Hur man väljer tapeter i korridoren: 7 huvudkriterier – nwhistorycourse.org

The BlogGenom valet av tapeter bör tas med fullt ansvar i korridoren, eftersom detta rum - det första de ser besökareGenom valet av tapeter i korridoren bör tas med fullt ansvar, eftersom detta utrymme - Det första gästerna ser pokleit tapeter i korridoren - betyder sätta stämningen i hela lägenheten. Även i korridoren liten stora mission, verkar han vara uppfyllda, det störtar i atmosfären i hemmet. Så kommer du måste prova i valet av tapeter.


Bakgrundsbilder för hallar och korridorer: allmänna krav

Denna plats är den mest mottagliga för kontaminering och sett ett kluster av lera snabbare än i andra rum. Men detta betyder inte att det är bättre för korridoren mörka tapeter och göras med det.

Logiskt, om du köper en tvätt tapet. Våtrengöring, och de är så gott som ny. Detta är en praktisk modern version, inte ens anses så enkelt papper. Passa in i detta rum, och nu den populära flytande tapeter, men bara vara säker på att täcka sina fastställande ett skyddande skikt, samma lack.

Modern tvätt tapet - det bästa alternativet med tanke på praktiskaModern tvätt tapet - det bästa alternativet med tanke på praktiska

Bakgrund för målning - också en rimlig lösning, så att du kan ändra färgen ytan av väggarna upp till sju gånger! Det händer att korridoren ta ännu ljus, vit tapet, från tid till annan bara försköna.

Bakgrundsbilder för en smal korridor i lägenheten: vad närmar

Om du är i en smal och lång korridor, väljer mörk, även de mest vackra tapeter, kommer det att bli ännu längre. Korridor redan saknar solljus och mörknar det ännu inte värt besväret.


Det är inte önskvärt för en smal korridor och tapeter med ränder, men ett bra alternativ skulle vara wallpaper-imitation. Träimitation, under huden, sten eller tyg.

expandera visuellt smal korridor av ljusa färger kommer att hjälpa tapet eller tapet med imitationer trä eller stenexpandera visuellt smal korridor av ljusa färger kommer att hjälpa tapet eller tapet med imitationer trä eller sten

Ett bra val för en smal korridor:

 • Bakgrund varma pastellfärger med mörkt mönster - rita masker damm och smuts, ja då kommer ljus bakgrund hjälpa rummet verkar tillräcklig belysning;
 • Bakgrund, i harmoni med golv och tak;
 • Ljusa tapet med en liten figur;
 • Neutrala varma toner med en mycket diskret, nästan omärklig mönster.

Kasta den mörka tapeter, från brokiga mönster av linjer och streck, och sedan visuellt smal korridor kommer att vara lite bredare.Bakgrund i hallen i Chrusjtjov: lösningar

Korridor dimensioner i Chrusjtjov ganska blygsamma, inte klart. Gör ett litet rum som kan vara i kontrasterande färger som också fortfarande praktiskt. I detta fall är den nedre delen av väggen klistras tapeter mörk, och toppen - lätt, men i samma färgskala.

För en liten korridor Chrusjtjov inte kunde vara bättre lämpade tvåfärgad tapeterFör en liten korridor Chrusjtjov inte kunde vara bättre lämpade tvåfärgad tapeter

Att fokusera inte uppehålla mig vid den mörka sidan, kan du hänga några lampor som sprider ljus upp. De måste fästas på den gemensamma linjen av tapeter. Denna teknik hjälper den övre delen av korridoren för att få mer volym, ja, på botten av de brister som bara blir mindre synliga.

Och om du tar ljusa tapeter med ett fint mönster kontrast, hall visuellt öka och smutsdroppar och damm är inte särskilt märkbar.

Bakgrundsbilder för en liten hall i lägenheten: hur man gör det bredare

Om korridoren är nödvändigt för att visuellt utöka lite, bör mönstret av tapeter vara av små horisontella streck eller stroke.

Om den smala korridoren, kan det vara klistra bortre väggen tapeter över med en mörkare bakgrund än andra väggar. Men låt det vara samma mönster.

För en liten korridor är bättre att plocka tapet med ett mönster av horisontella linjer eller linjerFör en liten korridor är bättre att plocka tapet med ett mönster av horisontella linjer eller linjer

Tja, om en av väggarna du klistrar tapeter med segelbåt på vågorna, floden kör en sådan berättelse tapeter kommer också att arbeta på det visuella expansionen rymden. Och för att betona volymen av figuren, som spotlights.

Hur man väljer tapeter för hallen i modern stil

Om du stänger det här inredningsstil, utformningen av huset i denna stil, kan du bara börja med en korridor.


Att korridoren väggar i modern stil:

 • Tapet med stora blommor;
 • Tapet med heraldiska mönster;
 • Art målning på vanligt tapeter;
 • Strukturerad målningsbar tapet.

Bakgrund Art Nouveau kommer att göra anteckningar om årgång och lyx i det inre korridorenBakgrund Art Nouveau kommer att göra anteckningar om årgång och lyx i det inre korridoren

Den nedre delen av korridoren kan ordnas med träpaneler, vilken färg kommer att kombineras med golvbeläggningen. Preferens är naturligtvis bättre att ge varma toner. Färgerna av moderniteten kännetecknas av följande - ash-rosa, pärla, blek lavendel, gyllene, ljus oliv, opal, etc.

Bakgrund för hallen och korridorer i stil med Provence

Korridor eller lobby i stil med Provence ofta tänds. Detta betyder inte att du måste limma vita tapeter blomma, och därmed utsätta korridoren många, nästan oändliga våtrengöring.


Du kan välja till exempel värme grå tapet med en ljus blek blommönster, se till att kjol sitt ljus. Detta kan vara en vit taklister, gjutning, etc.

Provence stil innebär design utrymme i ljusa pastellfärgerProvence stil innebär design utrymme i ljusa pastellfärger

Ofta designers, vilket i korridoren Provence stil, sticker ut zon - där vi skaka av smuts från skor, ta bort sina skor, klä av sig. Och botten av väggarna i denna zon görs för att matcha brickor för att tapeten. Det är mycket praktiskt och det ser naturligt vid späd provensalska inredning.

Efterbehandling sten korridorer och tapetseras: hur man gör

Konstgjord sten i det inre används oftare som en extra accent. Framing dörrarna i korridoren så stenen ser spektakulära, ovanligt, elegant. Dessa byggstenar alltid locka ögat.

Innan en färdig stenvägg bas beredes. Om väggarna har slät och ren, du känner dig lycklig, du behöver inte bry sig. Men oftast den gamla avslut tas bort.

Obs: Om väggen är redan klistras tapeter, under stenen skärs plats med viss marginal inuti stenen (ett par centimeter). Överflödigt lim avlägsnas med en spatel och tvättas bort.

Efterbehandling med sten används, som regel, förutom till tapeter som ett dekorativt elementEfterbehandling med sten används, som regel, förutom till tapeter som ett dekorativt element

Vad bör uppmärksamma:

 • Alltid innan bearbetning av sten sprids på golvet, eftersom du måste maximera den naturliga ytan.
 • Placera brickan så att höjdskillnader inte mycket vassa för att undvika sprickor och hål.
 • Limmade plattor på flytande spikar eller speciell gips lim. Du kan också använda en universell lim baserat på cement, men att arbeta med honom mycket noggrant, kan bo fläckar och mörka fläckar.
 • Dörröppningar är klar med sten alltid från ett hörn, och nedifrån och upp eller uppifrån och ned - är inte så viktigt.
 • För att avsluta med dekorativ sten ser mer volym, måste du göra topp- och sido kompletterande belysning. Men den främre väggen belysning, tvärtom, undvika.

Dekorativ sten är unikt kommer att pågå längre om du behandlas halvblank eller matt akryl lack. Lacken appliceras eller airbrush, eller spray. Det är viktigt att göra det i kontaktzoner, där väggarna är oftast ont.

Dekorativ sten kombineras som en tapet, och med dekorativa gips. Varianten av tapeter före målning.

Var man ska börja hänga tapeter i korridoren: reglerna

I hallen finns det oftast inga fönster, så det är en referenspunkt på det avbryts. Mycket viktigare att ta en vertikal referenspunkt - det kan vara en dörröppning. Med hjälp av nivå, dra en linje i rät vinkel mot golvet.

Som en guide när tapetsering i korridoren är bättre att använda en dörröppningSom en guide när tapetsering i korridoren är bättre att använda en dörröppning

Det är också viktigt att inte limma i hörnet av hela tyg - kan bilda veck eller helt band faller av. Det är mer förnuftigt att limma intilliggande blad överlappar varandra, så att resultatet var verkligen hög kvalitet.

Så i korridoren, utan fönster, tapetklister kan var som helst, men gör det med den vertikala styr - och dörren.

Bakgrund i hallen och hallen i lägenheten (video)

Att väggarna i korridoren - det är en möjlighet att dekorera ditt hem även från tröskeln, gör det mysigt, vänliga, förtjusande. Köpa hög kvalitet tapeter i den beprövade plats, alltid utvärdera tapeten är inte i röret, och ovikt roll, utvärdera tapeten.

Har ett bra val och en stor reparation!

Design tapeter i korridoren (foto)

07-zhk-Akadem-Gorodok-dizayn-interiera-koridora-vid-na-vkhod-v-spalinyu-i-Panno-s-oboyami122big852f1dfb78920e363853089d69bc8fa270048553604794Bezhevyie-oboisvart-vit-lägenhet-design-24

Leave a Comment

Your email address will not be published.

3 + 2 =

Adblock
detector