet overwegen

Bij het kopen van behang moet aandacht besteden aan merktekens of markeringen op de rol. Zo kunt u precies wat de koper wallpaper te bepalen en hoe ze moeten worden gebruikt. Ook kunnen deze markeringen heel wat nuttige informatie, zoals de regels van de zorg voor het web te bieden.


Basic notatie op het behang

  1. Wave. Wave betekent dat het behang geschikt zijn voor het wassen van (alle moderne behang kan worden gereinigd). Als twee golven dan gewoon gewassen met water. Bij drie golven kan eveneens gewassen en bijzondere middelen of zeep.
  2. Wanneer de golf wordt getoond en daarnaast de borstel kunnen deze wallpapers perfect schoon weg borstels zijn. Ze zijn dicht en zal zelfs een dergelijke test te lijden.
  3. zon teken geeft aan dat het behang niet vervagen, bestand tegen de zon. Deze wallpapers zijn perfect in het geval dat de kamer is gelegen aan de zonnige kant.
  4. De pijl geeft de richting aan die moet worden gelijmd behang. In principe zal de pijl de richting van boven naar beneden wijzen, zoals deze standaard. Indien tweerichtingspijl, elke strook behang wordt gelijmd in een andere richting.

Symbolen helpen de juiste actie met behang kiezenSymbolen helpen de juiste actie met behang kiezen

Alle wallpapers zijn verschillend, hun gewicht en de dichtheid per se in verband met hun samenstelling. Er zijn papieren wallpapers, vinyl, enz .. In feite, het gewicht is zeer belangrijk omdat het direct punten op de dichtheid van behang. In principe is elke spoel gewicht gedeeld in drie types: small; standaard; groot. Zoals duidelijk is geworden uit de kleine naar de grote dichtheid zal toenemen.

Calculator voor het tellen van het aantal rollen behangpapier (video)

Behangen - een zeer belangrijke periode bij reparaties, omdat de achtergrondafbeelding wordt niet vastgelijmd aan het jaar, en nog geen twee. Er moet hierover benaderen met de geest en nauwkeurig de gewenste grootte van de rol, de hoeveelheid daarvan en een geschikte dichtheid. Alleen strikte naleving van alle regels en voorzichtigheid, maar ook luisteren naar het advies van deskundigen, is het mogelijk om nauwkeurig vast te stellen de noodzakelijke parameters kocht een roll. Hoe meer moeite is geïnvesteerd in de zoektocht naar de perfecte oplossing, des te beter zal het resultaat van een verloren, dat de hele sfeer van de kamer zal aantasten. 

Leave a Comment

Your email address will not be published.

5 + = 8

Adblock
detector