The BlogHeldere kleuren in het interieur van een kleine slaapkamer in staat zijn om visueel te vergroten de ruimte die hetHeldere kleuren in het interieur van een kleine slaapkamer in staat zijn om visueel te vergroten de ruimte van de standaard appartement slaapkamers zijn beperkt in omvang, dus een interessante en mooie interieur noodzaak om hard te werken te creëren. Rekening houdend met alle kenmerken van kleine ruimtes - lage plafonds, smalle raamopeningen en een kleine leefruimte - is het belangrijk om de juiste ontwerp en de materialen voor decoratie te kiezen.


kleine slaapkamer ontwerp ideeën: de geheimen van de prachtige interieur

Ontwerp ideeën kleine slaapkamer moet gebaseerd zijn op de volgende regels.

Design principes:

 1. Het moet zich te ontdoen van nood, namelijk om onnodige dingen en objecten te verwijderen.
 2. Om de kamer was visueel breder ruimte van de deur naar de andere kant van de slaapkamer moet open blijven.
 3. De donkere muren zijn niet geschikt voor een kleine kamer, zo helder en sprankelende kleuren - dit is de belangrijkste kleurenschema van een kleine slaapkamer.
 4. Horizontaal patroon op de wand duwen de visuele ruimte van de kamer.
 5. Waardoor vloer of laminaat vloerplank kan de grenzen slaapkamers breiden, men slechts ze niet direct maar schuin gezet.
 6. Een groot aantal foto's of schilderijen aan de wanden van een kleine kamer te verfijnen speelt slechts één dergelijk element.
 7. Open rekken met succes vervangen door de overvloed van zware planken in een kleine slaapkamer.
 8. Textiel en gordijnen voor een slaapkamer moet kiezen zonder een grote figuur, luifels en een overvloed aan kussens is niet wenselijk om te gebruiken in het interieur.

Locatie bed mag niet alleen afhangen van de voorkeuren of de aanvaarde normen. Een belangrijke rol wordt gespeeld door de vorm en grootte van de kamerLocatie bed mag niet alleen afhangen van de voorkeuren of de aanvaarde normen. Een belangrijke rol wordt gespeeld door de vorm en grootte van de kamer

Kleine slaapkamers hebben een enorm voordeel - is het makkelijker om een ​​sfeer van comfort capsule, deze familie nest te maken.


Kleine slaapkamer - het is een uitdaging om de professionaliteit van de ontwerper of de smaak van de eigenaren van de kamer.

Zodat de slaapkamer geworden wat het wil de noodzaak om veel vragen op te lossen zien - naar de juiste kleuren, meubels en accessoires te kiezen.

Ideeën voor kleine slaapkamers - hoe je een interessante interieur te bouwen

Het moet beginnen met een beetje stijl beslissing slaapkamers.

Er zijn drie fundamentele stijlen die ontwerpers wordt geadviseerd om het te gebruiken voor kleine ruimtes: 1. Ten eerste, de klassieke: strakke lijnen, natuurlijke materialen bij de vervaardiging van meubels, zijden gordijnen, natuurlijke kleuren en tinten, bloemmotieven - allemaal perfect passen in een kleine slaapkamer, het brengt elegantie en charme. Het idee van het gebruik van een klassieke stijl slaapkamer interieur vraagt ​​om een ​​zinvolle accent naar de kamer leek niet saai, hier past sculpturale fragmenten of muur spiegels.
 2. Ten tweede, minimalisme: geometrische vormen, compact meubilair, ingetogen en zachte kleuren - is het fundament van deze stijl. Oplichtend effect hier kan dienen als contrast spotkleur of materiaal.
 3. Ten derde, de Japanse stijl: is typisch voor de Japanse cultuur wordt gekenmerkt door een eenvoudige decoraties uit natuurlijke materialen, natuurlijke kleuren en glijden schermen in plaats van de standaard partities of deuren.

Spiegel en glazen oppervlakken van voorwerpen zal de ruimte een kleine slaapkamer gemak geven. Deuropeningen, meubels, glas in lood panelen of gemaakt van deze materialen zijn in staat om het interieur luchtigheid toe te voegenSpiegel en glazen oppervlakken van voorwerpen zal de ruimte een kleine slaapkamer gemak geven. Deuropeningen, meubels, glas in lood panelen of gemaakt van deze materialen zijn in staat om het interieur luchtigheid toe te voegen

Naar aanleiding van een beeldhouwer naar een kleine kamer te ontwerpen wordt een kleur. Focussen op de ruimte en de aanstelling van een slaapkamer, moeten kiezen voor lichte tinten en halve tonen. Wit en beige - een favoriet in het ontwerp van de slaapkamers.

Om een ​​beetje ruimte individualiteit aanbevolen kleuraccenten, zoals verzadigde heldere kleuren in het beddengoed, kleurrijke achtergronden of tapijt op de vloer, sappige meubilair gevels tonen.

Prachtig is de ruimte waar de muren zijn geschilderd beige verf, parket op de vloer van een lichtere tint te kijken, en op de gordijnen, bedspreien en het grote beeld in zijn kussen zal contrast olijf tint prevaleren.

Glossy gevels van meubels, verf, gietvloer, verlaagd plafond in staat is om af en toe om visueel te vergroten de ruimte van een kleine kamerGlossy gevels van meubels, verf, gietvloer, verlaagd plafond in staat is om af en toe om visueel te vergroten de ruimte van een kleine kamer

En tenslotte, wat zouden de ideeën niet zijn gebruikt in het ontwerp van een kleine slaapkamer is het belangrijk om niet te overdrijven met hen, dus het is niet nodig om tegelijkertijd gebruik maken van alle versieren technieken zoals hierboven beschreven. Het is belangrijk om zich te concentreren op de algemene stijl van de kamer en de verschillende elementen te combineren correct.

Meubilair voor kleine slaapkamer

Multifunctioneel meubilair is ideaal voor het interieur kleine slaapkamer. Het kan zo speciaal zijn gemaakt voor specifieke interieur en dus zal goed passen bij de grootte van de ruimten, en speciaal gekocht uit de kast.

Modulaire meubels en geschikt voor een dergelijke kamers. Meubilair modules kan worden gekozen in overeenstemming met de wensen en de grootte van de slaapkamer.


Hier zijn een paar opties voor het meubilair voor kleine slaapkamer:

 • Bed zonder poten;
 • Een stapelbed voor de kinderen;
 • Kast met gespiegelde gevels;
 • Frame racks;
 • Smeedijzeren meubelen;
 • Geometrisch glanzend tafels.

Als je dingen kunt opslaan in de andere kamers, een kleine slaapkamer is het beter de extra constructies niet te rommelAls je dingen kunt opslaan in de andere kamers, een kleine slaapkamer is het beter de extra constructies niet te rommel

Bij de opstelling van het meubilair is van belang om het centrale element van de ruimte te bepalen - de slaapkamer is het bed. Bed is noodzakelijk aan de muur of het raam opening te zetten, niet rommel de kleine slaapkamer bed, te plaatsen in het centrum. U kunt verslaan het interessant hoofdeinde - om een ​​niche te maken, foto's of foto's op de muur geplakt wallpapers of vechten in een contrasterende kleur te hangen.

Alle andere items van meubels moeten in overeenstemming met de pivot-element worden geplaatst, zodat ze niet interfereren om vrij rond de kamer te bewegen.

Ontwerpers worden geadviseerd een veel extra meubels niet te gebruiken - stoelen, veel kasten en planken. Kies daarom de meubels moet niet alleen gewenst, maar op basis van de reële behoefte.


Als in een kleine slaapkamer heeft geen ramen

Er zijn appartementen met een slaapkamer, waar slechts één venster en het maken van een paar gebieden, kan de slaapkamer geen natuurlijk licht en het donker en de donkere kamer zijn, is niet bevorderlijk voor een goede nachtrust. Want het is de moeite waard aandacht te besteden aan de volgende decoreren trucs. U kunt toevoegen aan het interieur venster trim, deze muur gemonteerde frame en simuleert het echte venster. Vervolgens wordt gevuld met foto wallpapers uitzicht op straat of een bloeiende tuin, zet de LED-strip en gordijnen op te hangen.

Glazen wand omsluitende slaapgedeelte van andere kamers, zal de bron van het licht. Kan transparant, gekleurd glas of bulkpatroon en verlicht wordenGlazen wand omsluitende slaapgedeelte van andere kamers, zal de bron van het licht. Kan transparant, gekleurd glas of bulkpatroon en verlicht worden

Het kan ook worden gebruikt in een ruimtespiegel of wallpapers die voortuin of drukke straten van de hoofdstad toont.

Stijlvolle ideeën voor kleine slaapkamer (video)

Het creëren van een interieur in de kleine slaapkamer is het belangrijk om alle details te overwegen, kan kleine dingen niet, want in een kleine kamer alle details kan zien.

Ontwerp en ideeën voor kleine slaapkamer (interior foto)

7 11-27 17 3728 Bright-Flower-Wallpaper-for-Bedroom-met-Brown foto-stilnoy-spalni-malenkoy-ploschadi pauwblauw-slaapkamer-ideas-modern-slaapkamer-met-een-floral-kussens stijlvolle gespiegeld-wall-kast-plus-modern-twin-size-bed-design-in-small-slaapkamer-idee --- 13 40

Leave a Comment

Your email address will not be published.

15 − 9 =