Ideeën over hoe je een rood-witte ruimte te creëren: 35 foto – nwhistorycourse.org

The BlogRuimte maken in rood en wit is perfect voor een bijzondere en creatieve individuenHet maken van ruimte in rood en wit is perfect voor een bijzondere en creatieve lichnostyamProstorny rood-witte kamer in een appartement geeft een krachtige energie boost. Zo zijn kenmerken veranderen, afhankelijk van hoe de combinatie van deze kleuren. In de meeste gevallen is dit duo domineert is wit, die wordt gecompenseerd door tinten van rood in de decoratie van de kamer. Typisch heeft het karakter van een stilzwijgende aanbeveling de schending daarvan zenuw stam veroorzaken.


Interieur is voorzien van een woonkamer in een rode kleur

Energie, kracht, passie, beweging - een gedeeltelijke lijst van scheldwoorden, die de rode verdient. Op hetzelfde moment, White is verantwoordelijk voor de sedatie, zal het echter een overmatige hoeveelheid ruimte als een ziekenhuisafdeling te maken. Balance zal helpen om een ​​harmonieuze combinatie van twee kleuren te bereiken. Zelfs als het gaat om de kamer waar de rode zal domineren, hebben de ontwerpers raden het verlaten van de ruimte zonder witte vlekken. Zoals voor deze, niet alleen de mensen die gevoelig zijn voor verhoogde prikkelbaarheid of die lijden aan chronische ziekten, maar ook perfect gezond. Duur van het verblijf in een kamer ingericht in rode tinten, niet het beste effect op de gezondheid.

Veel mensen geven de voorkeur aan de combinatie van rode en witte woonkamer voor decoratie kiezen, want hiermee kun je op te vrolijken een kamer voor een korte tijdVeel mensen geven de voorkeur aan de combinatie van rode en witte woonkamer voor decoratie kiezen, want hiermee kun je op te vrolijken een kamer voor een korte tijd

Voordat u begint, moet u de kenmerken van de rode kleur en de nuances te bestuderen:

 • Hiermee kunt u snel op te vrolijken;
 • Het helpt om de aandacht te activeren;
 • Een positief effect op de kwaliteit van het seksleven;
 • In het geval van een lang verblijf in de omgeving zijn er gevallen van vermoeidheid;
 • Burgers met diverse aandoeningen van het cardiovasculaire systeem moet de mogelijkheid van het zijn in een dergelijk levend te elimineren.

Ook het interieur heeft behoefte aan meer tijd om schoon te houden.


Klassieke rode woonkamer: de keuze van de kleur

Het proces van het selecteren van de beste kleuren voor een bepaalde kamer kan worden vergeleken met het werk van geniesoldaten. De geringste onvoorzichtig om een ​​bevinding in deze kamer lichamelijk en psychisch ondraaglijk te maken. Om de taak te vereenvoudigen, hebben de ontwerpers een aantal praktische aanbevelingen ontwikkeld. Veelzijdig in alle optie opzichten is terracotta. Dankzij het gebruik, zelfs een klein kamertje zou leuk zijn. Het belangrijkste ding - om te gebruiken voor het evenwicht van natuurlijk hout. Niet per se om dure meubels gemaakt van stenen te kopen. Genoeg om pick-up de textuur, het nabootsen van hout. Als we praten over de tweede kleur, is het het beste om te verblijven op de crèmekleurige of ondoorzichtig.

Om het interieur van de kamer was harmonieus, moet niet alleen worden geselecteerd kleur registratie correct, maar ook van meubilairOm het interieur van de kamer was harmonieus, moet niet alleen worden geselecteerd kleur registratie correct, maar ook van meubilair

In aanvulling op de terracotta tint, wijzen nog een paar: • robijn;
 • scharlaken;
 • Shades of rode wijn;
 • De kleur van rode baksteen.

Elke belangrijke beperkingen in verband met het gebruik ervan niet bestaat. Zorg er wel voor dat ze in een bepaalde interieur zal er goed uitzien.

Dit zal helpen bij een speciaal computer programma waarmee u om een ​​verscheidenheid van stilistische oplossingen voor het 3D-model van de kamer.

Meubels wit-rode kamer heeft zijn eigen eigenaardigheden

Na gedefinieerd met aangename schaduw, kunt u overgaan tot de selectie van de kast, stoelen en andere dingen. Je moet beginnen met een goed begrip van een simpel feit - de textuur en de kleuren van het meubilair moet worden gecombineerd met de muur parameters. De tweede regel verbiedt select kasten en stoelen om zo een gevoel van "schaakbord" te krijgen. We hebben het over het interieur, waar de vloer, het plafond en de muren in dezelfde kleur, en het meubilair - de andere. Dit is geen functionele of esthetische component.

Ingerichte woonkamer, moet je denken bij voorbaat de beste manier om de ruimte in afzonderlijke functionele gebieden te verdelenIngerichte woonkamer, moet je denken bij voorbaat de beste manier om de ruimte in afzonderlijke functionele gebieden te verdelen

De meest rationele oplossing zou de naleving van de hieronder vermelde volgorde zijn:

 • Visueel verdelen de beschikbare ruimte voor het functionele gebied;
 • Het recreatiegebied wordt geaccentueerd wit bed aangevuld met witte kussens;
 • U kunt een combinatie van rood en blauw in die gevallen wanneer het noodzakelijk is om vast te stellen contrasterende overgangen te gebruiken;
 • De vrije ruimte aan de muur de rode driehoek of wit vierkant, waarbij een gevoel van perspectief te creëren;
 • Het is raadzaam om meubels met veel glas insluitingen in de vleugels te vermijden.

In de beperkte ruimte gebruikt meubel-transformator.

Creatieve zwart-rood interieur kamer

Supporters van gedurfde experimenten kan zijn aandacht richten op opties te ontwerpen voor het leven in een ongebruikelijke stijl, een combinatie van zwart en rood. Voor velen, zijn beide kleuren geassocieerd met iets onharmonieuze. Als het eerste het bloed kan herinneren, dan de tweede - werpt somber gevoel. Win bevooroordeeld stereotypen helpen juiste keuze van beide kleuren in de ruimte. Je moet beginnen met de functionele doel van de kamer. Er is meer tijd nodig zal zijn in gevallen waarin de woonkamer uitsluitend wordt gebruikt als een plaats voor zeldzame bijeenkomsten. In dit geval moet u rekening houden met de esthetische voorkeuren van de eigenaar.

Het maken van zwart-wit woonkamer, moet speciale aandacht worden besteed aan witHet maken van zwart-wit woonkamer, moet speciale aandacht worden besteed aan wit


In gevallen waarin de kamer rust, doen en gewoon samen tijd doorbrengen leden van het huishouden, wordt rood en zwart combinatie een echte ornament voor de gebruikelijke vierkante meter.

Het belangrijkste ding hier - om een ​​paar eenvoudige suggesties over hoe de visuele accenten goed te regelen in acht nemen:

 • Heerst altijd wit;
 • Functioneel belangrijke in het interieur van het huis in termen rood gemarkeerd;
 • De zwarte kleur is wenselijk om te gebruiken op de lagere niveaus, die de elegantie ruimte zal geven.

Als het gaat om de langgerekte kamer, dan op de vloer verspreiden rode of kastanjebruin spoor, het lopen naar het raam.

De aantrekkelijke blauwe en rode versiering van de zaal

Steeds meer ondergedompeld in de wereld van het ontwerp van experimenten, burgers beginnen om te proberen ongelooflijke op het eerste gezicht combinatie. We hebben het over het ontwerp dat blauwe en rode omvat. Zoals in het geval van de rood-zwart design opties, kleur wit - de basis van elk concept.

Maak een woonkamer in rood en wit interessant en origineel, kunt u het prachtige textiel of stijlvolle elementen blauw decor gebruikenMaak een woonkamer in rood en wit interessant en origineel, kunt u het prachtige textiel of stijlvolle elementen blauw decor gebruiken


Oud huis of nieuwe, die pas onlangs vestigde van plan om reparaties mensen vereist afscheid visuele accenten met de hulp van kleur.

Maak het helpen een reeks praktische aanbevelingen die rekening houden met de verschillende functies van de parameters van de lokalen:

 • Bright plafond een aanvulling op de donkere randen;
 • Als materiaal Krasnodarskaya of Siberian fir daarvoor - de bestand tegen externe impact materialen;
 • Het ontwerp van de achterwand en de bedbodem, gevormd in de rode kleur, en het bed zelf - wit;
 • De blauwe kleur wordt gebruikt voor de vorming van visuele accenten: ramen, deuren, schakelaars en ga zo maar door;
 • U kunt blauw of beige tint te gebruiken voor het vormen van vloeiende lijnen als ik van de bank om de stoel.

Als we praten over het veld, idealiter, om zich te concentreren op een combinatie van licht grijs en rood.

Gezellig rood-witte kamer (video)

Rood en wit - permanent stoom in design kunst. Afhankelijk van de grootte van elk van deze kleuren in de kamer, dan kunt u de perfecte sfeer voor actieve mensen te maken of ze verblijven in de kamer ondraaglijk. Overhand in het gezichtsveld moet wit zijn, maar het kan zwart, rood, blauw, en zelfs beige te vullen. Hier hangt alles af van de esthetische voorkeuren van de eigenaar van het appartement.

Ontwerp van de rode en witte kamer (interior foto)

71-7-950x63361cf555eaa69c2b7311744125691269de112cb09f438f482e931af29a8b17452638

Leave a Comment

Your email address will not be published.

− 2 = 1

Adblock
detector