Hur man väljer ett skåp i hallen: 6 behöver råd – nwhistorycourse.org

The BlogBröst är en nödvändig möbel, tack vare som du kan göra hallen mer funktionell och vackerBröst är en nödvändig möbel, tack vare som du kan göra hallen mer funktionella och vackra bröst val beror på den allmänna inriktningen av hallen stil och önskemål husägare. Det är viktigt att förstå att ett olyckligt val av detta ämne kan dramatiskt förändra inredning, och inte alltid till det bättre, därför valet av byrå för hallen bör tas på ett ansvarsfullt sätt. Om budgeten tillåter, skulle det vara bättre om valet och köp av ämnet, råder dig en professionell designer.


Byråar i hallen med smal eller bred pick

Som regel hall rum inte kännetecknas av sin stora område, och därför ett perfekt alternativ för dem kommer det smala kistor. Dessa kistor kan placeras längs väggen, så att de inte stör bekvämt flytta runt i rummet och inte blockerar gången.

Självklart, om hallen området kan du sätta in en bred byrå, är det bäst att göra just detta, eftersom det är logiskt - ju mer byrå, desto mer sätter därför kan det ta emot fler saker.

Om hallen är liten, är det bättre att välja smala kistor, och om mer - den bredaOm hallen är liten, är det bättre att välja smala kistor, och om mer - den breda

Val av bröstet är inte alltid beroende på torget hallen. En viktig roll i detta spelas och riktningen av stilen i rummet.

Ett bra alternativ för liten byrå är hallar på ben eller monteras. Under denna byrå finns alltid utrymme och under det kan dölja vissa saker, skor, till exempel.


Tyvärr, hängande skåp är inte lämpliga för alla lägenheter. Det beror på vilket material för att bygga en vägg, eftersom detta möbler har en bra vikt och inte alla sätt att hålla väggfästet. I detta fall är du riskerar att bryta väggarna i struktur och spendera de extra pengar på reparationer.

En byrå i hallen: vad fördel

Dresser kapabel expandera rum visuellt dessutom ger interiören mycket chic och dyrt. Dessutom är spegeln mycket populära och nästan obligatoriska poster i korridoren, så det är mycket bekvämt alternativ anses vara en byrå.

Oftare än inte du hittar den i vitt dresser. Denna färg anses vara en mångsidig och lämpar sig för nästan alla inredningar. Speglar är mycket väl kombineras med vita möbler och skapa originalkompositioner.Byrå, utrustad med spegel, gör innan de lämnar huset för att kontrollera mitt utseendeByrå, utrustad med spegel, gör innan de lämnar huset för att kontrollera mitt utseende

Speglar lådor finns i olika former och mönster. Ovanliga former kan ytterligare dekorera insidan och ge den elegans och unika.

Den enda nackdelen byrå är att ta hand om dem är mycket svårare än vanligt, eftersom spegeln behöver särskild vård, och det kommer att bli ytterligare kostnader för rengöring och extra tid på att rengöra spegeln beläggning.

Välj ett skåp i korridoren: alla arter

Numera finns ett stort antal lådor och välja lämplig för dig, är inte svårt. I varje butik eller på tillverkarnas webbplatser presenteras just en sådan ett stort utbud av möbler. Valet beror på dina önskemål och din budget.

Alla lådor är olika i:

 1. på prisklasser;
 2. det material av vilket de är tillverkade;
 3. design;
 4. genom metoden för montering och fixering;
 5. Inre fyllning;
 6. i storlek;
 7. i destinations som helhet.

För att förbättra de estetiska kvaliteterna hos bröstet i hallen är möjlig med hjälp blomma vas eller andra dekorativa elementFör att förbättra de estetiska kvaliteterna hos bröstet i hallen är möjlig med hjälp blomma vas eller andra dekorativa element

Ovanstående är de viktigaste punkterna som de olika kistor, men det finns många fler små skillnader som finns i köpet, är uppmärksamheten inte dras med.

Nu finns det flera typer av lådor:

 • vägg;
 • suspenderat;
 • hybrid;
 • vinkel;
 • försänkta.

Varje rum är en annan typ av byrå samt en destination de har olika saker och de kommer att hållas helt annorlunda som, säg, i hallen och sovrummet.


Hörn byrå i hallen: Vad är skillnaden och funktion

Corner byrå - en speciell typ av möbler som, såsom redan skulle kunna kallas vid namn, oftast placerade i hörnen av rum, därför endast lämplig för rum som har en fyrkantig form.

Dessa typer av lådor är konstruerade huvudsakligen för förvaring av små saker som kan gå vilse i rummet. Det är mycket praktiskt att lagra sina nycklar, skedar för skor, dokument, kammar och sånt.

Hörn byrå är väl lämpad för små korridorer på grund av dess kompakthetHörn byrå är väl lämpad för små korridorer på grund av dess kompakthet

Hörn byrå har följande fördelar:


 1. relativt lågt pris;
 2. kompakthet;
 3. god kapacitet;
 4. funktionalitet.

Dessa kistor är den idealiska lösningen för små korridorer, där de tjänar inte bara för lagring, men också stå för handväskan eller under blomkrukor.

För att spara utrymme, kan du beställa en byrå med dörrar typen "fack" eller en dörr. Således kommer ett skåp bli ännu mer kompakt och rymlig för dörrsystem inte kommer att ta upp extra utrymme, både inne och ute.

Djupet av bröstet kan vara helt olika för olika modeller. Om färdiga alternativ, som presenteras i butikerna, du av någon anledning inte passar djupet, det kan göras under ordning: en grund, eller vice versa - djupare.

Tumba byrå i hallen: en hybrid av klassiska möbler

I vår tid är det svårt att förvåna någon hybrider av gamla välbekanta möbler för oss. På samma sätt kommer ingen att bli förvånad hybrider tabeller och byrå. Designers, kombinera dessa två bitar av möbler, försökte sitt bästa, eftersom de kombinerar funktionerna hos de två ämnena i ett.

Stand-skåp kan lagra husgeråd ut inuti (i rutorna) och ovanpå hyllornaStand-skåp kan lagra husgeråd ut inuti (i rutorna) och ovanpå hyllorna

Sådana köksskåp kan tillhandahållas i olika utföringsformer. Mycket intressant är byrå, gjorde under det ottomanska.

Nu köksskåp är inte bara för att lagra sina tillhörigheter, men fungerar också bra som ett stativ. Designen skapades så att det tål vikten av TV och musikhögtalare, färger eller tunga leksaker lätt.

Priset på en sådan möbler är praktiskt taget inte skiljer sig från de vanliga lådor eller skåp, men funktionaliteten som ni kan se, bara förbättrats avsevärt.

Garderob och byrå i hallen: hur man bäst kan kombinera

Ofta hittar du tillverkare presenterade kompletta uppsättningar av möbler för enskilda rum. Så, är en mycket populär uppsättning uppsättningen skåp och lådor för korridoren.

Innebörden av dessa kit är att de initialt är perfekta för varandra i stil och design.

Nu behöver du inte att plocka upp en byrå i garderoben, eller vice versa. Den andra funktionen av dessa kit är att de är billigare än om de köpas separat, så det finns en möjlighet att spara lite pengar.

Till garderoben och byrå såg harmoniskt, bör du välja samma nyans för både möblerTill garderoben och byrå såg harmoniskt, bör du välja samma nyans för både möbler

Oftast på marknaderna finns apparater från företaget Ikea, och de har i regel, universell vit färg. Sådana kit kan ställa stil med invändig korridoren eller bara komplettera den.

Dessutom, ofta sådana kombinationer av färger:

 • röd och vit;
 • svart med gul eller röd;
 • vit med svart;
 • ljust grönt och grått.

Det är klart som kan göras utformning och färg på beställning, men priset på dessa produkter kommer att vara betydligt högre, så den här gången beror enbart på kundens begäran och på sin budget.

Hur man installerar ett skåp i korridoren (video)

Innan du väljer en byrå för hall, rekommenderas att konsultera med designern, som kommer mest noggrant välja rätt möbler. Naturligtvis är detta inte absolut nödvändigt, Veda, som regel, måste du välja exakt vad du vill själv, så om du inte jaga mode nyheter och inte riktigt följer samma stil i rummet, är det bättre att göra det. Det finns många online-program som kan ta hänsyn till stilen av riktning, automatiskt hitta rätt version av möblerna. Men som regel, de är helt felaktiga.

Exempel på lådor i hallen (Foto Design)

0f18dc09884770306119d6e4d6382d5f6ebfdf431d42b610ff7721a8579a31b57c4e44156bd74d4073033a85ef5859879cd2371e5ea857176975edda34d9dae514e9e7a4ded9baf42b31876827364411806102130251085025202850

Leave a Comment

Your email address will not be published.

59 + = 65

Adblock
detector